Om mulig vil jeg gi minus-stjerner. SAS kansellerte vårt fly fra Ålesund til Nice begge veier. Måten saken ble håndtert på var svært lite kundevennlig. Det ble en dyr ferie! Dersom vi skulle fulgt SA... Vis mer
Kansaleret en billet, fikk beskjed på Mail, 4 gange, at pengene skulle komme på konto innen 5 virkedage, nu er der gått 3 uker😡 Pratet med en engels mann og forklarte problemet, han sa der ville... Vis mer
SAS pleide jo å være et kvalitetsstempel, men dessverre har de tapt seg ekstremt mye. Konstante forsinkelser og kanselleringer, uteblitte tilbakebetalinger etter kanselleringer og lovnader er kun tomm... Vis mer
Fly kansellert fra Bergen (15.40) til Oslo og videre flyging til Split... fikk sms rett før jeg kom til flyplassen. Måtte reise hjem igjen (over 1 time borte) spurte om hotell, men neida, hadde ikke... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Bestill flybillett, hotell og leiebil for din ferie og forretningsreise til kjente reisemål i Europa og resten av verden
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Pass opp for Vikrant Salve på…
Pass opp for Vikrant Salve på Kunderservice. Jeg håper ikke det er SAS selv som har så uetiske føringer for kundeservice, men heller at han bare er et råttent egg.
SAS knakk barnevognen vår, men prøvde kun å vri seg unna ansvar. To ganger tok jeg kundeservice med Vikrant Salve i å lyve, og dokumenterte dette. Da han ble konfrontert med løgnene sendte han bare vage fornektelser og gjentok seg selv og prøvde å avslutte saken.
Skuffende opphold på rom 3120 på RED hotell Gardermoen
Skuffende opphold på rom 3120 – flere mangler på komfort og sikkerhet
Bodde nylig på Radisson RED Oslo Airport, og rommet (3120) skuffet på flere områder:
Ingen varmekabler på badet – Kaldt gulv ga en ubehagelig start på dagen. Varmekabler er en komfort mange forventer, spesielt i Norge.
Defekte LED-pærer – Lyset slo seg av og på av seg selv, noe som var både forstyrrende og irriterende.
Løse ledninger og manglende koblingsboks – Ledninger mellom sengene hang løst, og ved kontorpulten manglet det koblingsboks. Dette fremstår uferdig og kan være en sikkerhetsrisiko.
Manglende stikkontakt ved sengen – Kun én side hadde vanlig stikkontakt, noe som gjør det upraktisk å lade mobil eller andre enheter fra sengen.
Sengene var harde – Dette trakk ytterligere ned på komforten og ga en dårligere nattesøvn.
Manglet skoskje – En enkel, men forventet detalj som burde være standard på et hotell i denne klassen.
Totalt sett gir dette et inntrykk av et hotellrom som ikke holder mål i forhold til forventet standard. Beliggenheten er god, men opplevelsen bar preg av dårlig vedlikehold og manglende fokus på komfort.
Jeg ønsker og rose crew og captain på…
Jeg ønsker og rose crew og captain på SK676 fra Frankfurt til København i dag. Virkelig en opptur og følelse av identitet og hjem. Når kapteinen prioriterer eget språk før annet. Og meget hyggelige og humørfylt service bevisst crew. Det var virkelig en opptur etter flydd hjem fra Bangkok i januar. Hvor flyruten gikk over russisk okkupert territorium i Ukraina og seter, crew og kaptein ikke viste hvor de tilhørte eller kom fra. Jeg tok bilde av denne flyruten som var over den russiske halvøya. Håper de fremover prioriterer skandinavisk id og språk det gir en stor pluss
Håpløs kundeservice
Håpløs kundeservice. Fikk ikke svar på tlf, heller ingen som svarer på chat. Til tross for at det er "kundeservice" 24/7 for gold-members
Vi var fire kompiser som hadde gledet…
Vi var fire kompiser som hadde gledet oss lenge til en guttetur til London, men opplevelsen startet dessverre på en skuffende måte på grunn av SAS. To av oss fikk ikke være med på det opprinnelige flyet, til tross for at vi alle hadde billetter og møtte opp i tide. De to måtte isteden ta et senere fly, noe som gjorde at turen vår startet med kaos i stedet for glede.
Vi hadde planlagt ankomsten nøye, inkludert transport og aktiviteter samme dag, men dette ble fullstendig ødelagt fordi halvparten av reisefølget ble forsinket. Det er frustrerende at vi, som betalende kunder, må håndtere konsekvensene av noe vi ikke kunne kontrollere. Dette var ikke bare upraktisk, men også en ødeleggende start på en tur vi hadde sett frem til i lang tid.
Vi forventer en forklaring på hvorfor dette skjedde, samt en form for kompensasjon for ulempene og kostnadene dette medførte. Dette er ikke den standarden vi forventer fra SAS.
Helt forferdelig
Helt forferdelig. Null tillit til SAS fornebu som trakk meg 9800kr for billeter jeg kjøpte men aldri fikk. Ingen epost eller sms om dette. Brukt 2 timer allerde på å prøve å kontakte sas. Umulig å kontante de kjøper aldri igjen noe reise hos de. Elendig skamtreig hjemmesiden innlogging og reisen jeg kjøpte ligger ikke i mine bestillinger heller jævlig rart. Dersom bestilling ikke gikk gjennom burde jeg få beskjed og pengene tilbake med en gang.
Null stjerner
Burde vært - stjerner på SAS!!!!!
2-3 timer 3 ganger i kø på tlf og ikke muligheter forskriftlig kommunikasjon.
Ingen norske kundebehandlere.
Har ventet 6 uker på refusjon av billett men fortsatt skjer NADA.
Norwegian heretter!!!!!
Meget dårlig kundeservice
Meget dårlig kundeservice. Umulig å komme i kontakt med ved endring/refusjon av bonusreiser.
Dette var en flyselskap jeg så på som…
Dette var en flyselskap jeg så på som et premium selskap. Men desverre har de blitt et av mange lavprisselskap som ikke bruker ressurser på kundeservice, apper som funker og som har prisroboter på nettsiden som endrer prisen mens man bestiller. Det er trist at det går ann å bli så ubrukelig i forhold til hvordan det var.
Stod 45 min i tlfkø for kundeservice…
Stod 45 min i tlfkø for kundeservice for så å ikke får hjelp på norsk, selv om det var et alternativ jeg kunne velge. Fikk ikke hjelp i det hele tatt. Fikk kun informasjon jeg selv klarer å finne på profilen min. Mistet i løpet av ventetiden bilettene jeg hadde forsøkt å kjøpe.
Helt ubrukelig
Helt ubrukelig! Har sittet i kø flere timer over flere dager, uten å få svar. Tjenesten jeg trenger er umulig å bestille online. Det blir ingen flere turer med sas!
Ventet 3 timer uten å få svar
Ventet 3 timer uten å få svar. Chatboothen klarte ikke hjelpe meg og sa den skulle sette meg over til et menneske som aldri skjedde. Jeg må endre billetten min og har billett hvor det kan gjøres kostnadsfritt, men det er ikke mulig å gjøre selv og må derfor betale gebyr for at noen skal gjøre det for meg, som for øvrig ikke skjer fordi de ikke svarer. Vet ikke hva jeg skal gjøre lenger.
SAS Kundeservice er elendig
SAS Kundeservice er så dårlig at jeg leverte selvangivelsen mens jeg ventet på svar på saksbehandler på chat og telefon. De som insisterer på at privat sektor pr def er mer effektiv enn offentlig kan tenke litt over akkurat den der.....
Helt elendig telefon service ventet i…
Helt elendig telefon service ventet i 1.5 time for å komme igjennom til en person.
Prøvde å bruke mitt passord funket ikke restard passord funket ikke på nytt.
Prøvd i flere dager
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice. Umulig å få hjelp, i tre dager har jeg blitt værende >2 timer i telefonkø for å snakke med kundeservice uten å nå frem. Helt forferdelig.
Alt for lenge vente tid!!!!
Alltid forsinket
Har flydd med SAS veldig mange ganger. Sjeldent har jeg opplevd at flyet letter på oppsatt tid!
Elendig kundeservice
1,5 time i telefonkø endte med at kundeservice ringte meg. Fikk da fortalt at han hadde ringt feil. Jeg forklarte at jeg ville ha kontakt med kundeservice, han lovte å ringe opp igjen etter 10 min. Ringte aldri.
Gjentagende problem!
Gjentagende problem!
SAS markedsfører Young-billettene med ´Deals forever - Change whenever´. Ikke mulig å endre på nett, og ikke mulig å komme gjennom på telefon for å endre. Lange telefonkøer, etter halvannen time i påvente av norsktalende kundebehandler, havner vi som alltid - hos engelsktalende - uten makt og myndighet til å fikse problemet. Beskjeden er: ´ring tilbake.......´. Vi har sendt mail, og her uteblir det respons helt og holdent, de legger ikke til et áutoreplay´om at mailen ikke leses engang. Helt ufattelig at det kan drives business på denne måten i et stort konsern som SAS.
Har så mange dårlige opplevelser at vi vurderer klage til Forbrukerrådet - vi mener at SAS bryter egne vilkår.
Elendig kundeservice.
Chat roboten gir kun svar på spørsmål som du kan finne på nettet. Når du omsider får beskjed om at du blir satt over til Live Agent, men da blir det helt stilt og ikke mer kontakt . Forsøkte ombooking på nett og fikk bare opp feilmeldinger. Ringte og og tastet 1 for å bli ringt opp igjen. Dette fungerte. Men hjelpen jeg fikk var elendig. Ført så tok det 30 minutter med venting mens de sjekket om der var ledig sete på det flyet jeg ønsket, deretter ny venting og til slutt så ble jeg brutt. Forsøkte en gang til neste dag, samme venting og til slutt så skulle vedkommende sjekke og ringe meg opp igjen. Fikk aldri noen telefon tilbake. Dette er den dårligste kundeservice jeg har vært borti. Virker ikke som personene som skal hjelpe har kunnskap om det de holder på med.