Unngå problemer= unngå å fly med SAS i utgangspunktet. Fikk sms med kansellert fly morgenen etter. Ingen begrunnelse eller videre oppdatering eller info. Eneste flyet som er innstilt denne dagen.... Vis mer
SAS bør bare legge ned nå. Forsinkende bagasjer og avganger, kansellerte avganger, dyre flybilletter og dårlig service. Jeg fraråder å fly med SAS dersom du liker forutsigbarhet. Her kan alt skje n... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
SAS offers cheap flights to Scandinavia, Europe, Asia and North America. Book your flights or flight tickets today on flysas.com
Ekstremt dårlig behandling av rullestolbrukere
Jeg som rullestolbruker, manuell aktiv stol. Bestillte billet over en måned før avreise. To uker før avreise får jeg melding om at stolen min ikke har plass alikevel. Å at jeg må ta kontakt med kundeservice for å finne en løsning. Problemet her er at stolen min er for «stor». Noe den ikke er. Jeg fikk beskjed om at stolen kan max være 60 cm høy men at den kan være 90 bred og 110 cm lang. Det eksisterer ingen rullestoler som er lavere enn 60 cm å dette er helt tydelig en skrivefeil hos dem. De nekter meg å bli med flyet men tilbyr flyvning dagen før. De dekker ikke hotell for den natten ekstra i oslo. Jeg ber om å få refundert billetten slik jeg kan booke med Norwegian som har fly på ca samme tidspunkt. De sier da at fordi jeg har bestillt en ikke refunderbar billett så kan de kun refundere meg momsen på 100 kr. Her ligger feilen hos dem, men jeg får konsekvensene. Jeg ber om å få snakke med noen høyere opp, men det får jeg ikke. Deretter ber jeg om å få noen dager før jeg tar en avgjørelse pga jeg ønsker å kontakte likestillings og diskrimineringsnemnda. Likestillings og diskrimineringsnemda mener at dette er klart brudd på loven. Jeg kontakter sas igjen for å be om billett dagen før. Da diskrimineringsnemda mener at jeg vil få kompensasjon for de ekstra kostnadene med hotell. Når jeg kontakter sas igjen nekter de for at det er skjedd en feil å at stolen min nå har plass på flyet alikevel… heldigvis tok jeg opptak av samtalen dagen før. Å saken blir tatt videre. Anbefaler alle handikappede å styre LANGT unna sas.
SAS bør bare legge ned nå
Jeg fraråder å fly med SAS dersom du liker forutsigbarhet. Her kan alt skje når som helt
Helt elendig service fra flyvertinnene…
Helt elendig service fra flyvertinnene på SAS. Overlegne og frekke på flyturen jeg var på
Refusjonssystemet- skandaløst
Refusjonssystemet fremstår som en illusjon. SAS kansellerte hjemreisen vår fra Milano 29. oktober 2025, og vi fikk først nye billetter to dager senere. Begrunnelsen for kanselleringen ble ikke oppgitt, til tross for kontakt med fire ulike kundeservicepersoner.
Først seks uker senere, i forbindelse med vårt krav om standardkompensasjon, kom en saksbehandler tilbake med en «årsak» angitt som en kode, og med påstand om at kanselleringen skyldtes en ekstraordinær omstendighet (streik) og at kompensasjon derfor ikke var aktuelt. SAS vil imidlertid ikke opplyse hvor eller hvilken streik dette gjelder, og nekter å utlevere relevante opplysninger som gjør det mulig å vurdere om hendelsen faktisk har funnet sted og om vilkårene for unntak er oppfylt. Nettinformasjon viser også at det var normal flyaktivtet på begge relevante flyplasser.
Avgjørelser fra eksterne klagenemnder viser at det ikke er uenighet om at SAS har plikt til å gi slik informasjon, og at dette kan dokumenteres på en enkel måte slik at kunden kan vurdere om "kompensasjonsdirektivet" er oppfylt. I tillegg så har de brukt over tre måneder på å ta stilling til kravet om ekstra utgifter som vi fikk for to dager forsinket hjemreise. Svaret har enda ikke kommet. Begge kravene skulle være kurant å avgjøre og opplyse om, men forretningsmodellen ser nå ut å basere seg på å drøye med svar, gi svar som ikke kan brukes til noe og vente på at kunden gir opp. Jeg har ett råd, kan du fly med et annet selskap så gjør det -det kostet oss dyrt å velge SAS og "fake" kundeservice ved "Customer Claim". De kunne enkelt gitt oss relevant informasjon om påstått streik - som ingen har hørt om eller vil si hvor har skjedd. Og da er et ikke mulig for oss å vurdere om kravene er oppfylt for at SAS - unntaksvis skal slippe å kompensere våre kostnader og standardkrav.
Hele reisen med SAS ble preget av rot…
Hele reisen med SAS ble preget av rot og gjentatte ombookinger. Hele reisefølget ble splittet opp og sendt på forskjellige reiseruter, noe som førte til lengre reisetid for alle.
Da vi satt på en av flyplassene underveis, kunne vi tydelig se at det var ledig plass til hele reisefølget på samme fly. Vi henvendte oss derfor til SAS sin skranke i håp om å bli samlet på én og samme avgang. Dette ble blankt avvist. Betjeningen fremstod som arrogant og lite imøtekommende, og var overhodet ikke villige til å forsøke å hjelpe eller yte denne servicen.
Situasjonen skapte store praktiske problemer ved hjemkomst, hvor vi måtte omorganisere kjøring, henteplaner og antall biler på siste stopp, siden alle ankom til ulike tider. Unødvendig stress og ekstraarbeid som kunne vært unngått med bedre koordinering og kundeservice.
Den lengste flyturen var på 9 timer og preget av surt personell og dårlig mat/service. Dårlig comfort på flyet til så lang flytur og elendig utvalg på film/serier.
Forventer langt bedre håndtering og service fra et selskap som SAS. En svært skuffende opplevelse.
Kansellert fly pga personell mangel
Kansellert fly pga personell mangel, null info etter det pga kundeservice hva stengt. Vi var 3 stk som reiste sammen. Ble plassert på 3 forskjellige fly. Prøvde å snakke med personell på flyplassen, kunne ikke gjøre noe . Sjekket finn.no og det hva ledig på samme fly. Så måtte selv betale for ny billett for å komme på samme fly som de andre. Fuck sas
Styr unna transfer med SAS
En sas reise, med partner på en flygning. Av 3 flygninger er det en forsinkelse og en kansellering. Blir booket om til ny rute via annet land. Ombookingen blir aldri fullført ordentlig i systemet for den ene flygningen, noe som ikke var synlig. Får dermed ikke bli med til siste destinasjon, da gaten ikke finner meg som passasjer. SAS nektet å ta ansvar for dette. Ender opp med å stå fast i Warszawa, uten bagasje. Partner rydder til slutt opp etter SAS. Styr unna transfer med SAS, da man ikke får hjelp om det ikke går etter plan.
Unngå problemer= unngå å fly med SAS i…
Unngå problemer= unngå å fly med SAS i utgangspunktet.
Fikk sms med kansellert fly morgenen etter. Ingen begrunnelse eller videre oppdatering eller info. Eneste flyet som er innstilt denne dagen. Alle andre fly går som normalt! Vi skulle til Malaga.
Ringer kundeservice morgenen etter- kommer ikke gjennom på telefon eller chat med robot…
Skandale!
Kommer ALDRI til å booke med dette flyselskapet igjen!!
Skadet bagasje
Skadet bagasje, Samsonite skall koffert.
SAS skadet kofferten min under reiser, sender meg videre til 3 part.
De ønsker å betale meg 1500 kr på en mye dyrere koffert, noe som ikke er i nærheten av faktisk verdi. Ikke vil de ordne en tilsvarende koffert.
Blir sendt mellom flere instanser og holdt på i over 2 måneder no.
SAS er utrolig kunde fiendtlig, nå skal jeg snart reise og står uten koffert. Får knapt en hånd koffert til 1500kr, å det er ikke en samsonite engang.
Du aner ikke mitt hat for SAS nå
Du aner ikke mitt hat for SAS akkurat nå. Det finnes ikke et verre flyselskap å reise med hvis du skal ha hund i lasterom. To ganger nå har vi hatt problemer med å få med oss hunden når vi reiser med SAS. Første gangen lot det seg løses, men kun etter 2 uker med konstante telefoner til kundeservice, ombookinger av flyvninger, avbestillinger og igjen bestillinger. Denne gangen lot det seg ikke løse. Vi hadde bestilt billetter i god tid. Både for oss, katt i kabin og hund i lasterom. Problemet med SAS er at for å ha med hund i lasterom må du ringe dem etter du har bestilt billetten, også ser dem om det er mulig/plass for så at de legger det til billetten. Vi ringte dem dagen etter billettene var kjøpt (snakket med dem 3 ganger). Forklarte til dem at vi ville bestille hund i lasterom. Det var ingen problem fikk vi beskjed om, hunden var nå lagt inn i billetten. Så vi tenkte «flott, denne gangen gikk det fint». Men nei det gikk ikke fint. For når vi kom til flyplassen og skulle sjekke inn i skranken så fant de ingen bestilling på hund i lasterom. SAS, som sa til oss at alt var ordnet, hadde ikke lagt hunden til. Ikke kunne de legge hunden til på flyplassen heller. Så dermed ble hunden vår nektet innsjekk. Det endte med at jeg dro med katten vår mens min samboer måtte dra hjem igjen med hunden. Et mer useriøst, uforsvarlig og komplett inkompetent flyselskap skal du lete lenge etter. Så hvis du har hund, fly heller med hvilket som helst annet flyselskap. For SAS blir bare å fucke opp.
SAS svikter fra A-Å
SAS: Fra kaos til trenering – vår historie
5. juli skulle vi reise fra Bergen til Gran Canaria, 20 personer i samme reisefølge.
Det endte i flere dagers forsinkelse, kaos og minimal hjelp fra SAS:
• Hele gruppen ble splittet opp i ulike retninger i Europa.
• SAS ville til og med skille mor og baby fra hverandre uten å bistå.
• Bergen Lufthavn (!) – ikke SAS – ordnet hotell for oss i Bergen.
• Vi måtte selv kjøpe nye billetter Bergen–Oslo for å rekke SAS-fly videre til Gran Canaria.
• På Gardermoen nektet SAS oss hotell med unnskyldning om at vi hadde flydd ett annet flyselskap til Oslo for å nå SAS fly til Gran Canaria fra Oslo! 86 åring ble sittende i rullestol hele natten på Gardermoen!
• Vi mistet forhåndsbetalt mat på SAS fly fra Oslo til Gran Canaria på opprinnelig utreise.
• Vi mistet forhåndsbetalte netter på på hotell ved destinasjon + forhåndsbestilt gratis transport til hotell.
Etterpå har SAS fortsatt å svikte:
• De betaler kun 400 €, selv om EU-regler klart sier 600 € per passasjer for fly over 3500 km.
• De nekter å refundere enkelte matutgifter – selv med kvitteringer og forhåndsbetalt mat på deres fly og SAS Kansellering.
• De skyver andre kostnader (hotell, taxi, tapte netter) over på forsikring, selv om EU 261/2004 sier SAS skal dekke rimelige og nødvendige utgifter til destinasjonen.
• Vi har sendt 4 formelle krav med dokumentasjon. Svaret? Trenering, forsinkelser og ansvarsfraskrivelse.
Dette handler ikke bare om oss.
Det viser en strategi SAS bruker: betale minst mulig, svare sent og håpe kundene gir opp. Mange gjør det.
Det er nå viktig at alle ser hvordan SAS faktisk behandler kundene sine.
Amatører
Jeg har tilgang til min SAS konto, men ingen tilgang til min EuroBonus. Det står: "Join EuroBonus", så trykker jeg der, og fikk en epost hvor det sto at jeg allerede er registrert. Men jeg får fremdeles ingen mulighet til å hverken bli medlem, eller sjekke mitt medlemskap. Jeg kan heller ikke slette kontoen min og alt er som en loop med dritt og blindgater som fører ingen vei! Dere som står bak dette er noen lusne amatører og svindlere!
Udugelig kundeservice
Var i kontakt med kundeservice angående et navnebytte. Tok for det første laang tid for å komme igjennom og når vi kom igjennom skulle hun på andre siden endre begge bilettene våre. Vi la inn kort og skal betale i dyre dommer for dette.
Etter hvert oppdager vi at dei kun har byttet navn på ein av bilettene. Vi rigner på ny og får beskjed om at gebyret er dyrer på den ene flyplassen og at navnendringen ikkje har gått igjennom. Dette er jo noe SAS bør ordne opp i når dei lover oss å endre begge billettene for 1200,-.
Siden det manglet 150 kr blei bare ene biletten endret og vi fikk ingen beskjed om at ikkje navnendringen var igjennom.
Dette er heilt sinsykt dårligt. SAS bør ta ein grundig gjennomgang av sin kundeservice.
Ga opp etter 5 timer med venting i…
Ga opp etter 5 timer med venting i telefonkø...!
Kundeservice fra helvete
Skulle reise med hund i lasterommet - det er ikke mulig å booke billett til hund på nett - man må ringe kundeservice.
2 timer og 55 minutter i telefonkø før en engelskspråklig agent brukte nesten 20 minutter på å fullføre bestillingen.
Chatbooten som de kaller Ture kan de bare legge ned. Den er ikke i stand til å gi et eneste fornuftig svar - den er i grunn bare et ekstra irritasjonsmoment for de stakkarene som dessverre må eksponeres for SAS kundeservice. Bruken av ordet "service"i denne sammenheng er i seg selv ganske parodisk.
Dårligste kundeservicen noensinne
Dårligste kundeservicen noensinne! Satt over 1 time og 40 min i telefonkø. Etter kontakt fikk jeg beskjed om å vente «noen minutter» få at de skulle ordne forespørselen. Etter 2 timer på telefonen avslutta samtalen automatisk uten hjelp. Tenk å kaste bort tida til folk slik!!!
Kjempedårlig kundeservice på chat
Kjempedårlig kundeservice på chat.
Fikk tilbakemelding '' Vi kan tyvärr inte kika på detta just nu du få kontakta oss efter kl 12:30 svensk tid''
Dette klokken 12:00.
For et forferdelig dårlig…
For et forferdelig dårlig kundeservice!! Dårligere kundeservice skal du lete lenge etter! Styr unna den møkka her…!
Vrikker seg ikke litt engang for folk som skal hjem til jul og familie.. å kunne bare bytte en av to billetter blir for dumt. Hold dere unna d der drittet her.
Reisen som skulle ta litt over 3 timer ble til et døgn.
Jeg og familien skulle på ferie til Palma. Vi gledet oss stort, men gleden døde fort da flyet ble kansellert. Vi måtte vente i 12 timer på neste fly og når det neste flyet endelig gikk så måtte vi mellomlande i Paris. I Paris måtte vi vente i 6 og en halv time på neste fly.
Vi prøvde også å få tilbake bagasjen når vi ventet i Gøteborg, men dette tok en evighet.
Styr unna om du ønsker en god start på ferien!
Takk for meg.