Om mulig vil jeg gi minus-stjerner. SAS kansellerte vårt fly fra Ålesund til Nice begge veier. Måten saken ble håndtert på var svært lite kundevennlig. Det ble en dyr ferie! Dersom vi skulle fulgt SA... Vis mer
Kansaleret en billet, fikk beskjed på Mail, 4 gange, at pengene skulle komme på konto innen 5 virkedage, nu er der gått 3 uker😡 Pratet med en engels mann og forklarte problemet, han sa der ville... Vis mer
SAS pleide jo å være et kvalitetsstempel, men dessverre har de tapt seg ekstremt mye. Konstante forsinkelser og kanselleringer, uteblitte tilbakebetalinger etter kanselleringer og lovnader er kun tomm... Vis mer
Fly kansellert fra Bergen (15.40) til Oslo og videre flyging til Split... fikk sms rett før jeg kom til flyplassen. Måtte reise hjem igjen (over 1 time borte) spurte om hotell, men neida, hadde ikke... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Bestill flybillett, hotell og leiebil for din ferie og forretningsreise til kjente reisemål i Europa og resten av verden
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Elendig kundeservice fra svenske Alexandra
Helt elendig kundeservice var jeg forberedt på, men ble likevel sjokkert over damen som tok telefonen. Jeg forsøkte å bestille tur - retur fra Stvg til Køben for et par dager siden, og da jeg skulle betale, fikk jeg feilmelding om at bestillingen ikke var gått gjennom og at jeg skulle prøve igjen. Det gjorde jeg og da funket det, men i går innså jeg at jeg har blitt trukket for begge og at bestillingen som ikke gikk gjennom hadde gått gjennom likevel... Så jeg ringte kundeservice og forklarte situasjonen, og svenske Alexandra sa at jeg kunne få tilbake skatter og avgifter, altså et par hundrelapper per person. Det sa jeg at jeg ikke godtar, fordi dette var en feil på SAS sin nettside som resulterte i at jeg har betalt for dobbel tur - retur for to personer. Hun kansellerte bestillingen, gjentok at jeg kunne få igjen skatter og avgifter, ''ha en fin dag'' og la fader meg på i et hastverk. Altså?
Etter å ha sittet 30 min i telefonkø og…
Etter å ha sittet 30 min i telefonkø og hørt på dårlig musikk så ble min samtale kanselert uten grunn. Nå sitter jeg og venter på den smartingen i SAS systemet som fant ut at jeg skulle ut av køen skal ringe meg opp. Noe som jeg kanskje må vente lenge på
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice, chatboten og de faktiske kunderådgiverne er like ubrukelige. Blir markert som inaktiv med en gang jeg får en kunderådgiver. Krever det ingenting for å jobbe for SAS? forbanna flaut
* Ansatte i SAS mobbet passasjerer som…
Jeg ønsker å dele en svært ubehagelig og uakseptabel opplevelse ved innsjekk på Oslo Lufthavn fredag den 20. juni 2025. Vi var en familie på tre som reiste på Lufthansa Business Class til Beijing via Frankfurt. Innsjekkingen var outsourcet til SAS.
Etter at vi hadde sjekket inn, oppdaget jeg at vi kun hadde mottatt boardingpass fra Oslo til Frankfurt – ikke videre til Beijing. Jeg gikk derfor tilbake til skranken og forklarte situasjonen:
“Hei! Jeg har ikke fått boardingpass fra Frankfurt til Beijing.”
Den kvinnelige ansatte som sjekket oss inn (heretter kalt jente A) svarte i en kald og uinteressert tone, uten å løfte blikket fra skjermen:
“Har du ikke det? Du må vente.”
Jeg stilte meg rolig til siden for å vente, mens hun begynte å hjelpe neste kunde – som hadde problemer med visum til sin destinasjon. Det ble raskt tydelig at jente A manglet erfaring med slike situasjoner, og prosessen tok lang tid. Ved siden av henne sto en annen ansatt (heretter kalt jente B), trolig i opplæring fra SAS.
Etter å ha stått og ventet en god stund, spurte jeg forsiktig:
“Kunne dere fikse mitt problem først? Det tar bare ett minutt.”
Svaret jeg fikk var et hevet toneleie fra jente A:
“Du må vente!”
Like etter gjentok jente B dette i en like avvisende tone, med strengt blikk:
“Du må vente!”
Jeg ble oppriktig overrasket og opprørt over oppførselen, og svarte:
“Dette er deres feil at jeg ikke fikk boardingpass – hvor lenge må jeg stå her og vente? Jeg har barn som venter på meg!”
Jente B sto da med armene krysset og hevet stemmen på en aggressiv måte:
“DU MÅ VENTE!!”
Ingen av de ansatte forsøkte å forklare, beklage eller tilby noen form for hjelp. Jeg ble snakket til på en nedlatende og aggressiv måte – helt uten respekt. Som en erfaren reisende som har besøkt over 30 land, kan jeg si at dette er den mest hårreisende kundebehandlingen jeg noensinne har opplevd.
Å bli møtt med en slik holdning, spesielt når man reiser med barn og har betalt for Business Class, er fullstendig uakseptabelt.
Når selv AI og kundeservice svikter – en frustrerende runddans uten svar
Dette må sies å være absolutt krise av kundeservice.
Jeg forsøker meg via deres AI-chatbot for å få svar på når jeg kan sjekke inn bagasjen min senest når jeg reiser innenlands. Den kan ikke gi meg svar, men henviser meg til kundeservice.
Jeg får fatt i en chatbot som er antageligvis drevet av AI, akkurat som den forrige. Her er svarene like tvetydige. Etter 2 forsøk får jeg beskjed om å snakke med kundeveileder, og beskjed om å logge inn. Dette gikk ikke på Edge, men i Chrome, dog begge tillater pop-up vinduer.
Må bytte nettleser og starte på nytt. Skriver inn spørsmålet, intet svar, spør om å snakke med kundeveileder 2 ganger, og får da beskjed om å skrive spørsmålet enda en gang. Blir henvist til en agent som snakker engelsk, og ikke leser historikken av chatten. Jeg må skrive spørsmålet mitt enda en gang:
"I am just curious with regards to what is the latest I can check in my luggage at the airport prior to my flight leaving."
Får til svar følgende:
"l can see that your flight is on the 23rd. You can only check in at least 24 hours prior departure time.
However, you can try that right now, since you are already at the airport." Jeg har på ingen måte implisert at jeg er på flyplassen, og jeg vil bare vite hva jeg skal gjøre med baggasjen min. Sendt spørsmål på nytt, og prøvd å omformulere meg på en tydeligst mulig måte.
Nå har det gått 10 min siden siste svar, foreløpig ingen respons. Jeg har brukt ca. 1 time per nå, og fremdeles ikke noe svar. Jeg er mildt sagt skuffet.
Fantastisk kompetanse ift reise med servicehund
Jeg reiste sammen med servicehund. Alt av personell var fantastisk, helt fra innsjekking til ankomst. Det virket som at personalet var godt informert og trent ift tjenestehunder. Jeg kommer aldri til å bruke annet selskap når jeg skal reise sammen med hunden.
Kabinpersonalet var meget behjelpelig hele flyturen.
Jeg vil legg til at returen 2 dager senere var like fin. Kabinpersonell tilpasset slik at servicehund skulle få best mulig plass. Det var også førerhund på samme flyvning.
Har reist med SAS i mange år både…
Har reist med SAS i mange år både privat og via jobb. Dessverre har kvaliteten på reisene gått ned betraktelig de siste årene. Er å betraktes som et realt lavprisselskap med minimal komfort på flyene.
Sitter på et fly nå med ømme kne i et trangt sete som jeg kun kan huske å ha opplevd på Ryanair tidligere. På SAS plus reise med jobb tidligere i år var benplassen tilnærmet lik.
Reiste i motsatt retning med Norwegian nå nettopp. Satt bak i flyet og hadde ok med plass.
Kommer nok til å slutte å bruke SAS så mye som mulig. Må kunne være rom for alle og bedre tilbud på lik linje med andre europeiske flyselskap som tilbyr bedre plass, vann og en matbit selv på korte ruter.
Står ofte at det ikke er ledige billetter igjen mens på selve flyet er det halvfullt. Får lite igjen for disse dyre billettene til et selskap som gav mer til kunden før dessverre.
Anbefaler ikke å fly med SAS Vi fløy til Newark med mellomlanding i…
Vi fløy til Newark med mellomlanding i Stockholm, turen begynte dårlig da flye måtte snu og returnere til Gardermoen pga tekniske problemer. Dette er jo ting som selskapet ikke kan gjøre noe med, men flyvertinnenes oppgave er jo da å gjøre turen så behagelig som mulig, noe de absolutt ikke gjøre.
Vi fikk ikke tilbudt noe form for snack eller drikke mens vi ventet (3 timer) og air-condition sto på fullt så det var iskaldt i flyet.
Da man så nevner dette forsiktig til forskjellige flyvertinner fikk man bare sure glefs tilbake om å kle på oss og de absolutt ikke kunne dele ut noe snack.
Jeg følte meg uglesett resten av turen, og ble møtt med nedlatende blikk hver gang de passerte setet eller jeg møtte dem på vei til do.
Vi hadde betalt ekstra 7000 pr sete for å få større benplass og litt ekstra service..... lurer fortsatt på hva som var verdt de ekstra 7000. Må legge til at benstøtten ikke funket på sete mitt og ryggstøtten var så hard å regulere at jeg måtte ha hjelp vær gang jeg lente meg bakover.
I morgen flyr vi dessverre hjem med samme selskap, jeg gleder meg ikke.
Vil til slutt legge til at forrige gang vi reiste til USA reiste vi med oppgradering på Virgin, en helt annen opplevelse, der fikk vi first-class behandling og fikk bruke doene fremme i flyet.... på SAS ble vi henvisnist bak.
Ringte kundeservice på grunn av…
Ringte kundeservice på grunn av usikkerhet rundt mellomlanding og håndtering av det. Vi er en jentegjeng på 20 år, og jeg ble møtt med en arrogant og frekk holdning som ikke var behjelpelig i telefonen…
Utrolig lang ventetid både på Arlanda…
Utrolig lang ventetid både på Arlanda airport og Værnes, 5 timer på begge flyplassene, kaster bort folks tid, vil ikke anbefale og fly med SAS hvis du skal til utlandet, kan forvente en lang ventetid til hjemmet ditt når du skal tilbake!
Får feilmelding nå jeg prøver å…
Får feilmelding nå jeg prøver å registrer eurobonus poeng. Får opp alt annet enn det jeg lurer på inne på nettsida. Prøver å kontakte kundeservice. Men det er jo umulig å komme fram til kundeservice selv om du søker på det, blir bare kastet att og fram på sidene deres til alt slags mulige chat botter og «ofte stilte spørsmål»
Hei, SAS og omtanke ❤️
Hei, i dag tok mitt barnebarn fly fra Evenes til Oslo. Vi følte oss ivaretatt fra første øyeblikk. For en fantastisk service og for en tålmodighet av SAS ansatte som tok godt vare på den lille jenta på 6 år. Hun fikk lov til å være med som en mini flyvertinne og følte seg sett og ble verdsatt. Kan ikke beskrive følelsen når vi fikk bilder av SAS ansatte om den fine turen og opplevelsen til 6 åringen som reiste alene. Etter dette blir vi alltid å velge SAS på våre reiser for barn alene. Og vi voksne også. For en flott opplevelse for oss pårørende at vår lille jente ble så godt ivaretatt på Sk 4079 Evenes-Oslo 3.07.25 tusen takk 😊
Skulle bare skjekke om min kansellering…
Skulle bare skjekke om min kansellering for reservasjonen var ok, endte opp med en dårlig engelsk talende person som reserverte på feil navn i samme booking selv om navnet mitt er veldig annerledes enn han sin??
Kundeservice flyttet til India
Kundeservice flyttet til India. Brukte 1 time på chat for å finne ut at man likevel ikke kunne bytte flyet til et tidligere fly. Fly kansellert og fikk nytt fly 50 timer senere.
Ekstremt dårlig kundeservice
Jeg har reist med SAS i mange år og har vært godt fornøyd. Sist uke ødela SAS kofferten min, og jeg fikk ikke refusjon da referansenummeret jeg fikk på flyplassen ikke fungerte på nettsidene til SAS. Brukte totalt over 5 timer på telefon og chat uten å få hjelp. Ble bare fortalt at de ikke hadde mulighet til å hjelpe og ble bedt om å ringe på ny på annet tidspunkt. Ga til slutt opp så SAS fikk det vel slik som de ønsket ved at de slapp å kjøpe ny koffert til meg, men kommer ikke til å reise med SAS med det første.
Elendig flyselskap med komplett mangel…
Elendig flyselskap med komplett mangel på kundeservice. Flyet vårt ble utsatt i 24 timer, ingen fikk noe informasjon om noe som helst. Måtte vente på flyplassen i over et døgn, uten mulighet for hotell/ overnatting. Har gått gjennom flyhjelp.no fordi SAS nektet å betale noe som helst kompensasjon. Saken ble avsluttet i retten, og vi fikk ingenting. Vi fikk etter mye om og men penger tilbake på mat vi kjøpte på flyplassen..
Fantastisk kundeservice!
Jeg hadde klart å tatt feil av hvor flyet mitt til Bologna gikk fra, og møtte opp på Gardermoen når flyet mitt skulle gå fra Torp. Dette fant jeg ut av pinlig sent (etter jeg hadde møtt opp på Gardermoen). Etter et par øyeblikks panikk fant jeg ut at jeg skulle kontakte SAS service point for å sjekke muligheten for å endre biletten. Jeg snakket med en kjempehyggelig mann i skranken, som fikk ordnet dette for meg kostnadsfritt i løpet av få minutter. Fantastisk kundeservice! Takket være han sitter jeg nå på Gardermoen og ikke på Torp, kjempelettet og med god tid, og nyter en iskaffe før ferieturen min. Tusen takk, SAS!
Spurte om hjelp va jeg skulle gjøre når…
Spurte om hjelp va jeg skulle gjøre når eg mista flyet mitt. Va en ung korte jente med brunt hår som va veldig uhøflig og frekk i tonen. Rett å slett ufine va hu. Forventer mer av et flyselskap skap og spesielt servicen. Hun va frekk og i tonen med flere forand meg og. Hu va i dårlig humør og tok det utover kundene.
FLYPRISER OG REISETID FRA FINNMARK
Skulle bestille en reise til Finnmark i dag, og jeg holdt på å få bakoversveis og ramle i bakken. Det er jo helt uetisk vanvittig hva det koster å reise nordover i landet, kontra hva det koster å reise sørover. Her ønskes det at folk skal bosette hele landet, men flyreiser er jo bare forbeholdt de som bor i sør. 10.000,- for å reise mellom Trondheim og Finnmark er du glade vanvidd.
Og avgangene er enten tidlig på morningen eller midt på dagen, ingen på ettermiddag/kveld etter arbeidstid. Dette betyr igjen at du må vente helt til neste dag med å reise, og at det faktisk går to dager bort i reising på en t/r reise. Laaaaaaange venteetider i Tromsø. Helt hårreisende i 2025. Latterlig tragisk faktisk.
Selvfølgelig er det politikk i dette, men det må da finnes en grense. Og når SAS ser at det er etterspørsel på en rute, justerer de prisen oppover i takt med antall seter igjen, og selvfølgelig tiden nærmere avreise.
Er du så "uheldig" at du begynner å jobbe i Finnmark er det faktisk mening at du må være der til du finner en annen jobb lengre sør.
At hele landet skal bosettes med en slik politikk er å tro på nissen.