Om mulig vil jeg gi minus-stjerner. SAS kansellerte vårt fly fra Ålesund til Nice begge veier. Måten saken ble håndtert på var svært lite kundevennlig. Det ble en dyr ferie! Dersom vi skulle fulgt SA... Vis mer
Kansaleret en billet, fikk beskjed på Mail, 4 gange, at pengene skulle komme på konto innen 5 virkedage, nu er der gått 3 uker😡 Pratet med en engels mann og forklarte problemet, han sa der ville... Vis mer
SAS pleide jo å være et kvalitetsstempel, men dessverre har de tapt seg ekstremt mye. Konstante forsinkelser og kanselleringer, uteblitte tilbakebetalinger etter kanselleringer og lovnader er kun tomm... Vis mer
Fly kansellert fra Bergen (15.40) til Oslo og videre flyging til Split... fikk sms rett før jeg kom til flyplassen. Måtte reise hjem igjen (over 1 time borte) spurte om hotell, men neida, hadde ikke... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Bestill flybillett, hotell og leiebil for din ferie og forretningsreise til kjente reisemål i Europa og resten av verden
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
SAS valgte å kansellere flyet, og var ikke villig til å hjelpe med nødvendig overnatting
SAS valgte å kansellere flyet fra Düsseldorf til København. De skyldte på været i København, men det viste seg at den egentlige årsaken var problemer med en avisningsmaskin. Alle passasjerer ble bedt om å hente ut bagasjen sin å gå til en SAS-luke for ombooking. Det viste seg at luken var ubetjent. Etter lang venting ble alle passasjerene sendt til en annen luke der vi fikk beskjed om at vi ikke ville komme til København i kveld. "Dere får bare bestille dere hotellovernatting" fikk vi vite. "Men er det ikke SAS som skal hjelpe oss med det?" var det noen som spurte. "Nei, det får dere ordne med selv" var svaret. "Dere får sende krav på ekstrakostnader til SAS senere". En av passasjerene gjorde opptak av informasjonen, sannsynligvis for å ha dokumentasjon på at dette var noe vi kunne ha krav på å få erstatning for, men det gjorde damen fra SAS rasende. Hun forlangte høylytt at han umiddelbart skulle slette opptaket. "Hvis du ikke gjør det nå, tilkaller jeg politiet!" ropte hun til ham.
Senere på kvelden ble jeg ombooket til en rute via Zürich (!) neste morgen. Jeg mistet en hel arbeidsdag. Ingen beklagelse fra SAS. Jeg har meldt inn krav om kompensering for ekstra taxi- og hotellutgifter men det gjenstår jo å se om SAS vil dekke noe. Skuffende oppførsel av SAS.
Punktlig og utmerket service.
Punktlig og utmerket service.
SAS fjerner goder
Synes det er synd at SAS tar vekk godene til Eurobonusbilletter, så man nå må betale avbestillingsgebyr hvis man ikke skal bruke dem. Bare for at de skal tjene mer penger…
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice. Chattjenesten er bare å legge ned, seriøst!
Ikke rart det er lang kø på…
Ikke rart det er lang kø på kundeservice: jeg trengte å kontakte dem 6 ganger før de rettet feilen:
Jeg hadde prøvd å avbestille en billett. To ganger på rad ble billetten ikke avbestilt, men gebyr for avbestillingen ble allikevel trukket fra min konto. En veldig opplagt sak, som skyldes 100% SAS sine systemer.
1. gang tok jeg kontakt med chat. Da sa de at jeg ville få beløpet tilbakebetalt automatisk etter noen dager. Det skjedde ikke.
2. gang snakket jeg med "SAS kontakt point" ved Gardermoen. De sa de ikke kunne gjøre noen ting.
3. gang, etter lang leting fant jeg en skjema der man kunne klage (men ingen for den typen sak).
4. gang, fordi de tilbakebetalte bare en av de 2 gebyr.
5. og 6. gang måtte jeg gjenta at det var 2 gebyr, ikke ett.
Gir 2 stjerner, fordi de tross alt betalte tilbake det de skyldte.
Sas.no sin nettside funker ikke
Sas.no sin nettside funker ikke
Logger inn med sas eurobonus program og skal til å bestille. Får feilmelding og tar ekstremt lang tid å komme inn igjen på siden. Den logger av og på brukeren min slik at jeg blir nødt til å benytte meg av kundeservice og betale 300kr mer. Synes dette er ganske dårlig å måtte betale 300kr mer for noe som ikke fungerer for dems sin nettside. Hvis det er slik SAS opererer så er det vel strengt tatt ulovlig?
Misvisende informasjon
Misvisende informasjon, det står at du har 24 timers angrefrist, det har man ikke. Ekstremt vanskelig å få customer support.
Misvisende informasjon
Skadet bagasje
Skadet bagasje, Samsonite skall koffert.
SAS skadet kofferten min under reiser, sender meg videre til 3 part.
De ønsker å betale meg 1500 kr på en mye dyrere koffert, noe som ikke er i nærheten av faktisk verdi. Ikke vil de ordne en tilsvarende koffert.
Blir sendt mellom flere instanser og holdt på i over 2 måneder no.
SAS er utrolig kunde fiendtlig, nå skal jeg snart reise og står uten koffert. Får knapt en hånd koffert til 1500kr, å det er ikke en samsonite engang.
Unngå SAS, håpløs selskap.
Kjøpte flybillett, skulle dra med familien. På kvelden dagen før avreise ble flyet kansellert uten forklaring. Ingen mulighet til å verken chatte, ringe eller komme i kontakt med SAS. Idag mistet SAS en kunde for alltid, STYR UNNA hvis du skal kjøpe flybillett. Anbefaler alt annet enn SAS.
Du aner ikke mitt hat for SAS nå
Du aner ikke mitt hat for SAS akkurat nå. Det finnes ikke et verre flyselskap å reise med hvis du skal ha hund i lasterom. To ganger nå har vi hatt problemer med å få med oss hunden når vi reiser med SAS. Første gangen lot det seg løses, men kun etter 2 uker med konstante telefoner til kundeservice, ombookinger av flyvninger, avbestillinger og igjen bestillinger. Denne gangen lot det seg ikke løse. Vi hadde bestilt billetter i god tid. Både for oss, katt i kabin og hund i lasterom. Problemet med SAS er at for å ha med hund i lasterom må du ringe dem etter du har bestilt billetten, også ser dem om det er mulig/plass for så at de legger det til billetten. Vi ringte dem dagen etter billettene var kjøpt (snakket med dem 3 ganger). Forklarte til dem at vi ville bestille hund i lasterom. Det var ingen problem fikk vi beskjed om, hunden var nå lagt inn i billetten. Så vi tenkte «flott, denne gangen gikk det fint». Men nei det gikk ikke fint. For når vi kom til flyplassen og skulle sjekke inn i skranken så fant de ingen bestilling på hund i lasterom. SAS, som sa til oss at alt var ordnet, hadde ikke lagt hunden til. Ikke kunne de legge hunden til på flyplassen heller. Så dermed ble hunden vår nektet innsjekk. Det endte med at jeg dro med katten vår mens min samboer måtte dra hjem igjen med hunden. Et mer useriøst, uforsvarlig og komplett inkompetent flyselskap skal du lete lenge etter. Så hvis du har hund, fly heller med hvilket som helst annet flyselskap. For SAS blir bare å fucke opp.
Ikke mulig å kontakte kundeservice via e-mail- kun tlf eller chat boot
Lang ventetid på telefon hos kundeservice. Agenten som svarer på min henvendelse, løser ikke problemet/kan ikke svare på spm som stilles. Sas har ikke email adresse til kundeservice. Med andre ord så og si umulig å få hjelp.
SAS kansellerte min transferbillett
SAS kansellerte min transferbillett. Snakket med tre ulike ansatte over chat og per telefon før de kunne se i sine systemer at det stemte. Helt håpløst opplegg, som skapte mye unødvendig stress og en halv dags tapt arbeidstid. Kundeservice sa jeg kunne melde inn saken og be om refusjon, som selvfølgelig hadde vært et hyggelig plaster på såret. Feil kan selvfølgelig skje, men det verste var at kundeservice i etterkant ikke godtok forespørselen min og satte seg skikkelig på bakbeina. Kommer til å unngå å fly med SAS så langt det lar seg gjøre...
Utrolig frekk, dårlig kundeservice
Utrolig frekk meg som tok telefonen og som jeg snakket med gjennom kundeservice telefonen. Var ikke til hjelp i det hele tatt. Og ga feilinformasjon.
God kundeservice
Gleder meg til SAS går konkurs
Kansellert flight, og ombooking til nytt fly 2 døgn senere - på en innenriks flight i Norge. Mener virkelig SAS at dette er innafor?? Ingen tilbud om overnatting. Endte opp med å ordne Norwegian billett og overnatting på egenhånd. Kundeservice på Gardermoen var sur og overlegen. Et helvete å få tak i bagasjen. Hjelpe meg - håper at SAS ikke blir berget av staten neste gang de er i ferd med å gå konkurs.
Fly kansellert
Fly kansellert, ingen info å få om grunn. Ble plassert på nytt fly dagen etter. Mat betalt på kansellert flyvning uteble på neste fly. Fikk kun en halv kopp kaffe. SAS nekter å betale pålagt kompensajon for 23 timer forsinket flyving, de påstår det var været som hadde skyld, ikke de. Ytters merkelig da andre fly hadde null problem å lande. IKKE stol på SAS! kanskje ikke rart de gang på gang må blir reddet fra konkurs?
Fly ble kansellert
Fly ble kansellert, landet ikke.
Vi fikk ingen info på fler timer.
Ble da sendt til noe som het hotell.
Fukt ,mugg, skittent , stinket.
Verste vi har sett.
Alle skaffet egen plass og bo.
Ingen info før på kveld om nytt fly.
Måtte selv fikse transport til flyplass. Forsinket det fly også. Fløy 4 t og 20 min. Fikk mulighet til en kopp kaffi eller te.
Nesten ingen info og dårlig service.
Gjør det vanskelig å klage på dette.
Vanskelig å bruke SAS heretter.
Ikke tilskrekkelig med informasjon om reise med dyr - sitter fast med
Ble fortalt man kunne bare bestille to billetter til deg selv for å reise med 2 dyr - dette var antageligvis vanlig med flere flyselskaper. Dette gjorde jeg. Jeg ringte for jeg hadde en del spørsmål for komforten med kattene, men først ville sjekke at jeg har bestilt på riktig måte - og finner ut raskt at det ikke blir mulig å reise med 2 katter selv med 2 billetter. De hadde ikke bedre svar enn at det var bare slik reglene var.
Nå sitter jeg fast med ikke bare den ekstra billetten, men med den ekstra gebyret for dyr i kabinen. I tillegg så finner jeg ut at de kan bare kansellere billetten og det blir sikkert ikke refusjon der heller.
Informasjonen på nettsiden ikke er tilskrekkelig og de må gjøre en bedre jobb med dette. De burde også ha bedre regusjonsregler til unge og studenter, som allerede får billigere tilbud på grunn av den typiske økonomi situasjonen til unge studenter.
Det er jo unædvendigvis vanskelig - hvis jeg har tatt opp en billett for en ekstra katt, har det ikke noe å si om vekt - den erstatter jo håndbagasjen uansett. De må være klarere om hvorfor det MÅ være 2 reisende. Er det vekt? Mattilsynets regler for dyrevelferd? Bevare seteplass?
Og i såfall hvorfor ville det vært lov å ha 2 dyr på en person hvis de går i lasterommet?
Selve kontaktservice var bra. Ringte på en tidlig lørdag så ventetiden var kortere enn forventet. De gjorde bare jobben sin og svarte på spørsmål, og jeg kunne kjenne sympatien til dem når de måtte si nei. De får 5 stjerner, men selve flyselskapet får 1 stjerne. Det jeg eneste jeg ikke helt skjønte er hvorfor kundeservicen var på engelsk, men ikke et problem.
Skulle endre en eurobonus bilett
Skulle endre en eurobonus bilett, men det lot seg ikke gjennomføre på hjemmesiden. I håp om å gjøre det enklere bestilte jeg en ny bilett for så å kansellere den andre. Prosessen med kansellering gikk heller ikke gjennom Etter 4 forsøk. Dagen Etter ser jeg på min nettbank jeg er belastet for 4 kanselleringer, men fortsatt ligger biletten "aktiv". Forsøker å ringe kundeservice der jeg ber om tilbakering, men ingen ringer. Endte opp med mer enn 40 munutter I kø og når endelig en person som forstår problemet men så setter hin meg på "vent"... Da blir selvfølgelig samtalen brutt! Fullstendig håpløst if lite kundevennlig.