We kwamen de winkel binnen met vage plannen over de slaapkamervloer, goede voorlichting en het helder afwegen van voors en tegens van verschillende opties zorgden dat we naar huis reden om te meten en... Vis mer

Selskapet har svart
Heel aardig en vriendelijke verkoper. Goed advies over bekleden van de trap. Mochten de staal van bekleding mee naar huis nemen. Kregen een offerte uitgeschreven op een A4. Niet mee naar huis gekregen... Vis mer
Selskapet har svart
Mandy van Roobol in Gouda heeft mij uitstekend geholpen bij het maken van de juiste keuzes. Ze gaf deskundig en eerlijk advies over zowel de hordeur als de pvc vloer, en dacht echt met mij mee. Dankzi... Vis mer
Selskapet har svart
Als langjarige klant zijn wij wederom zeer plezierig en kundig geholpen, deze keer door Tobias. Rustig, vriendelijk en met veel kennis en advies. Zeer tevreden !
Selskapet har svart
Als specialist in vloeren en raambekleding onderscheid Roobol zich in het leveren van maatwerk, want elke klant is anders en elke woonwens is uniek. Bij Roobol ontmoet je enthousiaste adviseurs die je het beste advies geven en vakkundige monteurs die je vloer plaatsen en raamdecoratie voor je ophangen. Onze missie? Jou super blij maken met het mooiste interieur. Hoewel we oog hebben voor elk detail, kan er in het leveren van maatwerk ook wel eens iets niet goed gaan. Natuurlijk proberen we dat altijd te voorkomen, maar als het dan toch mis gaat, lossen we het graag voor je op. Dit doen we met een enthousiast serviceteam. Zij staan iedere werkdag voor je klaar en kun je bereiken via 0180-644644.
Donk 3, 2991LE, Barendrecht, Nederland

Har svart på 84 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
We hadden een goede klik.
We het was eigenlijk best gezellig, onder het genot van koffie!

Svar fra Roobol
Mijn ervaring met Roobol Wonen is ronduit dramatisch. De geleverde laminaatvloer is van extreem slechte kwaliteit. Binnen korte tijd vertoonde de vloer vele opbollingen, wat duidt op ondeugdelijk materiaal en/of een slechte plaatsing. Dit is totaal onacceptabel voor een vloer waarvoor je een flink bedrag betaalt.
Daarnaast zijn de plinten slecht en slordig afgewerkt. Ze sluiten op meerdere plekken niet aan, wat het geheel een goedkope en onafgewerkte uitstraling geeft. Dit is verre van het niveau dat je van een woonwinkel mag verwachten.
Het ergste is echter de klantenservice. Ondanks een officiële ingebrekestelling is er geen enkele reactie gekomen. Geen oplossing, geen uitleg, geen enkele vorm van verantwoordelijkheid. Volledige radiostilte.
Verkoopster heeft haar best voor ons gedaan met het plannen

Svar fra Roobol
Inhoudelijk goed. Duidelijke uitleg. Gelijk afspraken kunnen maken ivm inmeten, egaliseren en leggen van de pvc-vloer

Svar fra Roobol
We kregen ruim de tijd om iets moois uit te zoeken.
De medewerkster heeft verstand van zaken.

Svar fra Roobol
Wij zijn goed geholpen door de dames. We mochten meerdere voorbeelden even mee naar huis nemen

Svar fra Roobol
Al binnen een week een afspraak voor thuis bezoek, keurig op tijd.
Een vriendelijke adviseur nam de tijd en luisterde goed naar mijn wensen, gaf duidelijke informatie en goed advies met keuze mogelijkheden en ik heb een mooie aankoop gedaan, blij mee !!

Svar fra Roobol
Ernstige Teleurstelling over de hygiene, netheid en respect.
De medewerkers die bij mij thuis de montage uitvoerden, hebben mijn woning in zeer onacceptabele en smerige staat achtergelaten.
Dit gebrek aan zorg en netheid vind ik onacceptabel en het getuigt van een gebrek aan respect voor de klant en diens eigendom.
De staat waarin de monteurs mijn huis achterlieten, is voor mij een reden om hier nooit meer te bestellen. Ik raad potentiële klanten aan dit in overweging te nemen voordat zij gebruikmaken van de montageservice.
Na het leggen van persoonlijk contact met Roobol over deze kwestie, blijft een reactie of oplossing uit. De klacht wordt effectief genegeerd.
Ik heb via de site overleg gehad over een Lucca kleed dat ik misschien wilde kopen. De kleur was me niet duidelijk, ik kon die niet goed beoordelen op de site. Door een medewerkster van de winkel in Barendrecht erg goed geholpen, we hebben ook even gebeld en ze stuurde mij duidelijke fotos van het kleed! Het betrof een Outlet kleed dat natuurlijk niet retour kon, mocht het me niet aanstaan. Ik heb het hierna in goed vertrouwen gekocht. Het kleed werd snel verzonden, en wat een verrassing.. Een prachtige kleur en een fantastisch mooi wollen kleed! Wat een goede zaak en fijne medewerkers! Roobol, onthoud die naam!

Svar fra Roobol
Een medewerker van dit bedrijf heeft een nevenfunctie als deskundige voor de geschillencommissie. Van deze laatste organisatie staan bijna uitsluitend negatieve reviews op deze site, die ik helaas grotendeels moet onderschrijven. Met name ook het punt van een vooringenomen deskundige, heb ik mogen ervaren. Aangezien Roobol blijkbaar geen gedragscode heeft die dit soort nevenfuncties verbiedt, heeft dit ook een negatieve invloed op het beeld van Roobol.
Helaas is mijn eerdere review van het openbare profiel van Roobol verwijderd, nadat ik de volgende reactie kreeg:
''Bedankt voor het delen van je ervaring. We willen graag een misverstand uit je review ophelderen. Het klopt dat er in het verleden een medewerker van Roobol een nevenfunctie vervulde als deskundige voor de Geschillencommissie. Deze collega is inmiddels al meer dan een jaar met pensioen en komt dus niet meer in contact met klanten van Roobol. Tijdens zijn dienstverband is hij bovendien nooit ingezet bij dossiers van onze eigen klanten, juist om een zo eerlijk en onafhankelijk mogelijk oordeel te garanderen.
We vinden het belangrijk dat onze klanten goed en objectief geholpen worden, zowel in de winkel als in eventuele vervolgtrajecten. Op basis van de informatie in je review herkennen we je helaas niet als klant van ons. Mocht er toch iets spelen waarbij wij je kunnen helpen, dan horen we het natuurlijk graag.''
Echter stond deze medewerker tot voor kort nog op linkedin met een door Roobol geverifieerde connectie. Uiteraard heb ik hier screenshots van. Daarom mag ik er van uitgaan dat ik te maken had met een medewerker van Roobol. Ook is er op de site van Roobol geen telefoonnummer of e-mailadres te vinden van de klantenservice, dus dan is contact leggen niet normaal mogelijk. Verder heb ik om herkend te worden door Roobol al wel mijn telefoonnummer achtergelaten via Trustpilot. Dus als u nog vragen heeft over mijn review, dan hoor ik het natuurlijk graag.
Vriendelijke mensen die je een goed advies geven en met je meedenken. Ik vond ook dat roobol meer keus had dan andere winkels

Svar fra Roobol
De verkoopster wist waar ze het over had. En ze liet ons zelf kijken zonder dat ze op ons lip zat . En liet het product bij daglicht zien.

Svar fra Roobol
We zijn zeer goed geholpen met deskundig advies ook al waren we een lange tijd bezig, niets was teveel

Klantvriendelijk geholpen.
Lekker bakkie koffie met wat lekkers erbij.

Svar fra Roobol
Goed advies gehad van B. voor een prijsindicatie zonder dat er een keuze gemaakt werd. Tweede keer gegaan voor de bestelling en juiste keuze van tapijt maken. Andere verkoopster deed geen moeite om te adviseren of voorbeelden te laten zien. Tot drie maal toe alle gegevens op moeten geven omdat de verkoopster niet met de pc om kon gaan. Tot drie maal toe roepen “die computers toch!”. Totaal bijna een uur gezeten voordat er iets uit de printer kwam. De koffiemachine die op een pas afstand stond, lonkte erg, maar er werd geen koffie aangeboden. We zijn niet met een prettig gevoel weggegaan.

Svar fra Roobol
de winkel is uitnodigend en de keuze waar ik voor kwam is ruim voorradig en het Personeel is uitermate vriendelijk en behulpzaam zeker de moeite waard .

Svar fra Roobol
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.