Se hva andre synes
Selskapet har svart
Vanaf het eerste contact voelde ik me echt gehoord. Persoonlijke aandacht en begeleiding bij de aankoop maakten het proces volledig op maat. Alles verliep soepel en precies volgens afspraak: zonde... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Bij Laminaat-Plaza vindt u een zeer ruim assortiment aan laminaat en PVC vloeren van hoogwaardige Europese topmerken, altijd tegen scherpe en transparante prijzen. Dankzij grootschalige inkoop en een voorraad van meer dan 200.000 m² kunnen wij onze vloeren extra voordelig aanbieden, zonder concessies te doen aan kwaliteit, service of garantie. Wij begrijpen dat een vloer een belangrijke basis vormt voor uw interieur. Daarom bieden wij niet alleen een breed aanbod, van moderne visgraatvloeren tot slijtvaste en waterbestendige laminaatvloeren, maar ook deskundig advies, zodat u altijd de juiste keuze maakt. In ons Experience Center in Almere kunt u het assortiment zelf ervaren en verschillende stijlen en structuren in het echt bekijken. Naast scherpe prijzen en kwaliteit staan wij bekend om onze snelle levering door heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Wilt u volledig ontzorgd worden? Maak dan gebruik van onze professionele legservice. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een strak eindresultaat, waarbij u kunt rekenen op garanties tot wel 25 jaar, afhankelijk van de gekozen vloer. Laminaat-Plaza staat voor betrouwbaarheid, service en klantgerichtheid. Wij streven ernaar om iedere klant te voorzien van een vloer die perfect aansluit bij zijn of haar wensen, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een service die verder gaat dan alleen levering.
Kontaktopplysninger
Neonweg 205, 1362 AG, Almere, Nederland
- 036-5247579
- info@laminaat-plaza.nl
- laminaat-plaza.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 91 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Zeer tevreden met onze nieuwe vloer
Zeer tevreden met onze nieuwe vloer! De vloer is prachtig gelegd en het resultaat is echt heel mooi geworden. Ook zijn we erg goed geholpen met het kleuradvies van Bert. Hij nam de tijd om goed mee te denken en heeft ons uitstekend geadviseerd.
De leggers waren echte harde werkers, netjes, vakkundig en erg prettig in de omgang. Alles is mooi afgewerkt en we zijn ontzettend blij met het eindresultaat!
Goede kwaliteit voor een prima prijs
Goede kwaliteit voor een prima prijs, ook service is uitstekend
Vriendelijke medewerkers en snelle…
Vriendelijke medewerkers en snelle services (: erg tevreden!
Vanaf dag 1 dat ik binnen stapte bij…
Vanaf dag 1 dat ik binnen stapte bij Laminaat-Plaza in Almere voelde ik dat ik als nieuwe klant en nu als bestaande klant erg goed geholpen wordt door de medewerkers van Laminaat-Plaza. Of het nu gaat om een geheel nieuwe vloer, overzet- en plakplinten elke keer doen zij hun uiterste best mij van dienst te zijn. Zij luisteren goed, checken of het gevraagde op voorraad is en bestellen anders direct het gevraagde. Zelfs nu ik na maanden toch nog 2 plakplinten nodig heb wordt vriendelijk ontvangen, te woord gestaan en geholpen! Dus of je nu komt om je te oriënteren, voor een grote of een kleine bestelling hun klantvriendelijkheid en goede service staan als een huis! Ik ben een super tevreden klant!
Heel goed en snel geholpen door Berkay
Heel goed en snel geholpen door Berkay. Bij het kiezen van de juiste plak plint
Veel voor weinig
Ik was blij verrast dat er bij de ingang meteen toiletten zaten. Dat vond ik meteen al klantvriendelijk. Ook in de winkel genoeg keuze qua laminaat en pvc. Zeer voordelige prijs kwaliteitsverhouding. Goed geholpen door Mila 👍

Helemaal top!
Goede, vriendelijke service, snel geleverd en ik heb inmiddels een top vloer in mijn appartement liggen! Aanbevolen!

Heel fijn geholpen
Heel fijn geholpen door Bert in Almere. Goed met ons meegedacht, alles helder en duidelijk uitgelegd. Heel blij met de nieuwe vloeren!

Svar fra Laminaat-plaza.nl
Puntjes op de I doen er toe
Vloer ligt fantastisch in, prijs-kwaliteitverhouding helemaal in orde. Alleen het zit wel in de details. Twee pakken pvc overhouden betekent dat je geld weggooit, er is geen enkele mogelijkheid om twee dichte gesealde pakketten te retourneren.
Bij het leggen is gekozen voor hoge plinten, deze zijn vakkundig geplakt, maar worden niet afgewerkt door ze te kitten. Hiervoor zul je een ander bedrijf moeten raadplegen om dit voor je te laten doen. Dit zijn details die er te doen vloer ligt er mooi in maar ik ben toch niet 100% tevreden. Het werk is niet af.

Svar fra Laminaat-plaza.nl
Mooi en overzichtelijk showroom. Vriendelijk personeel
Mooi en overzichtelijk showroom.
Vriendelijke en behulpzame medewerkers (Kaan en Recep). Snel schakelen op wijzigingen en aanpassingen.
De bezorgdienst was ook snel geregeld, maar de bezorger zelf ( een derde partij) was een tikje onhandig.

Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring. Er wordt ontzettend slordig gewerkt en in plaats van oplossingen komen er steeds nieuwe problemen bij. Er wordt totaal niet meegedacht om problemen netjes op te lossen; uiteindelijk lijkt iedere oplossing vooral te betekenen dat je zelf weer extra moet betalen. Erg teleurstellend en absoluut niet de service die ik had verwacht. Vooral als u Rafa thuis krijgt om je vloer te leggen kan je ervanuit gaan dat het niet goed gaat komen.
Ik heb fotos en gesprekken als bewijs.
Mocht dit Iemand willen zien stuur ik het graag.
Het heeft niet eens een ster verdiend maar een dikke red flag 🚩

Svar fra Laminaat-plaza.nl
Half jaar geleden een vloer laten…
Half jaar geleden een vloer laten leggen en dik tevreden. Had een half jaar later nog 6 meter plak plantjes nog en gratis mee gekregen TOP SERVICE

Super tevreden
Super tevreden! Prachtig laminaat en door hun eigen vakmensen strak en vakkundig gelegd. Alles netjes afgewerkt en een topresultaat. Absoluut een aanrader!

Enorme keuze
Enorme keuze, prettig personeel, behulpzaam, duidelijke offerte, goed uitgelegd.

Svar fra Laminaat-plaza.nl
Persoonlijke service en vakmanschap bij Laminaatplaza
Alles verliep soepel en precies volgens afspraak: zonder gedoe. Toen Gregor langskwam voor ''het leggen'', bleek hij een fantastische vakman te zijn: vriendelijk, professioneel en met oog voor detail. “Gregor came over ; he’s a fantastic guy and did an amazing job. Highly recommended, treasure people like him!”
Laminaatplaza levert niet alleen kwaliteit, maar ook een menselijke touch die het verschil maakt!

Je wordt goed geholpen
Je wordt goed geholpen met de keuze van je laminaat de verzending is precies op tijd. de stoffeerder maakt je vloer in één dag af, plakplinten worden uiterst nauwkeurig aangebracht, alles wordt netjes achtergelaten. Alleen de telefonische bereikbaarheid is een drama.

Svar fra Laminaat-plaza.nl
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.