Banner for Roobol

2 052
TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We werden keurig netjes geholpen, er was duidelijk kennis van zaken Daardoor hadden we snel onze keuze gemaakt onder genot van een kopje koffie werd onze offerte in orde gemaakt Heb het volst... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vandaag bezochten mijn echtgenoot en ik uw vestiging aan Leeuwenstein 30 in Delft voor de aankoop van PVC-vloer. Helaas zijn wij door een van uw verkoopsters op een onprofessionele, respectloze en v... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alles wat wij in de afgelopen jaren in huis hebben laten plaatsen, door de medewerkers van Roobol, was Top geplaatst. Deur en raamhorren, alles functioneert nog als pas geplaatst, en de Luxaflex, ge... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij werden geholpen door Heidi, Mevrouw weet waar ze over praat, vanaf het moment dat je binnen stapt werden wij warm onthaald. Ze legde alles tot in de puntjes uit en bied echt een luisterend... Vis mer

Informasjon om virksomheten

5. Gulvbeleggbutikk
  6. Teppebutikk
  7. Tre- og laminatgulvleverandør

Skrevet av virksomheten

Als specialist in vloeren en raambekleding onderscheid Roobol zich in het leveren van maatwerk, want elke klant is anders en elke woonwens is uniek. Bij Roobol ontmoet je enthousiaste adviseurs die je het beste advies geven en vakkundige monteurs die je vloer plaatsen en raamdecoratie voor je ophangen. Onze missie? Jou super blij maken met het mooiste interieur. Hoewel we oog hebben voor elk detail, kan er in het leveren van maatwerk ook wel eens iets niet goed gaan. Natuurlijk proberen we dat altijd te voorkomen, maar als het dan toch mis gaat, lossen we het graag voor je op. Dit doen we met een enthousiast serviceteam. Zij staan iedere werkdag voor je klaar en kun je bereiken via 0180-644644.

Kontaktopplysninger

Promotion box for Roobol

Plan gratis je Advies aan Huis afspraak!

Op zoek naar écht persoonlijk advies? Wij komen bij je thuis langs.

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

2k anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(2 052)

480 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We zijn goed geadviseerd en geholpen…

We zijn goed geadviseerd en geholpen door vriendelijk personeel
Lekker met kopje koffie👍
Ga zo door

19. mai 2026

Svar fra Roobol

Bedankt voor je fijne review. Goed om te horen dat jullie goed zijn geadviseerd en geholpen door vriendelijk personeel. Een lekker kopje koffie maakt het bezoek natuurlijk extra prettig! We waarderen je enthousiaste woorden enorm.

Svar fra Roobol

Bedankt voor je mooie review, Johan! Fijn om te horen dat je een goede uitleg hebt gekregen en dat je onze service als klantvriendelijk hebt ervaren. Daar doen we het graag voor. Veel plezier met je aankoop!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Voor de zoveelste keer verkeerde…

Voor de zoveelste keer verkeerde informatie.

Na eerder een grote order te hebben geplaatst bleek er van alles niet te kunnen of niet te kloppen van de prijzen of mogelijkheden binnen de producten.
Nu een aantal plakplinten gekocht in de winkel, alles zou op voorraad zijn in het magazijn. Eenmaal in het magazijn blijken deze helemaal niet voorradig.
Meerdere telefoontjes moeten plegen waarbij er met vingers naar de vestiging, magazijn en hoofdkantoor wordt verwezen.

Het eerste contract verloopt vriendelijk maar bij problemen wordt er slecht met je mee gedacht.

18. mai 2026

Svar fra Roobol

Bedankt voor je review, Stanley. Wat vervelend om te lezen dat je opnieuw verkeerde informatie hebt gekregen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. In dit geval is er helaas een fout gemaakt bij het controleren van de voorraad, waarbij waarschijnlijk de voorraad van de leverancier is aangezien voor onze interne voorraad. We begrijpen heel goed dat dit frustrerend is, zeker omdat je meerdere keren contact hebt moeten opnemen en niet direct goed bent geholpen. We nemen je feedback serieus en bespreken dit intern, zodat we dit in de toekomst beter kunnen voorkomen!

Supper fijn geholpen door Ellen

Supper fijn geholpen door Ellen
Fantastisch

Svar fra Roobol

Bedankt voor je fantastische review, Gerard! Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door Ellen. We geven je compliment zeker aan haar door. Veel plezier met je aankoop!

Verstand van zaken

We zijn heel goed geholpen met verstand van zaken en goed advies.

Svar fra Roobol

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat jullie heel goed zijn geholpen en deskundig advies hebben gekregen. We vinden het belangrijk om mee te denken en duidelijk advies te geven dat past bij de situatie. Veel plezier met jullie aankoop!

vriendelijk

vriendelijk. en men had aandacht. en goede uitleg

17. mai 2026

Svar fra Roobol

Bedankt voor je fijne review, Dick! Goed om te horen dat je vriendelijk bent geholpen en dat er aandacht was voor je wensen. Ook fijn dat de uitleg duidelijk was. Daar doen we het graag voor!

Svar fra Roobol

Bedankt voor je review, Pier. We begrijpen dat je niet zit te wachten op dit soort mails en vinden het vervelend dat dit zo is overgekomen. Feedback vragen doen we om onze service te blijven verbeteren, maar het moet natuurlijk niet als storend worden ervaren. We nemen je reactie hierin mee, onze excuses voor het ongemak!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vriendelijk en gastvrij geholpen door…

Vriendelijk en gastvrij geholpen door adviseur en stagiaire. Goed en duidelijk advies gekregen betreft trapbekleding. Offerte werd goed uitgelegd.

17. mai 2026

Svar fra Roobol

Bedankt voor je mooie review, Angela! Wat fijn om te lezen dat je vriendelijk en gastvrij bent geholpen door onze adviseur en stagiaire. Goed en duidelijk advies vinden we belangrijk, zeker bij een keuze zoals trapbekleding. Ook fijn dat de offerte helder is uitgelegd.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Fijn geholpen in de winkel

Fijn geholpen in de winkel.
Goed advies.

Svar fra Roobol

Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat je prettig bent geholpen in de winkel. Fijn dat je ook goed advies hebt gekregen. We wensen je veel plezier met je aankoop!

goed geholpen

15. mai 2026

Svar fra Roobol

Bedankt voor je review, Leen! Fijn om te horen dat je goed bent geholpen. We vinden het belangrijk dat klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. Veel plezier met je aankoop!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Uitstekend geholpen door een kundige…

Uitstekend geholpen door een kundige dame met humor top

15. mai 2026

Svar fra Roobol

Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je uitstekend bent geholpen door onze collega. Deskundig advies met een beetje humor maakt het bezoek natuurlijk extra prettig. We geven je compliment graag door!

Vriendelijke verkoper!

Wij zijn heel goed geholpen bij Roobol te Tilburg

14. mai 2026

Svar fra Roobol

Bedankt voor je review, Rob! Wat fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen in onze winkel in Tilburg. We vinden het belangrijk dat je vriendelijk en deskundig advies krijgt. Mooi dat je dit zo hebt ervaren!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prettig adviesgesprek en duidelijke…

Prettig adviesgesprek en duidelijke offerte van verkoper Richard bij Roobol Naaldwijk.

12. mai 2026

Svar fra Roobol

Bedankt voor je review, Elise! Fijn om te horen dat je een prettig adviesgesprek hebt gehad met Richard bij Roobol Naaldwijk. Duidelijk advies en een heldere offerte helpen natuurlijk bij het maken van een goede keuze. We geven je compliment graag aan Richard door!

Svar fra Roobol

Bedankt voor je mooie review, Joke! Wat fijn dat je het gesprek als zeer prettig hebt ervaren. Goed advies vinden we erg belangrijk, zodat je met vertrouwen een keuze kunt maken. Mooi om te horen dat dit goed is bevallen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prettig en deskundig advies bij aankoop…

Prettig en deskundig advies bij aankoop door verkooster Veronica bij Roobol in de Megastores Den Haag. Het ging hier om trapbekleding. Er werd tijd voor ons vrij gemaakt zodat wij een goede keuze konden maken zowel wat betreft vloerbedekking (staal mee naar huis) als prijsopgave.

12. mai 2026

Svar fra Roobol

Bedankt voor je uitgebreide review! Wat fijn om te lezen dat je prettig en deskundig bent geholpen door Veronica bij Roobol in de Megastores Den Haag. Bij trapbekleding is het inderdaad belangrijk om rustig de juiste keuze te kunnen maken. Mooi dat er de tijd voor je is genomen en dat je een staal mee naar huis kon nemen!

Fijn gesprek

Fijn gesprek. Heel heldere uitleg gekregen. Zeker aanbevolen!

Svar fra Roobol

Bedankt voor je mooie review, Reinier! Wat fijn dat je een prettig gesprek hebt gehad en heldere uitleg hebt gekregen. Daar doen we het voor! Extra leuk om te lezen dat je ons zeker aanbeveelt.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goed geholpen met goed advies.

Goed geholpen met goed advies.
Niets was teveel om weer iets anders op te zoeken. Erg klantvriendelijk.

Svar fra Roobol

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je goed bent geholpen en goed advies hebt gekregen. We nemen graag de tijd om verschillende mogelijkheden op te zoeken en met je mee te denken. Mooi dat je onze klantvriendelijkheid zo hebt ervaren!

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, rustig alles bekijken

Svar fra Roobol

Bedankt voor je review, Anneke! Fijn om te lezen dat je ons personeel als vriendelijk hebt ervaren. Rustig alles kunnen bekijken is belangrijk om een goede keuze te maken. Mooi dat je daar de ruimte voor hebt gekregen!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Na de aanschaf van rolgordijnen ben ik…

Na de aanschaf van rolgordijnen ben ik nu bezig met vitrage. Ben natuurlijk weer heel gezellig geholpen.

10. mai 2026

Svar fra Roobol

Bedankt voor je leuke review! Wat fijn dat je na de rolgordijnen nu ook voor vitrage weer bij ons bent geweest. Gezellig en goed geholpen worden maakt het kiezen natuurlijk extra prettig. We vinden het mooi dat je opnieuw voor Roobol hebt gekozen!

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv