Kaarten gekocht via nationale bioscoopbon. Kaarten gekregen toen we aankwamen bij pathe groningen deden de Kaarten het niet. Na een half uur bij de kassa te hebben gestaan met een medewerker, manag... Vis mer
Se hva andre synes
Kaartjes voor The Oddessey in Imax online gekocht, geld was afgeschreven maar geen bevestigingsmail. Wel heel mijn dag er omheen geplanned want het geld was afgeschreven dus ik dacht kaartjes te hebbe... Vis mer
De bioscopen zelf zijn prima. Neem echter NOOIT een abonnement, want je komt er niet meer vanaf. Ze maken het je met allerlei onwettige, zelfbedachte regels vrijwel onmogelijk om op te zeggen.
We blijven Pathé De Kuip regelmatig bezoeken vanwege de heerlijke relax seats, het fraaie beeld en goede geluid. Echter vanaf gisteren wel met mixed feelings ivm de service. We maakten ( niet voor de... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
De nieuwste films en actuele bioscoopagenda. Bekijk trailers en koop je tickets direct online. Bioscopen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Groningen en Helmond.
Kontaktopplysninger
Nederland
- www.pathe.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Wat een waardeloze update van de app…
Wat een waardeloze update van de app niet overzichtelijk,aankomende films niet te vinden. Film gereserveerd en zag dat verkeerde dag was meer niet nieuwe voucher ontvangen. Vreselijk gauw terug naar oude systeem
Wat een gebruiksonvriendelijk app
Wat een gebruiksonvriendelijk app. Totaal niet overzichtelijk , zoals voorheen. Niet fijn om in deze app een film te kiezen.
WAARDELOOS!!!!!!
WAARDELOOS!!!! Op naar de vue. ik kan niks meer reserveren voor mezelf of voor vrienden. Kies ticket type: 18,- film ticket. Meer kan ik niet kiezen. Voucher nog net wel als die het doet dan. En als ik door wil naar betalen dan opent de app/site helemaal niks. Ik heb een unlimited gold abonnement en kan die optie nergens aan klikken en dus ben ik van mening dat de mensen die dit gezeik met pathe ervaren op zn minst korting op het abonnement krijgen of gratis popcorn/drinken/hapje. Minimale schade vergoeding!!!! Tijden kloppen ook niet!! De oude pathe app versie werkte soort van vlekken loos voor de pathe dan. Maar dit heb ik nog nooit mee gemaakt. Zeer onprofessioneel om een app die maar 30 procent werkt uit te brengen... zal komende tijd rustig worden als niemand iets kan bestellen.
Saldo van bioscoopbon af, maar geen tickets
Je kan nog maar 1 bioscoopbon toevoegen, en zodra je probeert er nog een toe te voegen wordt het saldo van de eerste eraf gehaald en krijg je de melding dat er iets mis is. Na 6 uur nog steeds het saldo niet terug op de bioscoopbon. Dit is echt waardeloos zo!
Niet gebruiksvriendelijk
Sinds de update is de app totaal niet overzichtelijk. De filmagenda kan niet meer op tijd worden gesorteerd, alleen per film of bioscoop. Totaal niet efficiënt. Er zijn veel te veel handelingen nodig om meer info te krijgen over een film of een ticket te kopen. Hopelijk wordt dit snel aangepast, want op dit moment is de app alles behalve gebruiksvriendelijk.
Wat hebben jullie met de app gedaan???
Wat hebben jullie met de app gedaan???? Volkomen onbegrijpelijk en onhandig en onoverzichtelijk geworden. Die gebruik ik dus NIET meer. Waardeloos!!! Filmaanbod ook steeds minder, veel te veel kinderfilms. Minder goeie/populaire films smiddags, alleen savonds is ook jammer. En vervelend dat je niet meer cash kan betalen :((
Ik moest een nwe pathe app downloaden
Ik moest een nwe pathe app downloaden. Maar wat een waardeloos systeem. Vorige was veel handiger. Echt jammer!!!
Geen pauzes
De bezoekers zitten constant te kletsen. Pathe doet niets
Iedere keer dat ik een bioscoop bezoek van Pathé zijn er bezoekers die de hele tijd door de film heen zitten te kletsen. Het SMS systeem tegen overlast een bericht sturen heeft geen zin, want ze komen niet. Overigens snap ik niet waarom bioscoopbezoekers zo nodig moeten kletsen. Gebruik dan Pathé thuis en val andere bezoekers niet lastig met je geklets.
De ervaring die ik heb gehad was met de customer care
De ervaring die ik heb gehad was met de customer care voor het anuleren van mijn tickets, wegens een technische fout kreeg ik vouchers ipv het tegoed terug op mijn nationale bioscoopbon, de nieuwe tickets waren echter goedkoper, maar ze vonden dat ik de juiste compensatie had teruggekregen. Terwijl voor de cadeaubon, het volledige bedrag is betaald, als je in de winkel iets terug brengt krijg je ook je volledige bedrag terug, dit heb ik niet gehad. In plaats daarvan, moest ik maar een duurdere voorstelling nemen, dat bepalen zij toch niet wat ik met met mijn tegoed moet doen van mijn bioscoopbon? Ze waren uiterst onvriendelijk, en bleven voet bij stuk, Pathé mijn advies is dan ook, geef uw customer care medewerkers een training!
Customer care Pathe:
Wij hebben jou naar waarde gecompenseerd: twee filmvouchers ter vervanging van jouw twee filmtickets.
Je hebt bij ons je tickets geannuleerd die je met een Nationale Bioscoopbon hebt betaald. Deze terugbetaling is wegens een technische fout mislukt. Wij hebben je om deze reden filmvouchers verstuurd ter compensatie.
De tickets die je had aangeschaft waren 28 euro. Een filmticket bij Pathé is gemiddeld tussen de 14-16,50 euro. De ticketprijs verschilt per dag en tijd. Filmtickets in het weekend en avond zijn gemiddeld duurder dan tickets doordeweeks en eerder op de dag. Je kunt zelf kiezen waarvoor je je vouchers verzilverd, maar je zou ze in principe kunnen inwisselen voor de duurst mogelijke voorstelling, wat meer dan 28 euro in totaal zou zijn. Wij hebben je dus een compensatie aangeboden die meer waard is dan je betaalde 28 euro van je Nationale Bioscoopbon.
Zoals mijn collega Marleen heeft aangegeven, je zou de tickets kunnen annuleren en voor een duurdere voorstelling kunnen boeken om zo meer waarde uit je vouchers te krijgen.
Wij horen graag of wij deze tickets voor je moeten annuleren.
Pathe Arena
Pathe Arena, een film die tijdens het afspelen vastloopt. Geen personeel meer aanwezig is voor een klacht/compensatie. En als je de klantenservice benaderd de fouten worden toegegeven maar een compensatie van 2 nieuwe biosscoop kaartjes onmogelijk is, nee je kan 2 popcorn vouchers krijgen want we waren niet bij het voorval geweest aldus Pathe. Zeer slechte klantenservice maar de overige reviews laten dit ook al blijken. Slecht en alles behalve klantvriendelijk.
De appel sap in de kids combo was hopie…
De appel sap in de kids combo was hopie vies het smaakte naar water met poeder niet kopen
Pathé Amersfoort
Pathé Amersfoort ; de zalen zijn veel te koud en dit is de zoveelste keer. Telkens gemeld bij managers maar mocht niet baten. Op internet op diverse plaatsen slechte recieuw geplaatst.
Maar je krijgt nergens een reactie !!! Echt slecht !!! Net als de site en de app inderdaad.
Spammail die je niet uit kan zetten
Ik heb al bijna 10 jaar een Pathé unlimited abonnement. Tot een paar maanden geleden heel erg tevreden. Echter, een of andere nerd heeft een paar maanden geleden een aanpassing doorgevoerd dat je een dag van tevoren een mail krijgt “morgen gaat u naar ……..” met advies hoe je er kunt komen, waar parkeren etc. Alsof je dat na 10 jaar nog niet weet!!!! En als je de voorstelling hebt geannuleerd krijg je alsnog die stalkmail! Dit gebeurt de laatste maanden …….. Gebeld, schriftelijk aangegeven dat ik dit NIET wil ontvangen ( ik vind het ongewenste mail maar zelfs als je het als ongewenst meldt blijven ze het sturen) laatste antwoord; we kunnen dit niet stopzetten. Wat een flauwekul 🤬 Tot een paar maanden geleden ontving indexering niet dus het ligt echt aan het ict systeem van Pathé. Ik heb er nooit toestemming voor gegeven maar kan er niet vanaf. Bij welke instantie kan ik deze spam/ongewenste mail officieel melden cq er een klacht over in kan dienen aangezien ik bij Pathé zelf niet verder kom.
Waardeloze site bij Parhe!
Zeer slechte site bij Parhe! Waardeloos!
Er kan niet op een andere dag dan vandaag 28 januari 2025 bij Pathe Schouwburgplein Rotterdam het programma zien wel bij Parhe de Kuip. Slechte site gemaakt door een nul!
Telefoneren 1€60 plus tijd en duurt minuten zonder resultaat!
Racisme Pathé Leidsch
Tijdens ons bezoek aan Pathé Leidsche Rijn hebben we helaas een negatieve ervaring gehad. We kregen de indruk dat we vanwege het dragen van een hoofddoek anders behandeld werden door zowel de beveiliger als de medewerker achter de balie (met bril). Dit voelde ongemakkelijk en onnodig.
Wij hopen dat Pathé aandacht besteedt aan klantvriendelijkheid en inclusiviteit, zodat alle bezoekers zich welkom kunnen voelen, ongeacht uiterlijk of achtergrond. Het zou fijn zijn als iedereen dezelfde respectvolle behandeling krijgt.
Klantenservice meisje
Dat meisje van de klantenservice was erg aardig en heeft mijn probleem meteen opgelost. Geef haar een gratis bioscoopkaartje pathe!
Dit keer helaas een dikke onvoldoende
De meest recente ervaring is helaas niet heel erg positief.
Eind 2024 een voucher gewonnen bij de adventsactie , 1x liptonice ice tea green strawberry...in te leveren voor 31 januari 25...helaas bij pathe nijmegen geen strawberry in het assortiment voucher kon absoluut niet ingeleverd worden voor een ander drankje , manager was onverbiddelijk en dus contact met klantenservice voor oplossing of een alternatief... nul op het rekest !
Met nog anderhalve week voor afloop geldigheid werd ik verwezen naar Pathe Arnhem want die lag niet ver verwijderd van Nijmegen-Lent... mensen , dit is toch geen oplossing ? Was en ben nog steeds teleurgesteld en boos .. hou dan géén actie of zet het in de kleine lettertjesover beschikbaarheid... afhandeling was slecht en absoluut niet klantvriendelijk en dat terwijl ik minimaal 12 keer in het jaar Parhe bezoek...we gaan toch niet moeilijk doen over een ander smaak drankje ? ( en ja...we hebben het over waarschijnlijk honderden andere teleurgestelden... so what ?!?)
Belachelijk
Met de kerst wilden wij naar een film ik ben zwaar invalide en moet vooral liggen wij vonden een pathe met ligstoelen en naar eigenzeggen rolstoel vriendelijke.
Wat een belachelijk vertoning het is rolstoel vrij tot de eerste rij niet zoals veel kleine pathe punten een deur op half niveau zodat je comfortable kan kijken.
Er zijn geen vrij liften dus weer wachten op medewerker mijn man moet mij practice naar boven willen echt heel degraderend met mij nog 3 mensen met het zelfde probleem.
Belachelijk en daar betaal je je scheelt voor ....nooit meer naar ypenburg!! Blijkbaar hoor ik er daar niet bij
Slechtste klantenservice
Slechtste klantenservice ervaring die ik ooit heb gehad. 4 maanden pathe unlimited cadeau gekregen. Ik was te laat met activeren, dat is mijn fout en dat begrijp ik. Maar er is geen enkele oplossing te bedenken vanuit Pathé. Er is dus 4 maanden pathe unlimited betaald en er is niets meer aan te doen. pure afzetterij. terugbetalen aan degene die het aan mij heeft gegeven ook Ho maar. Nog nooit zoiets meegemaakt. Meedenken hebben ze denk ik nog nooit van gehoord. Lijkt een verdienmodel voor ze te zijn: mensen voor 4 maanden laten betalen waar vervolgens niemand gebruik van kan maken. Echt ongekend idioot.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.