Kaarten gekocht via nationale bioscoopbon. Kaarten gekregen toen we aankwamen bij pathe groningen deden de Kaarten het niet. Na een half uur bij de kassa te hebben gestaan met een medewerker, manag... Vis mer
Se hva andre synes
Kaartjes voor The Oddessey in Imax online gekocht, geld was afgeschreven maar geen bevestigingsmail. Wel heel mijn dag er omheen geplanned want het geld was afgeschreven dus ik dacht kaartjes te hebbe... Vis mer
De bioscopen zelf zijn prima. Neem echter NOOIT een abonnement, want je komt er niet meer vanaf. Ze maken het je met allerlei onwettige, zelfbedachte regels vrijwel onmogelijk om op te zeggen.
We blijven Pathé De Kuip regelmatig bezoeken vanwege de heerlijke relax seats, het fraaie beeld en goede geluid. Echter vanaf gisteren wel met mixed feelings ivm de service. We maakten ( niet voor de... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
De nieuwste films en actuele bioscoopagenda. Bekijk trailers en koop je tickets direct online. Bioscopen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Groningen en Helmond.
Kontaktopplysninger
Nederland
- www.pathe.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Slechte update van de app
Slechte update van de app.
Ik ben umlimited pashouder, was altijd tevreden tot de nieuwe update. Wat een verschrikking. Je moet nu horizontaal opzij scrollen om het filmaanbod te kunnen zien. En kies je een andere datum,dan weer opzij scrollen en films worden niet meteen zichtbaar, duurt aantal seconden. Heb je op een film geklikt, dan moet je weer vooraan beginnen met scrollen. Totaal NIET overzichtelijk. Graag aub weer aanpassen want de app wekt nu alleen maar héél veel irritatie op.
Hele slechte gebruikers ervaring.
wat een slechte app en site ik ben een unltimited member maar kan geen tickets kopen. heb alles geprobeerd maar niks wekt echt de slechtste meest frustrerende ervaring die er is. ik ga gelijk mijn abo opzeggen ben er nu wel een beetje klaar mee.
Ik kan tegenwoordig met de nieuwe…
Ik kan tegenwoordig met de nieuwe website niet eens een ticket bestellen met abbonement!! ik betaal dus voor jan met de korte achternaam
Waarom in hemelsnaam de app veranderd ?
Waarom in hemelsnaam de app veranderd ?
De vorige was heel gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, je kon bv in één oogopslag zien in welke bioscopen een bepaalde film nog meer draaide en op welke dagen. Een voucher inwisselen kan alleen in de bioscoop zelf, extra kaartje bij bestellen voor een andere member kan ook niet meer. Helaas een duidelijk voorbeeld van niet elke vernieuwing is een verbetering.
Zou u de app alstublieft weer willen aanpassen ? Nu ben ik zo lang aan het zoeken dat de lol er inmiddels van af is en ik me alleen maar mateloos begin te ergeren aan uw ‘vernieuwde gebruiksonvriendelijke’ app.
Vriendelijke groet,
Marja
1 ster is nog teveel het is dat je wat…
1 ster is nog teveel het is dat je wat moet geven liever had ik -5 ofzo willen doen. Wederom onterecht geld afgeschreven terwijl mijn abonnement al lang is opgezegd. Bedrag laten terugboeken om vervolgens een mail te mogen ontvangen waarin men dreigt met een incassobureau. Ook telefonisch niet echt goed geholpen. Ik heb aangegeven dat ik de incasso zal laten oplopen, de zaak voor de rechter zal laten komen om vervolgens aan te tonen dat ik bevestiging heb ontvangen van opzegging incl excuus van Pathe. En toch gewoon weer druk zetten op klanten. Het is schandalig. Tevens heb ik aangegeven dat ik via advocaat alle kosten die maar denkbaar zijn omtrent deze zaak zal verhalen op Pathe denk aan tijd, telefoonkosten en het onterecht dreigen. Dit tast mijn levensvreugde aan en geeft spanning en stress. De boodschap voor Pathe: zorg dat jullie je zaakjes op orde hebben want dat is nu een chaos.
1 ster – Onterechte incasso door systeemfout, maar tóch dreigen met boetes
Ik ben diep teleurgesteld in Pathé Nederland. Via een ING-actie sloot ik een tijdelijk abonnement af: vier maanden, vooraf betaald, zonder verdere verplichtingen daarna. Mijn abonnement loopt precies af zoals afgesproken, en ik heb dit ook keurig op tijd opgezegd.
Toch kreeg ik ineens een factuur én een automatische incasso voor een bedrag waar ze geen recht op hebben. De reden? Pathé is overgestapt naar een nieuw systeem en “kan de incasso niet meer stoppen.” Ze erkennen zelf dat dit een fout is in hun systeem, en zeggen het bedrag pas volgende maand terug te storten.
Omdat ik het hier niet mee eens ben, heb ik de incasso laten storneren. Wat doet Pathé vervolgens? Ze dreigen met een incassobureau en een boete — terwijl ze zélf zeggen dat het om een fout gaat en dat ik geen actief abonnement meer heb. Dit is niet alleen klantonvriendelijk, het voelt ronduit onrechtvaardig en misleidend.
Pathé schuift hun interne fouten af op de klant en maakt er een bureaucratisch circus van. Zeer klantontvriendelijk.
Down grade boeking site
Boeking problematisch, voucher inwisselen niet mogelijk, site is ook uitermate traag, wat een teleurstelde down grade van een goed functionerend systeem
Onterechte incasso en blokkeren
Pathe unlimited abonnement op 11 maart 2024 opgezegd per 15 april. Hiervan bevestiging ontvangen per whatsapp. Vervolgens krijgen we een e-mail, waarin als einddatum 30 april staat. Direct weer contact met de klantenservice gezocht. Er is een fout ontstaan bij pathe waardoor de opzegging door hen niet goed verwerkt is (systeemfout). Als er een bedrag geïncasseerd wordt zou ik het eind vólgende maand terugkrijgen. Hier ben ik het niet mee eens, ik heb optijd opgezegd, heb dit ook aangegeven bij pathe. Er werd toch geïncasseerd voor de periode van 15 april tm 30 april, terwijl de einddatum 15 april is. Dit bedrag heb ik teruggeboekt. Nu heeft pathe het abonnement geblokkeerd. Kortom ik kan geen gebruik maken van mijn abonnement tot de einddatum (nog 1,5 week) terwijl ik gewoon betaald heb.
Geen klantvriendelijkheid wat mij betreft!
Nieuwe Pathé app is 1 groot drama
Nieuwe Pathé app is 1 groot drama. Vorige werkte uitstekend. Maar nu is inwisselen voucher en inloggen op onbekende pathe.me website lastig en onbetrouwbaar gemaakt. Wat een dom initiatief.
Contact met de klantenservice is TOP!
Contact met de klantenservice is zeer positief afgelopen! Saldo van de Nationale Bioscoop Bon moeiteloos weer hersteld en zelfs met een gratis Popcorn als cadeautje voor het ongemak! Met name de mederwerkster Denise die de extra moeite nam om mij te helpen! 5 sterren service!
Waardeloze update Pathe app en website
Al ruim 10 jaar Ulimited Gold abbonee naar grote tevredenheid. Echter sinds de nieuwe update van de app en website werkt bijna niets meer goed. Ik kan geen film reserveringen meer doen met mijn Gold abbonement omdat ik enkel een reguliere filmticket kan toevoegen, Ik betaal nu voor niets, verder is de nieuwe app/site zeer ongebruiksvriendelijk, horizontale weergave van films. Je kan niet meerdere bioscopen selecteren en 1 overzicht krijgen vamnde films. Hele slechte update!!! Ben zeer ontevreden. Pathe jullie moeten dit heel snel oplossen anders ben ik na 10 jaar als trouwe klant genoodzaakt mijn abbonement op te zeggen.
Al de 10e keer dit jaar geen servetten…
Al de 10e keer dit jaar geen servetten !!! Je verkoopt als bioscoop allerlei eten en drinken en dan heb je geen servetten. 1x prima , maar dit is al de 10e keer ofzo dit jaar. Schandalig gewoon !!
Snoep en drinken niet bij kassa af te…
Snoep en drinken niet bij kassa af te tekenen ondanks vraag. Moet bij zelfscan. En dan moet er toch nog iemand komen……
geen abbonement nemen
je heb een abbonement je kan niet eens beeindigen. om minder kosten te hebben als je achterstand heb. ze blokkeren je pas maar je moet wel blijven betalen voor iets die je niet eens gebruikt.
Net zoals zovelen ruim op tijd…
Net zoals zovelen ruim op tijd abbonement opgezegd. Ondanks alle bevestigingen per mail en via whatsapp. Heb het bedrag gestorneerd. Nooit meer unlimited abonnement bij dit bedrijf.
Nieuw app en website zijn waardeloos!!!!
Kon altijd heel makkelijk kaartjes bestellen via de app. Maar deze is vernieuwd. Wat een bagger!
1. stoelnummers zijn weg..... Waarom????
2. Het kopiêren van de vouchercodes vanaf een andere website lukt niet omdat op de pagina van de bestelling niet de moeite is genomen het schakelen tussen verschillende websites toe te staan. Hoe idioot is dat???
3. Kan niet annuleren als ik veer in het bestelproces zit. Das vervelend want nu ga ik voor de volle reserveertijd tickets blokkeren.
Maar goed
Van ellende na een half uur(want ja... de stoelen zijn geblokkeerd) maar naar de PC gegaan. Helaas.... ook daar allerlei waardeloze aanpassingen.
1. Stoelnummers ook hier weg
2. Wat verwarrend is het invoeren van vouchercodes geworden. Idiote en onduidelijk teksten. Verwarring slaat toe omdat aantal kaartjes op 0 staat (had er toch drie besteld). Je moet type ticket opgeven...?? leg dat even uit zeg.
4 na het ingeven van drie vouchers lijk ik drie tickets te hebben. Waarom wordt dan een 4e ticketveld getoond? Ik heb maar 3 stoelen aangevinkt. Benieuwd hoe dat verder gaat als je daar toch een 4e ticket besteld.......
5. Ook hier niet veel ruimte om het proces af te breken. Er zit niks anders op om maar door te gaan en hopen dat het aan het einde nog klopt. Ik heb immers mij vouchercodes al weggegegen. Dus er is geen weg terug.
6. Ik heb voordat ik begon netjes ingelogd. Waarom wordt er dan bij afrekeken een scherm getoond alsof ik weer moet inloggen???
7. Als ik dan wil inloggen krijg ik geen inlogscherm. kom steeds terug bij hetzelfde scherm(dat ik moet inloggen). Uiteindelijk maar gekozen om verder te gaan zonder inloggen.
7. Geen overzicht WAT ik heb besteld. Handig voodat je gaat betalen en ook wel spannend.
7 Tickets betaald. Na afrekenen komt scherm van Pathe met een foutmelding en verder niets...... Lekker is dat....
Positief
na refresh(hoeveel mensen zouden dat doen....) komt het nog goed en krijg ik te zien dat bestelling is gelukt. Een mail met de tickets is de bevestiging
Ik zou Pathé dringend willen adviseren
1. Terug te gaan naar de oude vertrouwde app en website. Die waren veel beter!!
2. Toch iets nieuws? Dan beter testen voordat een website live gaat. Laat ook klanten er eens naar kijken. Dat had u deze review al gescheeld!
Onterechte incasso Pathé
Ondank dat wij onze Pathé unlimited in februari hebben opgezegd, kreeg ik weer een factuur voor onze abonnementen. Ze kunnen dit niet meer stoppen, maar volgende maand krijg ik het weer terug.
Sorry hoor, maar ik ga toch echt niet €69 euro (3x unlimited) laten afschrijven voor een dienst die we niet hebben. Dan ook nog dreigen met een boete of een incasso bureau!
Ik heb de bevestiging van opzeggen in de mail, dus ze hebben geen recht meer om geld af te schrijven en dus heb ik de incasso stopgezet.
Als ze door gaan met die dreigementen, dan moeten ze het maar voor laten komen.
Wel fijn voor Pathé dat ze over al deze “onterechte incasso’s” lekker rente kunnen trekken. Nee ik zal nooit meer een abonnement bij hun afsluiten.
Meest achterlijke klantenservice…
Meest achterlijke klantenservice bedrijf ooit!!! Pathe unlimited abonnement loopt af. Heb ik tijdig opgezegd overigens. Nu krijg ik alsnog een factuur die betaald dient te worden. Om vervolgens weer een maand later terug te krijgen. Kortom ik moet dus nu een maand ‘voorschieten’ (opdat hun de zaakjes niet op orde hebben) voor een abonnement die niet meer geledig is, optijd is opgezegd en enige compensatie word niets aan gedaan. K u t klantenservice van jewelste geen begrip voor niks. Als je niet betaald dan sturen ze incasso op je af. Te belachelijk voor woorden dat terwijl je zelf optijd bent met opzeggen je nu een maand extra moet betalen omdat hun fouten in de administratie hebben vanwege nieuwe app en site. Belachelijk!! Ik kom NOOIT meer bij jullie terug!
Onterecht gehele maand betalen bij stopzetting eerder in de maand
Op 17 april a.s. lopen de Pathe Unlimited kaarten van mijn dochters af waarvan we ook een bevestiging hebben gehad. Echter door een nieuw computersysteem schrijven ze toch een bedrag af t/m 30 april. Dit is een bekende fout aan hun kant, maar je moet wel betalen want als je niet betaalt krijg je extra kosten ivm een incassobureau. Ook al zeggen ze dat je een maand later het te veel betaald bedrag weer terugkrijgt. Bizar dat ze de incasso niet tegenhouden, geen communicatie of compensatie richting klanten sturen en als toetje nog een incassobureau gaan sturen als je de onterechte incasso tegenhoudt/bedrag niet betaalt. Het is een bekend probleem zei de klantenservice en de klanten moeten het als compensatie zien dat ze de onterechte afschrijving terugstorten.
Factuur na annulering
Ineens een factuur nadat ik al geannuleerd heb. Ze kunnen er niks meer aan doen behalve over een maand het maar eens terugstorten...
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.