Selskapet har svart
De dame aan de telefoon gaf zeer uitgebreide informatie over de autoverzekering. Tevens wees zij erop dat we 3 jaar aanschafwaardegarantie konden nemen voor een paar euro per maand extra. Top gewoon.
Selskapet har svart
Nog nooit reisverzekering nodig gehad. Had een reis geboekt naar Mallorca maar door ziekte van mijn vrouw en de nodige behandelingen in het UMC ziekenhuis in Utrecht kan deze helaas geen doorgang... Vis mer
Selskapet har svart
Onze fiets was gestolen, wat natuurlijk een heel vervelende ervaring is. We hebben onmiddellijk een claim ingediend bij de ANWB. We hadden alles netjes voor elkaar, maar hoe snel dit bij de ANWB werd... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra ANWB Verzekeren
Verschillende keren contact gezocht via de app. Dat werd steeds afgebroken. Uiteindelijk doorverwezen naar de verzekeraar waarmee we het zelf moesten regelen (dus niet de ANWB zelf). Veel invullen en steeds weer nieuwe vragen. Uiteindelijk hebben we het opgegeven en de schade laten zitten. Ik kreeg het vermoeden dat dit bewust ontmoedigingsbeleid is van de ANWB.

Svar fra ANWB Verzekeren
Prima en duidelijke uitleg op mijn vragen. Zeer tevreden over de service en hoe de dame mij hielp om een oplossing te vinden. Top

Svar fra ANWB Verzekeren
Een 25 % verhoging van de autoverzekering premie is buiten proportie.

Svar fra ANWB Verzekeren
We hebben de ANWB ingeschakeld met een complexe probleemvraag. Na enig geschakel tussen de afdeling verzekeringen en alarmcentrale zijn we goed en adequaat geholpen.

Svar fra ANWB Verzekeren
Verzekering doorlopende reis en annulatievetzekering opzeggen met computer bij ANWB is onmogelijk !

Svar fra ANWB Verzekeren
Annulering van de reis van mijn zoon is netjes afgehandeld, ivm ongeluk.
Afhandeling duurde wel twee maanden maar reissom terug gekregen.

Svar fra ANWB Verzekeren
Perfecte afhandeling. Niets hoeven doen. Alles werd geregeld. Top !

Svar fra ANWB Verzekeren
Nou je word zo snel behandeld niet normaal
Ik stuur s,avonds alles door en de volgende dag stond het bedrag er al op fantastisch

Svar fra ANWB Verzekeren
goede uitleg door de vriendelijke dame en Heer
aan de telefoon

Svar fra ANWB Verzekeren
De aangifte was makkelijk in te vullen. Diezelfde dag hadden we de uitslag en de volgende dag stond het geld al op de rekening.

Svar fra ANWB Verzekeren
Er is ingebroken in mijn auto welke all-risk verzekerd is. Dat is al vervelend genoeg en dan doet de ANWB nu ook nog eens moeilijk over de schade afhandeling. In de zgn. kleine lettertjes staat dat ik een klasse 2 alarm moet hebben en er zit een klasse 1 alarm op. Echter als ik ga googlen dan is dit bij een auto die ouder is dan 60 maanden helemaal geen vereiste. De auto is 65 maanden oud dus dan lijkt het mij geen hogere wiskunde. Uiteindelijk zit ik nu al meer dan een week te wachten op uitsluitsel van een expert en het kan nog wel een paar dagen duren hoor ik net van de dame aan de telefoon. Al die tijd doet de schade hersteller natuurlijk nog niets en zot ik zonder vervangend verzoer. Lekker aan het lot overgelaten!
Elke andere verzekering hoor je niet over een klasse 2 alarm als de nieuwwaarde van de auto onder de 70K ligt en bij de ANWB doen ze moeilijk als de auto minder dan 50K heeft gekost. Ik heb meerdere verzekeringen bij de ANWB dus ik ben toch een goede klant denk ik. Bij de ANWB denken ze daar waarschijnlijk anders over en dat vind ik heel jammer.

Svar fra ANWB Verzekeren
Omdat ik op voorhand wist, dat mijn nieuwe scooter verzekerd was, op moment van overdracht naar mij

Svar fra ANWB Verzekeren
I.t.t. Eerder kostte, het de laatste keer veel moeite om gewenste informatie te verkrijgen. De chatbot haperde, verbond door naar een medewerker maar dat duurde zo lang dat ik het opgaf. Na veel zoeken telefonisch een medewerker gesproken die mij wel kon helpen

Svar fra ANWB Verzekeren
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.