Selskapet har svart
Medische kosten voor een huisdier in het buitenland bij mijn reisverzekering gedeclareerd, samen met de benodigde nota's enz. E.e.a. werd snel afgehandeld en tot aan het maximumbedrag vergoed.
Selskapet har svart
Doorloop/behandeltijd was wat lang. Echter; dit is wellicht te verwachten in de vakantieperiode. Informatie door de medewerker en afhandeling van de claim was perfect, zoals ik van ANWB gewend ben.
Skrevet av virksomheten
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra ANWB Verzekeren
De medewerker begeleidde mij telefonisch binnen een half uur weer de op. Hij legde duidelijk de betekenis uit van de 2 lampjes die gingen branden in mijn auto en dat ik verantwoordverder kon rijden.

Svar fra ANWB Verzekeren
Altijd prettige en geduldige hulp. Zelf het transport van mijn auto na het ongeval j.l. is goed is verlopen. Bedankt!

Svar fra ANWB Verzekeren
Ten eerste omdat ik de ANWB over het algemeen een sympathieke organisatie vind. En over het algemeen wordt je correct en niet opdringerig geholpen.

Svar fra ANWB Verzekeren
Is bij ons ingebroken. We zijn verzekerd bij de ANWB. We wachten nu al meer dan twee weken op een noodoplossing. Het is niet mogelijk om contact op te nemen met de ANWB over deze kwestie. We komen in een of ander menu waar je niet meer uitkomt en je kunt niet terugbellen. Dit is niet wat ik van haar verzekering verwacht.

Svar fra ANWB Verzekeren
Schadeformulier online invullen was gemakkelijk en de afhandeling werd direct gedaan en de schade werd vergoed. Volgende dag al werd het bedrag gestort op mijn bankrekening.

Svar fra ANWB Verzekeren
Ik heb een schade ingediend en heb heel snel antwoord gekregen. De dag erna stond het geld al op mijn rekening.

Svar fra ANWB Verzekeren
Zeer slechte ervaring met online kortdurende reisverzekering afsluiten. Geld is afgeschreven van mijn rekening. Ook staat het vervolgens op betaald in je account. Maar ANWB stuurt mails dat je nog moet betalen. Je kan met niemand rechtstreeks contact hebben hierover. Vervolgens annuleren ze je verzekering omdat je volgens ANWB niet hebt betaald. Er zou maar wat gebeuren op je vakantie. Wel geld innen maar geen verzekering bieden. Nooit meer via ANWB

Svar fra ANWB Verzekeren
1 van de 2 verzekeringen heb ik opgezegd. Weken later krijg ik per post een aanmaningsbrief van ANWB, 2 velletjes papier in een envelop, dat ik nog een bedrag van €0,83 moest overmaken. Dat heb ik toen direct gedaan, maar men had me natuurlijk ook eerst een herinneringsemail kunnen sturen om de tijd en kosten van een brief te besparen.

Svar fra ANWB Verzekeren
Toen ik mijn mail vanwege een diefstal van een telefoon had verstuurd, had ik direkt al antwoord! Wát een service. Fijn om al zo snel duidelijkheid te krijgen.

Svar fra ANWB Verzekeren
Al 30 jaar ANWB lid en de fietsverzekering via hun afgesloten. Nu is de fiets van mijn vrouw gestolen en beroepen ze zich op hun voorwaarde. feit blijft dat de fiets is gestolen maar de ANWB niet tot vergoeding over gaat. Dit word dan ook een principe kwestie voor mij en zal niet stoppen met procederen totdat het correct is afgehandeld.

Svar fra ANWB Verzekeren
Een reisverzekering voor medische kosten en behandeling in het buitenland, de verzekering waar je hoop nooit gebruik van te hoeven maken maar gisteren was het helaas zo ver. Met ons zoontje moesten we naar het ziekenhuis en na een telefoontje met de alarmcentrale wisten we waar we moesten zijn en hoe het met de verzekering allemaal in zijn werk zou gaan. Gelukkig viel het uiteindelijk mee en mochten we na een avondje weer naar de camping. De ochtend erna werden we gebeld door de alarmcentrale hoe het allemaal gegaan was, hoe het met ons zoontje ging en of ze nog iets voor ons konden betekenen. Ontzettend betrokken en behulpzame medewerkers die het stukje vertrouwen en geven en ontzorgen op spannende momenten in het buitenland. Echt verzeker je goed lieve mensen en mijn tip is doe het bij de anwb!

Svar fra ANWB Verzekeren
Snel afgehandeld en alles online te regelen. Volledige vergoeding voor het annuleren van onze vakantie.

Svar fra ANWB Verzekeren
Olec scherm van iphone stuk. Contact via website ANWB gehad vanwege daar een reis en annulering verzekering. Dagwaarde retour. Gelijk antwoord welk bedrag ik kan verwachten en heel snel op rekening terug gestort .

Svar fra ANWB Verzekeren
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.