Op 20 dec diverse spullen gekocht , bleek nu een onderdeel fors goedkoper te zijn , gebeld en het verschil nu toch terug gekregen. Chapoo en trouwens ondanks de drukte om deze tijd alles netjes optij... Vis mer
Se hva andre synes
Obelink levert snel en levert goede service. Voor ik deze lampjes besteld, had ik andere besteld die niet voldeden. Tijdens de montage, door een ervaren elektricien, brandde de elektronica al door. Hi... Vis mer
Het bedrijf heeft goede en mooie spullen maar met de service heb ik minder goede ervaring. Eigenlijk rond slecht. Ik heb bijna een dagdeel met verschillende mensen van de klantenservice gesprok... Vis mer
Selskapet har svart
Vandaag bij Obelink geweest div aankopen gedaan er waren veel artikelen op of bijna . maar na zoeken van een medewerkster Dirkje toch mee gekregen waar we voor kwamen dit is een pluim waard dank hierv... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Enorm aanbod van tenten, caravans, campers, kampeerartikelen, accessoires, tuinmeubelen en sport bij Europa's grootste en voordeligste kampeerspecialist in Winterswijk.
Kontaktopplysninger
Misterweg 179, 7102 EN, Winterswijk, Nederland
- 0543 53 26 32
- www.obelink.nl
Har svart på 73 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Twan van de klantenservice wil altijd…
Twan van de klantenservice wil altijd wachten. Als je een verkeerd artikel hebt ontvangen wachten we af, als je geen levering hebt gehad wachten we af, als dpd niet bezorgd wachten we af. Als klant ben je machteloos en je geld kwijt.
Mijn beoordeling gaat over de bezorgdienst die Obelink gebruikt.
Mijn beoordeling gaat niet over Obelink maar de bezorgdienst die Obelink gebruikt. DPD is van een zeldzaam slechte kwaliteit. Twee maal iets besteld bij Obelink en twee maal presteren ze het om zonder aan de deur te zijn geweest het terug te sturen naar de afzender. Eenmaal zelfs met de toelichting dat er geen tijd was om te bezorgen....
Een tip? Neem een andere bezorgdienst!

Svar fra Obelink
Prijsstijging bij vullen winkelwagen.
Zojuist mijn winkelwagen compleet gevuld met tal van opties voor onze caravan t.w.v 4400 euro.
Betaling via i deal weigert en bij het teruggaan naar de site complete winkelwagen leeg.
Opnieuw gevuld met exact dezelfde dingen en kom ik 160 euro duurder uit.
Vraag me serieus af hoe dit mogelijk is.

Service
Ik heb bijna een dagdeel met verschillende mensen van de klantenservice gesproken, ook nog met u verschrikkelijke chatbot. Dat u nu als antwoord schrijft dat het niet duidelijk is waarover ik klaag dat vind ik nog erger. Ik zou er een ster vanaf halen als het kon. Ik laat het los het is toch onbegonnen werk. Voor wie dit leest ik heb voor ruim 4100 euro gekocht. Voor mij best wel een bedrag.

Svar fra Obelink
Ostimme akun matkailuautoon alle vuosi…
Ostimme akun matkailuautoon alle vuosi sitten. Se alkoi lakata toimimasta tunnin käytön jälkeen ja huononi koko ajan. Toimme akun tietoineen ja näytimme ostopäivän kuitin pankista, mutta meillä oli muitakin ostoksia. Työntekijät jankuttivat vaan akun kuitista kuin robotit, vaikka kerroin, että kuitti on Suomessa ja heillä kyllä on kuitin kaksoiskappale, kun meillä on näyttää maksettu suurempi lasku oikealle päivälle. Pitää kai pyytää verottajaa tarkistamaan onko tietoja kirjattu mihinkään. Laitan kyllä kuitin Suomesta, mutta haluan myös uuden akun lähetettäväksi ILMAISEKI Suomeen. Törkeän huonoa asiakaspalvelua! Meille koitui tästä matkallamme suuria ongelmia. Ei koskaan enää Obelinkiin!

Svar fra Obelink
Ons pakket is niet aangekomen
Ons pakket is niet aangekomen. Na contact met Obelink bleek dat dit was omdat het niet geaccepteerd werd door het pakketpunt. Ik lees op TP dat dit vaker gebeurd. Wij kiezen juist voor deze bezorgwijze omdat we anders misschien voor niks thuis zitten te wachten. Dat de medewerker van Obelink vertelde dat het pakket te groot zou zijn lijkt me onzin. Een grote zak hondenvoer wordt wel bij het zelfde pakketpunt geaccepteerd en is veel zwaarder. Dit ligt volgens ons aan de slechte DPD bezorgservice.

Svar fra Obelink
Dhr Benzema heeft een voortent besteld
Dhr Benzema heeft een voortent besteld. Heeft alleen tentstokken en zijwanden gekregen. Wacht nu al 2 weken het dak. Vele telefoontjes gepleegd. Met het verzoek om er een alsnog toe te sturen. Maar hij moet eerst 10 dagen wachten op onderzoek. Waarna hij alles moet terug sturen. Hij krijgt dan zijn geld terug als alles terug is. Dan kan hij een nieuwe bestellen in de hoop dat deze wel aankomt. Las ik nie ergens bij Obelink. Snelle levering en en we zijn er voor klant geluk. Kunnen ze beter van de site afhalen. Want als we alles optellen gaat levering 2 maanden duren.Klant zit inmiddels zonder voortent welke kapot is gewaaid.Van enige coulance hoeft men niet te rekenen bij Obelink

Svar fra Obelink
Serviesset verkleurt na één wasbeurt, slechte kwaliteit en service!
Na slechts één keer met de hand afwassen (de serviesset Bo Camp Orville was nog ongebruikt) zijn de randen wit geworden, terwijl deze zwart hadden moeten blijven. Zelfs na grondig boenen gaat dit niet meer weg. De kwaliteit van deze serviesset is ronduit slecht.
Daarnaast stelt de service van Obelink zwaar teleur. Wij hebben zowel per e‑mail als telefonisch contact opgenomen en expliciet om coulance gevraagd, maar er werd niet meegedacht. Een vervangende serviesset was alleen mogelijk als wij eerst de oude retour sturen of opnieuw bestellen en betalen.
Het servies ligt in onze camper in het buitenland en bij ons volgende verblijf willen we ermee op pad — zonder serviesset is dat geen optie. De geboden oplossing is daarom totaal onpraktisch. We kregen een retourlabel van DPD en hier in de reviews te lezen zijn daar ook veel problemen mee.
Zowel het product als de klantenservice zijn wat ons betreft zeer onder de maat. Zeer teleurstellende ervaring na 1500 euro uitgegeven te hebben bij Obelink! De oudeset kunnen ze terug krijgen maar een nieuwe bestellen we mooi ergens anders!
Ik heb via google een product bekeken
Ik heb via google een product bekeken. Binnen een dag krijg ik een mail van Obelink dat ik dit product nog niet besteld heb. Wat voor stalking is dat GWD!

Bustent ellende
Wij zijn op zoek naar een bustent. Bij onze huidige bustent komt het tentdoek vaak klem tussen de schuifdeur bij het sluiten van die deur. Deze week met Obelink gebeld om te vragen of de Obelink Base Pod 300 Easy Air Shelter met wanden en sluis in de winkel te bekijken is. Showmodel aanwezig was het antwoord. Ik wilde graag zien hoe die aansluiting op de bus is. Vandaag twee uur gereden naar Obelink. De sluis was niet te bezichtigen. Wel aanwezig in verpakking, maar die mocht niet worden geopend van de zeer klantonvriendelijke verkoper. Dus tevergeefs weer twee uur rijden naar huis. Obelink, ik denk niet dat we ooit nog weer in jullie winkel komen. Wat een klantonvriendelijk zootje!

Verkeerd geleverd
Heb o.a. een opstap bij Obelink besteld, volgens de omschrijving zou de opstap van aluminium zijn, dit is ook zo bevestigd. Echter bij ontvangst bleek het opstapje van staal te zijn ( magneet blijft plakken) heb hierover een klacht gemaakt, maar Obelink reageert niet. Na meerdere mailtjes mijnerzijds, mag ik het produkt weer retour sturen. Ik moet hiervoor naar een dichtbijzijnd DPD punt rijden en maar afwachten of ik mijn geld terug krijg. Obelink, doe niet moeilijk en vervang het product voor iets wat ik besteld en betaald heb, dit heeft u immers bevestigd.

Het retourbeleid is uitstekend
Het retourbeleid is uitstekend.
Nette en vriendelijke afhandeling zelfs met overleggen.
Ronduit keurig. Bedankt!
Geen terugbetaling van geretourneerd artikel
Het leveren van een artikel is misgegaan bij DPD ivm verkeerd adreslabel, en is automatisch geretourneerd naar Obelink. Obelink heeft deze niet ontvangen, maar erkent wel dat deze is geretourneerd. Obelink weigert nu terug te betalen voordat ze een onderzoek naar DPD kunnen starten. wettelijk zijn ze nu over de verplichte betaaltermijn van 14 dagen voor het terugbetalen, ondertussen klacht ingediend bij BOVAG. vervolgstap wordt een incassobureau inschakelen.

Batteries AGM Green Power
Bonjour,afin de renouveller mes batteries de 10 ans de mon camping-car, je trouve exactement les mêmes sur obelink.( 2 batteries AGM 100A/H Gren Power)
Malheureusement après avoir reçue les 2 premières livrées, je les renvoie car elles ne tenaient pas la charge, il m'en renvoie 2 autres,et le résultat est identique. ( passe d'une charge complète à 13,6v à 12,4 en 72 h,et sans les branchées)Certainement le pourquoi de la remise de prix!! Trop vieilles peut-être !!A moins que j'ai reçu les 2 mêmes de la 1er livraison !!!
Je vous les déconseille fortement.
Jean -Pierre Baissac.

Slechte klantenservice mbt spaarsysteem
Zorg dat je buiten je account ook nog een aparte membercard neemt om te sparen. Vorig jaar voor heel veel geld gespendeerd en account aangemaakt, krijg nu een mail dat ik nog niet spaar. Bij navraag aan de klantenservice kunnen ze hier niks meer aan doen terwijl alles in mijn account geregistreerd staat.Met als opmerking dat het duidelijk wordt aangegeven. Als het zo duidelijk was dan had ik het wel meteen gedaan en waarom niet binnen de 30 dagen een mail om lid te worden? Rare manier van klantenbinding, bereikt zo (eerder) het tegenovergestelde.

Svar fra Obelink
Schuurtent laat regenwater door lekken.
Schuurtent gekocht voor in mijn tuin. Geraamte van ijzeren palen staat erg wankel en is eigenlijk te licht van gewicht. Buitentent past niet goed over het geraamte. Aan een kant vormt zich een waterzak en daardoor ook heftige lekkage. Na het sturen van een video naar de klantenservice kreeg ik te horen dat ik beter moest ventileren en dat dit damp druppels waren.Je gelooft het niet he? Ik kan door de plassen springen op het grondzeil. Slechte service per mail. Telefonisch onbereikbaar. Over en weer spelletje online mailtjes. Bah. Slechte service.
De reactie van Obelink is hoopvol hieronder, maar men heeft niets opgelost. Als Obelink gedegen onderzoek had gedaan naar de mailwisseling dan zou men snappen dat de zaak door Obelink als afgehandeld wordt gezien... Mijn tent wil ik vergoed hebben, ik vroeg niet om een zwembad!

Negatief advies over aankoop
Wij gingen naar Obelink om de Domestic Residence Air opblaasbare voortent aan te schaffen. Deze werd nu aangeboden voor €995,-
Vooraf de video bekeken, en nagevraagd of die in voorraad was.
Wij kwamen rond 16:00 u aan hadden 2 u gereden.
Bij de afdeling tenten, werden wij geholpen door een medewerker.
En hebben wij verteld dat we deze voortent wilde aanschaffen, vw de leeftijd en klachten, en moeite die we hebben met de huidige voortent.
En voor de opblaasbare voortent wilde gaan. Maar tot onze verbazing werd deze door de verkoper ons ontraden, hij zou zwaarder zijn en niet te stellen op oneffe plaats. En de verpakking was groot.
Ik heb verschillende malen aangegeven dat wij het gemak van deze opblaasbare voortent zagen. En daavoor de video hadden bekeken. Maar er werd zo op ons ingepraat om deze niet te kopen. Dat we gingen twijfelen en niet tot aankoop zijn overgegaan.
Waar we naderhand ontzettend spijt van hebben.
Ik heb een mail hierover gestuurd, en het antwoord is dat ze snappen dat we teleurgesteld zijn. Maar we zelf verantwoordelijk zijn voor de beslissing deze niet te kopen.
Maar ja als er zo op je word ingepraat, weet je als klant niet meer wat je moet doen!
Ik ben dan ook niet tevreden met geen oplossing hiervoor.
Reactie op bericht Obelink
Fijn dat u een reactie geeft. Het is leuk dat u zegt dat ik deze voortent via de website kan bestellen. Maar deze is helaas niet meer te bestellen.
De Domestic Residence Air All seasons opblaasbare voortent mt 12
Incl electrische pomp.

Svar fra Obelink
Er wordt niet op tijd geleverd
Er wordt niet op tijd geleverd, geen info, geen geld terug. Een grote chaos bij deze zaak. OK netjes opgelost!

Svar fra Obelink
Conform de documentatie op de website
Conform de documentatie op de website. Degelijke steunen en krik.
mooie spullen
mooie spullen, nette prijzen en snel geleverd bestel er al velen jaren..ook een bezoek waard...
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.