Anmeldelse av Obelink

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Verkeerd geleverd

Heb o.a. een opstap bij Obelink besteld, volgens de omschrijving zou de opstap van aluminium zijn, dit is ook zo bevestigd. Echter bij ontvangst bleek het opstapje van staal te zijn ( magneet blijft plakken) heb hierover een klacht gemaakt, maar Obelink reageert niet. Na meerdere mailtjes mijnerzijds, mag ik het produkt weer retour sturen. Ik moet hiervoor naar een dichtbijzijnd DPD punt rijden en maar afwachten of ik mijn geld terug krijg. Obelink, doe niet moeilijk en vervang het product voor iets wat ik besteld en betaald heb, dit heeft u immers bevestigd.

10. februar 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra Obelink

Hallo,

Bedankt voor je review.

We vinden het vervelend om te horen dat je een minder goede ervaring hebt gehad en bieden onze excuses aan.

We zien dat je al contact hebt opgenomen met onze klantenservice, en dat zij je ook al verder geholpen hebben. We zien dat er ook een gehele conversatie is tussen jou en onze collega's van de klantenservice. We hebben steeds ons best gedaan om zo snel mogelijk je vragen te beantwoorden.

Wanneer je iets retour stuurt naar ons, zullen we je altijd zo snel mogelijk terugbetalen. Dit gebeurt binnen 14 dagen na ontvangst van het retour gezonden pakket.

We zullen je feedback doorsturen naar onze collega's en zij zullen je zo snel mogelijk verder helpen.

Vriendelijke groeten team Obelink