Verrassend ruime voortent, ideaal om met een buscamper een extra leefruimte te creëren. De tent werd snel geleverd en meteen thuis even opgezet als test. Alleen opzetten is een behoorlijke uitdaging,... Vis mer
Heb gisteren de Obelink-mover geplaatst en dit ging heel vlot. Alles wat je nodig hebt, zat in de geleverde verpakking. Tot het kleinste detail... De plaatsingstijd benodigd om de installatie rond te... Vis mer
Correcte levering, goede prijs. De Enduro SD260 is op het eerste zicht top. Gemakkelijke montage/demontage. Stekker met verloop 7pins /13 pins. Test met fietsen moet nog bebeuren maar het ziet... Vis mer
Bestelling geplaatst doch onmiddellijk gezien dat het een foutje was (verkeerde kleur). Kon jammer genoeg niet meer worden rechtgezet waardoor onnodige vrachtkosten zijn gemaakt (niet doorgerekend, ma... Vis mer
Andre kikket også på
Let op foutieve korting
Let op! Als je je abonneert op de nieuwsbrief van obelink, dan krijg je een code voor 5€ korting.
Maar bij de bestelling wordt er geen korting van 5 euro verrekend, maar slechts 5 cent!!!!
Het was een vlotte bestelling en…
Het was een vlotte bestelling en levering
Heeel tevreden zoals steeds!
Je viens d’acheter un WC portable…
Je viens d’acheter un WC portable Thetford Porta Potti 565E.
Il m’a été livré 24 heures après ma commande à un prix extrêmement compétitif par rapport à d’autres sites.
À recommander !
Obelink is steeds super snel met een…
Obelink is steeds super snel met een perfecte service.
Heel tevreden over
Heel tevreden over, geen water meer langs de binnenkant van de voorruit als je smorgens opstaat en gemakkelijk te monteren.
Snelle en correcte levering
Buitenisolatie voor Ford Transit camper
Goed product, jammer dat je telkenmale de radioantenne moet losschroeven!
Snel geleverd
Snel geleverd, prima en comfortabele stevige vouwstoel!!!
Prijs en levering top 👍
Prijs en levering top 👍
Voldoet aan de verwachtingen
Groot aanbod
Groot aanbod, snelle en vlotte verzending.
Was zeer snel geleverd
Was zeer snel geleverd, zoals altijd
Mooi optijd geleverd
Mooi optijd geleverd. En product prima inorde.
Top perfect in orde en snel geleverd
Hele mooie lantaarns die mooi branden
Snel verzonden en prima product.Camper…
Snel verzonden en prima product.Camper is in een mum van tijd terug wit
Verlengkabel elektrischiteit
Precies wat we nodig hadden, goede kwaliteit en vlotte levering
Super snel geleverd en super goed…
Super snel geleverd en super goed materiaal