De app loopt altijd vast. Overboekingen worden niet verwerkt. Klantenservice slecht bereikbaar. Echt waardeloos. Als je een slechte boekhoud app wilt neem deze dan vooral deze
Selskapet har svart
Werkt perfect. Kopie van mijn review op eigen website: Als je een bedrijf begint, komt er ook boekhouding bij kijken. Een aantal opties zijn best prijzig, vooral als je weinig grote opdrachten gaa... Vis mer
Als ondernemer wil je de vrijheid om je werk goed te doen. Geen gedoe met facturen sturen, btw betalen of betalingen in de gaten houden. Bij Moneybird werken we elke dag aan het meest slimme boekhoudpakket en betaalrekening. Zodat jij kunt doen waar je goed in bent.
Moutlaan 35, 7523 MC, Enschede, Nederland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra Moneybird
Dankzij moneybird kunnen ondernemers hun eerdere beloofde afspraken aanpassen en kun je als consument niks meer aantonen tenzij je sceenshots hebt gemaakt. Niks is terug te lezen erg corrupt systeem malifide praktijken zullen gebruik maken van deze dienst dus blijf er ver van weg.

Svar fra Moneybird
My experience with Moneybird has been nothing short of amazing. Their software is incredibly easy to use for all things accounting - and everything has been super easy to understand. When I have had issues (not that there have been many), their chatbot is pretty good honestly. I would recommend Moneybird to anybody starting up an early-stage company - they save me A LOT of time (especially on invoices and VAT filings).

Svar fra Moneybird
Moneybird is voor mij als ondernemer echt een verademing. Het programma is overzichtelijk, snel en vooral heel gebruiksvriendelijk. Facturen maken, offertes sturen, betalingen bijhouden en rapportages bekijken gaat allemaal heel intuïtief. Je merkt dat het systeem echt ontwikkeld is met ondernemers in gedachten.
Wat ik ook erg prettig vind, is dat alles online werkt. Daardoor kan ik overal bij mijn administratie, of ik nu op kantoor zit of onderweg ben. De koppelingen met andere systemen werken goed en besparen veel tijd bij het verwerken van mijn boekhouding.
Sinds kort heeft Moneybird ook een eigen bankrekening toegevoegd aan het platform en dat werkt verrassend goed. Het grote voordeel is dat alles nog beter geïntegreerd is met je administratie. Betalingen komen automatisch binnen in je boekhouding, waardoor je nog minder handmatig hoeft te doen.
De rekening zelf kost niets, je betaalt alleen een kleine vergoeding per transactie. Dat maakt het een hele interessante oplossing voor ondernemers die hun administratie en bankzaken dichter bij elkaar willen brengen.
Kortom, Moneybird maakt boekhouden niet alleen eenvoudiger, maar ook een stuk efficiënter. Voor ondernemers die een betrouwbaar en modern online boekhoudprogramma zoeken, kan ik het absoluut aanbevelen.

Svar fra Moneybird
Een handig boekhoudprogramma. De computerchat kan je meestal goede aanwijzingen geven en als het niet lukt dan zorgt deze chat dat je door een medewerker wordt geholpen. Ben tevreden.

Svar fra Moneybird
Bij het installeren van mijn nieuwe telefoon is de authenticator app niet mee overgezet en is deze verloren gegaan. De backup codes die ik destijds ontvangen heb werken geen van alle en met de hulp via vink wordt je ook niets wijzer want die verwijst steeds naar de app om die te installeren maar daar kom je geen steek mee verder. Je kunt niet eens rechtstreeks contact met hun opnemen. Zeer slechte service.

Svar fra Moneybird
Verschrikkelijk bedrijf. Los van dat ik makkelijkere en betere boekhoudprogramma's ken is de service echt idioot. Ik word gek van alle mails die ze sturen, klantenservice wordt zoveel mogelijk vervangen door een bot en de service is echt ondermaats. Ik raad dit bedrijf aan niemand aan.

Svar fra Moneybird
Werk nu al jaren met Moneybird, was in het begin wel tevreden, maar het lijkt de laaste tijd wel alsof je in een soort bèta versie zit te werken. Hele vervelend AI-oplossingen die dingen voor je in- en aanvullen die TOTAAL niet kloppen en nergens op slaan, en alleen maar méér werk kosten. Facturen worden zeer slecht ingelezen, dus alles handmatig over doen. De suggesties kloppen vaker niet dan wel. Als je niet op let zet ie een factuur op BTW 0 met een betalingstermijn van 242 dagen, heel gevaarlijk, alles dus dubbelchecken wat veel tijd kost als je honderden facturen hebt in te boeken. Zoekfunctie is verschrikkelijk slecht. Het is een heel programma wat je probeert te helpen maar daar te dom voor is, wat mij persoonlijk razend maakt. Je kan klagen maar je krijgt altijd een onbevredigend antwoord en ze doen er niks mee. Ondertussen wordt het duurder en duurder. Innoveren om het innoveren, ze lijken uit het oog te verliezen dat ze werken voor mensen die gewoon hun administratie willen doen. Op gegeven moment is het ook gewoon goed he!
Zodra ik de tijd en energie heb ga ik weg.

Svar fra Moneybird
Zeer slechte en kille klantenservice. In plaats van mee te denken, kreeg ik een starre, bureaucratische reactie. Geen enkele vorm van begrip of menselijkheid — puur regeltjes volgen, zelfs richting een jarenlange klant.
Het ging nota bene om een verzoek tot restitutie van slechts €15 omdat ik mijn bedrijf had beëindigd. Ik heb mijn onderneming per 31 december stopgezet en daarom om terugbetaling gevraagd. Daarbij komt dat de periode waarin ik mijn abonnement nog zou moeten kunnen gebruiken, viel binnen het jaar waarvoor ik al had betaald — maar het programma stond mij niet meer toe aangifte te doen over de periode waarvoor ik had betaald.
Na 13 jaar als betalende klant zo behandeld te worden, voelt ronduit respectloos. Het voelde meer alsof ik werd afgescheept dan geholpen. Klant is hier duidelijk géén koning. Teleurstellend en ronduit onvriendelijk.
Het gaat mij niet om die €15, maar om het principe en de manier waarop hier met trouwe klanten wordt omgegaan. Als je zo onvriendelijk met klanten omgaat, gaat dit je uiteindelijk echt klanten kosten.

Svar fra Moneybird
Moneybird is a great product, accounting is very easy here. But it is unfortunately not built for real companies.
The main issue from my end is not the bad AI or the lack of support, it is the fact that you can neither download a bank statement or a payment slip for incoming or outgoing transactions. Even this is a basic functionality that really every company needs.
Do not unterstand how they could integrate their own IBAN account with no access to legally required information (like our tax office would like to see statements).
Guess it should be easy to fix, wondering why it is not done so far.

Svar fra Moneybird
Problemen met koppeling naar KNAB!
Jaren lang met veel plezier en gemak gebruik gemaakt van Moneybird, maar het lijkt steeds lastiger te moeten worden bij ze. Klap op de vuurpijl is dat ik nu afschriften van KNAB mis, waardoor mijn administratie niet meer compleet is. Krijg te horen dat ik het kan uploaden, maar de beschrijving is iets voor een Ict’er. Handig om juist de directe koppeling met KNAB op te zeggen terwijl dat mogelijk 1 van de grootste onder de zzp’ers zal zijn.
Grootheidswaanzin bij Moneybird en ik vertrek!!
(Had mijn boekhouder toch gelijk, kost mij een etentje)

Svar fra Moneybird
In het begin (7-8 jaar geleden al) waren we redelijk tevreden altijd. Simpel en niet te duur. Ondertussen is de prijs een aantal keer fors omhoog gegaan en heb maar weinig verbeteringen gemerkt (veel onnodige upselss van ze, zoals een betaalrekening enzo.)
Het is zo commercieel geworden. Lockin, prijzen omhoog, upsell en uitmelken die klanten. Gewoon vervelend.
Hun chat is weer zo’n mega domme bot waar je nooit doorheen komt. Super slim, het zal vast weer X% extra marge voor ze opleveren..
Ondertussen werkt hun nieuwe document scanner vet traag en kost het me eigenlijk alleen maar meer tijd (factuur in andere valuta werkt nu heeeeel irritant ineens). Ik zou het niet meer aanbevelen.

Svar fra Moneybird
Absoluut schandalige service, BEGIN ER NIET AAN, vooral niet aan de bankrekening met credit card. Credit card gebruikt om bedrijfsuitgaven te doen zoals auto verhuur, Keer op keer wordt de depot netjes terug gestort door het verhuur bedrijf maar geblokkeerd door de moneybird rekening. Inmiddels duizenden euro's lichter aan borg die ik netjes terug zou ontvangen van de verhuur bedrijven maar die geweigerd werden door de moneybird bank. DIE TROUWENS ALLEEN HELPEN VIEA DE EMAIL EN PAS NA 48 UUR REAGEREN, vergeet een spoedlijn maar als er iet smis is of als je echt hulp nodig hebt! Ook krijg ik in mijn geval het antwoord ''dan moet je maar contact opnemen met de autoverhuur''. zelf als ik dat doe blijft de rekening steeds de storting weigeren. ABSOLUUT HONDSBRUTAAL hoe bepaalde betalingen verdwijnen n hun systeem of hoe ze soms geld vasthouden voor meer dan een maand.
Moneybird heeft ons duizenden euro's gekost die ze magisch hebben laten verdwijnen in hun systeem.
BEGIN ER NIET AAN!
(van iemand die nooit reviews (en al helemaal geen slechte) schrijft).

Svar fra Moneybird
Dat dit nog bestaat , zo’n slechte service bij een simpel inlog probleem. Ze vergeten weer voor wie ze een product ’proberen’ te maken….

Svar fra Moneybird
De AI assistent van Moneybird werkt zeer praktisch en blijft niet "hangen" wanneer de vraag niet beantwoord kan worden. Word daarna doorgezet naar een "echte" medewerker.

Svar fra Moneybird
Hij werkt eerst goed echter sinds Mei kon ik niet meer inloggen en werkte hij niet meer ...ik heb wel 20x naar hun gemaild de afgelopen maanden ...dat ik geen gebruik meer maak van hun waardeloze app maar ze blijven maar facturen sturen en je krijgt alleen via een bot een automatisch mail of je doorverwezen wilt worden naar een echt persoon dit duurt al maanden het is al jan 2026 ..nu komen ze pas met iets over. Een data lek. stelletje oplichters ...hoe moeilijk kan t zijn als ik al een half jaar lang een mail stuur dat ik de app niet kan gebruiken en dus ook wil dat t abonnement word stopgezet . Ze moeten stoppen met t sturen v facturen ...t blijft gewoon doorgaan. Ik ga niks meer betalen ze zijn gewoon maandelijks blijven factureren en afschrijven terwijl ze kunnen zien dat ik niet meer in die app kon . Hoe onrechtvaardig is dat ...dat is gewoon willens en wetens DIEFSTAL. te triest voor woorden
Mensen DOE HET NIET ...JE KOMT MOEILIJK VAN DEZE OPLICHTERS AF ...

Svar fra Moneybird
Mijn vragen worden altijd snel beantwoord! Top!

Svar fra Moneybird
Veel bugs waarbij sommige dingen echt vaag zijn. In de app werkt bijvoorbeeld bij bank en transacties als je een periode hebt gekozen de nummering onderin niet. Kan niet eens naar pagina 2.
Gehele zoektool zoekt op exacte termen ipv gedeeltelijke termen. Zo’n domme zoektool nog nooit gezien. Je moet dus precies overtypen en exact waarmee wat je zoekt qua factuur het eerste mee begint, je kan niet een gedeelte zoeken van de zin. Super dom en nooit zo raar gezien.
En zo nog veel meer vage domme bugs
Ze geven aan; neem contact op. Doe ik, krijg als antwoord: Maar voor ons is het dan nog lastig om uit te zoeken. Oftewel ze doen er niks mee.

Svar fra Moneybird
Het is een fijn pakket omdat ik jaren zonder problemen ermee heb kunnen werken. En het werkt nog steeds voor 90% goed. Maar zoals wel met meer online diensten wordt het altijd vervelend als iets niet werkt. Opeens werkt nl het doen van betalingen via de QR niet meer. Ik maak gebruik van KNAB. Heeft jaren goed gewerkt en nu niet meer. KNAB zegt dat het niet aan hun ligt Moneybird zegt dat het aan de bank ligt. Maar praten met elkaar om het probleem op te lossen zit er waarschijnlijk niet in. Ik heb de stille hoop dat als genoeg mensen dit probleem melden dat het weer opgelost gaat worden en we weer 100% tevreden zijn

Svar fra Moneybird
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.