SnelStart Anmeldelser 2 181

TrustScore 4.5 av 5

4,5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelstart is een pakket voor ZZPers waar eenvoudig mee te werken is, zelfs zonder boekhoud ervaring. Als ZZPer hou ik me graag bezig met mijn werk en liefst zo min mogelijk met de administratie en bo... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Al klant vanaf het DOS tijdperk. Altijd heel tevreden geweest met dit programma en later ook met de nieuwe versies. Goed overzichtelijk, geen moeilijke kunstjes uithalen, kortom een heel degelijk en b... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goed en fijn programma om mee te werken, goede helpdesk en aantrekkelijk geprijsd. Het programma wordt steeds uitgebreider en completer. De omschakeling naar Polaris gaat niet helemaal vanzelf m... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Ik gebruik Snelstart al sinds 2016. Mijn boekhouder intern gebruikte het al voor de boekhouding en sinds 2020 gebruiken we de webversie ook voor facturen en offertes - ook al zijn de opties daarin een... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Programvareselskap

Skrevet av virksomheten

SnelStart maakt boekhouden makkelijk. Ruim 165.000 slimme ondernemers maken al gebruik van ons boekhoudprogramma. Onze visie is om ondernemers te ondersteunen bij duurzame groei, met oog op de toekomst. We doen dit in de vorm van (boekhoud)software, advies en opleiding. We geloven dat flexibel en vernieuwend werken belangrijk is voor blijvend succes. Daarom helpen we onze klanten zich snel aan te passen en te blijven innoveren.

SnelStart | maakt boekhouden makkelijk

Skrevet av virksomheten

Waarom SnelStart?
Wij luisteren naar ondernemers. Horen wat zij willen. Maken waar zij behoefte aan hebben. SnelStart biedt software die toegankelijk is.
30 dagen proberen:
Start direct! Je proefperiode loopt na 30 dagen automatisch af. Hierna kun je het proefabonnement omzetten in een doorlopend abonnement. Wil je dit niet, omdat je niet tevreden bent of omdat je het pakket nog niet nodig hebt? Dan hoef je niks te doen. Je zit echt nergens aan vast!
Voordelen SnelStart:
Makkelijk om mee te werken | Betrouwbaar én voordelig | Voor kleine en grote bedrijven in elke bedrijfstak | Met slimme oplossingen helpen wij ondernemers hun zaken beter te regelen.

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik heb onverwacht een brief ontvangen…

Ik heb onverwacht een brief ontvangen waarin staat dat ik €130 moet betalen. Blijkbaar heeft mijn oude accountant zes maanden geleden aan hen doorgegeven dat de betalingen via mijn rekening moeten lopen. Het vreemde is alleen dat deze accountant al twee jaar niet meer mijn accountant is. Daarnaast heeft hij ook een e-mailadres doorgegeven dat al een jaar niet meer in gebruik is.

Daardoor moet ik nu zelf tijd en moeite steken in het achterhalen van wat er precies is gebeurd en in het contact opnemen met mijn oude accountant. En waarschijnlijk moet ik dat bedrag uiteindelijk alsnog betalen. Dat voelt dus als dubbel verlies. Vanuit SnelStart willen ze hierin totaal niet meedenken, omdat zij aangeven dat dit “niet hun schuld” is.

Al met al vind ik dit een erg vreemde en frustrerende situatie.

20. mars 2026

Beste Damir,
Wat een vervelende situatie. Via je oude accountant hebben wij destijds begrepen dat de facturatie via jou mocht verlopen. Op basis daarvan hebben wij je hierover geïnformeerd via de bij ons bekende contactgegevens, zowel per e-mail als per sms. Fijn dat de sms je in ieder geval heeft bereikt.
We begrijpen dat het vervelend is als contactgegevens niet up-to-date zijn. Tegelijk ligt de verantwoordelijkheid voor het actueel houden van deze gegevens bij de klant.
Neem gerust contact met ons op als je dit nogmaals wilt doornemen. Voor nu adviseren wij je om dit ook met je oude accountant te bespreken.
Met vriendelijke groet, Jenny

Eerste kennismaking

Ik ben al bekend met andere boekhoudprogramma's. Bij de eerste kennismaking (1 uur) ziet het er goed uit.

17. mars 2026

Beste Gerard,

Wat fijn dat je met volle tevredenheid in ons programma werkt. En mocht je toch een vraag hebben? Onze klantenservice is bereikbaar via +31 (0222) 36 30 60 collega's helpen je graag. Fijne (werk)dag gewenst! Groeten, Aimée

Makkelijk pakket

Veel is voorbereid. Het lijkt makkelijk.
Mogelijke verbeterpotentieel: Tutor, waardoor je als nieuweling sneller je het pakket eigen kunt maken.

16. mars 2026

Beste Van Gils,
Bedankt voor je review! Goed dat je aangeeft op zoek te zijn naar meer ondersteuning om onze software sneller te leren kennen. Naast alle kennisartikelen heb je ook toegang tot snelstart.nl/academy.

Bel gerust onze klantenservice via +31 (0222) 36 30 60, we helpen je graag persoonlijke met al je vragen. Fijne dag gewenst. Groeten, Aimée

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Via mijn boekhouder bij Snelstart…

Via mijn boekhouder bij Snelstart terecht gekomen voor automatisering. Ik krijg mijn bankrekening maar niet gekoppeld. Klantenservice onbereikbaar via telefoon, en via mail dagenlang wachten op antwoord (wat niet helpt). 3 maanden klant en het werkt nog steeds niet. Ben er klaar mee.

18. mars 2026

Beste Leon Veraa,
Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat het koppelen van je bankrekening nog niet werkt en dat je ons moeilijk bereikt.
Dit is niet de ervaring die we willen bieden. We kijken graag met je mee om dit snel op te lossen. Zou je je gegevens kunnen achterlaten via een privébericht? Dan helpen we je graag verder.
Groetjes, Jenny

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Snelstart is niet meer dan het geweest…

Snelstart is niet meer dan het geweest is.
1 uur gewacht en nog geen medewerker gekregen.
Erg jammer deze service!!!

12. mars 2026

Beste Karlijn,

Bedankt dat je dit aangeeft, de laatste tijd zijn de wachttijden langer dan je van ons gewend bent maar dit hopen wij uiteraard snel op te lossen. Zou je in een privé bericht je relatienummer en vraag kunnen doorgeven? Dan kunnen wij contact met je opnemen en je verder helpen met je vraag!

Ik wens je een fijn weekend toe.

Steeds lange wachttijd

Steeds lange wachttijd. En irritante verhaal over kennisplein. Als ik daar antwoord op gevonden had, had ik niet gebelt. Vanmorgen 52 minuten en toen maar opgehangen. Waar moet ik nu naar toe met mijn vragen. We betalen wel voor dit gebeuren.

13. mars 2026

Beste Hannie,

Bedankt dat je dit aangeeft, ik snap het helemaal. De wachttijden zijn momenteel langer dan je van ons gewend bent. Zou je in een privé bericht je relatienummer, contactgegevens en vraag willen doorgeven? Dan nemen wij contact met je op om je verder te helpen.

Ik wacht je reactie af, voor nu alvast een prettige dag en goed weekend gewenst.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Ik ben nieuw in heel het boekhouden en…

Ik ben nieuw in heel het boekhouden en werk met facturatie systeem buiten snelstart. Ik vindt het onduidelijk hoe mij facturatie in snelstart te krijgen.

4. mars 2026

Beste Joost,

Goed dat je dit aangeeft. Je kunt je (verkoop) facturen op meerdere manieren in SnelStart zetten wanneer je dit buiten SnelStart om maakt. Je kunt dit bijvoorbeeld via de mailbox doen. Onderstaande link geeft hier meer informatie over: https://kennispleinweb.snelstart.nl/nl/inkoopfacturen-inlezen-via-je-inkopen-mailbox

Je mag ook telefonisch contact opnemen met de helpdesk op 0222 363060 of mailen naar klantenservice@snelstart.nl dan kunnen wij je hier verder mee helpen!

Ik wens je een goed weekend toe!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Snelstart is helaas niet snel meer

Snelstart is helaas niet snel meer met vragen via de telefoon, was vroeger anders
je krijgt te horen dat je de eerstvolgende bent, maar dat verandert gaandeweg , en je staat zo een uur in de wacht zonder iemand aan de lijn te krijgen
Probeer een nieuwe boekhouder toe te voegen,maar behalve de rekening hiervoor gebeurd er niets

5. mars 2026

Beste Nico,

Bedankt dat je dit aangeeft en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ook al zijn de wachttijden momenteel langer dan je van ons gewend bent, het lijkt erop dat er in de telefooncentrale iets niet helemaal goed is gegaan. Zou je in een privé bericht je vraag en relatienummer kunnen doorgeven? Dan nemen wij telefonisch contact met je op om je hopelijk toch snel verder te kunnen helpen!

Ik wens je alvast een fijn weekend!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zonder enige waarschuwing werkt de Web…

Zonder enige waarschuwing werkt de Web versie niet meer en heb ik mijn medewerkers niet kunnen voorbereiden die nog nooit van polaris gehoord hebben en daar niet mee kunnen werken. Ik weet er iets van maar Kas en banksaldo's kloppen totaal niet meer, spijt dat ik met snelstart in zee gegaan ben helpdesk maanden lang niet te bereiken , uren in de wacht zo onprofessioneel, toch ondenkbaar als je met een dergelijk pakket moet werken dat totaal onbetrouwbaar is.

3. mars 2026

Beste Kevin,
Het ging om een relatief kortstondige storing van ongeveer een half uur die rond 12:00 was ontstaan en om 12:15 was opgelost. Als je nog steeds of andere problemen ervaart, dan verneem ik dat graag via een een e-mail naar klantenservice@snelstart.nl tav Frans, dan wordt het zo snel mogelijk opgepakt.
Groeten, Frans van Snelstart.

Snelstart12 is gemigreerd naar Polaris

Snelstart12 is gemigreerd naar Polaris, maar vervolgens heb ik geen toegang tot geen van beiden. Helpdesk super irritant en duurt oneindig.
Geen mail van gehad. Geen mededeling bij Snelstart zelf, zoek het maar uit.

Edit: was een storing, daarna alles weer oke.

3. mars 2026

Beste Laurens,
De storing is inmiddels verholpen, het kan zijn dat je eerst even actief moet uitloggen en weer inloggen, dan kun je er weer in. Onze welgemeende excuses voor het ongemak.
Groeten, Frans van Snelstart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heel netjes geholpen aan de telefoon

Heel netjes geholpen aan de telefoon! Snel en doeltreffend!

26. januar 2026

Beste Diender,

Hartelijk dank voor de fijne review! Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent.

Groetje, Melanie

Werkt perfect en snel

Werkt perfect en snel. Geen omkijken meer naar de administratie.

18. februar 2026

Svar fra SnelStart

Beste Jelle, dank je wel voor jouw prachtige review! Goed om te lezen dat je zo fijn in SnelStart kan werken. Heel veel boekhoudplezier- en gemak gewenst! Groet, Tim.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Werkt niet naar behoren, klantenservice niet te bereiken

Klantenservice is nooit te bereiken of lijkt je nooit te snappen of doen net als of. Helaas werken veel dingen slecht of niet. Als je dan een vraag stelt wordt het niet opgelost en of niet op gereageerd. Zou deze niet kiezen

26. februar 2026

Beste Dapio,
Hartelijk dank voor de mededeling! Wij waarderen je feedback, ook wanneer het niet verloopt zoals verwacht. Ik ontvang graag je contact gegevens in een privébericht, een medewerker neemt graag persoonlijk contact met je op om je verder te helpen. Alvast bedankt! Groeten Aimée

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dit is voor ons een nieuwe manier van…

Dit is voor ons een nieuwe manier van boekhouding en is best wel leuk om het op deze manier te doen. We moeten nog wel een beetje leren om met dit systeem om te gaan maar tot nu toe gaat het goed.

Beste Marinus,
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat je met plezier gebruik maakt van onze software. En mocht je toch een vraag hebben onze klantenservice helpt je graag. Fijne (werk)dag gewenst!
Groeten, Aimée

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelstart is een makkelijk en duidelijk…

Snelstart is een makkelijk en duidelijk programma, makkelijk om mee te werken.

Beste Rob,
Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn dat je met volle tevredenheid in ons programma werkt. En mocht je toch een vraag hebben onze klantenservice helpt je graag. Fijne (werk)dag gewenst!
Groeten, Aimée

Ik gebruik Snelstart 12

Ik gebruik Snelstart 12, feitelijk het oudere Snelstart.
Met Snelstart InKaart is voor mij niet te werken.
Ik werk zo'n 6 managements - holdings en pensioens b.v.'s bij, voornamelijk in de maanden jan, en febr. Voor de rest van het jaar gebruik ik het nauwelijks.

Beste klant,

Bedankt voor je review, goed dat je dit aangeeft! Wij geven je graag passend advies, je kunt ons bellen op 0222-363060 of een mail sturen naar klantenservice@snelstart.nl

Groetjes, Melanie

Mixed feelings

Snelstart (inKaart) biedt ruim voldoende mogelijkheden, maar kent ook een steile leercurve en heeft wat eigenaardigheden (die naar mijn idee kenmerkend zijn voor boekhoudsoftware in het algemeen).

Tevens heb ik wat zorgen over Snelstart Polaris waarmee gebruikers volledig de (Amerikaanse) cloud in worden geduwd. Het klassieke snelstart-12 biedt mogelijkheden om je administratie lokaal te gebruiken, met Polaris (lijkt) dat niet meer mogelijk te zijn.

17. februar 2026

Svar fra SnelStart

Beste WK, dank je wel voor je feedback. Het kan inderdaad even wennen zijn. We proberen dit met zoveel mogelijk informatie te ondersteunen. Kijk daarvoor eens op Kennisplein via https://www.snelstart.nl/klantenservice .

Wat betreft je zorgen omtrent de veiligheid van je gegevens. Zou je deze naar ons willen e-mailen dan kunnen we hier inhoudelijk op reageren. Dit kan via klantenservice@snelstart.nl

Ik wil je in ieder geval veel boekhoudplezier wensen!
Groet, Stephan

Mooi en uitgebreid programma

Mooi en uitgebreid programma

14. februar 2026

Svar fra SnelStart

Beste klant, bedankt voor het mooie compliment over onze software! We wensen je nog veel boekhoudplezier. Groetjes, Inez

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ben nog zoekende in snelsart

Ben nog zoekende in snelstart maar tot nu toe alles duidelijk.
Ben nog bezig om alles in te richten dus nog niet heel veel ervaring

12. februar 2026

Hoi Jeroen,
Alle begin is moeilijk inderdaad, maar veel informatie over de werking van Snelstart vind je terug op ons Kennisplein:
Ook kun je je vragen telefonisch stellen, per mail en binnenkort ook weer via chat.
Tevens bieden wij diverse trainingen en webinars aan:
Ik wens je veel boekhoudplezier!
Groeten, Frans van Snelstart

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv