Selskapet har svart
Voor wie overschakelt van bestaand boekhoudprogramma naar Exact Online is dit een ramp. Ik had een totaal verouderd programma Venice, maar het was overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Sinds... Vis mer
Selskapet har svart
Hoefde niet lang te wachten aan de telefoon en werd binnen een paar minuten geholpen met wat k verkeer deed.
Selskapet har svart
Chantal, medewerkster support van Exact, ga mij als klant op professionele wijze de indruk dat ze op zeer vriendelijke toon een deskundig en volledig antwoord gaf op mijn vraag, waardoor ik nog effi... Vis mer
Selskapet har svart
Numbers are the key to any business. Having the right numbers allows you to manage costs, improve efficiency and grow. More than 500,000 businesses and accountants are already using our innovative cloud-based software to manage their numbers. Come on in and see what Exact can do for you.
Molengraaffsingel 33, 2629 JD Delft, Delft, Nederland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Het is een ontzetten inflexibel systeem. Kleine foutjes zijn erg moeilijk te herstellen. Zelfs een eenvoudige datum wijziging is niet mogelijk als je een periode afsluit (btw aangifte) kan je geen kant meer op ook als de correctie geen invloed heeft op de cijfers of de btw. Als je nieuwe bankafschriften inleest zet exact deze op het vorige jaar als je nog geen nieuw boekjaar hebt goedgekeurd, om het makkelijk te maken doet ie dat wel al je handmatigde bankboekingen invoert. Bij automatisch inlezen krijg je een workaround om de ellende op te lossen. Eén van de vele problemen met dit systeem. Helaas is de helpdesk niet veel beter. Chat gpt is sneller en vaak vollediger als je belt kom je altijd eerst in een ellenag menu waar je steeds weer hoort dat het menu is gewijzigd (al een jaar) , op woensdag en vrijdag middag is er sowieso niemand bereikaar telefonisch.

Svar fra Exact
I was so happy to have an clothes account at Exact until I received the services I didn't asked for. This company feels like a scam.i didn't ask for funeral policies or any other insurance when I tried to call and cancel them nobody helped me. My accounts is due and it is now handover. I really need to pay this and terminate my contract with them.its very draining.it has ruined my credit score and regret opening account with you

Svar fra Exact
Sinds ik ben overgeschakeld, ondervind ik het ene probleem na het andere.
Ik betaal voor support, maar als je die nodig hebt, wordt het plots toch betalend.

Svar fra Exact
Na meer dan 10 jaar perfect met digitale factuur te hebben gewerkt, werd dit beëindigd en Exact online als vervanging aangeboden. De nieuwe oplossing voor factureren in Exact online is ronduit dramatisch. Zelfs basisprincipes als exporteren van facturen op factuurdatum kan niet en daar werd volgens een support medewerker ook voorlopig niet aan gewerkt. Ons werd aangegeven maar te kijken naar een andere aanbieder (!) van een facturatiesysteem. Nu is zonder enige aankondigen het online portal van digitale factuur uit de lucht gehaald. Even een oude offerte voor een nu aan te maken factuur opzoeken in het systeem kan dus niet. Het heeft ons veel tijd gekost om over te stappen naar Exact online (email instellen, huisstijl instellen, facturatiegegevens vinden in een onduidelijk systeem etc, etc) Het systeem is niet voldoende afgerond om mee te kunnen werken en ik begrijp niet dat Exact zijn naam hier aan koppelt.

Svar fra Exact
arrogante houding, werkelijk waar 0.0 oplossend vermogen.
ook richting boekhouders toe niet

Svar fra Exact
Disappointing support and an interface stuck in the past
We've been using Exact as our ERP and the experience has been frustrating on two fronts: support and usability.
On support: response times are poor unless you proactively chase them. Don't expect support to come to you. You have to keep calling to get any movement on your tickets. And when they do respond, the "solutions" often involve asking non-technical users to perform complex IT procedures that don't work.
A concrete example: we've been trying to register for Peppol e-invoicing (a legal requirement in Belgium) for weeks. The support team sent us technical steps to follow ourselves, none of which resolved the issue. Troubleshooting is being offloaded onto the customer rather than handled by people with actual expertise.
On the interface: it feels dated. Navigation requires far too many clicks to reach basic functions, and there is no dashboard on our version, no quick overview of what matters.
For an ERP serving SMEs without dedicated IT teams, this is simply not acceptable. I am evaluating other solutions at the moment that feel far more intuitive.

Svar fra Exact
sales probeert vooral te verkopen, uiteindelijk hebben wij daardoor een onjuiste configuratie gekregen waar we teveel voor betalen en wat niet gecorrigeerd kan worden.

Svar fra Exact
Super slecht software, Wij gebruiken exact online bouw, het doet echt niet wat ze beloofde, Bellen, uren online, niemand neemt het op, uiteindelijk iemand neemt de telefoon op, en ze kent niks, opnieuwe wachten.
Ik raad absoluut niet aan andere mensen, intergendeel blijft er weg van exact online.

Svar fra Exact
Importfunctie geprobeerd, voorbeeld bestand gebruikt van exact zelf, blijft telkens vragen om handmatig aan te geven welke gegevens bij welke kolommen horen datum, grootboek rekening etc. Uiterst gebruiksonvriendelijk pakket, gelijk opgezegd. Helaas 2 maanden pakket kosten kwijt en een hoop tijd. Enige coulance is geen sprake van bij Exact, gewoon niet aan beginnen.

Svar fra Exact
Niet gebruiksvriendelijk, de AI support is bagger
je moet zelf maar zoeken in de kennis database.
een eenvoudig iets waar je uiteindelijk massa tijd aan verliest om het te vinden.
NIET AANBEVOLEN SOFTWARE - BLIJF HIER VER VER WEG VANDAAN - ontevreden klant

Svar fra Exact
Helder en duidelijke informatie over de vraag

Svar fra Exact
Het opzeggen van het contract kost maanden. Het is verplicht dit via de website te doen. Als het beheer bij een vertrokken manager ligt is dit een enorm tijdrovend karwei om dit om te zetten. En als er dan eindelijk is opgezegd blijft het bedrijf maar incasseren. Het speelt al 4 maanden en nog is het niet opgelost

Svar fra Exact
Ik werd zeer goed geholpen, ze nam alle tijd.

Svar fra Exact
Ik word altijd telefonisch vriendelijk geholpen en met de juiste tips en informatie

Svar fra Exact
De ervaring om exact te koppelen is dramatisch, overal moet je voor betalen en de documentatie is zeer matig.
Vervolgens had ik besloten om de koppeling over Zapier te laten verlopen, omdat hier duidelijk acties voor gedefinieerd waren.
Vervolgens werken deze acties niet naar behoren. Ze verkopen dus half werkende integratieoplossingen voor een premium prijs.

Svar fra Exact
Exact heeft een fout in de software.
Gisteren heb ik ontdekt dat bij het Inkomstenbelasting C-formulier voor het jaar 2024 een persoon die geen kwalificerende buitenlandse belastingplichtige is, te veel algemene heffingskorting krijgt. Als iemand wél kwalificeert, wordt de algemene heffingskorting correct berekend.
De vraag is: sinds wanneer zit deze fout in de software van Exact?

Svar fra Exact
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.