Louis Poulsen Anmeldelser 840

4,2

Av/På knappen på min PH 2/1 gikk etter noen års bruk. Jeg tok kontakt med Louis Poulsen kundeservice og fikk god hjelp av Miranda som sendte meg en ny bryter gratis i posten. Fikk montert ny bryter og... Vis mer

Sendte bestillingen i to pakker. Måtte vente en måned på pakke 2. Eskene var ekstremt store til de små tingene som vi bestilte. Ringte kundeservice 6 ganger, ple puttet på vent og så lagt på hve... Vis mer

Flotte reservedeler i elendig innpakking. Kjøpte noen smådeler til en pH5 lampe. Kjøpet gikk fint, varene var som forventet. Men delene var pakket i en diger pappeske. En liten bobleplastkonvolutt vil... Vis mer

Bestilte innen frist for levering til jul og fikk pakken på julaften heldigvis. Var lenge i tvil for den ble stående fast i tollen i Norge. Var i kontakt med LP og dere har fortsatt den beste kundebeh... Vis mer

1. Lampeprodusent
  2. Leverandør av lampeskjermer
  3. Lampeforretning

Louis Poulsen has always sought, not only to design lamps, but also to shape light and create an atmosphere that makes people feel good, both in- and outdoors. The shape of light creates space and our products should live harmoniously within the space they define - indirect, soft and inviting.

4,2

Bra

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Bra leveranse

Bra leveranse, alt fungerte. totalt sett en god opplevelse

19. desember 2024

Hi Ingvar,

Thank you for your review! We're happy to hear that everything worked well and that you had a great experience overall. We look forward to serving you again.

Best regards,
Christina, Louis Poulsen

enkelt og greit

2. desember 2024

Hi Reidar,

Thank you very much for your comment. We're happy to hear that you found the ordering process simple and straightforward.
We hope you enjoy your new lamp and look forward to welcoming you back in the future.

Best regards,
Christina, Louis Poulsen

Supert fra start til slutt!

10. november 2024

Kære Kjersti

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med at shoppe hos Louis Poulsen. Tak, fordi du tog tid til at anmelde os og vi håber, at du er blevet glad for dit produkt.

Kjapt og smooth

3. november 2024

Hej Kjersti

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre du havde en god oplevelse på vores webshop og håber du bliver glad for dit køb.

Vi ønsker dig en dejlig dag

Med Venlig Hilsen

Helt greit

Helt greit, men stadige utsettelser av levering.

25. september 2024

Hej Roar

Tak for din anmeldelse af Louis Poulsen og feedback af dit køb hos os. Jeg beklager udsættelserne af levering, men kan forsikre om vi arbejder hårdt på at producere og levere som aftalt.
Jeg håber du bliver glad for dit køb.

Ha en fin dag

Med Venlig Hilsen

Problemer med levering

Problemer med levering. Opprinnelig lenke til sporing av pakken fungerte ikke. Fikk en sms 09.00 om at sendingen kom den dagen, med beskjed om å være hjemme for å motta pakke, uten informasjon når på dagen de skulle komme. Ringte så kundeservice hos fraktselskap og for å forhøre når tid de skulle komme, hvor jeg får beskjed at de kom mest sannsynelig en gang mellom 10.00 og 16.00. Dette sa jeg at jeg ikke kunne, ettersom jeg satt i møte store deler av dagen, og ikke var varslet. Spurte om de kunne endre leveringen til et postkontor eller lignende hvor jeg kunne hente, noe de ikke kunne uten å få beskjed fra avsender og ba meg ta kontakt med dere, som igjen skulle ta kontakt med dem. Etter mye frem og tilbake, blir jeg enige om at de skal kontakte sjåfør for å se hva som kunne gjøres, og ringe meg opp igjen.

Etter et par timer ringer jeg kundeservice på nytt, ettersom jeg ikke har hørt noe, med beskjed om at pakken har vært prøvd levert rundt klokken 10.00, og siden jeg ikke var hjemme da, ville pakken bli returnert til avsender igjen. Får til slutt kranglet meg til at de på nytt skal kontakte sjåføren og levere på kontoret mitt.

Dette var en svært dårlig erfaring, og et meget useriøst og stressende måte å få levert pakken på.

9. april 2024

Kære Øyvind,
Mange tak for din anmeldelse. Jeg er frygtelig ked af at dit forløb med GLS har været så stressende. Vi har bragt dine synspunkter videre til transportøren og håber selvfølgelig de får rettet op på deres procedure.
Jeg håber du trods alt er tilfreds med dit Louis Poulsen Produkt.

Charlotte, Louis Poulsen

Nyt opplevelsen av god belysning

Enkel bestilling og rask levering

3. april 2024

Kære Odin,
Tusind tak for din fine anmeldelse! - Jeg er glad for at din oplevelse med købet var god, og jeg håber du er tilfreds med dit produkt

Kvalitet i alle ledd

Kvalitet i alle ledd. 👏

22. mars 2024

Kære Andreas,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at alt gik som det skulle.

Effektiv

Effektiv
Problemfri
Holder fristen
OG: Et utmerket produkt

14. mars 2024

Kære Fornøyd kunde,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder mig meget at du har haft en god oplevelse og at produktet lever op til dine forventninger.
Vi glæder os til at se dig igen i vores Webshop, snart.

Charlotte, Louis Poulsen

God informasjon og rask levering

1. mars 2024

Kære Magni,
Mange tak for din fine anmeldelse!
Det glæder os, at du har haft en god oplevelse med dit køb og vi håber du bliver glad for dit produkt.

Charlotte, Louis Poulsen

Varene kom som avtalt og alt var i god…

Varene kom som avtalt og alt var i god stand

14. februar 2024

Kære Torstein,
Mange tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at din oplevelse med vores Webshop har været god og vi håber snart at se dig igen hos os.

Svært profesjonell gjeng!

Svært profesjonell gjeng!
Relativt dyrt, men vel verdt pengene pga svært høy kvalitet, og rask service.

27. januar 2024

Kære Olav,
Tusind tak for din fine anmeldelse, det glæder os at du har haft en god oplevelse og vi håber du bliver glad for dit køb

Elendig!

Sendte bestillingen i to pakker. Måtte vente en måned på pakke 2.
Eskene var ekstremt store til de små tingene som vi bestilte.

Ringte kundeservice 6 ganger, ple puttet på vent og så lagt på hver gang.

Ekstremt misfornøyde

22. desember 2023

Kære Lars-Martin,
Mange tak for din anmeldelse. Det er meget vigtigt for os at få disse anmeldelser og vi sørger for at bringe dine kommentarer tilbage til logistik og fabrik.
I forhold til kundeservice må jeg meget beklage den uheldige oplevelse du har haft. Vi har været ekstremt hårdt ramt af sygdom i den sidste måned og de tilbageværende folk i afdelingen har arbejdet meget hårdt for at holde trit med forespørgslerne.
Jeg håber selvfølgelig at du trods alt er tilfreds med dit køb og at vi vil få en anden mulighed for at gøre det bedre næste gang.

Charlotte Husted, Louis Poulsen

God hjemmeside

God hjemmeside, enkelt å bestille, og levert som lovet.

20. november 2023

Kære Ole,
Mange tak for din fine anmeldelse! - Vi er meget glade for at høre om din oplevelse.

vi håber du bliver glad for dit produkt og vil glæde os til dit næste besøg.

Enkel hjemmeside

Enkel hjemmeside
Gode lamper
Kvalitet koster mere men godt lys er vigtigt

10. desember 2023

Svar fra Louis Poulsen

Kære Morten, Tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med dit køb og håber selvfølgelig snart at se dig igen på Webshoppen.

Panthella 160

Supre produkter og god service!
Bra info om levering underveis og rask levering.

8. november 2023

Svar fra Louis Poulsen

Kære Magne, Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at du har haft en god oplevelse og vi håber at se dig snart igen i webshoppen

Charlotte, Louis Poulsen

Rask levering og topp kvaliteten

Rask levering og kvaliteten på varen var som forventet 110% iorden…

16. november 2023

Hej Kim,
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi ser frem til vores fortsatte samarbejde!

Charlotte, Louis Poulsen

God kommunikasjon med kundeservice på mail. Fulgte opp ordre, og rask levering mmunikasjon med kundeservice på…

God kommunikasjon med kundeservice på mail.
Fulgte opp ordre, og rask levering

10. november 2023

Kære Line,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er dejlig at høre at du har haft en god oplevelse af dit køb hos os.
Vi håber du bliver glad for dit produkt og glæder os til at se dig igen i shoppen.

Enkel bestilling

Enkel bestilling, levert på rett tid

2. oktober 2023

Kære Lars Oskar,

Tusind tak for din fine anmeldelse! - Det glæder os at du har haft en god oplevelse og vi håber at se dig igen snart på vores Webshop.

Kjøp av lampe

Enkelt og greit

25. august 2023

Hej Kirsti,
Tusind tak for din review, vi er glade for at du har haft en god oplevelse med vores Webshop

Charltte, Louis Poulsen