Jeg fikk hjelp av Miranda Døving mandag og tirsdag denne uken. Hun var profesjonell og hjalp meg med min ordre. Veldig fornøyd med servicen hennes. Med hilsen Peggy Bore Brunvær
Sendte bestillingen i to pakker. Måtte vente en måned på pakke 2. Eskene var ekstremt store til de små tingene som vi bestilte. Ringte kundeservice 6 ganger, ple puttet på vent og så lagt på hve... Vis mer
Louis Poulsen has always sought, not only to design lamps, but also to shape light and create an atmosphere that makes people feel good, both in- and outdoors. The shape of light creates space and our products should live harmoniously within the space they define - indirect, soft and inviting.
Kuglegårdsvej 19 - 23 , 1434, København K, Danmark
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Med hilsen Peggy Bore Brunvær

Svar fra Louis Poulsen
Bordlampen ble levert til avtalt tid og på døren.
Lampen er kvalitetsmessig som forventet og avtalt.

For en flott opplevelse fra Louis Poulsen 👏
Jeg trodde jeg måtte vente minst et halvt år, pga glasset jeg valgte, men i løpet av 2-3 uker var alt på plass.
Klapp dere selv på skulderen.

Svar fra Louis Poulsen
Ledningsbryteren på min PH 3/2 sluttet å virke etter 3 års bruk. Kontaktet kundeservice og fikk uvurderlig hjelp av Miranda som sendte ny bryter kostnadsfritt til meg. Dette er kundeservice på høyeste nivå🙂

Svar fra Louis Poulsen
Bestilte innen frist for levering til jul og fikk pakken på julaften heldigvis. Var lenge i tvil for den ble stående fast i tollen i Norge. Var i kontakt med LP og dere har fortsatt den beste kundebehandlingen jeg vet om.

Svar fra Louis Poulsen
Av/På knappen på min PH 2/1 gikk etter noen års bruk. Jeg tok kontakt med Louis Poulsen kundeservice og fikk god hjelp av Miranda som sendte meg en ny bryter gratis i posten. Fikk montert ny bryter og favorittlampen min fungerer igjen!

Svar fra Louis Poulsen
Problemfritt, enkelt og varen kom veldig raskt hjem på døren. Veldig fornøyd.

Kvalitetsprodukter
God kundeservice
Blid og hyggelige medarbeidere

Svar fra Louis Poulsen
Rask leveranse, godt innpakkede varer, og god informasjon om status underveis fra bestilling til mottak av lampene!

Svar fra Louis Poulsen
Rask levering. Rimelig i forhold til andre nettbutikker

Mangelfull levering, ingen beskjed
Vi bestilte tre reservedeler og fikk bare to av dem.
Etter mange dager kom en rest-melding om siste delen. Den har vi ikke mottatt enda?!?

Svar fra Louis Poulsen
Jeg kjøpte to oppladbare lamper. Da de kom viste det seg at det ikke var med adaptere, så jeg har ikke fått ladet og prøvd lampene enda. Jeg ble heller ikke gjort oppmerksom på at disse måtte bestilles i tillegg. Det var litt skuffende. Det gjør jo prisen også høyere enn jeg hadde regnet med. Ellers er lampene veldig fine.

Svar fra Louis Poulsen
Flotte produktet som vi er fornøyde med.

Svar fra Louis Poulsen
Bra leveranse, alt fungerte. totalt sett en god opplevelse