Eteck draait om zaken heen en geven geen antwoord op vragen. Sinds 2024 een nieuw systeem en alleen maar ellende. Ze hebben niet het fatsoen om contact op te nemen en te erkennen dat ze onkund... Vis mer
Se hva andre synes
Bizar duur. je betaalt maandelijks meer dan €65,- puur voor niks. Gestoord dat als je huurorganisatie zaken met Eteck doet, je zelf als individu voor torenhoge kosten komt te staan, en het wordt niet... Vis mer
Appartement gekocht waarvoor ik me verplicht bij Eteck moest aanmelden. Bij het aanmelden hadden zij de datum van de sleuteloverdracht al ingevuld, maar ze hadden deze op 2 maanden eerder dan de daadw... Vis mer
Ik woon al een jaar in het nieuwe huis, opeens krijg ik brieven met daarin een dreigement dat ik een leveringsovereenkomst moet tekenen. Wij hebben zelf een warmtepomp in eigen bezit, dus dit is kant... Vis mer
Selskapet har svart
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 69 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Spoedverzoek wordt niks mee gedaan
Na 1,5 dag zonder water te hebben gezeten, heeft Eteck alleen een mailtje gestuurd naar de onderhoudsdienst, terwijl dit een spoedmelding moet zijn. Daarnaast betaal ik al jaren veels te veel en wordt hier geen gehoor aan gegeven.
Helaas zit ik vanwege nieuwbouw aan dit bedrijf vast, maar anders was ik allang overgestapt.
3 Maanden wacht ik al op antwoord, schandalig!
Wacht al 3 maanden op antwoord over mijn verbruik wat niet inzichtelijk is in de app. Heb al vele malen gebeld en gemaild en mijn vragen sturen ze door naar energiemanagement alwaar ik tot nu toe na 3 mnd geen antwoord van heb ontvangen. Kan mijn verbruik niet inzien en Eteck zegt het verkeerde meternummer te hebben doorgekregen van ???Een totaal onbetrouwbaar bedrijf die zijn verantwoordelijkheid niet nakomt. Je wordt niet serieus genomen. Schandalig hoe zij met mij omgaan.
Ongelofelijk dat dit bedrijf nog…
Ongelofelijk dat dit bedrijf nog bestaat. Slechte service, onkundige medewerkers en alles duurt extreem lang. Nooit mee in zee gaan.
Waardeloos …bedrijf
Werkelijk de grootste schoften die ik heb meegemaakt. Service van niks, belachelijke prijzen en 0 bereidheid om te helpen vragen te beantwoorden. Niks positiefs over te zeggen. Schandalig bedrijf bah bah
It's basically fraud
When first subscribed on the app it was saying 25€ per month, only once we moved in we found out there's a 90€ fixed cost PER MONTH!
This should be illegal.
Ik heb met de Jaarafrekening teveel…
Ik heb met de Jaarafrekening teveel betaald nou heel fijn maar mijn geld wat ik terug krijg nog steeds niet ontvangen moest eind Januari al binnen zijn wat een T bedrijf is dat zeg ik ben er zo klaar mee heb ze zeker al 10 x gebeld en dan krijg ik de mededeling dat het zsm overgemaakt word Ik ga nu zelf stappen ondernemen!!!!
Gênante boevenbende
Ik kan echt niks positiefs vinden aan deze organisatie. Pomp zat om de zoveel weken weer in storingstand met als gevolg de zoveelste koude douche, klantenservicemedewekers lachen je uit als je belt met een simpele vraag, emails worden nooit beantwoord, tarieven zijn bizar hoog en ondoorgrondelijk. En als je door een verhuizing eindelijk denkt van ze af te zijn dan duurt het nog weken voordat de opzegging is verwerkt om vervolgens een onnavolgbare eindafrekening te ontvangen waarvan de restitutie simpelweg niet wordt terugbetaald. Gênant dat dit soort bedrijven een monopoliepositie in onze maatschappij kunnen innemen.
Irritant bedrijf
Dit bedrijf geeft mij een heel hoog irritatie gehalte. Ik krijg, via de app, het advies om mijn voorschot te verhogen. Wat ik ook probeer: de ap werkt niet! Dat deed die al nooit trouwens, maar er was aan gewerkt werd mij verteld. Dat wordt volgend jaar bijbetalen. Dat is niet erg, maar dan hoop ik wel dat ze net zo traag zijn met het incasseren van het te betalen bedrag als nu met het uitbetalen van het teveel betaalde bedrag van het afgelopen jaar. Van mijn andere energieleverancier (elektriciteit) heb ik dat al ruim een maand geleden ontvangen.
Jammer dat ik tot Eteck veroordeeld ben.
Mail van Eteck gekregen op de 12e…
Mail van Eteck gekregen op de 12e waarin werd gezegd dat ik mijn voorschot kon wijzigen. In de mail staat duidelijk aangegeven dat als je dit NA de 12e doet, de wijziging niet wordt meegenomen in de volgende factuur. Of terwijl, de 12e is nog op tijd. Vervolgens krijg ik de dag erna een factuur binnen waarbij de wijziging niet is meegenomen. Toen ik vervolgens belde met Eteck, werd mij verteld dat je niks meer kunt wijzigen na de 11e (???). Nadat ik aangaf dat in de mail toch echt wat anders werd verteld, vertelde ze mij dat ik de situatie gewoon maar moest accepteren.
vreselijk bedrijf
Net als alle andere mensen hier zeer ontevreden over deze organisatie. Ze zijn onbereikbaar, op mails reageren ze niet en telefonisch ook dramatisch om iemand aan de lijn te krijgen. Als je de keus hebt; niet mee in zee gaan. Ze maken echt misbruik van hun positie op de markt. Geld binnen harken maar totaal niks doen aan service. Duidelijk te zien aan de reviews ook.
Energie maffia met wurgcontracten
Bij mijn nieuwbouwwoning zijn wij helaas verplicht om bij Eteck energie af te nemen. Na 1,5 maand ingetrokken te zijn, wordt er totaal meer dan 1000 euro van mijn rekening gehaald voor warm water en verwarming. De thermostaat staat op 19,5 graden (niet hoog dus). Je wordt gewoon keihard opgelicht door deze cowboy's. Hele wijken hier bij ons worden opgelicht, iedereen die ik spreek ervaart hetzelfde.
Slecht bedrijf
Slecht bedrijf, voor de 2e keer al geen warm water & storing in de thermostaat! Mijn maandbedrag was 42 en ineens krijg ik een factuur van 60? Ik zou dit bedrijf niet aanraden in iedergeval.
Waardeloze bedrijf
Eteck is geen ene ster waard ik had graag een 0 willen geven maar dat is helaas niet mogelijk. ben al vanaf september aan het bellen (voor de lekkage wat door een monteur van hun veroorzaakt is) om de schade te herstellen. Ze werken niet met mee. Als je belt dan krijg je iemand aan de lijn die iedere keer niks anders kan doen dan een melding doorzetten naar de desbetreffende afdeling waar vervolgens niks mee wordt gedaan. Ik heb tig keren gebeld en mails verstuurd waarop ik geen reactie terug krijg. Als je vraagt of je iemand kan spreken die over klachten gaat of de desbetreffende afdeling dan hoor je ze nemen geen telefoon op. Lekker makkelijk wachten tot ze zin hebben om aan mijn dossier te werken.
Eteck ik heb de lekkage niet veroorzaakt mijn huis heeft heel de dag onder water gestaan. Ik heb om 18.00 gebeld ze zijn pas om 22.00 gekomen om de lekkage te verhelpen. De monteur die kwam die heeft zelf bevestigd dat de lekkage is ontstaan door het niet goed dicht draaien van de schroeven.
Beste Eteck het is jullie fout en jullie moeten jullie verantwoordelijkheid nemen en normaal doen.
Ik ben 6 maanden verder snap niet waarom ze zoveel tijd nodig hebben. Vorige week weer gebeld ik zou binnen drie dagen terug gebeld worden of bericht ontvangen wederom niet gebeurd.
Begin december mail gehad van een medewerker zal zijn naam maar niet noemen, met een mededeling dat een bedrijf noem geen naam contact gaat opnemen om de schade te achterhalen. Het grappige is de bedrijf bestaat helemaal niet.
Na maanden wachten dacht ik wacht eens effen ik ga zelf contact opnemen met die bedrijf dus zelf onderzoek gedaan op google. Ik kon alleen maar een stukje vinden over dat het bedrijf 5 jaar geleden van naam is veranderd verder geen contact gegevens geen telefoonnummer te vinden helemaal niks .Ze zijn nu aan het uitzoeken of die bedrijf wel niet bestaat. Hoe dan ??? Dus ik wordt doorverwezen naar een bedrijf die niet eens bestaat horen ze dit zelf niet te weten en ik maar wachten op bericht het was niet eens kerst toen ze mij lieten weten dat ik benaderd zou worden door die bedrijf het is bijna voorjaar nu en nog niks gehoord! We zijn bijna drie maanden verder en ze houden zich vast aan de regel dat ze er wettelijk 6 maanden over mogen doen om de zaak af te ronden. Mijn huis heeft onder water gestaan kunt u zich voorstellen wat voor schade ik heb in mijn huis?
Heb inmiddels ook een melding gemaakt bij Comsuwijzer hoop echt dat ze jullie hard gaan aanpakken stelletje oplichters. Zo ga je niet met mensen om schaam je diep. Hoop echt dat jullie vervangen worden door een andere bedrijf.
Als ik geen nul geef, is het alleen omdat dat geen optie is.
Sinds ik ben verhuisd, heb ik al meer dan een jaar constant problemen en wacht ik op een oplossing. Nu zit ik al meer dan vier dagen zonder warm water en er gebeurt niets. Het bedrijf lijkt nep te zijn, er is geen fysieke locatie om naartoe te gaan, en de rekeningen kloppen nooit.
Nu al 2,5 dagen zonder warm tapwater en…
Nu al 2,5 dagen zonder warm tapwater en er is geen enkel uitzicht op verbetering. Het betreft zo'n 70 appartementen die allemaal zonder warm tapwater zitten. Communicatie vanuit Eteck ook zwaar onder de maat.
Altijd al ontevreden
Altijd al ontevreden, hoge prijzen, hele slechte klantenservice. Monopolie bedrijf bij mijn oude flat, dus kunnen doen wat ze willen.
Nu ben ik verhuisd en wacht ik al bijna 11 weken op mijn afrekening. Al meerdere keren gemaild, geen reactie.
Toevoeging: Uiteindelijk op 27 februari mijn geld teruggekregen van de afrekening. 3 maanden opgewacht.
Geen eindafrekening ontvangen
Na meer dan 7 weken na mijn verhuizing nog steeds geen eindafrekening van Eteck ontvangen. Klantenservice weet van niets. Erg jammer. Blij dat ik (bijna) van dit bedrijf af ben.
Tip: Werk niet samen met Eteck en voorkom dat je in een huis komt te wonen waar monopolist Eteck de boel uitmaakt.
Verplichte 'warmte' afname bij deze…
Verplichte 'warmte' afname bij deze DIEVEN
Niet alleen heb ik er niks over te zeggen, de tarieven zijn ook nog eens NIET NORMAAL HOOG. En dan heb ik het over de zogenaamde 'vaste kosten' en alle andere extratjes die ze erbij bedenken. Dit zou illegaal moeten zijn.
Eteck unresponsive
Eteck have not sent my contract to Liander.
I cannot get through via the Contact Form nor am I able to reach them by phone.
I have been with Eteck since 01-10-24.
As a result of this, a bailiff is going to be in contact with me and I may incur as fine as a result.
Al 2 weken geen warmte levering door…
Al 2 weken geen warmte levering door klep probleem (stadsverwarming). Al door 2 monteurs geconstateerd maar de klep zou door andere monteur vervangen moeten worden, wat nog steeds niet is gebeurd. Tevens ontvangen we 1-3d na elke melding een standaard email dat er een centraal leveringsprobleem is, met een aantal uur daarna nog een email dat het is opgelost. Dit terwijl er geen centraal probleem is (buren geen last). Komt over als misleiding dan wel indekken als er een klacht/claim komt. Men blijft vriendelijk aan de telefoon en lijken behulpzaam maar uiteindelijk lost dat niets op. Laten ons letterlijk al 2w in de kou staan.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.