Eteck draait om zaken heen en geven geen antwoord op vragen. Sinds 2024 een nieuw systeem en alleen maar ellende. Ze hebben niet het fatsoen om contact op te nemen en te erkennen dat ze onkund... Vis mer
Se hva andre synes
Selskapet har svart
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 69 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Eteck draait om zaken heen en geven…
Eteck draait om zaken heen en geven geen antwoord op vragen.
Sinds 2024 een nieuw systeem en alleen maar ellende. Ze hebben niet het fatsoen om contact op te nemen en te erkennen dat ze onkundig, onbekwaam en ondeskundig zijn en geven hun fouten niet toe.
Onbetrouwbaar bedrijf die geen confrontatie durven aan te gaan. Ben samen met mijn buren al een tijdje een dossier aan het opbouwen die we inmiddels hebben voorgelegd aan een advocaat met expertise.
Eteck is het slechtste wat je kan overkomen!!
Bizar duur
Bizar duur. je betaalt maandelijks meer dan €65,- puur voor niks. Gestoord dat als je huurorganisatie zaken met Eteck doet, je zelf als individu voor torenhoge kosten komt te staan, en het wordt niet meegerekend in de hoogte van je huurtoeslag. schurkenpraktijken
Onterechte facturen
Appartement gekocht waarvoor ik me verplicht bij Eteck moest aanmelden. Bij het aanmelden hadden zij de datum van de sleuteloverdracht al ingevuld, maar ze hadden deze op 2 maanden eerder dan de daadwerkelijke sleuteloverdracht gezet, en deze kon ik niet aanpassen. Gebeld naar Eteck, maar zij gaven aan dat ik gewoon moest inschrijven met die verkeerde sleuteloverdracht datum, en dat zij dit dan zouden corrigeren. Daarna heb ik nog een aantal keer gemaild om te vragen of ze het verwerkt hadden, maar daar kreeg ik geen reactie op. En nu zie ik dat ze gewoon voor 3 volle maanden gaan factureren, incl. dus maanden dat ik nog niet eens de sleutel van de woning had...
Onterechte dreigement leveringsovereenkomst
Ik woon al een jaar in het nieuwe huis, opeens krijg ik brieven met daarin een dreigement dat ik een leveringsovereenkomst moet tekenen. Wij hebben zelf een warmtepomp in eigen bezit, dus dit is kant en klare onzin. Klantenservice benaderd en echt waardeloos. Ook per email reageren ze niet. Ze hebben ook heel dubieus mijn volle naam gegevens, terwijl ik nooit klant ben geweest. AVG technisch allemaal heel verdacht. Ze doen echt illegale praktijken

Geen warm tap water
Sinds we terug zijn van vakantie zitten wij inmiddels al 1,5 week zonder warmtapwater. Er is een monteur bij ons geweest en gelukkig bleek dat het probleem niet in onze woning of installatie zit, maar bij de centrale voorziening. De monteur heeft dit doorgegeven aan Eteck voor verdere actie.
En daarna? Radiostilte.
Niemand die ons belt, niemand die ons op de hoogte houdt en niemand die blijkbaar verantwoordelijkheid neemt om het probleem op te lossen.
Daarom ben ik zelf maar gaan bellen. Inmiddels probeer ik al een week contact te krijgen met Eteck. De ServiceDesk is echter zó ondermaats dat ze ons niet eens verder kunnen helpen. Zelfs het doorverbinden naar de technische dienst blijkt blijkbaar al te veel gevraagd.
Na inmiddels bijna 15 medewerkers gesproken te hebben, zijn we nog steeds geen stap verder. Iedereen verwijst door, niemand weet iets en niemand lijkt verantwoordelijkheid te nemen.
"Wij staan voor je klaar" staat er op de website. Daar merken wij in ieder geval helemaal niets van.
Wij zijn een gezin met 3 kinderen en kunnen al anderhalve week niet normaal douchen omdat we geen warmtapwater hebben. Hoe onmenselijk wil je het hebben? Dit is geen klein ongemak meer, dit is een basisvoorziening die al anderhalve week niet geleverd wordt.
Wat het extra wrang maakt: terwijl wij zonder warm water zitten en van het kastje naar de muur worden gestuurd, wordt onze maandelijkse rekening wel keurig op tijd van onze rekening afgeschreven.
Eteck, dit is simpelweg onacceptabel. Een storing kan gebeuren, maar de manier waarop hiermee wordt omgegaan — geen communicatie, geen opvolging en geen oplossing — is ronduit beschamend.
Wij zullen hier dan ook een officiële klacht over indienen en indien nodig verdere stappen ondernemen, waaronder het aankloppen bij de ACM.
Eteck: zorg eerst maar eens dat jullie klanten daadwerkelijk geholpen worden voordat jullie beloven dat jullie "voor ons klaarstaan".

Svar fra eteck.nl
No warm water for 1+ month. Called 4 times every week.
I'm a student who moved into a flat and I had no warm water for over a month now (and still don't). The team have been absolutely helpless both on the phone and email. Not helpful at all at resolving these issues at all. 1+ month of living with ice cold showers!

Svar fra eteck.nl
No hot water for few days
No hot water for few days, been calling constantly, promised to be called by maintenance partners, nothing so far.

No warm water for 3 days
No warm water for 3 days
Called 5 times
They said they made emergency report for a contractor 3 times
I call contractor
Contractor says "we don't have a report so we won't come"
Pay insane amount per month
Best company in world

Svar fra eteck.nl
Do not do business with this company
Do not do business with this company. They have the worst customer service possible. They have a good market position by doing business with builders and VVE's. But if you can avoid them do it. Problems are not solved. Adjusting an invoice takes months. I am taking them to court and they will probable let their customers pay for the hassle.

Svar fra eteck.nl
In september een woning in IJburg…
In september een woning in IJburg Amsterdam met verwarming Eteck gekregen. 1 Oktoker kreeg ik een hersenbloeding en moest elders revalideren, daarna nooit meer op de woning geweest en inmiddels een aangepaste woning in Soest gekregen en per januari de huur Pampuslaan opgezegd. Maar de mailtjes van Eteck met rekeningen bleven maar komen. Omdat ik zelf niet in staat was om te bellen heeft mijn zus iedere keer gebeld, 'alles is geregeld' was het antwoord.. Nu in juli schrijven ze opeen weer een bedrag van ruim 30 euro af.. Wat een ongelooflijk k.. bedrijf,

Svar fra eteck.nl
I would like to call this company a joke...
I would like to call this company a joke, but the joke's on me. I have never experienced being treated like this by a (service-based) company. Ever. No replies to email, endless phonecall with redirections to different people who need a make a new ticket and eventually just hang up on you, without any answer or solution. Run away from Eteck if you can, because it's without a doubt the worst thing ever registered at KvK.

Svar fra eteck.nl
1 ster is nog teveel… absurds slechte…
1 ster is nog teveel… absurds slechte klantenservice. We zitten al 2 weken zonder warm water. Hele lange wachttijden aan de telefoon, mails worden niet beantwoord en ze gaven aan dat het 6 maanden kan duren tot we iets van compensatie krijgen en uiteraard lekker door blijven factureren. Hoe kan je zo een bedrijf runnen, ze moeten zich schamen

Geen registratie van algemene storing Nieuw Kijkduin Den Haag
Op zaterdag 27 en zondag 28 juni was er algemene storing van het WKO systeem omdat een vat gesprongen was. Hierdoor werd de vloer warm in plaats van koud. Dit gold voor heel veel appartementen in Nieuw Kijkduin (ruim 200 appartementen). Telefonisch konden wij klacht niet melden omdat er een bandje op gezet was. Ook heeft Eteck deze storing niet gemeld. Dus op de lijst van storingsregistratie staat deze storing niet terwijl op zaterdag door iemand anders deze storing al gemeld was.

Mijn Eteck-warmtemeter lijkt defect
Mijn Eteck-warmtemeter lijkt defect. De stand loopt elke 7 à 8 uur met 0,001 GJ op, terwijl de hoofdkraan van de radiator dicht staat en ik geen warm water heb gebruikt.” en geen lekkega gevonden. Ik vermoed dat de Eteck-warmtemeter defect is, storing gemeld; maar die storing wordt afgesloten, terwijl ik niets weet of geen feedback van Eteck

Eén ster is nog te veel
Eén ster is nog te veel! In ons complex is de vloerkoeling, waarvoor je €281 per jaar betaald uitgezet. Deze faciliteit gebruik je hooguit 3-4 weken per jaar. Schandalig gewoon en je kan nergens terecht

Svar fra eteck.nl
Je betaalt bij Eteck verplicht 25 euro…
Je betaalt bij Eteck verplicht 25 euro per maand extra (elke maand, ook in de winter) voor de optie om je huis met maximaal 3 graden te koelen áls het buiten 3 nachten lang gemiddeld warmer is geweest dan 20 graden. Dit komt in Nederland vrijwel niet voor. Het is helaas niet mogelijk om de optie op te zeggen. Ik hoop in elk geval dat eteck koelen in de toekomst eerder beschikbaar maakt of de optie opzegbaar maakt.
toevoeging: Ik bel Eteck als sinds mei om te vragen of de optie om te verkoelen al aangezet kan worden, maar elke keer grijpen ze terug op dat het eerst 3 nachten lang gemiddeld 20 graden of meer moet zijn om dit aan tekunnen zetten. Ik betaal dus veel geld voor iets dat ik in de praktijk bijna nooit kan gebruiken, en zoals in het antwoord van Eteck wordt geschreven is zoveel mogelijk gebruik maken van het verkoelen er dus niet bij.

Onmogelijk contact te krijgen
Sinds februari 2026 probeer ik contact te krijgen, maar tot op heden enkel 1 algemeen mailtje (in april) ontvangen waar ik niks mee kan. Helaas is er met geen mogelijkheid contact te krijgen met deze partij en als je antwoord krijgt is het niet het antwoord op de vraag.
Laatste mail met verzoek binnen 10 dagen te reageren is verzonden, daarna ga ik het overdragen aan de rechtsbijstandverzekering.

STAY AWAY FROM THIS COMPANY
STAY AWAY FROM THIS COMPANY! I wish it were possible to give negative stars. I have never had a worse experience with any other company in any industry. They charge absurdly high costs and offer the WORST customer service on the market.
We are forced to use Eteck due to their collusive negotiations with building owners -- this in and of itself seems like unfair and uncompetitive market practice. They charge an absurd amount for "maintenance" fees regardless of how low your usage is; it is also not possible to shut down the system, even if you don't want to use it.
As an example, we consumed 3 euros worth of heating in one month, and yet our bill still amounts to over 150 euros.

Svar fra eteck.nl
Kom niet van dit bedrijf af
Liefst geef ik 0 sterren. We wonen al twee maanden niet meer op het adres en krijg nog steeds afschrijvingen en aanmaningen. Al 6 mails gestuurd (geen reactie) en twee keer telefonisch gesproken, toen werd me verzekerd dat het opgelost wat (beide keren), maar nog steeds krijg ik aanmaningen. Tijdens onze huurtijd ook al vaker problemen gehad met het bedrijf, en dacht er nu eindelijk vanaf te zijn...

Svar fra eteck.nl
Eteck heeft een nieuwe inlog site
Eteck heeft een nieuwe inlog site, waardoor je niet meer in mijn Eteck kunt. Je moet opnieuw inloggen en een ww aanmaken en last but not least Eteck toestemming geven om met jou gegevens te doen wat ze willen, ga je daar niet mee akkoord kun je niet online. Nou dat lijkt op chantage maar dan maar niet online, het bedrijf staat al te boek als onbetrouwbaar dus die geef je geen toestemming.
Ik heb een klacht ingediend bij de ACM, ik wil gewoon mijn contract en de daarbij horende gegevens inzien en daar wil ik geen toestemming voor geven aan derden. Ik wacht de reactie van het onderzoek van de de ACM af. 19-06-2026

Svar fra eteck.nl
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.