Utrykte min nød og forklarte problemet med min mack til to representanter hos Elkjøp i Sandvika (der jeg kjøpte macken). Deres interesse /løsningsorientering var begrenset. Så også deres hjelp. Takk... Vis mer
Shout-out to Sara for nydelig kundeservice! Selv om jeg benyttet meg av chat-funksjonen så kan jeg si at denne personen virkelig leverte profesjonalisme. Var redd for at varen ikke skulle komme inne... Vis mer
Jeg trengte en ny macbook pro og kontaktet Eplehuset på chat. Jeg fikk rask hjelp og ble stilt en rekke spørsmål om mitt behov osv. Maskinen jeg fikk tips om å gå for passet mitt behov perfekt. Jeg va... Vis mer
- Elektronikkbutikk
- IT- og bedriftsrådgivning
- Utdanningskonsulent
- Engrosforhandler av elektronisk tilbehør
- Elektronikkverksted
Eplehuset er Norges eneste Apple Premium Partner. Det beste stedet å oppleve Apple sine produkter i Norge, med butikker over hele landet og sertifiserte reparasjoner. Fra Bergen til Tromsø, vi er her for å hjelpe og inspirere deg. Spør oss om Apple-produkter, få demo og hjelp til å velge. Rådgivere og tekniske konsulenter – eksperter på Apple for bedrifter. Vi hjelper ledere og ansatte å lykkes. Vårt mål er bedre læring for alle. Enten du er skoleleder, IT eller lærer - snakk med en pedagog i dag.
Travbaneveien 1, 7044, Trondheim, Norge
- 73 20 24 00
- kundesenter@eplehuset.no
- www.eplehuset.no
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 78 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Både fornøyd og ikke
Fornøyd med servisen, men da jeg kjøpte en telefon og ba om å få et make etui til det jeg hadde. Magnet i skinn, så fikk jeg et med samme funksjon men i plast og så kostet det like mye som skinn koster andre steder. Detvar jeg ikke fornøyd med
Lett å bestille på nett
Lett å bestille på nett, hente og ta i bruk. Nå var det bare en reservelader jeg bestilte, så fant lett frem selv.
Kjapt levert !
Får som oftest den hjelpen jeg trenger!
Greie priser og god service men tynt utvalg av tillegsutstyr
Greie priser og god service, men utvalget er veldig tynt for eldre enheter som som bidrar til en usunn kultur med å alltid måtte oppgradere. Jeg har f.eks. ikke muligheten til å oppgradere til en enhet over iOS 15.1.x så da er jeg låst til enheter som iPhone 13 og eldre. Både denne og XR-modellen finnes det ikke lengre 2-in-1 etuier til; jakten på etuier var eneste grunnen til at jeg besøkte eplehuset.
generel fin hjemmeside og købs…
generel fin hjemmeside og købs opplevelse, men har jo endnu ikke modtaget varen min, og grunnet lang ventetid på levering får dere ikke mer en 3 stjerner.
Totalt underbemannet og arrogante…
Totalt underbemannet og arrogante selvfornøyde medarbeidere.. klarer knapt å få sendt varene til kunder..

Svar fra Eplehuset
Dårlig opplevelse med betaling…
Dårlig opplevelse med betaling løsningen. Dere kansellert bestillingen uten forklaring. Jeg skal aldri kjøpe noe hos dere og skal be alle mine venner ikke å kjøpe noe hos dere.

Svar fra Eplehuset
Lettvint registrering av bedriftskonto
Lettvint registrering av bedriftskonto. Enkel bestilling av varer. Rask tilbakemelding på mottatt ordre. Overholdt leveringsdato.
veldig bra kundeservice
Lang leverinstid
Lang leverinstid. Ikke svar fra kundeservice på purring av leveringstid
iPhone 15 2023 levering 22 sept.
iPhone 15 2023 levering 22 sept.
Bestilte 4 stk max.
Ingen info om hva som skjer i løpet av leveransedagen utover en mail om å gi denne tilbakemeldingen..
Kunnskapsrik
Kunnskapsrik, oppdatert, engasjert, entusiastisk og hyggelige. Spør, og du får alltid et tilfredstillende svar og service.
Beste varehuset på Apple produkter i Norge
Alt leveres alltid som forventet og til avtalt tid!