Eplehuset Anmeldelser

1 815

3,0

Utrykte min nød og forklarte problemet med min mack til to representanter hos Elkjøp i Sandvika (der jeg kjøpte macken). Deres interesse /løsningsorientering var begrenset. Så også deres hjelp. Takk... Vis mer

Shout-out to Sara for nydelig kundeservice! Selv om jeg benyttet meg av chat-funksjonen så kan jeg si at denne personen virkelig leverte profesjonalisme. Var redd for at varen ikke skulle komme inne... Vis mer

Jeg trengte en ny macbook pro og kontaktet Eplehuset på chat. Jeg fikk rask hjelp og ble stilt en rekke spørsmål om mitt behov osv. Maskinen jeg fikk tips om å gå for passet mitt behov perfekt. Jeg va... Vis mer

1. Elektronikkbutikk
  2. IT- og bedriftsrådgivning
  3. Utdanningskonsulent
  4. Engrosforhandler av elektronisk tilbehør
  5. Elektronikkverksted

Eplehuset er Norges eneste Apple Premium Partner. Det beste stedet å oppleve Apple sine produkter i Norge, med butikker over hele landet og sertifiserte reparasjoner. Fra Bergen til Tromsø, vi er her for å hjelpe og inspirere deg. Spør oss om Apple-produkter, få demo og hjelp til å velge. Rådgivere og tekniske konsulenter – eksperter på Apple for bedrifter. Vi hjelper ledere og ansatte å lykkes. Vårt mål er bedre læring for alle. Enten du er skoleleder, IT eller lærer - snakk med en pedagog i dag.

Middels

2k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 78 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Alle anmeldelser

(1 815)

17 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Både fornøyd og ikke

Fornøyd med servisen, men da jeg kjøpte en telefon og ba om å få et make etui til det jeg hadde. Magnet i skinn, så fikk jeg et med samme funksjon men i plast og så kostet det like mye som skinn koster andre steder. Detvar jeg ikke fornøyd med

9. desember 2023

Greie priser og god service men tynt utvalg av tillegsutstyr

Greie priser og god service, men utvalget er veldig tynt for eldre enheter som som bidrar til en usunn kultur med å alltid måtte oppgradere. Jeg har f.eks. ikke muligheten til å oppgradere til en enhet over iOS 15.1.x så da er jeg låst til enheter som iPhone 13 og eldre. Både denne og XR-modellen finnes det ikke lengre 2-in-1 etuier til; jakten på etuier var eneste grunnen til at jeg besøkte eplehuset.

2. november 2023

Totalt underbemannet og arrogante…

Totalt underbemannet og arrogante selvfornøyde medarbeidere.. klarer knapt å få sendt varene til kunder..

26. september 2023
Logoen til Eplehuset

Svar fra Eplehuset

Hei, takk for anmeldelsen. Dette hørtes ikke ut som en god opplevelse og beklager at du har denne erfaringen. Vi vil undersøke hva som har skjedd og setter pris på tilbakemelding din. Med vennlig hilsen Line, Eplehuset

Dårlig opplevelse med betaling…

Dårlig opplevelse med betaling løsningen. Dere kansellert bestillingen uten forklaring. Jeg skal aldri kjøpe noe hos dere og skal be alle mine venner ikke å kjøpe noe hos dere.

18. september 2023
Logoen til Eplehuset

Svar fra Eplehuset

Hei, takk for anmeldelsen. Beklager at du har hatt denne opplevelsen med oss, det vil vi gjerne undersøke videre. Ta kontakt med oss på chat eller mail på kundesenter@eplehuset.no så vi kan se hvilken betalingsmetode du har forsøkt å bruke og hjelpe deg derifra. Med vennlig hilsen Line, Eplehuset

Kunnskapsrik

Kunnskapsrik, oppdatert, engasjert, entusiastisk og hyggelige. Spør, og du får alltid et tilfredstillende svar og service.

15. september 2023