Se hva andre synes
Vi har tidligere.fået udmærkede pizzaer på casa mia, men i dag bestilte vi pasta bolognese. Forventningen var pasta med kødsovs over og den lovede parmesan ved siden af. Det hele var dog rodet... Vis mer
Havde dags dato bestilt Wolt og jeg har aldrig været så skuffet over en pizza som den indbagte pizza jeg fik fra casa mia Pizzaen var fuld af ren tomat sovs som var sur og bitter af smagen stort... Vis mer
Vi er kommet på Casa Mia med mellemrum, da pizzaerne normalt er gode. Vi var der igen i går, den 25/11-17. Casa Mia har åbenbart mest fokus på take away, som var skyld i stor ventetid og kulde i... Vis mer
Har svart på 14 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Casa Mia ... Hampton Court, the Sweetest Italian Restaurant
Casa Mia, Hampton Court, is the sweetest, most beautiful Italian Restaurant in the whole World. It is owned and managed by ‘super hero’ Giuseppe Borrotzu with his immaculate Staff. Anytime of the Week is superb *except, as in keeping with most of the local shops in quaint Bridge Road, East Molesey, KT8 9ER, *Monday. **Important to book for **Sunday lunch, as Giuseppe introduces a very popular and excellent Buffet. Telephone: 020 8979 5490.
Havde dags dato bestilt Wolt og jeg har…
Pizzaen var fuld af ren tomat sovs som var sur og bitter af smagen stort set ingen kød og osten næsten ikke at se eller skimte.
Hvidløg kom der ikke på selvom dette var sket .
Ringe oplevelse. Casa mia er informeret men ønsker ikke at gøre noget for at rette op på fejlen.
Hvis man kunne fik de nul stjerner herfra
Wanted to charge £9 for 6 pizzas for a…
Wanted to charge £9 for 6 pizzas for a delivery chafe. Absolutely thieving prices. Would never use again
Vi var der inde og spise her til aften på Casa Mia i trøjborg
Vi var der inde og spise her til aften den 18-12-25 ,
Det var det værste hunde æde vi fik, jeg kan ikke anbefale andre at spise der, godt der er så mange andre gode spisesteder man kan vælge,
Farlig skrue i maden!!
Jeg fik til aften en kartoffel pizza men i anden bid får jeg ondt i tanden og mærker jeg noget hårdt metal i munden, jeg spytter ud, og finder en skrue!!
Virkelig ulækker, farlig og smertefuld oplevelse :(
den bedste pizza nogensinde den var så…
den bedste pizza nogensinde den var så lækker. Servicen var helt i top og den smagte vidunderligt.
Pizza fra Casa Mia, Trøjborg, Aarhus
Jeg modtager via Wolt en pizza fra Casa Mia, Trøjborg lørdag aften den 6/9. Sideløbende havde vi bestilt og modtaget en thairet.
Pizzaen har en totalt brændt bund og er uspiselig.
Jeg skriver til Wolt og også til Casa Mia.
Wolt godtgør mig selve pizzaens værdi og svarer mig sobert og kundevenligt - men ikke udbringning, da den "næsten" er gratis, grundet 2. bestilling.
Jeg skriver så i aften igen til Casa Mia - i en total ordentlig tone og får flg. afslutning i svar: "......Vil du have en kiks? Et lommetørklæde?"
(Jeg har selvfølgelig hele svaret liggende i min tråd).
Det er jo ikke Wolt, der har brændt pizzaen på - jeg betragtes forhåbentlig som en kunde, der ikke har fået "varen" leveret. Og denne bør leveres i spiselig stand,
Heraf må jeg konkludere, at svareren, Marco ikke ønsker kunder i sin butik.
Selvfølgelig er jeg skuffet over ikke at få ydeligere kompensation for den totalt brændte pizza vi modtog. Det er ikke penge, der er afgørende, men indstillingen og reaktionen til det hændte forløb, der får mig til tasterne.
Så.... lad være med at bestille fra Casa Mia, Trøjborg..
PS: Om muligt ville jeg give 0 stjerner.....

Svar fra Casa Mia
Det er da den fladeste kartoffelpizza…
Det er da den fladeste kartoffelpizza nogen sinde. Kartoflerne var tynde som papir , hvad egentligt er lækkert , men det var i et lag så man kunne ikke smage dem, der var mere pesto end mascarpone , det eneste man kunne smage var den grønne pesto og det halve kg rucola der var på den.
Hvis man vil have kold pizza leveret
Hvis man vil have kold pizza leveret, så er det det helt rigtige sted at bestille
Ringede til personalet og klagede.. fik en undskyldning 🤣🤣det blir den jo ikk varm af
Så den røg i skraldespanden
Super dårlig service
Pizzaerne var 5 minutter forsinket, men personalet var rigtig flinke og gav os nogle gratis sodavand med - og så smagte pizzaerne rigtig godt da vi kom hjem
Take away pizza
Take away pizza. Kom til aftalt tid og fik at vide at det ville tage 7-8 minutter længere. Det tog 20 minutter ekstra. Pizzaen var fyldt med salt og var nok den ringeste pizza jeg fået i årevis.
PS har haft dårlig mave efter spisning af pizzaen.
Tyder på dårlig køkken hygiejne!!!
Jeg var med mit familiemedlem nede og…
Jeg var med mit familiemedlem nede og købe 3 pizzaer d. 1/3 2025 kl. 17.50 og hvad vi så var meget bekymrende. Den ene af de to meget unge fyre der står og skal lave pizzaerne står og er ved at lave disse boller der hører til deres færdigretter. Pludseligt taber han den ene af dej klumperne ned på gulvet hvor de står med de sko de har på og går rundt i udenfor. Den unge fyr siger "uh!" kigger sig omkring, samler dej klumpen op og vedlægger den ved de andre dej klumper der skal blive til disse små brød, og putter dem ind i ovnen. Det var meget rystende at se da den har været nede på gulvet, og jeg kan ikke lade være med at tænke på at fødevarestyrelsen burde kigge forbi. Jeg kommer der ikke tit mere da jeg har oplevet en stor nedgang de sidste 5 år med deres pizzaer, men det gælder også deres kundeservice. Man kan godt mærke hvilket typer de unge der arbejder dernede er for nogen her på Trøjborg. Det er også en dybt bekymrende ting. At ejerne ikke går op i nogen af delene. Det er også tydeligt at hygiejnen for madsikkerhed er helt ud i tovene. En fyr der stod henne og vaskede op kommer hen med halvtørt fingre og stikker bare hænderne ned til pålægsskinken der bruges til pizzaerne og tager flere skiver skinke uden at have handsker på, og går om til køkkenbordet på den anden side. Det var til en ret han skulle lave. Der er meget store problemer med sikkerheden på flere områder på det pizzaria. Jeg tror at ejerne af pizzariaet trænger til at blive holdt øje med af fødevarestyrelsen. Det er meget tydeligt at der kan ikke være nogen af de unge mennesker der arbejder dernede på det pizzaria der har taget kursus i madhygiejne. Fra Lillian
Birthday Celebrations
We were in Hampton Court celebrating birthday celebrations and came across Casa Mia a lovely Italian restaurant. Eight of us had dinner there recently. Lovely service! Very nice food, the risotto was absolutely delicious! Very reasonable priced. A delightful evening had by all. Would highly recommend. Thank you for a most enjoyable evening.
Elendig betjening
Betalte for en pizza og en pastaret. I alt 200 kr. byttede penne ud med spaghetti og ville have dressing på en min pizza. Ender med penne, ingen dressing og opkrævning på 210 kr?!
Ringer ind, men ingen kompensation. Det er jo faktisk tyveri? Elendig service
Langt under forventning
Vi manglede et sted at spise på Trøjborg i aftes, og så folk sidde og spise pizza i vinduet. Pizzaen så rigtig lækker ud, så vi gik ind.
Vi bestiller vores mad, og begynder at undersøge restauranten nærmere mens vi venter på maden i godt en halv time. Lige på min venstre side er nogle fløjlsgardiner, som er sat op i et forsøg på at blokere af fra et tilstødende lokale. I rummet flyder det med skrammel og papaffald på gulvet, hvilket er lidt uinspirerende at sidde og spise ved siden af. Derudover var bestikken ved bordet altsammen beskidt. Der står også pizzacutters, så man selv kan skære sin pizza - selvfølgelig også beskidte.
Da maden så kommer, bliver vi igen lidt skuffede. Bunden smager ikke rigtigt af noget, har lidt frysepizza agtig tekstur, og osten er tydeligvis heller ikke af høj kvalitet - tankerne ledes egentlig mest hen på revet "mozzarella", og osten bliver helt klumpet og geleagtig efter 2 minutter på tallerkenen.
Generelt mindede oplevelsen mest af alt om den typiske tømmermænds-pizza fra grillen, og det var også den fornemmelse restauranten havde i det hele taget. For at være fair, var tjeneren vildt sød - men resten af oplevelsen er ret langt under forventning, når pizzaerne koster 135 kroner stykket. Efter min mening nærmer vi os altså restaurantpriser hvis man lægger drikkevarer oveni - så der burde kvaliteten af råvarerne, færdighederne hos køkkenet og stedets stemning/indretning altså følge med. Så vil jeg sgu hellere give det halve for en grilbarspizza!
Modtog min pizza helt vandet og med en…
Modtog min pizza helt vandet og med en pizzabund, der ikke var færdigbagt. Da jeg ringede ind for at berette om det, blev jeg mødt af flabet personale, som gav mit valg af toppings skylden for dette, selvom jeg blot havde tilvalgt oksekød, peberfrugt, champignon og løg. Totalt useriøs!
Trøjborg
Kolde pizzaer og over 10 minutters…
Kolde pizzaer og over 10 minutters forsinkelse.
Fik at vide min pizzaer var i ovnen og der ville gå 5 minutter. Efter 10 minutter modtages de helt kolde og ikke engang tæt på at være friske? Er der tale om pizzaer der bare har stået ude i ventetiden??
Klam syntetisk penne a brandy..smidt…
Klam syntetisk penne a brandy..smidt ud..
Helt mærkværdig oplevelse
Helt mærkværdig oplevelse.
Pizzaerne var 30 min forsinket.
Rå pizzadej på tre pizzaer. Den ene pizza manglede et stykke. Restauranten ville ikke lave en ny i første omgang da de ikke så noget problem.
Utrolig dårlig service af ejeren.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.