Day & night Pizza Anmeldelser 81

TrustScore 2 av 5

1,9

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bestilte en burger menu på hjemmesiden. Måtte vente på den i 30 minutter, og da jeg endeligt kommer hjem med maden så mangler pomfritterne. Prøvede derefter at ringe til dem, hvor de ikke tager telef... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Virkelig god service på pizza day and night i Aarhus! Efter en uheldig oplevelse med Wolt (levering og ikke maden), blev min kæreste og jeg rykket foran i køen af det søde personale, der skyndte sig a... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Kold mad, ignorer instrukser, og kommer forsent. 30 min forsinket Kold mad Ignorerer instrukser om frabedelse af forskellige ting som f.eks rødløg. Som allergiker for rødløg måtte durum blive smi... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Kontaktopplysninger

1,9

Under middels

TrustScore 2 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Glemte pomfritterne

Prøvede derefter at ringe til dem, hvor de ikke tager telefonen, det er ikke i orden!

6. april 2026

Virkelig dårlig pizza

Virkelig dårlig pizza. Det virker som om, de er blevet meget dovne i køkkenet. Selv en simpel skinkepizza kan de ikke lave ordentligt – der var alt for meget skinke, så det hele blev til en våd pærevælling, og pizzaen var ikke engang bagt ordentligt. Ret surt at betale 150 kr. for noget, der knap nok er spiseligt!

9. mars 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Har lige fået laveret salat pizza og…

Har lige fået laveret salat pizza og pomfritter og øv for en oplevelse!! Pizzaen er smattet og fedtet og pomfritter er slatne og kolde. Og når man ringer og klager over det bliver de ved med at spørge hvad der er galt med maden og jeg smed så røret på efter 3 gang. Men det er vel også en måde at tjene penge på og undgå at skulle lavere noget nyt og bedre eller aflevere penge tilbage. Absolut sidste gang jeg bestiller noget fra night and day

7. februar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

for det første fik vi maden 1 time…

for det første fik vi maden 1 time efter bestilling, godt kold 228 kr, for sådan noget l..., ringede og brokkede mig... fuldstændinge lige glade !!! ALDRIG NOGEN SINDE MERE MAD DERFRA !!! l.... mad og betjening ...

15. august 2025

Dårlig oplevelse!!

Vi har siddet og ventet i lang tid hvor andre folk som kom efter os fik deres mad før os, for lang ventetid og forkert priotering!! Samt vi kunne høre personalet fik en kæmpe skideballe foran kunderne!!

28. juli 2025

10 dårligste i verden

Jeg elsker pizza. Jeg har spist utallige pizzaer fra forskellige steder.

Det her er UDEN TVIVL den absolut værste pizza jeg nogensinde har fået. Den er så dårlig at selvom man har lyst til at sige “det er mad og det skal bare ned”, det kan man glemme alt om for man kan vitterligt ikke sluge det.

Føj!

6. april 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dårlig service og kold mad

Jeg bestilte mad for pizza day and night i Glostrup.
Aldrig har jeg været så skuffet over både mad og kundeservice!
Maden kom efter 1 time og 15 min. Maden var iskold, og da jeg ringede til butikken inden chaufføren kørte, og fortalte at maden var kold, var de ligeglade, og at de ikke ville give lidt rabat. På trods af at man havde ventet over en time og maden var iskold, og maden smagte så underligt.
Bestiller aldrig derfra igen!
Kan IKKE anbefale..

3. april 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Maden kom hurtigt men dårlig råvare

Maden kom hurtigt.
(Salat pizza), smagte mærkeligt, som for gammel salat , lugter skidt, langt fra friskt. Såå 2 stjerner for hurtigt levering men smager under alt kritik og ikke friskt. Halvanden time senere, kvalm dårlig mave.

22. februar 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har lige bestilt en burger menu…

Har lige bestilt en burger menu klassisk okse med ekstra bacon og ost jeg må tilstå at denne burger menu nok var en af de lækreste burgere jeg nogensinde har fået den var lavet helt perfekt stor ros herfra pizza night and day mums jeg er fast kunde hos jer fremover tak for lækker mad mvh jakob

6. desember 2024

Til grin

Sad i halvanden time og ventede på min mad ,for at finde ud af de var ikke gået med at lave det
Jeg bestilte kl 23.30

17. oktober 2024

Vildt god oplevelse …

(Day and night pizza Aarhus) Vild god oplevelse! Godt humor god service, da jeg kom ind var der øjeblikkelig god stemning.
Alt I alt lækker Pizza

Anbefales 100%

13. juni 2024

Utrolig dårlig pizza

Hej
Jeg har for lidt over en halv time siden modtaget min ordre nr JHXYHS
Som desværre er den dårligste pizza jeg har fået fra jer.

Bad om sprød, varm og med meget hvidløg.

Størrelsen var skrumpet, den var ikke sprød og varm, ikke meget hvidløg.
Osten var ikke smeltet.

Jeg ved ikke om I har fået nyt personale.
Men pizzaen var bestemt ikke 187 kr værd.
Så sidste gang jeg har købt pizza hos jer.
Mvh Susanne

3. mai 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Altid været godt men deres kurerer der…

Altid været godt men deres kurerer der hash påvirket og ikke kan udeføre et så simpelt arbejde som at levere på ens adresse men kun dør matriklen og at man ovenikøbet bliver hævet for levering
Levere samt at betale et fuld beløb er grotesk

22. mars 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv