Jeg er altid inde og spise på Texas når jeg er på øen. God mad, især deres chili cheese fries (skal dog helst spises i restauranten, de bliver lidt slatne når man henter dem til takeout :-)) smager vi... Vis mer
Rigtig god oplevelse! Betjeningen var personlig og i top. De var opmærksomme. Maden var lige som den skulle være. Havde to friske drenge med som nu har fået en ny ynglings restaurant! Pris ok - og... Vis mer
Den gode betjening får 2 stjerner - maden fortjener ikke en eneste . 2x pulled pork - 1 x pommesfrites og en børne nuggets - det bedste var faktisk de nuggets - resten var tabt i et saltkar - server... Vis mer
Lækker mad. Super smilende og venlig personale, selvom der er travlt. Vi har besøgt stedet 2 gange. Hver gang positiv oplevelse af maden. Varmt anbefales
Gad godt vide mands navn
Fantastisk service af den sødeste mand ever
Sur burger og ærgerlig kunde!
Min mand fik den værste burger han nogensinde har smagt..Syrlig udefinerbar smag gjorde den uspiselig for ham.
Min store salat (kokkens mixed) var et virvar af meget salat, lidt billige oliven, dåse artiskokker og champignoner der vist havde lufttørret siden i går.. men også her var det mest gennemtrængende dog også en underlig syrlig smag.
Smagen har vi begge glæde af endnu..
men i øvrigt en hyggelig restaurant indretning.
Er på Texas hver gang vi er på…
Er på Texas hver gang vi er på bornholm, maden og betjening er altid, som man forventer på et bøfhus.
Mad til 6 personer
Mad til 6 personer. 2 x President burger, 3 x JR burger, 1 x Texas spareribs og 2 x pommefrit. Hold nu op det var lækkert og der var mere end rigeligt. Nok det bedste vi nogensinde har fået på Bornholm.
Hvidløgs dip til pomfrit kan varmt anbefales, samt refill på sodavand.
Food was decent but nothing special
Food was decent but nothing special. Portions were okay for the price, though some dishes felt a bit rushed. Service was friendly, which made the visit better. Not bad if you’re nearby, but I wouldn’t go out of my way.
God mad til en fin pris
God mad til en fin pris. Serveret hurtigt og der er mad nok til at blive godt mæt. Serveringen er rigtig smilende og opmærksom.
Best location for Burgers and more
Great high level location and super friendly service we will come back!
Rigtig dårlig oplevelse.
Rigtig dårlig oplevelse.
Bestilte en bacon burger til 138 kr. der ankom efter cirka 12 minutter, hvilket er en fair tid. I menuen står der at burgeren er gennemstegt medmindre man beder om andet, jeg valgte ikke at ændre på noget da en gennemstegt bøf af høj kvalitet stadig kan smage udemærket uden at være super tør.
Desværre var bøffen tør som en skosål, og smagte sådan set kun af noget grundet den ret sorte overflade smag fra grillen. Baconen har jeg svært ved at tro på de har tilberedt til min ordre, det var nok det mest skamstegte tørre bacon jeg nogensinde har spist, og smagen af brændt bacon var så stærk at de andre ingredienser som var fuldstændig ligegyldige. Da tjeneren kom over og spurgte om alt var som det skulle være, forklarede jeg hende hvor skuffende oplevelsen var, og havde håbet på at man kunne få muligheden for at få en ny burger og redde oplevelsen, i stedet fik jeg en tam undskyldning inden hun vendte sig om for at stå i baren og diskutere mænd på Tinder med den anden kvindelige tjener.
Da regningen kom havde de lavet en trykfejl, så jeg havde kun mulighed for at betale med mobilepay, hvilket i sig selv ikke er så slemt, medmindre man nu var af den gamle skole og benyttede sig af app-overførsler. Det er første gang jeg har spist på Texas, men vil ikke sige at det er sidste gang, alle restauranter fortjener en anden chance. Jeg håber at kritikken bliver taget op, men jeg tvivler, da problemet måske ligger i at køkkenet ikke får den nødvendige kritik fra tjenerne, og derved er i en mystisk opfattelse af at deres mad er rigtig god og den høje pris værd.
Lækker mad og super god betjening
Lækker mad og super god betjening
Lækker mad og god service ❤️
Desværre en kedelig oplevelse
Desværre en kedelig oplevelse, havde bestilt bord, da vi ankom togcdet lang tid før vi vi anvist bord, om de havde kludret i vores reservation fandt vi aldrig ud af. Sad så 30 min før vi blev betjent, andre var kommet før os og havde siddet en time, stadig ikke afgivet bestilling. Vi gør opmærksom på st vi skal videre til koncert og får så endelig mad, før dem der havde ventet en time,xda overhovedet ikke ok. Maden var som den plejer rimelig, dog bøf lidt rå i midten. Skal man spise her, skal man ha go tid. Desværre ikke første gang vi oplever ventetid.
Tidsspilde
Hold nu op!!!!!!!
Vi havde den dårligste oplevelse ever… kom til tiden kl 17.30… bestilte efter ti minutter… vi var 7 personer… efter en halv time begyndte vi at rykke for vores drikke varer, de kom da der var gået en time og et kvarter efter kom vores mad. Ikke noget kompliceret.. 5 pizzaer, en gang kedelig salat og en hakkebøf der var blevet kold.
Det værste var næsten, at andre gæster bemærkede, at de trods senere ankomst fik mad før os.
Personalet virkede fuldkommen ligeglade, da vi løbende gav udtryk for vores frustration..
Nu har vi bestilt bord til vores næste arrangement i Rønne og det er ikke på Texas
Super god betjening
Super god betjening og lækker mad alt var perfekt 🤩
Dejlig betjening
Dejlig betjening - god velsmagende mad og gode portioner. Vi kommer igen.
Vi satte udenfor da vi har hund med
Vi satte udenfor da vi har hund med. Menu kort måtte vi selv hente og sad i knapt en halv time uden at nogen kom for at betjene os. Efter at havde læst anmeldelserne på Trustpilot kunne vi tydelig se at det ikke var et sted der var værd at vente på. Vi forlod stedet uden hverken mad eller nogen form for betjening. Meget skuffet. Det mindste der kan gøres burde være at personalet kommer ud og giver en melding om hvis der er for travlt eller andet!!
Øv for en træls aften
Øv for en træls aften. Det er det mest elendige mad vi længe har fået. 735 kr for noget, der smager så kedeligt. Nachos var gummiagtige og kolde, så meget, at min søn måtte opgive at spise dem, steak sandwichen var alt for stærk sandwichbrødet var kedeligt og tørt. T-bone steaken skulle være medium, men var rå i det meste af kødet. Så alt i alt en virkelig trist og ærgerlig oplevelse, penge lige ud af vinduet.
Sikke en ringe oplevelse
Sikke en ringe oplevelse!
Vi var i mandags en tur i Rønne og kommer en gruppe af 12 personer.
For mange år siden havde vi været på selv samme restaurant og var ikke i tvivl om hvor vi skulle spise igen.
Men det skulle vise sig at være noget heeeelt andet end sidst!
Vi stiller os i kø og får afvide at de kan ikke rumme så mange mennesker .. Wow - i en ferieby som Rønne kan man ikke rumme 12 personer.
Vi foreslår så om vi kan dele os og sidde på 2 borde, det fik vi så lov til.
Efter 15 min kommer chefen og tager imod vores bestilling - eller det vil sige, han kunne ikke rumme at tage alles bestilling, så han måtte dele bestillingen op, dvs. 3 af vores 6 børn fik mad først og derefter skulle de vente på næste yderligere 15 min på næste hold fik mad.
Maden var ubeskrivelig ringe, JR burgerne var kødet utroligt sejt, den almindelige burger var bøffen ikke stegt på trods af at i skriver at bøffen altid er gennemstegt med mindre andet er aftalt.
Nachos chipsene var bløde.
Da vi konfrontere chefen fortæller han blot at det skulle vi have sagt så kunne vi have fået en ny, men vi havde jo set hvad klokken var slået, da de absolut ikke kunne følge med i køkkenet.
Vi sætter ALDIG vores ben der igen.
For ikke at komme ind på deres latterligt høje pris for en Pepsi Max 0,5l sodavand til … hold fast … 50 kr!!!!!
Øv med øv på.
Hele oplevelsen var generelt dårlig
Hele oplevelsen var generelt dårlig. Menu kortet er en stor løgn, der er ikke noget der er mørt. Maden kom sent, betjening kom sent. Bare øv…
Tougher than the rest...
Vi er på kort visit fra Silkeborg og bestilte take away fra Texas... Vi kom dog lidt tidligt og blev betjent af mr. & mrs. Texas som resulterede i god service, god mad og til en god pris !
Ingen unødvendigt ævl herfra 😉🇺🇸