Nova Sandwich, Burger, Pasta og Shawarma Anmeldelser 28

3,6

Byens bedste rullekebab! 🌯 Vi har lige spist hos Nova Burger på Vorregårds Alle, og det var helt fantastisk. Kødet var lækkert, og alt var super friskt. 10/10 herfra! ⭐⭐⭐⭐⭐"

Så lækker mad! Helt fantastisk, at der er kommet grill på spyd i den nordlige del af byen. Kunne ikke have bedt om en bedre madoplevelse! 10/10!

3,6

Middels

Byens bedste rullekebab

7. mars 2026

Så lækker mad

10/10!

6. februar 2026

Mega kæmpe fjols, der har en restaurant plantet i Århus N. Bestil et andet sted fra!

Bestilte 3 pizza, den ene uden ost, en deep pan. Og en normal pizza. Deep pan blev det ikk, alle 3 med ost. Og 2 pizzaer med chilli i oksekødet. De sender så en ny pizza uden ost, der er alligevel ost under kød
Og sovs. Det godt nok utroligt som hans restaurant var fyldt med udlændinge som kan anbefale hans butik til skyerne, og op til åbning af nye lokaler tager sig totalt sammen. Og nu ligeglad med os danskere. Hans butik må rådne når de udlændinge ikke kommer der mere, og han har brug for os lokale. Vi bestiller ikke der fra igen. Jeg er meget irriteret og sur over hans opførelse. Jeg sætter aldrig mine ben i hans restaurant eller bestiller fra ham igen!

29. desember 2025

Både sen og forkert levering

Kl 16:54 modtager jeg en ordrebekræftelse på det jeg har bestilt. Kl 19:26 ankommer maden hvor der er felj på 2 af de 4 ting jeg havde bestilt. Det drejede sig om en pizza hvor jeg havde bestilt en margarita og modtog en pizza med skinke og ananas. En baconburger uden bacon og ost. Jeg bestiller ikke her igen. Og jeg vil anbefalde læser at søge andet sted for mad.

8. november 2025

Hmm 75 kr for en pølse mix

Hmm 75 kr for en pølse mix. Det alt for meget når den ikke er bedere eller større. Og manglede løg. Come det virkelig dårligt. Minder om noget man gået i Kvickly eller et sted hvor de bruger meget billige råvarer....

22. mai 2025

Cheesebacon uden Ost og Bacon

Bestilte 2 stk. Cheesebacon burger med 100 gr. bøf og en stor portion Pommes frites. Ved afhentning får jeg udleveret en pose med en lille portion Pommes frites samt 2 burger. Jeg gør dem opmærksom på at jeg har bestilt en stor portion Pommes frites og bliver tilbudt en sodavand i stedet for. Jeg takker nej tak til dette da jeg gerne vil have det jeg har bestilt. Det bliver rettet uden problemer. Da jeg kommer hjem og vi skal spise kan jeg konstaterer at der ikke er skyggen af Ost eller Bacon i de burger de har lavet til mig. En meget skuffende oplevelse af noget der skulle ligne en Cheesebacon burger men som bestod af en meget stor tør bolle med en bøf der sejlede i dressing.

9. desember 2023

Forkerte pizzaer leveret, lover ny pizza - intet kommer

Bestilte en shawarma og to pizzaer. Pizzaer var begge forkerte. Den ene manglede dressing og den anden var fuldstændig forkert og billigere end hvad jeg egentlig havde bestilt. Jeg ringer to gange med 30 mins mellemrum for først at melde de forkerte pizzaer til dem og efter for at høre hvor langt de er. Jeg får at vide at de kommer med en ny (den rigtige) men ingen kommer. Forfærdelig kundeservice. Totalt uprofessionelt. Hold jer langt væk.

28. oktober 2023

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis