Beställde produkter för ca: 40 000 kr och betalade i förskott, på hemsidan står produkterna som lager varor, då förväntar man sig leverans inom ett par dagar. Över en vecka har gått och fortfarande... Vis mer
Selskapet har svart
Efter flera turer där jag var i kontakt med tillverkaren, utan lösning, löste vvs butiken problemet. Efter några konversationer skickade jag ett mail söndag eftermiddag om ett akut problem, och fick... Vis mer
Selskapet har svart
Snacka om service. Skrev ett mail där jag hade några frågor om Purus produkter. Fick svar i stort sätt omgående. Gjorde en beställning och den dök upp dagen efter. Fantastisk service och även priserna... Vis mer
Selskapet har svart
Beställde 3 st. vattenlåsinsatser som också levererades inom "utlovad" tid. Med en tydlig websida, flertalet betalningsalternativ, informativ samt tydlig orderbekräftelse med efterföljande statusuppda... Vis mer
Selskapet har svart
VVSbutiken.nu, din rörmokare expert på nätet som har kunskaper om VVS och vad du behöver Alla kunder är välkomna till oss både privat som företagare Vi har personal som är VVS certifierade som står redo att hjälpa dig med dina frågor och problem gällande VVS Vi har funnits sedan 2005 och vi har hjälpt många kunder med deras projekt. Vi står för tre saker -Kvalitet -Trygghet -Seriositet Vi kan få fram allt inom VVS & Bygg samt EL vi försöker få fram så låga priser vi kan till dig som kund.
Gamlebovägen 26, 14463, Rönninge, Sverige
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Jag skickade en fråga om vad som möjligen var fel på vår varmvattenberedare o bif en bild på fabrikat och modell. Fick omedelbart svar med möjliga fel och i så fall möjliga reservdelar men framförallt kopia på fabrikantens anvisningar med bilder. Med hjälp av bilderna kunde jag hitta överhettningsskyddet som hade löst ut. Fantastisk service vvsbutiken, snabbt och precist svar på mina frågor dessutom trevligt formulerat. Kommer att anlita vvsbutiken när jag får problem i mina tre fastigheter. Anders Andersson

Svar fra VVSbutiken.nu
Märklig hantering för att få en prisuppgift på några reservdelar.
Först måste man maila butiken för att få någon att prata med, sen så kommer ett mail där vvsbutiken informerar att en mellanhand från en vanlig golvvärmebutik ringer upp mig, vilket också sker.
Priset som jag fick var dessutom flera hundra dyrare än billigtvvs.se fast det står att de ska vara billigast.
Föredrar at man kan ringa och ha telefonkontakt direkt och om det inte ens är billigast så förstår jag inte vitsen att krångla till det.

Svar fra VVSbutiken.nu
Cirkulationspump beställt på tisdag. Leverans idag efter bara 2 dagar. Installerad direkt och funkar jätte bra. Fantastiskt och snabbt service. Tusen tack!

Svar fra VVSbutiken.nu
Fantastisk fint bemötande och behjälpliga

Oärlig, urusel firma!!!!!!!
Beställde en duschvägg Artena Picto för badkar. Priset på websidan var 2355:- inkl frakt. Swish betalade direkt och väntade på beställningsbekräftelse på mailen.
Efter 2 dagar ringde jag dom och undrade vad som hänt.
Fick då svaret att denna vägg inte går att få tag på, trots att det stog att den fanns i lager. Säljaren skulle genast ändra att denna inte fanns för leverans. (hos andra firmor finns den för direkt leverans från tillverkaren)
Fick pengarna tillbaka Swishade blixtsnabbt.
SAMMA DAG HÖJDES PRISET TILL 3495:- OCH FINNS I LAGER!!!!
Funderar starkt på att kontakta allmänna reklamationsnämnden.
VARNING.
HANDLA NÅGON ANNAN STANS!
Som ni kan läsa i deras svar här nedan, så var inte problemet att varan inte gick att leverera, utan att priset jag betalade var fel.
Man skyller då på leveransproblem, och höjer priset utan att ändra att den inte finns på lager.
Jag ingick ett köpeavtal, de räddar skinnet, kör en nödlögn och Swishar blixtsnabbt tillbaka mina pengar...
Vad skall man säga?
HANDLA AV NÅGON ANNAN......

Svar fra VVSbutiken.nu
Snabb leverans och konkurrenskraftiga priser.

Svar fra VVSbutiken.nu
Uselt bemötande och usel service!
Paketet var packat under all kritik, stor låda till små ömtåliga dyra produkter som åkte runt i lådan utan något som helst skydd!
Installationen utfördes och mycket riktigt funkade inte produkterna! Mailade omedelbart och ville ha ny produkt men fick bara ett snirkliga svar att det var handhavande fel och att jag kan höra av mig till dem som producerat produkten istället!
Ingen återkoppling eller ett enda ljud från dem efter det!
Så jag fick beställa från annan sida och nu funkar det!
Rekomenderar ingen att handla här ifrån då dem vägrar att ta tillbaka söndriga produkter och skicka något som funkar !

Svar fra VVSbutiken.nu
Snabb och smidig service när min säkerhetsventil till varmvattenberedaren vi köpt behövde bytas ut. Tack Nils och Nettan

Svar fra VVSbutiken.nu
Jättebra bemötande. Jätte snabb leverans.

Svar fra VVSbutiken.nu
Mycket bra kundservice. Engagerade medarbetare.

Svar fra VVSbutiken.nu
Snabbt svar på offertförfrågan samma dag!

Svar fra VVSbutiken.nu
Fantastisk service! Fick leverans av min Bosch bergvärmepump på två dagar!

Svar fra VVSbutiken.nu
Utmärkt. Helt otroligt smidigt och bra. Rekommenderas.

Svar fra VVSbutiken.nu
Snabb, trevlig och professionell hjälp i samband med värmepump till bergvärme. Mycket tacksam.

Svar fra VVSbutiken.nu
Helt OK, Verkligen synd att ni fått kritik från "rättshaverister" typ. Jag kollade vad jag skulle ha och köpte rätt produkt som kom efter några dagar, Proffsiga att handla av.

Svar fra VVSbutiken.nu
Bra support och lätt att komma i kontakt med. Snabba svar på mail om frågor som jag hade angående leverans.

Svar fra VVSbutiken.nu
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.