Se hva andre synes
Beställde en produkt. Först hörde jag inget på nästan två veckor. Fick sen ett mejl att delen var slut hos leverantör och de frågade om jag ville annullera ordern. Jag valde att annullera ordern... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Om Vvsmax.se
Skrevet av virksomheten
Vvsmax.se är en leverantör av VVS
Vvsmax.se är din partner när det kommer till VVS. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter från kända tillverkare.
Oavsett om du behöver komplettera rörledningar, avloppssystem, värmesystem eller något annat inom VVS, så kan du lita på att Vvsmax.se levererar pålitliga lösningar.
Upptäck vårt utbud av VVS-produkter.
Klicka här för att besöka vår webbplats och få de bästa erbjudandena!
Kontaktopplysninger
Falsterbovägen 245, 23591, Vellinge, Sverige
- 040-42 42 77
- info@vvsmax.se
- vvsmax.se
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Bekvämt och bra
Dålig och dyrt att skicka tillbaka…
Dålig och dyrt att skicka tillbaka saker.
Väldigt tråkigt bemötande av kundtjänst!
Det gick snabbt och enkelt att beställa…
Det gick snabbt och enkelt att beställa
Hans.
Dåliga och falska erbjudanden
Dåliga och falska erbjudanden. De skickar inte beställningar i tid.
Beställde en produkt men leverans uteblir.
Beställde en produkt och fick ett bekräftelsemejl, men sedan blev det tyst. Mejlade med fråga om min order men det kom inget svar. Letade efter ett telefonnummer att ringa till med något sådant går inte att hitta.
Besviken
Gjorde en beställning och fick ett bekräftelsemejl.
Ett par dagar senare kom ett mejl som sa att min beställning var annullerad.
Om ni inte har beställda varor ska ni INTE skicka bekräftelsemejl och tacka för beställningen!
Det blev inget köp då man ej kan välja…
Det blev inget köp då man ej kan välja varken leverantör eller ombud. Antar att man tycker det räcker med adressen, men då kan paketet ju hamna i en annan kommun i värsta fall(Bring). Handlar bara hos företag som låter mig välj i en lista på olika leverantörer och vilket ombud jag vill hämta hos. Råder alla som läser detta att göra detsamma.
Jag råkade beställa fel torkskåp (en…
Jag råkade beställa fel torkskåp (en modell med inredning för arbetskläder), med fel inredning. Eftersom varan var specialbeställd gällde inte returrätten från leverantörens sida och ledde till en merkostnad för oss på nästan 30%. Hans från VVX Max var dock väldigt lyhörd och hade ett proffsigt bemötande som till slut lyckades lösa situationen till vår fördel. Stort tack till Hans och VVS Max /Velltra teamet!
Falska lagersaldon
Bolaget kör med falska lagersaldon och annullerar sen bara ordrar. Varning för detta.
Bra, kunde bli perfekt med mer kommunikation!
Beställde några skarvrör till en äldre vask, efter ett par veckors tystnad skrev jag och frågade (med hänvisning till vad jag läst här) och fick ett bra personligt svar om att det var beställt hos leverantören och på väg. Sakerna kom sedan utan problem och de passade perfekt. Hade blivit fullt betyg om de kommunicerat status på beställningen. Jag uppskattade dock mycket att de tog sig tid att svara på min fråga och kolla upp beställningen.
En mycket rörig hemsida!
En mycket rörig hemsida!
Ingen vettig struktur!
Svårt att hitta rätt vara!
Reklamation
Jag behövde tyvärr reklamera en produkt, och fick väldigt fin och snabb service.
Riktigt scam företag
Riktigt scam företag, lurar en med varor som inte finns i lager och betalar inte tillbaka pengarna.
Håll er borta från dessa typer.
Bra bemötande.
Prisvärt och snabb återkoppling
Super snabb återkoppling när jag kom på att jag ville komplettera min skickade order kl 21:45
och dessutom väldigt prisvärt
Tummen upp
Ni har vad jag söker
Ni har vad jag söker! Hoppas på snabb leverans
Bra kundtjänst
Bra kundtjänst. Svara på telefon direkt 👍. Jag fick mitt paket efter 4 dagar.
Snabbt o korrekt
Snabb leverans, nöjd med produkten. Inget att klaga på!
Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.