VVSbutiken.nu Anmeldelser

4,3

Beställde produkter för ca: 40 000 kr och betalade i förskott, på hemsidan står produkterna som lager varor, då förväntar man sig leverans inom ett par dagar. Över en vecka har gått och fortfarande... Vis mer

Efter flera turer där jag var i kontakt med tillverkaren, utan lösning, löste vvs butiken problemet. Efter några konversationer skickade jag ett mail söndag eftermiddag om ett akut problem, och fick... Vis mer

Snacka om service. Skrev ett mail där jag hade några frågor om Purus produkter. Fick svar i stort sätt omgående. Gjorde en beställning och den dök upp dagen efter. Fantastisk service och även priserna... Vis mer

Beställde 3 st. vattenlåsinsatser som också levererades inom "utlovad" tid. Med en tydlig websida, flertalet betalningsalternativ, informativ samt tydlig orderbekräftelse med efterföljande statusuppda... Vis mer

1. Rørlegger
  2. Baderomsforhandlere
  3. Byggevarehus
  4. Leverandør av elektrisk utstyr
  5. Leverandør av varmeutstyr
  6. Rørleggerutstyr

VVSbutiken.nu, din rörmokare expert på nätet som har kunskaper om VVS och vad du behöver Alla kunder är välkomna till oss både privat som företagare Vi har personal som är VVS certifierade som står redo att hjälpa dig med dina frågor och problem gällande VVS Vi har funnits sedan 2005 och vi har hjälpt många kunder med deras projekt. Vi står för tre saker -Kvalitet -Trygghet -Seriositet Vi kan få fram allt inom VVS & Bygg samt EL vi försöker få fram så låga priser vi kan till dig som kund.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Alle anmeldelser

10 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Läs villkoren vid frakt och betalning…

Läs villkoren vid frakt och betalning noga. Butiken är kundvänlig med prisvärda produkter.

19. mai 2020

Svar fra VVSbutiken.nu

Tack för ditt omdöme tråkigt att vi inte kunde hjälpa dig fullt ut denna gången men du är välkommen tillbaka till oss om du skall köpa något annat VVS relaterat.
VVSbutiken.nu

Dåligt återkoppling visar ingen intresse

20. april 2020

Hej Delln!
Tack för ditt omdöme!
Det var tråkigt att du skriver att vi är dåliga på återkoppling jag vet inte vem du är och vad det är du har frågat oss.
Men vi försöker svara på alla samtal och e-post frågor vi får in till oss och ibland kan vårt svar dröja pga att vi väntar in svar från någon leverantör tex eller ibland är det så att vi inte kan hitta en lösning på kunders problem men då säger vi till detta till kunderna i så fall.
Men vi svarar alla kunder som hör av sig till oss.
Du får gärna höra av dig till oss igen på e-post info@vvsbutiken.nu så skall vi se vad det är som du inte fått återkoppling på är det så att vi kan hjälpa dig så gör vi givetvis vi allt vad vi kan.

Supertrevliga med bra service

Supertrevliga med bra service
Dock var första responstiden lite lång men efter det svar inom några minuter.

24. januar 2020

Svar fra VVSbutiken.nu

Tack för dit omdöme, ber om ursäkt för det lite sena svaret var så många mejl att hålla reda på efter jul :-)
Nils

VVS butiken har lämnat väldigt fin…

VVS butiken har lämnat väldigt fin service då jag behövde byta duschdörrar pga felbeställning. Mycket bra!
Tommy Nilsson

22. januar 2020

Svar fra VVSbutiken.nu

Tack för dit omdöme, det var bra att det gick att byta tur att du inte hade packat upp dem gamla :-) du är välkommen tillbaka!

Bra service och snabb återkoppling via…

Bra service och snabb återkoppling via email. Kan verkligen rekommendera VVS Butiken.nu

Karl

16. januar 2020

Svar fra VVSbutiken.nu

Tack för dit omdöme välkommen tillbaks till oss om du har mer VVS frågor!

Lagervara?

Enligt hemsida har varan varit på lager hela tiden
Order nr: ***** (mottagen 2019-11-09 09:40:14)
betald förväg 480kr
Arrow Släplist 40 mm 6x40x1000 mm. 2-pack
varan har inte skickat ännu.
??????

27. november 2019

Hej!
Tack för ditt omdöme!
Tråkigt att du inte hört av dig direkt till oss då hade vi kunnat hjälpa dig tidigare.
Vi har fått info om att varan skulle vara skickat den 21/11 från leverantören med DHL då dem hade slut på sitt lager när vi beställde dem 9/11 och detta har vi meddelat dig tidigare.
Vi har dessutom haft problem med vår e-post under denna perioden så vissa mail har försvunnit tyvärr så det kan var ett problem att kommunikationen har fungerat dåligt från våran sida.
Men som vi skrev till dig idag så skall vi ta ny kontakt med dem och se vad som hänt med denna leveransen och vi återkopplar det till dig.
Vi har nu hört av leverantören att det skall vara skickat med DHL så jag hoppas du fått aviseringen då det skall ligga på utlämningsställe och vänta på dig.
Och vi ber naturligtvis om ursäkt för detta.
VVSbutiken.nu

The best handling of an exchange ever…

The best handling of an exchange ever (I ordered the wrong unit for my house). Very nice customer service. Fast delivery and best prices in Sweden on heating equipment for your house

29. oktober 2019

Svar fra VVSbutiken.nu

Tack för omdömet välkommen tillbaka!

Really good

Good, fast and dependable

5. oktober 2019

Butik utan ansvar.

Beställde varor 29/7 som skickades it med DHL 30/7.
Skulle ha fått varorna den 31:7 av DHL men inga varor kom.
Efter 3 dagar fortfarande ingen leverans.
Vvsbutiken.nu tar inget ansvar.
De menar att de kan inget göra eftersom det är deras leverantör som skickat varorna.

Kommer inte handla där igen.

2. august 2019

Hej Jan!
Som vi har skrivit till dig i våra mejl konversationer kring din leverans har vi försökt att lösa detta vi har varit på den leverantören som skickat detta från sig med DHL som verkar har slarvat bort denna sändningen som dem har aviserat dig att dem skulle levererat till dig den 31/7 .
Och detta är olyckligt kan vi tycka!
Vi har bett att leverantören skall skicka ut en ny leverans till dig om inte DHL hittar den första sändningen.
Så vi tar naturligtvis ansvar för detta men vi kan inte påverka att DHL slarvat bort denna leveransen eller hur våran leverantör hanterar detta med DHL utan vi har försökt att lösa detta på bästa sättet.

Riktigt bra

Riktigt bra! Beställde en paket med infiltrationsrör, rören kom dagen efter direkt från grossisten. Högsta kvalitet till oslagbart pris!

7. oktober 2018

Jag beställde den 26 juli och betalade…

Jag beställde den 26 juli och betalade samma dag. idag är det 31 juli och mejlet jag sände 29 juli med fråga om beställningen är ännu inte besvarad. Har varit inne på min inloggning och där står väntar på betalning. Beställde samtidigt från Rinkaby rör och den leveransen kom för flera dagar sedan.

31. juli 2018

Enkel och snabb leverans

Köpte lite vvs prylar av denna butik var iof förskottsbetalning men efter jag betalt fakturan så kom alla saker så fint hem till mig ger dem en 5 för att det var smidigt.
Ska vara ett lite minus att man ej kan följa sin order men jag mailade dem och fick ett svar så det funkar det med.
Nezzu

24. februar 2013

Kanon VVS butik

Denna VVS butik på nätet är en av dom bättre har kunning personal som hjälper till med VVS frågor och dom har expertkunsskap och så har dom bra priser dessutom Karl

11. februar 2012