Jag har fått hjälp på ett fördömligt sätt från Hemmatema, de har svarat snabbt på både telefon och mail. De hjälpte mig på det ett oerhört snabbt och bra sätt när jag själv hade beställt fel saker,... Vis mer
Selskapet har svart
Jag köpte en borrtop och enkeladapter från hemmatema. Fick enbart borrtoppen. Kommer inte fram via telefon och mail ignoreras. Svar på kommentar från hemmatema.se: Det stämmer inte. Den... Vis mer
Selskapet har svart
Mycket kort svarstid på chattfunktionen när jag hade fråga om produkt inför köp. Mycket snabb respons på mailkontakt efter leverans. Ett litet fel i leveransen rättades till av företaget utan att... Vis mer
Selskapet har svart
Vill du enkelt designa och beställa t.ex. fönster, dörrar, tak, badrum, kök eller belysning är HemmaTema.se en inspirationskälla, med produkter inom hem och trädgård. Tryggt, Enkelt och Prisvärt
Sverige
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
De hjälpte mig på det ett oerhört snabbt och bra sätt när jag själv hade beställt fel saker, då löste hemmatemas personal detta på ett mycket bra sätt och snabbt dessutom.
Tusen tack för hjälpen i nöden. Mvh Roger B

Svar fra Hemmatema
Jag köpte en borrtop och enkeladapter från hemmatema. Fick enbart borrtoppen.
Kommer inte fram via telefon och mail ignoreras.
Svar på kommentar från hemmatema.se:
Det stämmer inte. Den 16/1 fick jag följande svar efter att ha försökt nå er på telefon och sedan även mail under nästan en veckas tid.
"Vet inte vad som hänt, men vi skickar ut en ny idag.
Trevlig helg!"
Den 19/1 fick jag bekräftelse att varan skickats från lagret, för att landa hos mig några dagar senare
Så totalt tog leveransen ungefär 3 veckor.
Prova att medge att ni haft problem nästa gång istället.

Svar fra Hemmatema
Jag har köpt flockningsmedel i tretton år och aldrig haft en så bra leverantör som Hemmatema. Bästa dagspriset och snabb leverans till grinden. Kommer köpa mer när detta tar slut!

Svar fra Hemmatema
Mycket snabb respons på mailkontakt efter leverans.
Ett litet fel i leveransen rättades till av företaget utan att belasta mig ekonomiskt.
Stort tack för trevligt bemötande, bra support och hantering av ärendet.

Svar fra Hemmatema
Jag beställde markfästen från Norlys, som jag inte var nöjd med kvalitén på.
Men det var inga problem att returnera och få tillbaka pengarna.
Kundtjänsten gav ett bra intryck.

Svar fra Hemmatema
De VÄGRAR reklamera en felaktig produkt och HÄMNAS när man skriver en dålig omdöme.
Köpte en relativt dyr Swedoordörr 4025kr från Hemmatema.se och leverans kom först efter ca 10 veckor. När snickaren hade monterat upp den så märker han att handtaget sitter på fel höjd 82cm från golvet mot 94cm som det ska vara. Jag kontaktar deras kundtjänst som inte alls var intresserade av att lyssna trots att de fått information från tillverkaren att handtaget ska sitta på 94cm.
Skickar flera mail, bilder och ringer flera samtal men de är otrevliga och ignoranta och säger att de inte vill ha mig som kund utan att jag ska vända mig till en annan butik. Man hade kunnat hoppats att det slutade här men efter att jag gett dem ett dåligt omdöme så hämnas deras "Produkt Manger" genom att skriva dåliga omdömen om en förening som jag är med i. FRUKTANSVÄRT LÅGT OCH AMATÖRMÄSSIGT. Därför skulle jag vilja varna för att handla hos dessa skojare.
Snabb leverans och är jättenöjd med kommoden!

Svar fra Hemmatema
Great support from HemmaTema, very compentent, very friendly and prompt support from Anders, very good price for Nibe products, would buy again.

Svar fra Hemmatema
Bra pris, snabb och smidig leverans. Fick leveransid nummer och kunde följa leveransen via Schenker.
Snabbt svar från kundtjänst via mejl.
Inga problem!

Svar fra Hemmatema
När något går fel svarar de inte alls. Fick meddelande om hemleverans mellan 11-15 på specifik dag. Ingen leverans, företaget svarar inte trots att det gått flera dagar. Ångrar att jag beställde där, mitt tips är att köpa någon annanstans. Rekommenderas ej.

Svar fra Hemmatema
Trodde inte det var sant🙏 Beställde igår 14.29 och fick besked att varorna finns hos ombudet nu wooow så snabbt de kallar jag service och snabb leverans

Svar fra Hemmatema
Utmärkt service i kundsupporten! Prioriterade min order för utleverans samma dag så jag fick det som behövdes i tid till slutsamrådet! Mycket trevligt bemötande, snabb leverans.

Svar fra Hemmatema
Otroligt bra kundservice! Min beställning var brådskande och medarbetaren i chatten såg personligen till att min beställning levererades omedelbart. Hur bra är det!

Svar fra Hemmatema
Enkelt att handla och snabba leveranser. Trots stort sortiment hittade jag snabbt vad jag sökte via deras sökmotor. Behövde sedan komplettera min beställning och fick snabb och kunnig hjälp av deras kundservice. Topp.

Svar fra Hemmatema
Otroligt dåligt skött! Beställde en produkt av dem på hemsidan. Ringde till dem dagen efter och säkerställde att produkten verkligen fanns i lager och när den kunde levereras. När leveransen uteblev hörde jag av mig och fick svaret att produkten var slut och att det kunde dröja två månader innan jag kunde få leverans. Handla någon annanstans...

Svar fra Hemmatema
Uselt hanterad beställning! Varorna var inte i lager, men det stod inte på sidan. Det har i skrivande stund tagit 4 veckor att få varan, inte ens en ursäkt. UNDVIK

Svar fra Hemmatema
VARNING FÖR DETTA OSERIÖSA FÖRETAG!
Köpte en relativt dyr Swedoordörr 4025kr från Hemmatema.se och leverans kon först efter ca 10 veckor. När snickaren hade monterat upp den så märker han att handtaget sitter på fel höjd 82cm från golvet mot 94cm som det ska vara. Jag kontaktar deras kundtjänst som inte alls var intresserade av att lyssna trots att de fått information från tillverkaren att handtaget ska sitta på 94cm.
Beställde fel vara och upptäckte detta efter någon dag. Ringde då kundservice som berättade att varan enligt leverantören var skickad, men kundservice sa då att de skulle kontakta leverantören för att se om det gick att dra tillbaka leveransen och makulera ordern. Efter en stund kom ett trevligt mail med att det hade löst sig och någon dag senare var pengarna tillbaka på kontot. Topp!

Svar fra Hemmatema
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.