Zamówiłam dwie szafki kuchenne. Towar jest wykonany bardzo solidnie, po skręceniu szafek jestem bardzo zadowolona z efektu, ładne, estetyczne wykonanie. Wszystkie części spakowane perfekcyjnie. Każdy... Vis mer
Selskapet har svart
Błyskawiczna reakcja ze strony VidaXL po zgłoszeniu problemu z otrzymanym produktem. Otrzymałam również bardzo grzeczne i szczere przeprosiny. Wszystko zostało sprawnie załatwione, a ja cieszę si... Vis mer
Selskapet har svart
Szopa przyszła albo z pomylonymi oznaczeniami części w instrukcjii, albo same części były źle oznaczone, a niektóre w ogóle nie były. Dużo zgadywania, elementy nie pasujące do siebie, ogólnie trage... Vis mer
Selskapet har svart
Dostawa szybka, meble dobrze zabezpieczone. Adekwatna jakość do ceny. Odejmuję gwiazdkę za problem ze skręcenie w dwóch miejscach (niedopasowanie otworow z dwoch częsci) I że poduchy nie mają wszytych... Vis mer
Selskapet har svart
vidaXL to międzynarodowy sklep internetowy w którym znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz do domu, ogrodu, garażu i majsterkowania. Nasza konc epcja opiera się na oferowaniu szerokiej gamy produktów, które pozwalają ludziom „cieszyć się życiem za mniej”. Stosując proste rozwiązania obniżające koszty, które nie wpływają negatywnie na jakość sprawiamy, że nasze produkty są dostępne dla jak największej liczby osób. Od rozwoju produktu i zakupów, przez marketing i sprzedaż, po logistykę i obsługę klienta, wszystkie procesy są obsługiwane przez nas, dzięki czemu mamy pełną kontrolę nad funkcjonalnością, jakością i ceną naszych produktów.
Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 99 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Produkt wadliwy. Ustalony kod rabatowy nie dotarł.

Świetny produkt warty polecenia
Szybko sprawnie

Svar fra vidaXL
Firma vidaxl ma problem ze zwrotem kosztów za zwrócony towar. Komunikacja jest wysoce utrudniona, przeciąganie sprawy to mało powiedziane, napisałabym więcej ale wycisza moje komentarze że względu na ich "szkodliwość". Wszystko jest w porządku gdy nie trzeba zwrócić towaru. Już kolejny tydzień czekam na zwrot ponad 2000 zł. Nadal jestem na etapie otrzymywania obietnic. Sprawa zgłoszona do organizacji konsumenckiej, zostało wysłane wezwanie do zapłaty.

Svar fra vidaXL
Od ponad 2 tygodni czekam na zwrot pieniędzy (przesyłka odebrana przez firmę 21.05.26r.). Obawiam się,że zostałam oszukana

Svar fra vidaXL
Produkt zgodny z opisem, wszystko przebieglo super, serdecznie polecam!!!!

Svar fra vidaXL
24 maja złożyłam zamówienie na meble ogrodowe, część zamówienia dotarła błyskawicznie,część nie dotarła wcale - brakuje całej sofy ogrodowej. Przyszła natomiast paczka zawierająca jakieś elementy konstrukcyjne na pewno nie będące częściami sofy ogrodowej. Firma nie odpowiada na maile, na infolinię nie da się dodzwonić. Proszę o kontakt na numer telefonu podany przy składaniu zamówienia, którego numer został podany w formularzu do wystawienia opinii lub ewentualnie drogą mailową.

Svar fra vidaXL
Wszystko co kupiłam spełnia moje oczekiwania. Jestem zadowolona

Svar fra vidaXL
Śliczne kolory i świetny wygląd balkonu. Podobnie najśliczniejszy pokrowiec na moją łódź na naszym jeziorze.

Svar fra vidaXL
Mogę polecić z czystym sumieniem, przysyłka dotarła bardzo szybko , zamówiłam dwa produkty, przyszły w osobnych paczkach dzień po dniu , towar bardzo dobrej jakości

Svar fra vidaXL
Przesyłka i proces zamówienia ok, ale... Kupiłam dwie szafki nocne (ponad 400 zł za sztukę) i oprócz tego, że ciekawy designe wszystko na nie. Bardzo zła jakość produktu. Płyty porysowane, brzegi obszczerbane, rogi szuflad również. Całość po złożeniu wygląda jak użytkowana kilka lat. Osie szuflad nie współgrają z bokami szafki przez co tworzą się paskudne szczeliny. Tylko środkowa szuflada otwiera się przez tip-on, z resztą trzeba sobie jakoś "radzić".. ogólnie pierwszy raz spotykam się z tak oszczędnym wykonaniem szafki. Nie polecam, żałuję zakupu, w porównaniu do cen tego typu szafek tanie nie były, więc spodziewałam się znaczenie lepszej jakości. W dodatku jakiś automatyczny translator zmienia treść mojej recenzji..

Svar fra vidaXL
Wszystko ok, towar super zapakowany i ogrodzenie bardzo solidnemu eleganckie, polecam

Svar fra vidaXL
Zamówiłam stelaż pod umywalkę i pralke , zamówienie nie stworzyło żadnych komplikacji, towar dostałam bardzo szybko, świetnie zapakowany bez żadnej skazy, byłam miło zaskoczona całym przebiegiem zamówienia,bardzo dziękuję firmie oby takich więcej pozdrawia0 ok

Svar fra vidaXL
Problem ze zwrotem, kilka dni walki o informacje, firma obniżyła zwrot pieniędzy za zwrócone zamówienie o kwotę 49,99 zł mimo, iż odesłałem towar na swój koszt.
Dramatyczna komunikacja i obsługa.Odradzam bardzo.

Svar fra vidaXL
Wszystko dobrze. Udane zakupy po raz kolejny

Svar fra vidaXL
Zdecydowanie odradzam zakupy w vidaXL. Firma od blisko miesiąca bezprawnie przetrzymuje moje pieniądze (251,99 zł) za zwrócony towar. Paczka została odebrana przez ich kuriera 4 maja 2026 r. (nr śledzenia: 0053701717485W), a regulaminowy termin zwrotu środków (10 dni) minął dawno temu.
Kontakt z obsługą klienta to fikcja. Mimo zapewnień o "Eskalacji sprawy" i odpowiedzi w ciągu 3 dni, firma kompletnie ignoruje wiadomości i nie oddaje gotówki.
Informuję, że w związku z niedotrzymaniem terminów i brakiem kontaktu, sprawa została zgłoszona do Miejskiego Rzecznika Konsumentów w Warszawie oraz UOKiK. Nie odpuszczę ani grosza. Jeśli nie chcecie państwo mrozić swoich pieniędzy na miesiące i tracić czasu na walkę o własną własność – omijajcie ten sklep szerokim łukiem.
Status: Oczekuję na przelew. Sprawa na drodze prawnej.
Aktualizacja:
Po napisaniu opini zdecydowali się na odpowiedź oraz sprostowanie wszystkich szkód. Żałosna firma pisząca do mnie teraz z wszelką prośbą o zdjęcie opinii.
4 miesiące walki o własne pieniądze to żart. Waszą pomoc po przez groźbę jest warta tyle ile jakość waszych mebli.

Svar fra vidaXL
Szybka dostawa, szafeczki super, łatwe do składania. Polecam

Svar fra vidaXL
Szybka wysyłka. Informacja zgodna z rzeczywistością. Polecam zakup. Poprawnie zapakowane. Logiczny montaż. Produkt bez usterek. Przystępna cena . Dobra jakość.

Svar fra vidaXL
brak kontaktu z firmą , nie odpowiada na emaila i nie można się doczekać na połączenie telefoniczne ponad 40min bez skutku. Brak jakiejkolwiek informacji o realizacji zamówienia i terminie dostawy. Zamówiłam, zapłaciłam i nic nie wiem. Cisza. gdzie mam jeszcze szukać pomocy. Żałuję że zamawiałam. Nie polecam. Barbara

Svar fra vidaXL
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.