Prece pavisam noteikti neatbilda gaidītajam. Pirmkārt, kvalitāte noteikti nav tā, kuru gaidīju, otrkārt, lai saliktu puķu dobi, tika izmantoti daudzi citi papildus instrumenti, kā arī ikviens to nevar... Vis mer
We didn't have the best experience. We received all pieces and screws just dropped in a box, no order, no leads to what is what. We ordered two small couches, that consist from 2 separate chairs. We... Vis mer
Опыт общения с компанией - отличный. Я заказала крышу для садовой палатки. Прислали в срок, именно то,что я заказывала. Претензий нет, одни благодарности. Прекрасный ассортимент товара. Нормальные, ад... Vis mer
Prece ir lieliskas kvalitātes, atnāca solītajā laikā, esmu ļoti apmierināta. Tomēr nācās sazināties ar klientu servisu par kļūmi rēķinā, un tur vairs negāja tik gludi - problēmas ar komunikāciju, t.k.... Vis mer
vidaXL ir starptautisks tiešsaistes mazumtirgotājs, pie kura varat atrast visu, kas nepieciešams jūsu mājai, dārzam, garāžai un dari-pats projektiem. Mūsu koncepta pamatā ir plaša produktu klāsta piedāvājums, kas ļauj cilvēkiem “dzīvot labāk, tērējot mazāk”. Izmantojot vienkāršus izmaksu samazināšanas risinājumus, kas negatīvi neietekmē produktu kvalitāti, mēs spējam padarīt mūsu produktus pieejamus pēc iespējas lielākam cilvēku skaitam. Visi procesi - no produktu izstrādes un iegādes, mārketings un pārdošana, loģistika un klientu apkalpošana - ir mūsu rokās. Tādā veidā mēs pilnībā kontrolējam savu produktu funkcionalitāti, kvalitāti un izmaksas.
Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Esmu apmierināta gan ar piegādes ātrumu(ņemot verā, ka tajā laikā bija Jaunais gads) gan pašu produktu.

Svar fra vidaXL
Man patīk visas preces kuras pie jums esmu iegādājusies.

Svar fra vidaXL
The delivery was a success. However, the construction of the item I bought was not consideted through, I think. First, there was no safe way for a cat to get down from the very upper floor. Second, one of the poles consisted of two parts with a bed in-between; the pole was so unstable, I totally remade the construction.

Svar fra vidaXL
drausmīga kvalitāte. Prece atnāca bojāta un salauzta. Baltā krāsa nokrāsota ļoti plānā kārtā, ka var redzēt koka skaidu plāksni. Neiesaku

Svar fra vidaXL
Paldies! Piegāde ātra , kā solīts. Ar preci esmu apmierināta.

Svar fra vidaXL
Immer schnell und gute qualitet

Svar fra vidaXL
Good price and quality, fast shipping

Svar fra vidaXL
The product was ordered to a Latvian company, a VAT payer. The VAT paid has still not been returned within 2 months.

Izlietnei ir neliels defekts ! :(

Everything was consumed

Svar fra vidaXL
Боковины шкафчика не цельные, а состоят из трёх частей, скручивание и складывание всех частей никак не делает шкафчик стабильным, всё болтается, дырки под шурупы широкие, прокручиваются. Вставленные в готовые отверстия оькидные дверцы имеют кривые щели. Не было пластмассовой пробки в одной досочке под деталь номер А. Приобетала шкафчик так как в описании было указано "лёгкая сборка". Сборка оказалась совсем не лёгкой. Собранный шкафчик болтается. Хоть упаковка было целая, но две пластмвссовые чёрные детали(боковины дверц) были треснутые и обломанные концы. Покупкой недовольна. Не знаю сколько он прослужит...

Svar fra vidaXL
It is nice product and it did arrived unexpectedly fast.

Svar fra vidaXL
сделали заказ, не подошел, с большим трудом! отправили назад, еще 04,07,23, А деньги назад так и не получили... Не солидно. Больше покупать не буду и друзьям не рекомендую!

Svar fra vidaXL
Laba komunikācija, serviss, piegādes ātrums.

Svar fra vidaXL
Ātra pasūtījuma apstrāde un preces nosūtīšana