Pure oplichting! Trap hier niet in. Ik heb een fiets besteld via vansprint.be onder bestelnummer #68147. Er wordt gelogen over levertijden met valse beloftes over een zogenaamde "technische inspec... Vis mer
Se hva andre synes
Goeie duidelijke website, handige framemaat tool! Snelle respons op mail en prima levering. Een blije klant waardoor een collega ook een Karkhoff bestelde via Vansprint!
Na 3 maanden (600 km) vanaf de aankoop, vertoont het product gebreken waardoor het niet meer voldoet aan het doel waarvoor het is aangeschaft. In het bijzonder, versnelling die doortrapt met al... Vis mer
Bezorging was aan huis in een grote beschermende doos ging goed, een prachtige ebike ontvangen, de motor heeft heel veel vermogen, de voorvork is verend, het zadel is verend, het display is mooi ingeb... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goede service - top levering - heel tevreden
Bestelde fiets van een vorig modeljaar stond in promo maar uiteindelijk niet meer beschikbaar. Fiets van nieuw modeljaar mogen uitkiezen aan dezelfde voorwaarden. Redelijk goed bereikbare klantendienst. Zeer goede logistieke dienstverlening en mogelijkheid tot bepalen levermoment. Ik ben superblij met mijn fiets.
Fiets in orde en snelle levering
Fiets in orde en snelle levering
De fiets werd snel en goed vastgemaakt…
De fiets werd snel en goed vastgemaakt geleverd, ik heb hem vijf punten gegeven, maar één pedaal paste niet bij de montage, dat is een minpunt.
Aanrader
Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige en stijlvolle fiets!
Rijdt soepel, licht en voelt super betrouwbaar aan op alle ondergronden. Erg tevreden!
De bestelling via de webshop verliep vlot en overzichtelijk. De levertijd werd duidelijk gecommuniceerd en de fiets werd keurig verpakt geleverd.
Goede service, mooi aanbod!
Goede service, mooi aanbod aan fietsen. Zeker aan te raden.
Een cadeau voor een positieve beoordeling, dat ik niet heb ontvangen, maar waarvoor ik wel de transportkosten heb betaald.
Ik ben tevreden met de fiets zelf.
Maar ze boden reserve remschijven aan in ruil voor een positieve beoordeling, terwijl de fiets nog niet eens was ontvangen.
Omdat ik niet thuis was, kon ik het pakket niet aannemen. Maar daarna stuurden ze me een factuur van €84,70 voor transportkosten. Ik vind dit niet normaal.
Afgelopen zaterdag een accu besteld
Afgelopen zaterdag een accu besteld. Website geeft aan binnen 24 uur verzonden. We zijn nu bijna een week verder. Nog steeds niks ontvangen en geen enkele reactie op emails en of berichten. Ben bang dat ik ben op gelicht. inmiddels al bijna twee maanden verder en nog steeds niks ontvangen. Geen enkele update vanuit het bedrijf. Waardeloze
Orbea Rise M10
Tevreden van de aankoop. snelle reacties op het mailverkeer en correcte levering.
Prima winkel
Prima communicatie, vlot en netjes antwoord op mijn emails. Goede prijs. Geen 5 sterren omdat de bezorging een drama was.
De fiets is perfect voor mijn kleine lengte, en ik ben er zeer tevreden mee.
De levering heeft meer dan een week geduurd. Vansprint was vriendelijk en reageerde snel, maar er was een probleem met de bezorgdienst. De fiets is mooi en goed gemaakt. De assistent is comfortabel en gemakkelijk te bedienen. Ik heb een kinderzitje achterop geïnstalleerd, zodat ik veilig met mijn kind kan fietsen. De fiets is perfect voor mijn kleine lengte, en ik ben er zeer tevreden mee.
Super fiets, super service.
Naast dat de Cowboy-fiets die we hebben gekocht fantastisch is, was klantendienst-medewerker Rem zeer behulpzaam en meedenkend bij het zo goed mogelijk faciliteren van onze bestelling.
Deze hectische tijden vragen om vriendelijke mensen, die achter hun producten staan en de logistieke en praktische kant van de verkoop zo goed organiseren als hij.
Ik krijg snel antwoord op mijn vragen…
Ik krijg snel antwoord op mijn vragen maar wachten op onderdelen duurt soms maanden, dit zou beter en sneller mogen gebeuren
Gewoon goed!
Gewoon goed, prima communicatie. Werd teruggebeld en er werd goed meegedacht
Fiets al na 3 dagen binnen
Hier kom ik zeker weer
Haibike Trekking 4
Dit is de 2de fiets die wij besteld hebben in een maand tijd. We waren aan vernieuwing toe. Vanwege de goede ervaring bij de eerste bestelling hebben wij niet getwijfeld om de 2de fiets ook bij VanSprint te bestellen. Scherpe prijs, correcte levering en kwaliteit staan voorop. Na een week forenzen met de Haibike Trekking 4 kunnen we zeker besluiten dat dit de goede keuze was. Top fiets met zeer groot bereik en eenvoudige bediening.
Prima-service
Prima-service ! Vragen per mail werden binnen 2 werkdagen behandeld. Aankoop was prijs/kwaliteit uitstekend
Scherpe prijs, vlot geleverd, voldoende communicatie
Een scherpe prijs bracht me bij VanSprint nadat bij een concurrent een order was misgelopen. Ik was enigszins bezorgd vanwege wisselende ervaringen online, maar had van tevoren contact gehad voor advies en dat liep goed, en ook toen mijn online betaling aanvankelijk niet werkte. Vervolgens werd eigenlijk vlotter dan verwacht de fiets opgestuurd uit Duitsland. Kleine verbeterpuntjes voor mij zijn wel dat niet alle papieren die volgens de informatie van de fabrikant zouden moeten worden meegeleverd (voor geinstalleerde onderdelen bijvoorbeeld) aanwezig waren en er veel moeren nog vast te zetten waren, hetgeen dan volgens de fabrikant weer moet op specifieke spanning hetgeen met de hand niet goed is in te schatten. Ook zou het wel iets makkelijker mogen zijn om iemand aan de telefoon te krijgen.
Goede klantenservice
Goede klantenservice, degelijke producten, goede prijs-kwaliteit.
Super goede kwaliteit van service en montage!
zeer goed verpakt! de fiets wordt al voorgemonteerd enkel nog een paar dingen zelf eropzetten en hij is klaar voor te fietsen! zeer goede klantenservice tijdens het bestellen voor alle informatie!
overall super tevreden over!
Alles correctverlopen en geleverd zoals…
Alles correctverlopen en geleverd zoals afgesproken. Zeer tevreden van het product.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.