Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Pure oplichting! Trap hier niet in. Ik heb een fiets besteld via vansprint.be onder bestelnummer #68147. Er wordt gelogen over levertijden met valse beloftes over een zogenaamde "technische inspec... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goeie duidelijke website, handige framemaat tool! Snelle respons op mail en prima levering. Een blije klant waardoor een collega ook een Karkhoff bestelde via Vansprint!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Na 3 maanden (600 km) vanaf de aankoop, vertoont het product gebreken waardoor het niet meer voldoet aan het doel waarvoor het is aangeschaft. In het bijzonder, versnelling die doortrapt met al... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bezorging was aan huis in een grote beschermende doos ging goed, een prachtige ebike ontvangen, de motor heeft heel veel vermogen, de voorvork is verend, het zadel is verend, het display is mooi ingeb... Vis mer

3,1

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

3,1

Alle anmeldelser

20 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Frauduleuze winkel die zogezegd een herstelservice aan huis heeft. Zakzetters!!

Moest ik 0 sterren kunnen geven voor deze frauduleuze fietsenwinkel deed ik het direct. Echte afzetters!! Ze zetten je in het zak met de info op hun website, dat ze een aan-huis-herstelservice hebben. Dit is dus niet het geval! Ze houden me nu al 2 jaar aan het lijntje met een fiets die bij levering al mankeerde. De levering liet allereerst enorm lang op zich wachten en de communicatie hieromtrent was allerminst. Enkel het wiel was te monteren, maar er zat geen enkele handleiding bij. Niet qua montage, niet van de fiets. Vanaf het begin gaf de rem al gebreken. Ze antwoorden enorm traag en zijn telefonisch absoluut niet te bereiken. Een nieuwe remschijf hielp niet en op een bepaald moment viel er zelf iets van de rem af. De moment dat ik informeerde naar de herstelservice zeiden ze dat ze die niet meer hadden. Ze vielen compleet uit de lucht, maar de gehele tijd tot nu dat ik een oplossing probeer te zoeken, blijft die info wel mooi op hun site staan. Ze weten het dus maar al te goed. Geen enkele fietsenmaker wil deze fiets herstellen. Ze probeerden de schuld ook nog in mijn schoenen te schuiven door het zelf te monteren, terwijl dit iets is dat ze je opleggen. Ik wil dus dat ze de fiets terugnemen, met de reden dat ze fraude plegen en nooit een goedwerkende fiets hebben geleverd. Ik heb zelfs al testaankoop ingeschakeld, maar daar antwoorden ze zelfs niet op. De volgende stappen zijn dan maar gerechtelijke stappen!!

14. august 2025

A éviter

A éviter. le vélo est neuf et j'ai un problème car l'assistance éléctrique ne fonctionne plus. Vansprint ne fait rien après un mois et de nombreux rappels. Impossible d'utiliser mon vélo

11. august 2025

Terrible Experience

Terrible Experience – I Will Make Sure Everyone Hears About It

I’m a well-known cycling blogger with a large online audience, and this is the first time I’ve ever felt the need to write such a review. But VanSprint has left me with no choice.

I ordered and paid in full for a Hercules NOS FS 1.2 electric bike more than 14 days ago. Not only have I not received the bike, but I also haven't received any proper communication, no tracking number, no update — just silence.

This is absolutely unacceptable. You claim to be a professional company, but your actions say otherwise.

Let me be very clear:
If I do not receive my order immediately, I will publicly share this experience across all my channels — YouTube, Instagram, Facebook, and Telegram — where I regularly post to thousands of cycling fans and potential buyers. I will warn everyone to stay away from VanSprint.

People trust my recommendations. If I tell them you are unreliable — they will listen.

You have 48 hours to respond before I start a full-blown public campaign exposing this awful treatment.

To everyone reading this: Think twice before ordering from VanSprint.

15. juli 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Begin maart een fiets gekocht via de…

Begin maart een fiets gekocht via de website. Deze fiets was in voorraad en zou binnen 1-2weken geleverd worden. Vanaf de betaling liep het al mis helaas, bij vragen kon je niemand bereiken. Na 2weken geen fiets en of communicatie gekregen. 100 mails en telefoontjes (telefonisch zijn ze al helemaal niet bereikbaar, meer dan 40min aan de lijn gehangen en nog niemand te horen gekregen) waren we al mei. Dan zeiden ze dat mijn fiets niet snel geleverd kon worden, dat was voor mij dan al een valse advertentie op de website. Ze boden mij een alternatief model aan, hierop ben ik na veel mailverkeer (vooral veel langst mijn kant want om de dag moet je een herinnering sturen want ze antwoorden niet) op ingegaan. Dan moest ik bijbetalen voor de andere versie, uiteindelijk na weeral heel veel mailverkeer krijg ik te horen dat ze mijn fiets verzonden hebben. Maar dan sturen ze de verkeerde fiets op die ik niet had besteld ... Hier wouden ze dan een compensatie voor geven (150euro, dekt bijlange alles niet..). Bijna 5 volle maanden verder heb ik nu mijn (foute welliswaar) fiets aan gekregen maar nog niets van compensatie gekregen. Mijn eerste indrukken zijn dus zeker niet positief, heb het gevoel dat er meer aan de hand is.

16. juli 2025

Arnaque

Bonjour, j’ai commandé un porte-bagages pour le vélo Cow Boy cruiser ST le 23 juin 2025. À ce jour je ne l’ai toujours pas reçu
Au début VanSprint répondait aux mails maintenant plus aucun contact ils sont injoignables,
Je n’ai toujours pas reçu le porte-bagages à ce jour,
Heureusement je l’ai payé via Klarna
Je pense ne pas en rester là mais m’adresser à test achat ou au service de médiation pour le consommateur

23. juni 2025

Ordered on 04 May, bike not received on 04 July - Cancelled order

Ordered on 04 May; on 03 July no update received on the delivery of the order. Had to cancel the order alltogether.

The Belgian customer support is unexistent, if you need to contact VanSprint no email are replied to and they are also unreacheable by phone. Ended up emailing the Dutch and German department which are far more responsive.

The prices are very competitive but it is very likely that you will wait for weeks (even months!!) for the delivery (even though the item is marked as "Expected shipping date: 2-5 days") with little to none response from the customer service. If you don't mind the wait and the constant chore of reaching out to different customer service departments while paying a bit less, VanSprint is an "ok" option.

But personally it's not worth it, and I reccomend to stay away from this website!

[On a positive note the cancellation process was smooth.]

3. juli 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

€3.200 betaald. Geen communicatie. Geen terugbetaling. Vermijd deze webshop!

Ik bestelde een gravelbike van meer dan €3.200 bij VanSprint.be en vroeg kort daarna annulering aan via mail. Tot vandaag: geen enkel antwoord. Geen bevestiging, geen statusupdate, geen teken van leven. En laat je vooral niet misleiden: ze hebben géén telefoonnummer en reageren totaal niet op mail.

Mijn geld hangt nu ergens in het luchtledige: is mijn bestelling geannuleerd? Wordt die nog geleverd? Of is mijn geld gewoon weg? Ik weet het niet, want dit bedrijf houdt bewust radiostilte.

Let ook goed op de positieve reviews hier. VanSprint geeft cadeaus in ruil voor een goede review, wat een vertekend beeld geeft. Ik zag ook de slechte beoordelingen en dacht: “het zal mij wel niet overkomen”. Wel dus!

Deze webshop presenteert zich als een grote, professionele speler: “vandaag besteld, morgen verzonden” enzovoort… maar dat is puur façade. Achter de schermen is dit een grijze zone van online oplichting: mooie beloftes, maar zodra je betaalt, ben je je klantenzorg kwijt.

KOOP HIER NIET. Pas op, zeker bij grote bedragen.

1. juli 2025

DIEVEN - WEGBLIJVEN

Ja, minder dan 1 ster gaat helaas niet.. WEGBLIJVEN van deze leverancier.. Zeer dubieus.. Laten je bestellen, beloven te leveren binnen 24u of 2-5 dagen of whatever.. Dat is dan helemaal niet het geval.. Je kan ze ook ABSOLUUT NIET BEREIKEN.. Ze antwoorden niet per telefoon alsook niet per mail.. Zelfs als je als 10 x hebt gevraagd om per direct je bestelling te annuleren, krijg je geen antwoord, en houden ze je geld gewoon bij.. DIEVEN zijn het.. Maar geloof mij, ze zijn hier met de verkeerde zijn voeten aan het rammelen.. Ik ga er alles aan doen om dat bedrijfje op te doeken.. Wait and see..

30. juni 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Levertijd klopt niet en bedrijf onbereikbaar

Fiets van 2.700 besteld en betaald, deze was volgens de site op voorraad en zou dan binnen 24 uur verzonden worden.
Nu een week verder, geen enkel teken van leven
Telefonisch niet bereikbaar, altijd is er geen medewerker beschikbaar als je belt.
Meerdere mailberichten gestuurd, waarop geen enkele reactie.
Ik overweeg om de order te annuleren, want ik betaal liever paar honderd euro meer bij een bedrijf die de beloftes wel na komt.

19. juni 2025

goede levering, zalige fiets

goede levering, fiets was goed verpakt, ook kan je makkelijk via mail je afleverdatum weizigen of laten bellen als ze er bijna zijn. de fiets zelf is makkelijk te monteren, enkel het stuur en de pedalen.wel eventjes nakijken of alle schroeven vast zitten, bij mij waren de achterremmen niet goed aangedraaid. de versnelling moet ook eventjes aandacht maar is super simpel ,voor de shimano 7 naafversnelling zet je die in 4de versnelling, dan ga je kijken aan het achter wiel en zie je een 2 gele streepjes, die moeten overeenkomen, door aan de stelschroef voor aan het stuur te draaien krijg je die makelijk op een lijn, en dan is die goed afgesteld, heb ik ook effe moeten regelen, maar ik ben een vrouw dus dan kan iedereen dat. de fiets valt super mee, daarvoor had ik een ander bekend merk en die fiets daar hoorde ik altijd wel iets aan rammelen, deze niets, rammelt niet, alles zit stevig vast, trilt nergens, stil dus, de voorvork vering is echt wel zalig, vorige fiets had dit ook niet.super blij met men fietsje :)

18. juni 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Verzend tijd NIET correct.

Bestelling geplaats nadat fiets op voorraad was, blijkt dat de fiets dan toch niet op voorraad is en moest bijna 4 weken wachten. meerdere mails verstuurd om uitleg te vragen. Nooit duidelijk antwoord gekregen.

20. mai 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Prima prijs voor top fiets

Goede website met top aanbod. Kocht een Haibike voor prima prijs. Communicatie liet wat te wensen over. Tussentijds op de hoogte worden van status levering zou fijn zijn. Moest er 2 keer zelf achter aan. Verder prima deal.

13. juni 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Letsel! opgelopen door hun nalatigheid

Het enige positieve? De prijs. Die is heel scherp. Zelfs met alle gemaakte kosten nog. Maar daar houdt het dan ook echt op. Allereerst hoor je wekenlang na bestelling helemaal niets. Geen status bericht, geen reactie op bericht. Op mails wordt niet gereageerd en het telefoonnummer heeft nooit een medewerker beschikbaar en wordt opgehangen.

Op moment dat je mail stuurt met dreiging om de credit card betaling terug te draaien wordt hij ‘ineens’ verzonden. Dit bedrijf bezorgt vervolgens niet. Hele dag voor niets vrij genomen. Bellen: ga het nakijken, je wordt teruggebeld. Nee hoor. Maar daar trap ik niet in dus tien minuten voor sluiten weer bellen, medewerker zeer zwaar geïrriteerd dat zijn afschuif truc mislukte maar gaf de boodschap: ja staat bij verkeerd depot. Dat wisten ze ‘s ochtends al maar even bellen ho maar. Volgens medewerker ‘jammer dan’ . Vervolgens komen ze een dag later en proberen ‘achterom is open in geval van nood daar aanbellen’ te interpreteren als neerzettoestemming. Fiets uitpakken, installeren, blijkt het stuur verkeerd om gemonteerd als in alles aan de verkeerde kant vast gezet en niets klopt. Uiteindelijk van pure ellende maar naar officiële fietsenmaker om rijklaar te laten maken. Kost weer €100. Bij eerste keer oppompen ontploft de band bij het openen van het ventiel, gevolg: letselschade, oor bij KNO arts met spoed behandeld. Aangegeven dat ze beter advocaat in de hand kunnen nemen en met voorstel moeten komen. Je hoort vervolgens niets meer van ze. Geen verzoek tot overleg, geen ‘wat naar’. Alleen: je had toestemming moeten hebben voor de kosten maar we zullen rijklaar maken half vergoeden. Ja, ze zijn. Flink goedkoper maar uiteindelijk is het zo onbetrouwbaar dat ik het echt dringend wil afraden. De band is in onderzoek bij een expert maar waarschijnlijk door onzorgvuldig opslaan en/of verzenden overdruk ontstaan. Levensgevaarlijk. Als hieruit echt blijkt dat ze zo roekeloos onzorgvuldig zijn zullen we ook aangifte doen.

Tot slot proberen ze met een ‘gratis accessoire, alleen bij positieve review’ nog te chanteren. Wat een bende. Niet doen.

1. mai 2025

Na 3 maanden (600 km) vanaf de aankoop

In het bijzonder, versnelling die doortrapt met als gevolg kappote tandwielen (2x), de stuurpen en voorspatbord verkeerd gemonteerd bij ontvangst.

Geen reactie op mails, telefoon en claimlane. Ik ga juridisch met deze zaak verder moeten gaan helaas.

Koop hier niet.

31. mai 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv