Se hva andre synes

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Contact verloopt soepel en snel, geld wordt ook snel gestort. Echter het bod wat je in eerste instantie krijgt wijkt wel veel af van wat er uiteindelijk na controle wordt geboden. Bij 2 telefoons bijn... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Via BEN in contact gekomen met Valyuu, heb op 3-12-2024 een z.g.a.n Samsung A 41 compleet opgestuurd altijd in bookcover gezeten zou er €40,92 voor ontvangen! Krijg op 6-12-2024 een mailtje dat deze... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een verademing om zaken te doen met Valyuu! Een voorbeeld voor veel andere bedrijven die onduidelijk en onbereikbaar zijn. Gisteren 4 telefoons/tablets verzonden en binnen 24 uur is alles al rond. Hel... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer origineel en betrouwbaar business model. Goede service. Eerste aankoop, gsm aangekomen na 2 dagen exact zoals beschreven. Tweede aankoop, spijtig genoeg net na iemand anders besteld en in conta... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Netthandelsløsninger
  2. Onlinemarked

Skrevet av virksomheten

Prioont is a Circular Economy marketplace dedicated to extending the lifespan of electronic products to reduce electronic waste. We make it easy and rewarding for everyone to sell, buy and donate all used electronic products. In just a few simple steps, you will unlock the financial, environmental, and social benefits of your products, enjoying a seamless and fair experience.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 12 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle service en vriendelijk ik zou…

Snelle service en vriendelijk ik zou mensen het aanraden en ook snelle betaling super service

26. april 2024

Hi Luana,

Ontzettend bedankt voor je vijf sterren review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de service van Valyuu.

5 sterren voor Lotte

5 sterren voor Lotte en Ashley! ♥️ mijn pakket met telefoon is kwijtgeraakt door post nl en toch hebben zij dit op weten te lossen met hun verzekering waardoor ik toch mijn geld gewoon krijg. Dikke 10 voor valyuu!

26. april 2024

Hi Laura,

Bedankt voor je vijf sterren review.

Fijn dat Lotte en ik het naar wens hebben kunnen oplossen voor je. Goed om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. We zien je graag nog eens terug! :)

Super blij

Super blij, alles ging heel vlot in de 24u had ik mijn betaling, ze houden u alrijd op de hoogte van elke stap!! Super tevreden! Bedankt voor de dijn samen werking en service!!

25. april 2024

Hi,

Wat ontzettend fijn om te horen dat je tevreden bent met het gehele proces van Valyuu. Ontzettend bedankt voor je vijf sterren review. We zien je graag nog eens terug! :)

Super ervaring.

Zoals ik vaak lees had ik ook enigsinds twijfels. Maar het werkt fantastisch. Heb twee telefoons ingeleverd. Je krijgt direct bevestiging van ontvangst. En 48 uur later stond het afgesproken bedrag op de rekening. Ik raad het iedereen aan.
Super service

25. april 2024

Hi Aard,

Wat goed om te horen dat je jouw twee oude telefoon via Valyuu hebt verkocht. Fijn dat je tevreden bent met onze service. We zien je graag nog eens terug! :)

All good

All good. Bit hesitative to send a high value device to a company I did not know, but with payment received as promised no regrets. Smooth process with personal support on chat, which gave me the confidence to proceed. Good trade-in price too compared to some other providers.

23. april 2024

Hi Jan,

Thank you for your positive review. How nice to hear that you are so satisfied with Valyuu's service. We'd love to hear that! We'd love to see you again.

Kind regards,

Ashley from Valyuu

Top service

Er werd een goede prijs geboden op mijn telefoon na het invullen van de tool op de website. Na het opsturen en ontvangst van het pakket, stond het geld binnen 24 uur op mijn rekening!

Hi,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de gehele service van Valyuu. We zien je graag nog eens terug! :)

TOP BEDRIJF!

Vond het allemaal erg spannend, maar net mijn afgesproken bedrag gestort gekregen voor mn Sony smartphone 5 IV,341 euro zoals afgesproken wat een top bedrijf! Zeer tevreden

23. april 2024

Hi Davie,

Goed dat je Valyuu toch een kans hebt gegeven en je tevreden bent met onze service. Ik wens je veel plezier met de uitbetaling en tot de volgende keer! :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Houden zich aan afspraak!

Omdat de site voor mij onbekend was, was ik best wel een beetje achterdochtig. Na de revieuws te hebben gelezen, toch de gok gewaagd. Gekozen voor beste prijs. Na ontvangst verzendlabel is op hun kosten mijn telefoon opgestuurd. Keurig werd na 2 weken het door mij gekozen bedrag op mijn rekening gestort. Zoals ook omschrijven op de website. Dikke aanrader!

Hi,

Wat fijn om te horen dat je Valyuu toch een kans hebt gegeven. Super fijn om te horen dat je het gehele proces als positief hebt ervaren. We zien je graag nog eens terug. :)

Alles heel vlot verlopen

Alles heel vlot verlopen! Heb het volledige bedrag gekregen. Volgende keer verkoop ik zeker weer via Valyuu

4. april 2024

Hi Oesje,

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van Valyuu. Tot de volgende keer! :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zij doen wat ze beloven!

Gekozen voor beste prijs. Na ontvangst verzendlabel op hun kosten mijn telefoon opgestuurd. Netjes na 2 weken het afgesproken bedrag op mijn rekening gekregen. Precies zoals ze omschrijven op de website. Dikke aanrader!

Hi Margot,

Ontzettend bedankt voor je vijf sterren review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van Valyuu. We zien je graag nog eens terug! :)

Topverkoop…

Kende de site niet en vond het wel een beetje spannend. Vooraf de (zeer goede) prijs bepaald en opgestuurd. Voldoende mailcontact om me op de hoogte te houden. In snel tempo werd ook het afgesproken bedrag gestort!

Hi Monique,

Wat goed dat je Valyuu toch een kans hebt gegeven en je het gehele proces als positief hebt ervaren! Dat horen we natuurlijk graag. Ontzettend bedankt voor je vijf sterren review.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De allereerste keer mijn iPhone te koop…

De allereerste keer mijn iPhone te koop aangeboden en alles perfect verlopen, zal zeer zeker de volgende keer weer gebruik van maken!!

4. april 2024

Hi,

Ontzettend bedankt voor je vijf sterren review. Wat fijn om te horen dat je het gehele proces als positief hebt ervaren.

Tot de volgende keer!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goed geholpen en ze komen echt hun…

Goed geholpen en ze komen echt hun afspraak na. Het verliep super.

Hi Romy,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de service van Valyuu. We zien je graag nog eens terug! :)

Kan verbetering gebruiken.

Heel eerlijk ik was sceptisch of dit wel goed zou gaan.

Een bod gekregen van €287 en voor snelle betaling gekozen ( binnen 24 uur )

Verzonden op 17 april 2024
Ontvangen op 18 april 2024
Geld gedeeltelijk ontvangen op 19 april 2024

Maar helaas zonder enige uitleg wel maar €244 ipv €287.

Via de chat contact gehad antwoord van de medewerker:
Het lijkt alsof er een bug zit in het pricing systeem, waardoor het toestel bij aankomst in ons magazijn een andere prijs krijgt dan wanneer je het toestel hebt aangemeld..

De nabetaling zou gedaan worden á € 43.
Deze op 22 april ontvangen.

Minpunten:
Communitie.. chat is slecht bereikbaar en nergens (de bij wet verplichte) telefoonnummer te vinden.
Uitbetaling systeem niet zoals beloofd.

Hopelijk pakken ze de problemen voor de toekomst aan. Want ik vind het concept goed.

18. april 2024

Hi!

Dankjewel voor je eerlijke feedback :) Dat stellen we erg op prijs. We zijn een jong bedrijf en hebben nog veel te leren, en dat kan alleen maar als onze klanten ons goede feedback geven.

Vorige week zijn we live gegaan met onze nieuwe website en daar bleken nog wat bugs in te zitten. Gelukkig hebben we dit snel op kunnen lossen voor je.

Nogmaals bedankt en we gaan aan de slag met je feedback. Hopelijk zien we je in de toekomst weer eens terug!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hele goede en snelle reactie.

Hele goede en snelle reactie.
Zeer goed en snel geholpen.
Heel professioneel.
Zeer goede service en heel betrouwbaar.

Hi Rowena,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service :) Dankjewel voor de mooie review! Hopelijk zien we je weer eens terug.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Perfecte afhandeling en betaling!

Perfecte afhandeling en betaling!
Zeker een aanrader.

Hi Sarah,

Dankjewel voor het plaatsen van jouw review, we zijn heel blij om te horen dat je tevreden bent :) Tot de volgende keer!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fijne eerlijke uitleg en prijs

Ik had me iphone 11 in eerste instantie naar swappie gestuurt (dat was me aangeraden) ik verkoop me oude foon voor het eerst
Daar was ik zo schofterig behandeld ze zeiden dat ik krassen had op me scherm dat was niet zo bij opsturen, want ik heb altijd een glazen bescherming erop. en hij belde niet kapotmoederbord zeiden ze ik had volgens hun gelogen in me aanmeld formulier- ik zou eers 175 krijgen en toen 5 euro - ik liet hem dus terug sturen daar ga ik niet mee akoord ik wist dat die het deed
Krijg ik me telefoon terug eigenlijkmoest ik er voor tekeken maar dhl kletterde hen zo in de brievenbus
En ja hoor krassen op me scherm die er eeerst echt niet waren fotos gestuurd maar was hun probleem niet
Toen gaan kijken welke dan goed aangeschreven staat en kwam hier terecht .
Ze hadden hem vandaag binnen en 2 uur later al raport met prijs
Ik had hem iets verkeerd aangemeld omdat wij de schade of batterij inhoud ook niet goed kunnen inschatten. Maar ik krijg nu de prijs die past bij de telefoon en ben heel vriendelijk behandeld en duidelijk uitleg waarom en hoe ik voortaan de telefoon moet aanmelden
Dus als ik ooit weer een telefoon verkoop .is dit me vaste adres
Dus ik ben nu al tevreden ,en zie de betaling met een geruststellend tegemoed

18. april 2024

Hi Crina,

Wat fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen met de verkoop van je telefoon!

We zien je heel graag een volgende keer weer terug :)

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Telefoon gekocht

Telefoon gekocht, na 3 maanden laad hij niet meer op. Terug gestuurd. Zeggen ze dat ie daar wel op laad. Weer terug gekregen. Hier deed ie helemaal niks. Geen enkel stopcontact of oplader. Weer terug gestuurd. Nu ineens was ze achterkant helemaal los. Moet gebeurd zijn tijdens verzenden, want hier ging hij gewoon heel weg. En ze vergoeden helemaal niks. Belachelijk voor woorden. Ze sturen hem nu weer terug naar mij. Heb ik dus helemaal niks aan. Weg telefoon en weg geld. Zeker geen aanrader!!!

Hi Debby,

We balen er erg van om te lezen dat je niet tevreden bent met onze service. We doen altijd ons uiterste best om te zorgen dat je een tevreden klant bent. Dat lukt vaak heel goed, maar helaas niet altijd. In dit geval viel het defect aan jouw toestel helaas niet binnen onze garantievoorwaarden en konden we daarom niets voor je betekenen. We hopen dat je er met jouw verzekering uit komt!

Super bedrijf

Super bedrijf,
Duidelijke omschrijving in welke staat je telefoon moet zijn, Duidelijke instructies voor het opsturen. En wat vooral heel belangrijk is geweldige service, en heel snel je geld op je bankrekening. Ik zou een volgende telefoon zeker weer verkopen.

Hi Monique,

Ontzettend bedankt voor jouw vijf sterren review. Fijn om te horen dat je het gehele proces als positief hebt ervaren en je tevreden bent met onze service.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede service en goede prijs!

Ik heb het pakket verzonden en na het weekend gelijk het geld gekregen! Goed geld en zij nemen je telefoon zo over, goede service en prijs voor de telefoons die ik hier heb verkocht.

9. april 2024

Hi Keano,

Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met de service van Valyuu! Ontzettend bedankt voor jouw vijf sterren review en tot de volgende keer! :)

Ashley van Valyuu

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv