Selskapet har svart
Via BEN in contact gekomen met Valyuu, heb op 3-12-2024 een z.g.a.n Samsung A 41 compleet opgestuurd altijd in bookcover gezeten zou er €40,92 voor ontvangen! Krijg op 6-12-2024 een mailtje dat deze... Vis mer
Selskapet har svart
Een verademing om zaken te doen met Valyuu! Een voorbeeld voor veel andere bedrijven die onduidelijk en onbereikbaar zijn. Gisteren 4 telefoons/tablets verzonden en binnen 24 uur is alles al rond. Hel... Vis mer
Selskapet har svart
Zeer origineel en betrouwbaar business model. Goede service. Eerste aankoop, gsm aangekomen na 2 dagen exact zoals beschreven. Tweede aankoop, spijtig genoeg net na iemand anders besteld en in conta... Vis mer
Selskapet har svart
Prioont is a Circular Economy marketplace dedicated to extending the lifespan of electronic products to reduce electronic waste. We make it easy and rewarding for everyone to sell, buy and donate all used electronic products. In just a few simple steps, you will unlock the financial, environmental, and social benefits of your products, enjoying a seamless and fair experience.
Buys Ballotstraat 19, 4207 HT, Gorinchem, Nederland
Har svart på 12 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Fantastisch service, voor herhaling vatbaar, dit is de tweede keer dat ik me smartphones heb verkocht, en heel aardige mensen.

Svar fra Prioont
Snelle levering van een keurig nette prima werkende betaalbare telefoon.

Hele fijne ervaring
Ik heb met een medewerkster Ashley
Mail contact gehad erg vriendelijk en snel. Er was een foutje gemaakt door jullie maar ook gelijk recht getrokken
Ik zal iedereen jullie aanbevelen
N.willemsen

Svar fra Prioont
ik heb een telefoon gekocht en vanaf het begin had ik problemen ten eerste de scherm werkt niet en daarna opgezwollen batterij en ze kunnen niks voor mij doen, ik kan niet ruilen en niet mijn geld terug krijgen, ik ben mijn geld gewoon kwijt.

Svar fra Prioont
Snelle reacties en goede service. Hele nette prijs voor mijn Samsung s22. Vriendelijke communicatie. Niet twijfelen maar doen!

Svar fra Prioont
Ik heb hier mijn telefoon verkocht, en kreeg meteen dat er zware gebruiksporen op de telefoon zaten. Mijn telefoon heeft altijd in een hoesje gezeten en is nooit gevallen. Er zat een kras in mijn scherm maar toen ik de foto’s van hun kreeg zat mijn scherm onder de krassen wat dus niet klopt

Svar fra Prioont
Mijn ervaring met Valyuu, ik wilde dus mijn mobiel verkopen op mp. Maar daar boden ze zo belachelijk beneden mijn vraagprijs. dacht ga eens verder zoeken. Ik ben erg blij jullie gevonden te hebben, vanaf het begin tot het eind duidelijke informatie wat en hoe de afhandeling zou plaats vinden en een eerlijke prijs voor mijn oude mobiel. Top bedrijf!

Svar fra Prioont
Nadat ik 3 mobiele telefoons heb op gestuurd kreeg ik na 2 dagen al reactie en ben daarna fantastisch geholpen en het geld stond zeer snel op mijn rekening

Svar fra Prioont
Duidelijke instructies, snelle betaling binnen 24 na ontvangst en bedrag volgens afspraak. Geen gezeur, gewoon uitstekend!

Svar fra Prioont
Duidelijke instructies en vriendelijk contact. Het geld stond snel op mijn rekening. Een aanrader.

Svar fra Prioont
Heel goede en vriendelijke communicatie.
Snel antwoord en snelle afhandeling

Product (iPhone 12) en de
verpakking zijn tiptop. 👏
De info mbt levering door Postnl
deugde NIET !!!
PostNL info was ok 👍
maar Valyuu info was warrig ! 🤔🥴

Svar fra Prioont
Ik had wat dingen initieel fout aangegeven wat me geld had gekost, maar ze snel namen snel contact met me op en hadden het snel gecorrigeerd.
Geen op- of aanmerkingen.

Svar fra Prioont
Perfect. Got a good and fair price for my old phone. I choose the 'sell it for me' option and got my money 15 days after they received my phone. Would definitely recommend, proper and fair business! Thank you!

Doen precies wat ze beloven en binnen 24 uur betaald

Svar fra Prioont
Twee slechte toestellen gekregen en hun beschrijving is niets van waar denk na mensen voor je koopt en het is raar dat alle. Slechte reviews verdwijnen wat niet eerlijk is
Contact verloopt soepel en snel, geld wordt ook snel gestort. Echter het bod wat je in eerste instantie krijgt wijkt wel veel af van wat er uiteindelijk na controle wordt geboden. Bij 2 telefoons bijna identieke mail gehad over ingebrand scherm waardoor dit vervangen zou moeten worden, wat volgens mij onzin is. Maar nu in ieder geval nog wat centjes voor gekregen ipv in de la blijven liggen.

Svar fra Prioont
Telefoon aangemeld bij Valyuu, Label ontvangen per mail. Telefoon in doosje gedaan en gratis verstuurd. Het aangegeven bedrag na ontvangst telefoon bij Valyuu is diezelfde dag overgemaakt. In lijn met mijn verwachting dus.

Top service.
Telefoons opgestuurd en een week later het geld ontvangen!
Ik kan iedereen deze service aanbevelen.

Svar fra Prioont
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.