Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Informasjon om virksomheten

1. Samlerbutikk

Skrevet av virksomheten

TcgReus is dé specialist in Nederland & België voor trading card games (TCG). Met een uitgebreid assortiment aan populaire kaarten, accessoires en producten, bieden wij liefhebbers alles wat ze nodig hebben om hun verzameling uit te breiden of hun deck te verbeteren. Of je nu op zoek bent naar Pokémon, One Piece, Magic: The Gathering, Yu-Gi-Oh! of andere TCG's, bij TcgReus vind je het allemaal. Wij staan bekend om onze snelle levering, uitstekende klantenservice en eerlijke prijzen. Als toegewijd team van TCG-enthousiastelingen begrijpen we de passie voor het spel en streven we ernaar om elke klant de beste ervaring te bieden. Bij TcgReus draait het niet alleen om het verkopen van kaarten, maar ook om het ondersteunen van de community door middel van advies en een zorgvuldige selectie van producten. Bezoek onze webshop en ontdek waarom TcgReus de favoriete keuze is voor TCG-fans in heel Nederland & België!

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 40 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ontzettend tevreden met mijn aankoop!

Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop! De case werd snel verzonden en was zeer goed en veilig verpakt. Alles is netjes en in perfecte staat aangekomen. Als verzamelaar maakt dat het natuurlijk extra leuk om te ontvangen.

De communicatie was ook erg vriendelijk en duidelijk. Je merkt dat hier met zorg met producten en klanten wordt omgegaan.

Kortom: een zeer betrouwbare verkoper en absoluut een aanrader. Ik zou hier in de toekomst zeker opnieuw kopen!

13. mars 2026

Svar fra Tcgreus

Bedankt voor je uitgebreide review, dat waarderen we enorm!

Steeds in orde

Ik heb hier doorheen de laatste 2 jaar al verschillende keren besteld en nog nooit problemen gehad. Bij het bestellen van een etb + case wordt deze ook altijd al netjes in de case gestoken, waardoor die steeds in perfecte staat toekomt.
Momenteel mijn go to webshop :)

6. mars 2026

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Leuk maar niet spectaculair

Verpakking keurig! Alles goed ingepakt en goed aangekomen! Had de €100 mysterybox besteld, die heeft wat mij betreft wat positieve en wat negatieve punten: De waarde van de inhoud was inderdaad zoals de omschrijving zegt minimaal €100 waard aan inhoud. Echter vond ik de inhoud voor een gehele mysterybox (vergeleken met andere leveranciers) niet erg spectaculair en behoorlijk eentonig. Er zaten alleen losse pakjes in en één andere doos. Kortom, goed verpakt, zeker de waarde (meer) uit de box, alleen niet heel divers en daardoor niet heel leuk om te openen (voor mij persoonlijk).

28. februar 2026

Svar fra Tcgreus

Bedankt voor je review! Het blijft altijd lastig om aan ieders wensen te voldoen.. We proberen iedere box weer anders samen te stellen. De één wil graag veel losse packs, de ander wil liever een dure tin. We waarderen je feedback zeker en nemen dit ook mee!

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Pre order faal

Na de derde refund toch maar een review.. heb nu 3 sets van one piece bij ze besteld en letterlijk niks binnen gekregen. Wel geld netjes terug maar als ik dit had geweten had ik het ergens anders besteld. Mijn hele hobby veel te duur geworden. Wel netjes gereageerd dus niet 1 ster maar niet met een oplossing gekomen.

19. februar 2026

Svar fra Tcgreus

Bedankt voor je review! Wij balen helaas ook erg van de situatie en hadden het liever anders gezien. We begrijpen dat je ontevreden bent.

Acryl case ETB

Was een beetje sceptisch over de kwaliteit van de acryl case voor de ETB (was bang dat hij te groot was, zeker voor die prijs). Kon er ook niet veel over vinden, echter vandaag binnen gekomen en ben positief verrast. Sterke magneten, goede pasvorm en dat voor 17 euro. Ga er zeker vaker bestellen!

28. januar 2026

Svar fra Tcgreus

Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat je vaker wil gaan bestellen.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Alles geleverd en goed ingepakt zoals…

Alles geleverd en goed ingepakt zoals het moet. Ga zeker snel opnieuw bestellen want ben blij om te zien dat ze ook mysterieboxen verkopen. Levering duurde wel iets langer als verwacht maar het slechte weer zal daar ook wel voor tussen gezeten hebben.

13. januar 2026

Svar fra Tcgreus

Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat je vaker wil gaan bestellen. Het klopt inderdaad dat wij de afgelopen week minder snel konden leveren in verband met de weersomstandigheden..

Goed

Large box

Snelle verzending, pakket tiptop inorde.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Wanneer je klantenservice mailt en…

Wanneer je klantenservice mailt en zeggen waar de bestelling blijft, heb ik tot heden nog geen mail terug. Heb 28 november een bestelling geplaatst. En geen gegeven voor track and trace ontvangen. Dus jullie moeten echt wat aan de communicatie doen. Zo lopen jullie veel klanten mis!!

Svar fra Tcgreus

Bedankt voor je review! Je hebt ons afgelopen vrijdag om 16:48 een e-mail gestuurd. In ons automatische antwoord geven wij aan dat wij gemiddeld binnen 3 werkdagen reageren, dat is voor ons vandaag. Wij hebben vanmorgen netjes op je mail gereageerd. Uiteraard is het slordig van ons dat wij niet eerder iets hebben laten weten over de pre-order, daar geven we je absoluut gelijk in!

Goed!

Goed product, goede levering

24. november 2025

Geweldig

Geweldig! Mooie toploader map ontvangen. Werd zelfs binnen 2 uurtjes bezorgd via lokale bezorging!

5. november 2025

Svar fra Tcgreus

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Horrible people driven only by money

Pre ordered 5 months ago and they canceled the orders after release date seeing the set being hyped up. Horrible people fueled only money with no sense of community and care of their customers. Never ever order from this site.

5. november 2025

Svar fra Tcgreus

Wat jammer dat je dit zo ervaren hebt! Wij hebben netjes naar onze klanten gecommuniceerd waarom de pre-orders zijn geannuleerd. Uiteraard hadden wij deze feedback ook graag ontvangen op onze mail zodat we je waar mogelijk meer uitleg hadden kunnen geven.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Geen waar voor je geld, resealed?

Ik raad niet aan om een mysterie box (of überhaupt iets) van dit bedrijf te kopen, de waarde van het pakket zou volgens de advertentie het aankoopbedrag overschrijden, maar dit was alles behalve waar, ik was zeer teleurgesteld met de ontvangen producten, de box was bijna leeg en één Pokemon pakje was zelfs open!

27. oktober 2025

Svar fra Tcgreus

Jammer om te horen dat je niet blij bent met je bestelling. We hadden graag een mail ontvangen zodat wij dit samen met je uit konden zoeken. Helaas hebben wij niets van je gehoord.

Top service

Top service, goede prijzen en snelle levering! Een betere combinatie kan je nergens anders vinden!

22. oktober 2025

Svar fra Tcgreus

Bedankt voor je review en de 5 sterren!

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv