Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede eerste ervaring. De geleverde producten waren goed verpakt en zeker naar tevredenheid. Levering was snel en makkelijk te volgen. Binnenkort zal ik zeker weer bestellen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Eerste ervaring en meteen positief. Alle Fallout Commander Decks voor een zeer gunstige prijs gekocht. Werden super snel verstuurd en…kwamen pas 8 dagen later binnen. Geen fout van de winkel, die no... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Post.nl is het pakketje kwijt geraakt. Kan gebeuren. Justine & Robin hebben (hetzelfde soort) product opnieuw opgestuurd en dat kwam zonder problemen aan. Ze hebben zelfs nog wat extra producten t... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Pre-order gedaan in november. 1 dag voor uitlevering wordt mijn pre-order geannuleerd zonder opgaaf van reden! Ik heb het voor een eerlijke prijs gepre-ordered, maar waarschijnlijk wilden ze het... Vis mer

Selskapet har svart

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 70 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Goede eerste ervaring

17. mars 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

NIET BESTELLEN NIET BESTELLEN …

NIET BESTELLEN NIET BESTELLEN 10-1-2026 mijn pakket retour gestuurd 14-1-2026 heeft de spelvogel mijn pakket ontvangen nadat er weinig van ze te horen heb gehad heb ik maar weer een aantal keren gemaild en kreeg ik terug dat ik niet meer moest mailen want anders werd de politie ingeschakeld!! Mevr Justine heeft mij even duidelijk gemaakt dat hun het pakket niet hebben ontvangen 3 etb’s terwaarde van ruim 300 euro mag ik nu nog even gaan betalen terwijl ik het gewoon retour heb gestuurd!! Hoe kan je nou zeggen dat je een pakket niet heb ontvangen terwijl je via track en trace kan zien dat het pakket op 14-1-2026 om 9:38 gewoon is aangekomen
Bedrijf is amper te bereiken op de site Word aangegeven dat je zo snel mogelijk word gebelt etc als je mailt dan krijg je pas na een week of langer bericht bellen kan je niet want er is geen telefoon nummer dus kijk uit!!!!

Aangezien je een hele mooie reactie kan geven hieronder zal ik even toelichten

1 #heb ik nooit gezegd of gemaild dat ik neppe spullen van jullie heb gekregen maar een Prismatic box met een verbroken seal dat is heel wat anders
2# ik heb nooit wat gezegd over een creditcard want ik hè niet eens een creditcard dus beetje raar
3# ik heb jullie idd vishengels toegestuurd en contact met u erover gehad dat dat pakket naar de viswinkel moest en niet naar jullie dat ik 2 pakketten door elkaar heb gehaald en jullie hebben mij die toen teruggestuurd
4# ik heb jullie de etb’S daarna retour gestuurd op 10 januari en 14 januari om 9:38 hebben jullie die in ontvangst genomen van post nl
Dus ga nu geen leugens verspreiden ik heb alles zwart op wit staan en ons mail contact jullie zijn leugenaars en nooit normaal te bereiken !!!!!

Geen probleem ik zie de stukken graag tegemoet
En wat bescards betreft pakket is gewoon geleverd alleen is mijn pakket open gemaakt en heb daar foto’s van
Jullie zijn gewoon oplichters !!!!

15. februar 2026

Beste Roy,

Jij hebt een enorm fraude draaiboek bij ons afgespeeld, waarvan we aangifte gedaan hebben bij de politie. Je bent betrapt op vijf pogingen tot diefstal:

Poging 1: In mei 2025 bestelde je voor het eerst Pokémon producten bij ons en bij ontvangst heb je onmiddellijk de boodschap uitgezet dat de producten nep waren en heb je een eerste keer geprobeerd onrechtmatig je geld terug te eisen via Klarna. Op dit moment vond je het ook nodig om allerlei andere winkels, zoals Tom & Co (dierenwinkel) in Kontich telefonisch te overspoelen met allerlei laster. Wij beschikken uiteraard over camerabeelden en deze eerste poging tot fraude is niet gelukt.

Poging 2: Hoewel de eerste levering zogezegd nep was, heb je nadien nog besteld. Zodra we het pakket verzonden, heb je gemeld dat je wilde annuleren en probeerde je je geld terug te eisen. Dit is niet gelukt.

Poging 3: Nadat de producten geleverd waren, heb je gemeld dat het om een "ongeauthoriseerde transactie" ging. Na ontvangst van de producten, had jij de bestelling zogezegd niet geplaatst, maar iemand anders. Hiermee heb je een derde keer onsuccesvol geprobeerd om je geld terug te eisen via Klarna.

Poging 4: Toen dit ook niet lukte, heb je zogezegd een retourpakket gestuurd maar we hebben dit gefilmd bij het openmaken en het bevatte oude vishengels in plaats van de bestelde producten. Alweer probeerde je je geld onrechtmatig terug te eisen op basis van zogezegd een retour. Op dit punt hebben we dit met jou uitgesproken en hebben we totzelfs kosteloos de vishengels teruggestuurd met de boodschap dat het nu wel moest stoppen, omdat we anders de politie moesten contacteren. Je bent toen akkoord gegaan en we dachten eindelijk verlost te zijn van dit vertoon, maar niet dus.

Poging 5: In 2026 gaat desondanks de hele poppenkast door en je hebt zogezegd nog een zending teruggestuurd. Ontraceerbaar, zonder handtekening, zonder verzekering en ze is bij ons gewoon niet toegekomen (na de vishengels waren we nochtans benieuwd wat er zou inzitten). Waarom je denkt dat je zoveel maanden na datum nog geldige retouren kan sturen dat weten wij ook niet, maar je bent nu al 275 dagen actief aan het proberen te stelen van ons in het zieligste fraude draaiboek ooit.

Bij elk van bovenstaande pogingen heb je de betaalservice provider / Klarna gecontacteerd om via bedrog je geld terug te eisen.

We kunnen het bovenstaande van A tot Z bewijzen, hebben alles bijgehouden, een sterke case aangemaakt en hebben zonet aangifte gedaan bij de politie. Tot alle ongeloof toe merken we dat je tegelijk identiek hetzelfde probeert te doen bij onze collega Bescards. Ook daar "is alles geopend, heb je niets ontvangen en moet je toch betalen". Dit hebben we vastgelegd.

We zien dus duidelijk:
A) Meerdere fraudepogingen met patroon
B) Bewijs per poging (communicatie, camerabeelden, retour-opnames)
C) Herhaaldelijk chargeback-misbruik via Klarna
D) Identieke werkwijze bij collega-handelaar (Bescards)
E) Tijdslijn van bijna een jaar → structurele fraude, geen “klantendispuut”

Dit gaat juridisch duidelijk verder dan een meningsverschil of retourdiscussie. Dit zijn in eerste instantie misdrijven. Daarnaast is dit dossier overgemaakt aan onze juridische vertegenwoordiging. Verdere communicatie verloopt uitsluitend via hen.

A+++

Great products for lowest price I could find.
Good availability and normally open for any questions and good communication. Only last experience took a bit longer than expected (due to Wizards not shipping as intended). So A+++ Retailer

23. januar 2026

Top!

Goede webshop, pakketten altijd super netjes ingepakt en altijd op tijd verstuurd. Ik bestel hier graag!

8. januar 2026

gewoon scalper praktijken.

gewoon scalper praktijken.

"TCG Ascended Heroes Elite Trainer Box voor 85 euro. nog VOOR release. MSRP is tussen de 50-55 euro. ik heb ze ook kunnen pre-orderen voor 54,99?

dat is bijna 59 percent MEER, dat is gewoon oplichten

12. januar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

j'avais fait plusieurs commande dans le…

I gave one star because there was a problem with the order, the site contacted me the same day and offered me a solution, the next day I received a compensation package, the staff is very attentive to customers, I give 5 stars.

8. desember 2025

Hi Jonathan,

We have just contaced you about this. We have checked our camera logs and found your order:

In this case the following items were included in the mystery box:

Mega Latias ex Box (44,95 EUR)
Charizard ex Special Collection (44,95EUR)
White Flare Bundle (59,95EUR)
Mini Tin (16,95EUR)
Paradox Rift Booster (6,95 EUR)

For a total value of €173,90. Could you please get in touch with us? We are happy to help.

Thanks again and best regards,

Bonjour Jonathan,

Nous venons de vous contacter à ce sujet. Nous avons vérifié les enregistrements de nos caméras et retrouvé votre commande :

Dans ce cas, les articles suivants étaient inclus dans la mystery box :

Coffret Mega Latias ex (44,95 €)

Collection Spéciale Charizard ex (44,95 €)

Bundle White Flare (59,95 €)

Mini Tin (16,95 €)

Booster Paradox Rift (6,95 €)

Pour une valeur totale de 173,90 €. Pourriez-vous s’il vous plaît reprendre contact avec nous ? Nous serons ravis de vous aider.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Bestelling Geannuleerd

Vervelend dat de Spelvogel mijn Riftbound bestelling niet kon leveren. Ik ben erg teleurgesteld, vooral omdat ik mijn bestellingen al begin mei had geplaatst. Van anderen begreep ik dat ze hun bestelling wel gaan ontvangen, ook al hadden ze later besteld dan ik. Desondanks geef ik deze winkel 3 sterren, omdat ik kan begrijpen dat deze vriendelijke mensen uiteindelijk ook niet de boosdoeners zijn. Toch zou ik er vanwege bovengenoemde reden niet meer bestellen. Ik ben van mening dat mensen die het vroegst bestellen ook als eerste producten dienen te ontvangen. Zelfs met een deel van mijn bestelling was ik blij geweest. Het mocht echter niet zo zijn. Jammer!

30. oktober 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

2 keer het contact formulier ingevuld…

2 keer het contact formulier ingevuld en 1 e-mail gestuurd maar antwoord krijgen zit er niet in. Daarnaast hanteren ze veelste hoge prijzen

Dus veel betalen en geen service?

10. oktober 2025

Goedemiddag David,

Je plaatste bij ons een bestelling van producten uit de nieuwe Pokémon-reeks Mega Evolutions op de releasedatum.

Blijkbaar wilde je deze bestelling uiteindelijk niet ontvangen. Omdat de releasedag van Pokémon altijd een erg druk moment is, werd je bestelling automatisch verwerkt en verzonden — we doen er die dag onder tijdsdruk alles aan om alle orders tijdig de deur uit te krijgen.

Intussen hebben we je al een retourlabel aangeboden, maar we hebben nog geen reactie van je ontvangen. Zou je even kunnen laten weten of je dit hebt ontvangen of nog hulp nodig hebt?

Met vriendelijke groeten,

Very nice

Great prices on some "hard to find" mtg precon decks. Shipping to denmark was fast. Packing was perfect. Will definitely use this shop again. Thanks 😊

13. september 2025

Scalpers

Scalpers. Doen als webwinkel (net als de meeste) even €10/20 extra bovenop de retailprijs. Dan ben je in mijn optiek net zo zielig als de rest. Vroeger waren jullie nog betrouwbaar, maar dit soort taferelen zijn laag. Jullie dragen bij aan het ophogen van de prijzen

@Despelvogel: ik ben geen Steven. Geen idee wie dat is. Deze review is op basis van mijn eigen ervaring. Plus je spreekt over pre-orders? Mijn klacht gaat enkel over de scalpers prijzen die jullie sinds een tijd hanteren. Niks meer niks minder.

1. september 2025

Beste,

We hebben gemerkt dat je deze recensie niet alleen bij ons hebt achtergelaten, maar ook bij andere winkels (totzelfs bij Intertoys).

Er kan in 2025 niet aan adviesprijzen verkocht worden omdat winkels simpelweg niets kunnen inkopen aan deze prijzen. Er gaan letterlijk maanden voorbij zonder leveringen vanuit Pokémon en voor zover men dat wel doet zijn het absurd lage aantallen (6 boosterboxen Destined Rivals, 2 cases tins, ...). Ik geloof niet dat wij nog 10% van de aantallen krijgen van voorgaande jaren.

Deze omstandigheden zijn buiten onze controle. We merken dat er veel mensen Pokémon bestellen omwille van de financiële waarde en het eerder zien als belegging dan als hobby. Dat zorgt er nog meer voor dat het fout loopt qua prijzen.

Dit is een hele samenloop van omstandigheden waar wij geen enkele invloed op hebben en al zeker geen baat bij hebben, in tegendeel.

Met vriendelijke groeten,

Scalpers!!

Annuleren mijn pre order bestelling (Pokemon producten) om vervolgens terug te verkopen aan dubbel de prijs de dag van release.

Vervolgens reageren ze niet op mijn e-mails met de vraag waarom mijn bestelling werd geannuleerd. (De reden waarom was men ondertussen wel duidelijk).

Voor de rest is het een dure winkel met onvriendelijk personeel. Hopelijk gaan ze snel falliet want zulke mensen zijn een pest voor de Pokemon hobby!

REACTIE NA UPDATE EIGENAAR:

Ik heb nu geen zin om volledig jou tekst te lezen, maar ik heb nog nooit iets besteld bij speelgoedketen Intertoys. Dus ik snap niet waar jullie die informatie vandaan halen.
Dit zegt dan ook genoeg over hoe slecht jullie met (terechte) negatieve kritiek op kunnen gaan.

18. juli 2025

Beste Steven,

We merken dat je, in strijd met het Trustpilot Content Integrity-beleid, via meerdere accounts algemene negatieve recensies hebt geplaatst — zowel bij ons als bij andere winkels. In deze berichten uit je vanalles over "waardeloze spellenwinkels" en tegenover ons dan nog de hoop dat we "failliet gaan", enzovoort.

Inhoudelijk kloppen je beweringen echter niet:

A) Wij bieden al meer dan een jaar geen Pokémon-pre-orders meer aan. Het idee dat winkels zogezegd pre-orders annuleren om producten vervolgens duurder door te verkopen, is een broodjeaapverhaal dat in de praktijk niet voorkomt. Niemand doet dit.

B) Wij hebben geen personeel in dienst, en je bent duidelijk nooit bij ons langs geweest.

We begrijpen dat de huidige situatie op de Pokémon-markt frustrerend kan zijn — de prijzen zijn immers sterk gestegen. We hopen ook dat dit snel weer normaliseert. Toch ligt het probleem grotendeels hogerop in de distributieketen: veel producten bereiken de winkels eenvoudigweg niet meer en er kan niet aan "normale" prijzen ingekocht worden.

Het massaal verspreiden van negatieve of haatdragende berichten online helpen helaas niet om deze situatie te verbeteren.

Zo goed als perfect

Deze winkel maakt het perfect mogelijk om zowel m'n Pokemon als MTG verslaving te onderhouden :)

Altijd meer dan genoeg keuze en de service is top!

19. august 2025

Jaren tevreden

Al jaren bestel ik mijn bord- en kaartspellen bij despelvogel.nl

Altijd erg tevreden, spellen worden netjes verpakt en als iets mis gaat wordt het goed opgelost. Zo had ik vorige week een bestelling geplaatst waarbij een deel niet geleverd werd. Na mailen gaven ze aan dat het niet op voorraad was, toen uiteraard netjes mijn geld terug gekregen.
Vandaag weer een bestelling binnen en dat zag er goed uit. Het aanbod van LCG-spellen is trouwens perfect! Decks, expansions die elders niet te krijgen zijn, zijn bij despelvogel vaak wel te vinden. Ik blijf terugkomen :)

12. august 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv