Goede eerste ervaring. De geleverde producten waren goed verpakt en zeker naar tevredenheid. Levering was snel en makkelijk te volgen. Binnenkort zal ik zeker weer bestellen.
Se hva andre synes
Eerste ervaring en meteen positief. Alle Fallout Commander Decks voor een zeer gunstige prijs gekocht. Werden super snel verstuurd en…kwamen pas 8 dagen later binnen. Geen fout van de winkel, die no... Vis mer
Selskapet har svart
Post.nl is het pakketje kwijt geraakt. Kan gebeuren. Justine & Robin hebben (hetzelfde soort) product opnieuw opgestuurd en dat kwam zonder problemen aan. Ze hebben zelfs nog wat extra producten t... Vis mer
Pre-order gedaan in november. 1 dag voor uitlevering wordt mijn pre-order geannuleerd zonder opgaaf van reden! Ik heb het voor een eerlijke prijs gepre-ordered, maar waarschijnlijk wilden ze het... Vis mer
Selskapet har svart
Har svart på 70 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goede eerste ervaring
NIET BESTELLEN NIET BESTELLEN …
NIET BESTELLEN NIET BESTELLEN 10-1-2026 mijn pakket retour gestuurd 14-1-2026 heeft de spelvogel mijn pakket ontvangen nadat er weinig van ze te horen heb gehad heb ik maar weer een aantal keren gemaild en kreeg ik terug dat ik niet meer moest mailen want anders werd de politie ingeschakeld!! Mevr Justine heeft mij even duidelijk gemaakt dat hun het pakket niet hebben ontvangen 3 etb’s terwaarde van ruim 300 euro mag ik nu nog even gaan betalen terwijl ik het gewoon retour heb gestuurd!! Hoe kan je nou zeggen dat je een pakket niet heb ontvangen terwijl je via track en trace kan zien dat het pakket op 14-1-2026 om 9:38 gewoon is aangekomen
Bedrijf is amper te bereiken op de site Word aangegeven dat je zo snel mogelijk word gebelt etc als je mailt dan krijg je pas na een week of langer bericht bellen kan je niet want er is geen telefoon nummer dus kijk uit!!!!
Aangezien je een hele mooie reactie kan geven hieronder zal ik even toelichten
1 #heb ik nooit gezegd of gemaild dat ik neppe spullen van jullie heb gekregen maar een Prismatic box met een verbroken seal dat is heel wat anders
2# ik heb nooit wat gezegd over een creditcard want ik hè niet eens een creditcard dus beetje raar
3# ik heb jullie idd vishengels toegestuurd en contact met u erover gehad dat dat pakket naar de viswinkel moest en niet naar jullie dat ik 2 pakketten door elkaar heb gehaald en jullie hebben mij die toen teruggestuurd
4# ik heb jullie de etb’S daarna retour gestuurd op 10 januari en 14 januari om 9:38 hebben jullie die in ontvangst genomen van post nl
Dus ga nu geen leugens verspreiden ik heb alles zwart op wit staan en ons mail contact jullie zijn leugenaars en nooit normaal te bereiken !!!!!
Geen probleem ik zie de stukken graag tegemoet
En wat bescards betreft pakket is gewoon geleverd alleen is mijn pakket open gemaakt en heb daar foto’s van
Jullie zijn gewoon oplichters !!!!

A+++
Great products for lowest price I could find.
Good availability and normally open for any questions and good communication. Only last experience took a bit longer than expected (due to Wizards not shipping as intended). So A+++ Retailer
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering. Perfect verpakt. Aanrader.
Top!
Goede webshop, pakketten altijd super netjes ingepakt en altijd op tijd verstuurd. Ik bestel hier graag!
gewoon scalper praktijken.
gewoon scalper praktijken.
"TCG Ascended Heroes Elite Trainer Box voor 85 euro. nog VOOR release. MSRP is tussen de 50-55 euro. ik heb ze ook kunnen pre-orderen voor 54,99?
dat is bijna 59 percent MEER, dat is gewoon oplichten
Snelle bezorging na online bestelling
Snelle bezorging na online bestelling, precies wat je zou verwachten toch?
Goede online spelletjeswinkel
Goede online spelletjeswinkel. Goedkoop en snel en goede service.
HeroQuest First Light
Scherpe prijs, vlotte afhandeling en de volgende dag thuis geleverd.
Goede prijzen
Goede prijzen, snelle levering, helemaal tevreden
j'avais fait plusieurs commande dans le…
I gave one star because there was a problem with the order, the site contacted me the same day and offered me a solution, the next day I received a compensation package, the staff is very attentive to customers, I give 5 stars.

Good customer support
EDIT
Had a bad experience with the delivery company. The seller has reached out and provided a solution. Thank you for that.
Aanrader om te bestellen
Overzichtelijk website, Snelle levering , en nette concurrerende prijs.
Besteld op black Friday, dag later al in huis.
Bestelling Geannuleerd
Vervelend dat de Spelvogel mijn Riftbound bestelling niet kon leveren. Ik ben erg teleurgesteld, vooral omdat ik mijn bestellingen al begin mei had geplaatst. Van anderen begreep ik dat ze hun bestelling wel gaan ontvangen, ook al hadden ze later besteld dan ik. Desondanks geef ik deze winkel 3 sterren, omdat ik kan begrijpen dat deze vriendelijke mensen uiteindelijk ook niet de boosdoeners zijn. Toch zou ik er vanwege bovengenoemde reden niet meer bestellen. Ik ben van mening dat mensen die het vroegst bestellen ook als eerste producten dienen te ontvangen. Zelfs met een deel van mijn bestelling was ik blij geweest. Het mocht echter niet zo zijn. Jammer!
2 keer het contact formulier ingevuld…
2 keer het contact formulier ingevuld en 1 e-mail gestuurd maar antwoord krijgen zit er niet in. Daarnaast hanteren ze veelste hoge prijzen
Dus veel betalen en geen service?

Very nice
Great prices on some "hard to find" mtg precon decks. Shipping to denmark was fast. Packing was perfect. Will definitely use this shop again. Thanks 😊
Scalpers
Scalpers. Doen als webwinkel (net als de meeste) even €10/20 extra bovenop de retailprijs. Dan ben je in mijn optiek net zo zielig als de rest. Vroeger waren jullie nog betrouwbaar, maar dit soort taferelen zijn laag. Jullie dragen bij aan het ophogen van de prijzen
@Despelvogel: ik ben geen Steven. Geen idee wie dat is. Deze review is op basis van mijn eigen ervaring. Plus je spreekt over pre-orders? Mijn klacht gaat enkel over de scalpers prijzen die jullie sinds een tijd hanteren. Niks meer niks minder.

Scalpers!!
Annuleren mijn pre order bestelling (Pokemon producten) om vervolgens terug te verkopen aan dubbel de prijs de dag van release.
Vervolgens reageren ze niet op mijn e-mails met de vraag waarom mijn bestelling werd geannuleerd. (De reden waarom was men ondertussen wel duidelijk).
Voor de rest is het een dure winkel met onvriendelijk personeel. Hopelijk gaan ze snel falliet want zulke mensen zijn een pest voor de Pokemon hobby!
REACTIE NA UPDATE EIGENAAR:
Ik heb nu geen zin om volledig jou tekst te lezen, maar ik heb nog nooit iets besteld bij speelgoedketen Intertoys. Dus ik snap niet waar jullie die informatie vandaan halen.
Dit zegt dan ook genoeg over hoe slecht jullie met (terechte) negatieve kritiek op kunnen gaan.

Zo goed als perfect
Deze winkel maakt het perfect mogelijk om zowel m'n Pokemon als MTG verslaving te onderhouden :)
Altijd meer dan genoeg keuze en de service is top!
Jaren tevreden
Al jaren bestel ik mijn bord- en kaartspellen bij despelvogel.nl
Altijd erg tevreden, spellen worden netjes verpakt en als iets mis gaat wordt het goed opgelost. Zo had ik vorige week een bestelling geplaatst waarbij een deel niet geleverd werd. Na mailen gaven ze aan dat het niet op voorraad was, toen uiteraard netjes mijn geld terug gekregen.
Vandaag weer een bestelling binnen en dat zag er goed uit. Het aanbod van LCG-spellen is trouwens perfect! Decks, expansions die elders niet te krijgen zijn, zijn bij despelvogel vaak wel te vinden. Ik blijf terugkomen :)
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.