Tänkte ta en macka häromdan på Subway i Trollhättan. Tre killar gick när jag kom - annars inga kunder. Tjejen som jobbade höll på med en beställning förstod jag. Efter ca 3 minuter gick jag eftersom... Vis mer

Subway Haninge port 73! Så otroligt dålig attityd hos personalen – framför allt från Lidya. Det här är tredje gången jag blir bemött av henne och varje gång är hon lika otrevlig. Hon mumlar så man in... Vis mer

Extremt snålt framför allt 💯🤬 Då menar jag PÅ RIKTIGT SNÅLT🤬🥴 Är arg på mig själv nu i efterhand att jag inte sa till där o då😨🤬 För detta är det sämsta jag varit med om i upplevelse i helhet,... Vis mer

Väldigt dåligt. Fastnade på toan och var inlåst i minst 10 minuter. Toan låg precis vid ”baren” jag ryckte i handtaget flera gånger, ropade hallå, knackade och ropade hjälp, ingen kom. Tillslut hittad... Vis mer

1. Restaurant
  2. Takeaway

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Subway is an American privately held restaurant franchise that primarily sells submarine sandwiches and salads.

1,4

Dårlig

Allt deras bröd innehåller skitig…

Allt deras bröd innehåller skitig sojamjöl som oftast är gmo kontaminerat. i andra länder använder de gmo grönsaker och majs så antagligen samma skräpmajs här också.
De tar dessutom inte landets kontanter. -1 som betyg skulle vara lämpligt.

18. april 2022

De hade väldigt otrevlig personal

De hade väldigt otrevlig personal och mitt sällskap bad om vegetarisk teriaki då la personalen på vanlig kyckling mitt sällskap som jag var där med är vegetarian och vågade inte säga till eftersom att personalen var otrevlig. Mackorna var annars väldigt goda!

4. mars 2022

Köpte 15st kakor o 1 sub

Köpte 15st kakor o 1 sub .

Fick 12 kakor, sen tog ni för mkt betalt.

15 kakor tog ni 150kr för . 3 kakor kostar 25 kr & 12 kakor kostar 80kr= 105 kr

Så 45 kr har ni dragit för mkt o även 3 kakor till ska jag ha.

Är jätte missnöjd!!

31. desember 2021

Smått kluven

Även om mackorna är goda, och kakorna mumsiga. Så kan jag inte ge Subway ett bättre betyg. Tar inte kontanter och anställer alltid en massa nysvenskar som knappt kan svenska, de som jobbar pratar inte svenska med varandra och den jag beställer mackan av fattar inte vad jag säger. Såhär har det vart på nästan alla subway restauranger jag besökt. VARFÖR?

9. juli 2021

Så gott

Varit på flera av dessa både i Sverige och USA och har alltid varit nöjd.

10. februar 2021

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis