Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Tänkte ta en macka häromdan på Subway i Trollhättan. Tre killar gick när jag kom - annars inga kunder. Tjejen som jobbade höll på med en beställning förstod jag. Efter ca 3 minuter gick jag eftersom... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Subway Haninge port 73! Så otroligt dålig attityd hos personalen – framför allt från Lidya. Det här är tredje gången jag blir bemött av henne och varje gång är hon lika otrevlig. Hon mumlar så man in... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Extremt snålt framför allt 💯🤬 Då menar jag PÅ RIKTIGT SNÅLT🤬🥴 Är arg på mig själv nu i efterhand att jag inte sa till där o då😨🤬 För detta är det sämsta jag varit med om i upplevelse i helhet,... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Restaurant
  2. Takeaway

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Subway is an American privately held restaurant franchise that primarily sells submarine sandwiches and salads.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Manager became aggressive and started…

Manager became aggressive and started sticking his middle finger up once we caught him in a lie. He canceled our order because he didn’t want to accept the subway coupon. This is the subway inside Walmart 2101 younts rd Indian trail NC. What really upset him is when we noticed a bug around the food and I mentioned it to him. He is a racist man that gives subway a bad name and I will never eat subway again because of him

30. desember 2024

Ofräscha råvaror

Ofräscha råvaror, torrt bröd, liten sallad med brun Gamal isbergs sallad. Personal stod och pratade i telefon under beställningen. Mycket dålig service.
Skärpning om ni vill kalla er en snabbmats restaurang. SUBWAY I MÄRSTA

29. desember 2024

Väldigt dåligt

Väldigt dåligt. Fastnade på toan och var inlåst i minst 10 minuter. Toan låg precis vid ”baren” jag ryckte i handtaget flera gånger, ropade hallå, knackade och ropade hjälp, ingen kom. Tillslut hittade jag nödsignal knappen och då kom nån och hjälpte och såg inte på mig utan bara gick. Flera personer var där men ingen hjälpte, hur kan man inte höra när nån rycker i handtaget fler tal gånger, ropar hjälp eller knackar på dörren?

26. desember 2024

Värdelös mat

Värdelös mat, valde extra ost i mackan = var ingen ost i alls! Köpte också en Footlong dipper cheese, och den var utan ost med! Pengar tillbaka får man inte heller...Var garanterat slöseri med pengar!

9. desember 2024

Rabattkuponger

Subway i Jakobsberg vägrade att ta rabattkuponger som delats ut i brevlådor. Usch dåligt.😡😡😡

11. november 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

För att räknas till lite snabbmat är…

För att räknas till lite snabbmat är detta under all kritik. Tar så lång tid. Personalen är trevliga och maten god men det tar oftast minst 20-30min här oberoende av om man har en förre i kön eller 3. Kanske behöver stärka upp med mer personal då detta är ett återkommande problem

25. oktober 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Omdöme Subway Göteborgs Centralstation…

Omdöme Subway Göteborgs Centralstation 2024-09-26
Stannade till kl 10.30 ca och köpte en smörgås med bl.a. kalkon i väntan på mitt tåg …..tyvärr skulle jag sagt något men blev alldeles paff.. uppenbart var att både grönsaker, ost och kött som låg i de olika lådorna inte var dagsfärska……salladen var brun , osten som låg längst upp var torr i kanterna, tomaterna vattniga … skinkan skiftade i olika färger …urk… väldigt ohygieniskt….vill de ha kunder får de nog skärpa sig

26. september 2024

Extremt otrevlig personal

Extremt otrevlig personal. Hälsade inte när man kom in och försvann sedan i flera minuter. När hon kom tillbaka frågade hon bara ”vad ska du ha då?” Hon fortsatte vara dryg och ointresserad tills jag gick. Hade inte jag varit så hungrig och behövt vänta på bussen så länge hade jag dragit därifrån direkt.

Subway vid Gullmarsplan var det här.

24. august 2024

Umeå Extremt Otrevlig Personal

Umeå Extremt otrevlig personal, klagade på den bruna salladen fick inte ens ett förlåt,!och förklarade och bad de ändra till en sås jag kunde äta, på ett erbjudande men det tyckte jag skulle äta laktos iaf, Undvik hade det gått hade jag gett 0.1 i betyg. Kommer aldrig sätta min fot dära igen.

1. august 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Var och åt på Subway i Jönköping och…

Var och åt på Subway i Jönköping och bemöttes av extremt otrevlig/ osocial restaurangbiträde. Det första vi fick höra var att vi inte fick äta inne på restaurangen. Och det var nemas problemas för vi hade ändå tänkt ta med maten hem. Under tiden maten tillagas sätter sig min man och våra två barn vid ett bord men det uppskattades inte av kassapersonalen som omedelbart klargjorde - igen - att vi inte fick äta där. Men de väntade ju bara på att maten skulle bli klar…
När maten påbörjats så blev vi informerade om att vissa ingredienser var slut. Min man frågade om ett substitut men fick då höra att allt han ville ha kostar extra (trots att ingredienser som skulle ingått inte fanns).
Vår dotter är födoämnesallergiker så jag frågade om brödet var penslat med ägg men fick bara svaret ”Inte vet jag… ”

Tack & hej Subway. Det var sista gången!

13. juli 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nordstan, Göteborg...så j...a trögtänkt!

Nordstan, Göteborg
Klockan var väl ungefär 19.00, tänkte beställa en sub för att äta där, men då se kassörskan "take away only eftersom jag är ensam". ""Men vi har en butik till nere i Brunnsparken". Hon menade på att om jag köpte en smörgås så fick jag inte äta den där trots att alla borden var lediga.
Skämtar ni med mig? Subway kan brinna i helvetet och aldrig mer Nordstan, förresten, jag slänger ut min app också! Hoppas att ni går i konken!

20. juni 2024

Dålig Manager

Dålig Manager, Luleå Storheden. Beställde kyckling teriyaki, han satt för lite kyckling och när jag bad han sätta mer då tog 15 kr för extra kyckling och kranvatten är gratis men han tog 5 kr. Ingen karisma på killen. Jag ska aldrig äta där igen

19. juni 2024

Dålig personal

När vi kommer in så frågar vi om en macka och direkt så svarar han att han inte har bröd? Vi kollar på honom och trodde vi hörde fel, ett mack ställe utan bröd? Efter ett tag upprepar han sig och vi frågar om han kan göra nya bröd. Han kollar på oss som att vi är galna och ignorerar oss, sen frågar han om vi vill ha sallad. Sen frågar vi vart den närmaste subway är som har bröd. Han kollar på oss igen som att vi är galna och säger att det är Åkersberga när vi är i Täby centrum. Sen kollar vi själva i appen och det finns jätte många som är mycket närmare. Vi åker sedan till Sollentuna centrum som var nära, och stänger klockan sju enligt appen. När vi sedan kommer så håller hon på och stänger. Vi frågar om hon har stängt och hon svarar aggressivt ”Vi har stängt!”. Hon håller påläggen i handen och vi frågar om hon skulle kunna göra en macka och hon ropar aggressivt ”Vi har ju stängt!”. Vi sa också hur långt tid det tog att åka, 30 min, och hon svarar ”Synd” som att vi är dumma i huvudet. Helt sjukt att de inte kan göra en macka när de stängde framför näsan på oss.

31. mars 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv