Ljungby. Mediåkra ljumna hamburgare med fejkost. Rekommenderas ej. Trodde i min enfald att det skulle vara riktiga varma hamburgare, även med äkta ost på. Dyrt och dåligt. När maten "var klar... Vis mer

Flygstaden Halmstad var detta på och vi fick maten inom 5 minuter och då beställde vi på plats, såg inte att dom stekte maten eller lagade pomfritten, bara packade så misstänker att det var gjort i... Vis mer

Premiärtest för våran del på Mr York Karlskoga. Väntetid 5 minuter blev 18 minuter innan online beställningen blev klar för hämtning. Ouppmärksam och ineffektiv personal, men trevliga när de väl reage... Vis mer

Jag åt med ett sällskap som tyckte sina burgare var goda och det va snabb service. Men jag fick en grilloumiburgare utan sallad, så endast en skiva grilloumi med sås i ett bröd. Jag kan inte dricka ko... Vis mer

1. Hamburgerrestaurant

Vi är burgareantusiaster som snickrar ihop containrar till kök. Bakom rök och os så flippas street food-burgare med ordentlig stekyta och modiga smaker. Allt kött vi serverar är gårdsmärkt och endast från landets bästa gårdar och självklart har vi även ett brett vegetariskt utbud. Här samlas människor med samma kärlek till burgare som vi. Nörd som icke nörd, har du en gång ätit hos oss så gillar vi dig. Det är personalen och kulturen som gör det möjligt för Mister York att leverera en burgare och en personlig service i världsklass, varje dag.

2,8

Middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

Missat köttet

Kom hem efter att ha köpt burgare för att upptäcka att köttet saknades i hamburgaren. Gott med bröd.
Dessutom fått vänta 20 min extra på ordern.
Blir nog inte fler besök här....

22. april 2026

Flertalet gånger så har det blivit fel…

Flertalet gånger så har det blivit fel och problem som personalen vägrar åtgärda direkt efter servering. Kalla burgare, fel antal köttpuckar, dryper fett om dom ut genom påsen innan man hunnit lämna stället. Rekommenderar till den som vill få något den inte beställt för över hajpade priser och erbjudanden.

20. april 2026

Mr York i Enköping fick inte ens vår…

Mr York i Enköping fick inte ens vår beställning. Det började redan utanför, inte mycket som är färdigt, det såg ut som ett påbörjat bygge utanför byggnaden. När jag och sambon var på väg in, så var det HÖG MUSIK från högtalarna........ och den höga musiken fortsatte inne.
Väldigt kalt och inte alls mysigt inne.

Nej tack till Mr York.

15. april 2026

Jönköping mid

Jätte överskattat, pommesen är inte bra. Tog lång tid att få maten även fast det inte var kö. fick inte alla ingredienser på burgaren och köttet var väldigt grått. Maten var också kall

13. april 2026

Bedrövlig service

Bedrövlig service. Fick upp numret på displayen att den var klar, fick sen vänta framme vid disken i 40 min med många andra upprörda gäster. Våra vänner som beställt samtidigt fick sin mat. Försökte då få kontakt men de svarade gång på gång ”kommer strax”. De hade otroligt dålig ton mot varandra och mot gästerna. Kaos. De skyllde på att min beställning inte kommit in, visade då mitt nummer men blev ignorerad. Fel kan hända men när jag tillslut fick min mat (i en påse) fick jag inte ens en ursäkt!! (Ingen ersättning) Har kontaktat företaget med feedback för över en vecka sedan. Inget svar!

5. april 2026

Öppnar inte kl 10:00 i Hyllinge

Öppnar inte kl 10:00 i Hyllinge. Öppnade kl 10:06 idag 12/4 2026. Städningen ej påbörjad när dom öppnade. Såg riktigt grisigt ut, ej torkade bord, vi satt och åt när dammsugare går på fullt ös bredvid oss 10:30. Sedan vatten på hela golvet så man kunde inte gå nånstans. Golvmoppen slogs i vårt bord och stolar 3ggr under tiden vi åt. Riktigt dålig.

12. april 2026

Beställde 4 meny för avhämtning i…

Beställde 4 meny för avhämtning i Bollnäs.
Upptäckte att de endast packat ned 3 burgare av 4 efter en stunds bilfärd.
Mailade och ringde utan svar och mailade igen utan respons efter en vecka!
Kunder verkar inte vara så viktigt för Mister York!!!

22. mars 2026

Beställde mat till en sammankomst.

Beställde mat till en sammankomst.
Saknades 6st strips, burgare, dricka och dipp. Hur svårt kan det vara när man beställer vi webben. Verkar inte bli bättre där trots kritiska recensioner både av kunder och lokaltidning. Vilken värdelös restaurang. Stäng igen så slipper flera bli lurade på maten
Stefan

10. april 2026

Det blir ingen mr york för min del.

Det blir ingen mr york för min del.

Efter att ha läst recensionerna, så kommer inte mr york få besök av mig. Folk är inte nöjda med varken hamburgarna eller personalen.

Jag åker till Sibylla istället.

10. april 2026

Ljungby.

Ljungby.
Mediåkra ljumna hamburgare med fejkost.
Rekommenderas ej.

Dyrt och dåligt.
När maten "var klar" kom mitt nummer på skärmen. Gick fram och de sa att de tar några minuter till, likadant för andra gäster var det.

God natt!

5. april 2026

Bollnäs

Lång väntetid. Var tredje besökare fick fel, så även vi. Maten var nästan kall. Mycket var slut. I köket skrek personalen åt varandra, speciellt den som hade huvudansvaret.

3. april 2026

De har ingen mjölk

De hade ingen mjölk så fick inte min milkshake och fick istället något som är värt mindre blev alltså typ rånad

1. april 2026