Tänkte ta en macka häromdan på Subway i Trollhättan. Tre killar gick när jag kom - annars inga kunder. Tjejen som jobbade höll på med en beställning förstod jag. Efter ca 3 minuter gick jag eftersom... Vis mer
Se hva andre synes
Subway Haninge port 73! Så otroligt dålig attityd hos personalen – framför allt från Lidya. Det här är tredje gången jag blir bemött av henne och varje gång är hon lika otrevlig. Hon mumlar så man in... Vis mer
Extremt snålt framför allt 💯🤬 Då menar jag PÅ RIKTIGT SNÅLT🤬🥴 Är arg på mig själv nu i efterhand att jag inte sa till där o då😨🤬 För detta är det sämsta jag varit med om i upplevelse i helhet,... Vis mer
Väldigt dåligt. Fastnade på toan och var inlåst i minst 10 minuter. Toan låg precis vid ”baren” jag ryckte i handtaget flera gånger, ropade hallå, knackade och ropade hjälp, ingen kom. Tillslut hittad... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Subway is an American privately held restaurant franchise that primarily sells submarine sandwiches and salads.
Kontaktopplysninger
Sub Way 325, 06461, Milford, USA
- subway.se
Var på Subway Backaplan Lördag 30 Mars…
Var på Subway Backaplan Lördag 30 Mars .Nonchalant personal som tydligen inte trivs på sitt jobb och låter det gå ut över kunderna . Skärpning du har ett service yrke .
Väldigt besviken på personalen
Väldigt besviken på personalen. Idag var jag och en kompis på Subway i Örnsköldsvik. Erbjudandet var 2 för 1, först när vi kommer dit är det långsam personal och snålar med allt. Sen när vi ska ta erbjudandet säger dom att det inte finns, våra kompisar kommer snabbt efter och för dom funkar de, det var tydligen en bugg. Vi betalar alltså över 100 kr mer än dom. Vi går fram och frågar varför det blivit som det blivit, dom säger att dom inte kan göra något. Inte ens ett litet erbjudande kunde vi få tillbaka efter deras miss. Har varit där flera gånger tidigare med samma 2 personer som personal och dom är alltid otrevliga och långsamma.
F*(K YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ok här ska mann bestäla en Sub way Makka Fotlång , fråga om sallad o dem miss handla mig me en munk ? Like wha t`?? Kan nog va semre än macdonals kudn servyce faktyskt.HOppas dem får sparken . eller misshandlas av munkar eller att dem får laktos mage .
To asiatiske ansatte
To asiatiske ansatte, som ikke kan tale svensk, ikke kender menuen, kun Pepsi og mountain Dew, som ikke er Zero, og jeg fik lov til at betale 89,- kr fra en 6" , jeg elsker Subway men aldrig mere oskarshamn, han kan ligeså godt lukke, med de ubrugelige personale, men det er han måske også igang med?
Undviker om jag kan
Undviker om jag kan. Tycker mest det är ett evigt väljande, lite USA töntigt över det. Och kaka som tillbrhör till menyn?
Jag besökte Subway i Kungsbacka i…
Jag besökte Subway i Kungsbacka i lördags.
Jag beställde en MELT som jag tog med. Någon minut efter köpet satte jag tänderna i mackan och insåg direkt att detta brödet inte var från idag, i bästa fall gårdagens.
Efter jag ätit halva mackan inser jag att den andra halvan är ännu mer torr jämfört med den andra, då tog jag beslutet att gå tillbaka och påpeka detta.
När jag kommer in i restaurangen frågar jag lugnt och ödmjukt: " - Bakar ni nya bröd varje dag? "- Ja, det gör vi". Jag sa till de att det är omöjligt att detta brödet är från idag det var knappt ätbart. Svaret som jag fick var "Okej, då hade du otur som fick gårdagens".
Självklart fick jag inte reaktionen som var väntad, en ursäkt eller frågan om en ny macka. Istället fick jag ett surt beteende och ett ifrågasättande.
Historien blir dock bättre.
Jag tog ärendet med deras support. Jag får svaret att "en kund har kommit in och klagat efter han ätit upp hela mackan". Detta är ren lögn då jag kom in med halva mackan.
Hur som helst.
Ingen big deal utan bara ett skamligt bemötande från personal och support. Det finns ingen kedja i världen som hade tyckt det var OK att behandla sina kunder på detta sätt.
/Fredrik
Dom var två i kassan
Dom var två i kassan, det var en före mig som tydligen var deras kompis. Dom står och skrattar och pratar. Jag visste precis vad jag skulle ha. Men jag får vänta 5 minuter innan jag fick service, efter att jag själv har frågat om det gick bra att beställa. Känns ju lite pinsamt att bara stå där som ett fån bara för att en vän till Dom ska stå där och tjata. Dålig ouppmärksam personal.
Tar fel priser
Tar fel priser. Betalat överpris i ett års tid, fick nyss veta det. Jag som är stamkund sedan flera år också, tyckte väl det var märkligt att de höjde från 55 till 75-85:- I övrigt jättefin mat men det här blir jag ledsen över.
9/12 backaplan subway
9/12 backaplan subway. The girls that worked there were not engaged in the work and were laughing the most of the time. One girl was quite rude and said the sandwiches were the same when they were not.
The service at Subway Ullared is simply…
The service at Subway Ullared is simply without service. The staff is unaccommodating and unsmiling.
👎väldigt dåligt
👎väldigt dåligt . De anställda förstår inte sitt arbete, det finns erbjudanden i applikationen, men de anställda vägrar att erbjuda dem👎
Otrevligt bemötande
Otrevligt bemötande
Mannen i restaurangen i Ljungby hade ett väldigt otrevligt bemötande. Kvinnan försökte rädda upp men tyvärr Där blir inga fler mackor köpta
Just alright
Well, I guess it's as good of an option as can be. Good, not great. Ingredients weren't fresh that's for sure
Toppenbesök på Subway Falkenberg en…
Toppenbesök på Subway Falkenberg en lördag runt lunch. Personal som hälsar välkommen med ett leende, och hjälper en novis genom sammansättningen utav en god macka. Serviceinriktad med rekommendationer, och hela tiden med kunden i fokus, kul!
Fick inte kaka och dricka gratis i…
Fick inte kaka och dricka gratis i barnmeny som man brukar få.
Amatörmässigt
Subway ® Mall of Scandinavia - Solna
De blandade ihop våra smörgåsar upprepade gånger och sonen som fyllde 10 år fick fel pålägg och ville inte äta. Det var svårt att kommunicera med personalen.
Shlir var så trevlig och var den…
Shlir var så trevlig och var den snällaste
Matförgiftning 2 gånger
Älskar subway länge, men tog en långt break efter att ha blivit matförgiftad där. Till slut kom jag över incidenten och har börjat äta där igen, men nu har jag återigen blivit matförgiftad efter att ha ätit en macka därifrån. Otroligt!
Var på subway i Birsta /Sundsvall helt…
Var på subway i Birsta /Sundsvall helt värdelös insekter som låg synligt på påläggen & det var helt slut på börd
BÄSTA UPPLEVELSEN
BÄSTA UPPLEVELSEN! Subway har det godaste brödet och de godaste påläggen! Jag rekommenderar alla att gå hit om ni vill äta något gott, för ni kommer inte att bli besvikna! Ni kan välja precis vad ni vill ha på er smörgås! Personalen är otroligt trevlig också, så jag rekommenderar verkligen alla att gå till subway!
Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.