Selskapet har svart
Zeer tevreden , goede kwaliteit producten. Er scheelde iets met een besteld product en daarvoor kwam iemand ter plaatse bij mij thuis en dat werd vakkundig opgelost.
Skrevet av virksomheten
Mechelsesteenweg 6, BE-2000, Antwerpen, Belgia
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Heb een 3 zit en 2x een 1 zit gekocht plus poef voor 4000€. Alles zit er in orde uit tot de poef, waar de nietjes uitsteken , de voering zichtbaar is en de stof op de pootjes krom is geknipt. Gemaild met Sofa Company en hun antwoord was das met de hand gemaakt dat kan wat verschillend zijn. En wij bieden u 2 kussens aan voor het ongemak. Ik wil geen kussens ik wil een poef die goed gemaakt is en waar ik mij niet zeer aan doe aan de nietjes en recht geknipt is! Zeer teleurstellend van Sofa Company en slechte afwerking!

Svar fra SOFACOMPANY België
SUPER MOOI MATERIAAL EN SNELLE LEVERING ; ik ga er nog kopen voor een andere woning

Svar fra SOFACOMPANY België
Snelle levering en in zeer goede conditie. Erg goed verpakt voor verzending

Svar fra SOFACOMPANY België
Vriendelijk personeel dat op een rustige manier alle nodige uitleg verstrekte.

Svar fra SOFACOMPANY België
Ik heb online besteld, een fauteuil en een poefje . Toch altijd spannend maar alles is perfect verlopen. Ik kreeg ook per direct de levertijd door en ze hebben zelfs een weekje vroeger alles in perfecte staat geleverd. Het staat prachtig! Goede zitkwaliteit in een hele zachte mooie stof. ook een pluim voor het transportbedrijf, netjes op afgesproken dag en uur geleverd. Een supertevreden klant.

Svar fra SOFACOMPANY België
Super mooie zetels. Je wordt heel goed ontvangen in de winkel personeel is heel vriendelijk. Snelle levering. Alleen bij levering zelf wa problemen maar komt niet door winkel maar door POST.NL doirgegeven aan winkel en gingen contact opnemen met hun. Heel blij met onze nieuwe zetel en van heel goede kwaliteit

Svar fra SOFACOMPANY België
Het was een zeer goede verkoper..wy zyn goed geholpen

Svar fra SOFACOMPANY België
Behulpzaam in de winkel, vriendelijke bediening, eerdere goed ervaring.

Svar fra SOFACOMPANY België
Alles was duidelijk ook heel goed geholpen in gent. klantvriendelijk en zeer content met de zetel. top

Svar fra SOFACOMPANY België
Mooi salon en vriendelijke service en correcte service

Svar fra SOFACOMPANY België
In de winkel goeie service gekregen. Nieuwe salon gekocht en tapijt en salontafel. Alles gaat goed samen. Waren zowel in Brussel, Gent en Schoten gaan zien.

Svar fra SOFACOMPANY België
Our initial visit to the showroom in Schoten was a very pleasant and informative experience. Karima was patient and knowledgeable and did not try to push us into something we did not want. She was very helpful over the phone in getting our order completed a few days after the showroom visit. Delivery was as advertised.

Svar fra SOFACOMPANY België
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.