Ik ben enorm tevreden met deze bank! Het design is prachtig, de kwaliteit is uitstekend en hij past precies in de ruimte van mijn restaurant. De levering was soepel en het meubel is precies zoals op d... Vis mer
Superbe accueil chez Sofa Company Bruxelles, les vendeurs sont présent pour vous conseiller sans vous forcer à l'achat. Je suis extrêmement ravi de mon canapé. La réception à été rapide et impeccabl... Vis mer
Ordered the Paula sofa and it is way better then expected. Very good quality and is beautiful. The sofa arrived expertly packaged. Simple and neat. The transport company had an issue with the del... Vis mer
Mechelsesteenweg 6, BE-2000, Antwerpen, Belgia
De zetel, de info en service in de winkel en de dienst na verkoop waren perfect. De levering was niet naar wens, daarvoor bood de winkel een compensatie aan.

Svar fra SOFACOMPANY België
Prachtige zetel gekocht in het meest levendige blauw. Ik vond mijn smaak niet in de woonwinkels waar beige en grijs de modekleuren nog steeds zijn. Hoera voor Sofacompany waar ik mijn zetel in eender welke kleur kon laten ontwerpen. De zetel is stevig maar zlt goed en hij ziet er supermooi uit! Hij werd ook iets vroeger geleverd dan voorzien, hetgeen ik enkel maar kan toejuichen.

Svar fra SOFACOMPANY België
Vlotte levering, stevig verpakte en mooie degelijke zetels en kussens.
Retourbeleid niet nodig gehad, maar die mogelijkheden zagen er veelbelovend uit en wekken vertrouwen.

Heel goede klantenservice.
Leveringstermijn gerespecteerd.
Heel vriendelijk team zowel bij mail uitwisseling als bij levering.

Svar fra SOFACOMPANY België
Vriendelijke medewerkers, stipte afspraken. Betaalbare mooie sofa's!

Svar fra SOFACOMPANY België
Zeer vlugge en perfecte levering.
Heel mooi product 👍

Svar fra SOFACOMPANY België
Leren kennen door een vriendin die er ook kocht en heel blij dat dit op ons pad kwam. Echt mooie en leuke producten, heel toffe en behulpzame mensen in de winkel.

Svar fra SOFACOMPANY België
Honnêtement, mon expérience avec vous a été plus que merveilleuse. J'ai acheté chez vous un ensemble de salon complet de quatre pièces, qui a apporté une touche d'élégance et de luxe à ma nouvelle maison, et la livraison a été effectuée dans les délais.

Svar fra SOFACOMPANY België
Makkelijk bestellen via website, correcte levering, en vooral een goede kwaliteit van sofa.

Svar fra SOFACOMPANY België
De zetel zelf monteren was moeilijk voor mij als alleenstaande van 71 jaar! Ik vind dit wel een gebrek aan service

Svar fra SOFACOMPANY België
Reeds onze 3de sofa en uiteraard weer super tevreden! Keuze genoeg, zeer vriendelijke verkoop(ster), snelle levering! Omdat we vaak wisselen van interieur (hobby!), maakt het dat de prijs-kwaliteit bij Sofa Company super is! Ik blijf fan!

Svar fra SOFACOMPANY België
De klantenservice was zeer goed : het was zeer moeilijk om met het leveringsbedrijf af te spreken en de klantenservice heeft me daar enorm goed mee geholpen .

Svar fra SOFACOMPANY België
The staff is really caring and paying attention to the client. Also the sofa's I've ordered suit perfectly to my needs. Thanks a lot SofaCompany !

Svar fra SOFACOMPANY België
Je suis extrêmement ravi de mon canapé.
La réception à été rapide et impeccable, suivi en temps réel des livreurs et mon meme aidé à le monter à l'étage sans ascenseur (ce n'était pas prévu normalement d'après les vendeurs). Pour le reste on verra avec le temps