Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Niestety nie mogę polecić podróży z firmą Sindbad. Wyjazd nie spełnił moich oczekiwań. Miał być zapewniony przewodnik, jednak przez całą podróż go nie było. Kierowca był nieuprzejmy i swoim zachowanie... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Komfort jazdy nieadekwatny do ceny. Za bilet z Wurzburga do Jastrzębia zapłaciłam 380 zł, a przez całą drogę (12 godzin! ) towarzyszył mi smród z ubikacji, po prostu fetor przyprawiający o mdłości. Z... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Autobus przyjechał pół godziny później niż wskazywał na to czas na bilecie, we Lwowie musieliśmy przesiąść się na inny autobus, 7 godzin czekania na granicy ukraińskiej + trzy godziny na polskiej, pod... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Podróżowałem autobusem Sindbad z Londynu do Polski. Podczas postoju w Lehrte kierowca poinformował pasażerów, że odjazd nastąpi o godz. 23:25. Gdy wróciłem na miejsce zbiórki przed wskazaną godziną, a... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Reisebyrå
  2. Turoperatør
  3. Transport

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Atrakcyjne ceny i wieloletnie doświadczenie - jesteśmy liderem międzynarodowych przewozów autokarowych w Polsce. Sindbad - podróżuj z nami!

Kontaktopplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

2,0

Alle anmeldelser

78 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Die Fahrer sind unfreundlich!

Die Fahrer sind unfreundlich!! Bei der Frage zwecks umsteigen, Verspätung und etc.wird gleich in unangenehme Ton geantwortet. Am schlimmsten !!nicht mal Bescheid sagen ob man rechtzeitig ankommt!!! Sehr traurig finde ich es!!

16. april 2026

Pani Pilotka

Najlepsza pilotka P.Basia trasa z Włoch do PL 11.04.26 brak adekwatnych słów aby wyrazić uznanie :delikatna,kobieca,uprzejma to jest przykład idealnej pilotki !Pani zdecydowanie zasługuje na wyróżnienie!!! To jest osoba ktora mogłaby z powodzeniem uczyć etykiety inne koleżanki.Podróżuje często Sindbadem i wiem co mówię.Uwielbiam jej spokój ! 5 gwiazdek!!!!

11. april 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

28 marzec podróż z Savona do Inowroclaw…

28 marzec podróż z Savona do Inowroclaw na tej trasie od jakiegoś czasu nie ma pilota,nie ma kto zrobić coś ciepłego do picia,nie ma przerw,w ciągu całej podróży dwie przerwy po 15 minut.Porazka przystanek w Inowrocławiu na PKP,walizki wyrzucane na ulicę gdzie jest duży ruch autobusów miejskich i samochodów osobowych a ulica jest wąska

28. mars 2026

Sinbad (EUROBUS)

Chciałbym zostawić swoją opinię na temat — szczerze mówiąc — najgorszego serwisu, z jakim miałem do czynienia.

Po pierwsze, przewoźnik deklaruje, że w autobusie jest toaleta, dostęp do ładowania, ekrany/telewizor i inne udogodnienia. W rzeczywistości nie było absolutnie nic z tych rzeczy, a najgorsze jest to, że toaleta była zamknięta.

Podróżowało dwoje moich dzieci, jedno z nich ma problemy żołądkowe — brak dostępu do toalety był po prostu niedopuszczalny. To było straszne doświadczenie.

Kupujemy jedne z najdroższych biletów na rynku, a w zamian nie otrzymujemy nic z obiecywanego standardu. W razie potrzeby mogę dołączyć bilety jako dowód. Podróż odbywała się na trasie Warszawa–Lwów, autobusem relacji Gdynia–Charków.

To jest zwyczajne wprowadzanie klientów w błąd i brak podstawowego szacunku dla pasażerów. Warunki były nieludzkie — nawet w znacznie mniej rozwiniętych krajach standard bywa lepszy.

W związku z tym zamierzam złożyć oficjalną skargę zgodnie z obowiązującym w Polsce prawem, ponieważ jest to ewidentne naruszenie praw konsumenta oraz niezgodność usługi z ofertą.

1. Niezgodność z deklarowanymi warunkami
Przewoźnik deklaruje obecność toalety, gniazdek do ładowania, ekranów i innych udogodnień, które w rzeczywistości nie są dostępne.

2. Brak podstawowych warunków sanitarnych
Toaleta jest niedostępna lub zamknięta, co stanowi poważne naruszenie podstawowego komfortu podczas długiej podróży.

3. Zagrożenie dla zdrowia pasażerów
Brak dostępu do toalety stwarza ryzyko dla zdrowia, szczególnie dla dzieci oraz osób z problemami zdrowotnymi.

4. Nieadekwatnie wysoka cena w stosunku do jakości
Cena biletów nie odpowiada faktycznemu poziomowi świadczonych usług.

5. Wprowadzanie klientów w błąd
Informacje o warunkach podróży są niezgodne z rzeczywistością, co można uznać za wprowadzanie konsumenta w błąd.

6. Brak orientacji na klienta
Ignorowanie podstawowych potrzeb pasażerów świadczy o niskim poziomie obsługi i braku szacunku wobec klientów.

7. Niezgodność ze standardami przewozów międzynarodowych
Jakość usług znacząco odbiega od oczekiwanego poziomu dla międzynarodowych przewozów autobusowych.

31. mars 2026

Bezpiecznie do celu

Witam, jechałam trasą z Innsbruck do Opola dnia 10. 02.2026r. Autobus spóźnił się dokładnie 7 minut, kierowcy przepraszali nas parę razy za opóźnienie. Bagaże, bilety, miejsca … wszystko sprawnie. Przez całą trasę bardzo miłe zachowanie kierowców (Pan Mariusz i Stanisław) proponowanie ciepłych napoi , cicha muzyka w tle , filmy . I co najważniejsze toaleta bardzo czysta na całym odcinku trasy. Przystanki , informacje o której w danej miejscowości z którego przystanku jaki numer autobusu.Bezpieczni i z kulturą . Polecam z całego ❤️Stasia R

10. februar 2026

Porażka to mało powiedziane

Porażka to mało powiedziane. W dniu dzisiejszym wyjazd do NL na bilecie źle nabita data. Dzwonie na infolinię mówią że nie będzie problemu ze to zaraz zgłoszą do kierowcy. Dzwonie do kierowcy żeby się samemu upewnić co z tym biletem. .. no ok bilet poprawia ale każą mi z miejsca odjazdu zapierdalać z tobołami w inne miejsce bo w tym co mieli odjeżdżać bo mu źle zawrac! Kurła mnie łatwo było z 4 torbami zapierdalać w to inne miejsce?

28. februar 2026
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Komfort jazdy daje wiele do życzenia

Komfort jazdy daje wiele do życzenia, jednak pilot -pan Tomek to naprawdę odpowiednia osoba na to stanowisko.Pomimo postoju ponad 6h na autostradzie z powodu wypadku, atmosfera była naprawdę luźna i czuliśmy się zaopiekowani.

18. februar 2026

Buta i arogancja

Buta i arogancja panów z obsługi są aroganccy opryskliwi.
Powinni być asertywni a nie mają kompletnie z tym nic wspólnego.
Dokładnie mam na myśli kierowców którzy jechali z Wuppertalu do Dortmundu .13.02.2026.
Jestem zdziwiony że jeszcze nikt was z pracy nie zwolnił!!!

13. februar 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Trudna podróż, ale cena to odzwierciedla...

Pojechałem z przyjacielem z Hagi w Holandii do Niska w Polsce. Cała podróż zajęła ponad 25 godzin. W Hadze wsiedliśmy do pierwszego autobusu, dużego autokaru. Następnie musieliśmy przesiąść się do kolejnego w Dordmund i Opolu. Na ostatnim odcinku zostaliśmy przewiezieni minivanem do mniejszego autokaru, który wysadził nas w Nisku. Autokary są wygodne, a podróż długa, ale do zniesienia. Mniejsze autokary są znacznie mniej przyjemne, zwłaszcza jeśli jesteś już w drodze od 23 godzin. Informacje są dostępne tylko po polsku, a personel ledwo mówi po angielsku. Wskazówka: upewnij się, że masz polskiego tłumacza w telefonie. Musisz bardzo uważać, aby poprawnie się przesiąść. W przeciwnym razie możesz gdzieś utknąć. Autobusy kursują według rozkładu, więc są postoje, ale są krótkie i pilnują punktualnego powrotu do autobusu. Autobusy zatrzymują się również w określonych miejscach, aby zabrać pasażerów. To rozsądna długość trasy, ale zajmuje dodatkowy czas. Z drugiej strony... podróż jest stosunkowo tania.

10. februar 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

I'd travel with them again, very good!

This was my second trip from Lille to London with Sindbad. The bus was about 10 minutes late arriving in Lille but we still arrived in London at the right time so perfect, a little delay can happen, all good.
They use minivans for this journey as it has to get on the train to reach England, a bit tight but comfortable seats.
The driver didn't speak too much English but he spoke enough to state all the important things we needed to know (e.g. passport control).
There are reading lights and USB ports for charging phones.
Only complaint is that they say there will be wifi on board but there isn't. Not a massive issue.
I overall recommend travelling with them and will travel with them again.

29. januar 2026

Klasa

Klasa. Moja liczba wspólnych przejazdów wzrosła do 5. Za każdym razem jestem pod wrażeniem. Wszystko na wysokim poziomie. Kierowcy eleganccy, Panie pilot uśmiechnięte i pomocne. Nie mam zastrzeżeń do przewoźnika. Cieszę się, że jest pewny, bezpieczny i przystępny cenowo.

1. februar 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Czy Sindbad moglby przestac karmic nas…

Czy Sindbad moglby przestac karmic nas przyglupawymi filmami o tym jacy to wszyscy sa cudowni i rowni? Od pewnego czasu zauwazylam propagandowke a nie kino rozrywkowe( jakies pierdoly o rasizmie, tolerancji itp). Podroz jest dluga, warto oszczedzic nam pasazerom propagandowej wizji swiata. To meczace.

31. januar 2026

Brak komfortu

Drogo, ciasno, niekomfortowo, brak miejsca na nogi w autobusie dla normalnej osoby, gdyby nie to że przejazd miałem opłacony nie skożystałbym lepiej dopłacić parę złotych i jechać komfortowo pod drzwi

30. januar 2026

Podziekowania dla Sinbada

Korzystajac z Sinbada przy powrocje z Wloch,przy przesiadce zostawilrm saszetke w innym autobusie.W Opolu zglosilem to panu w zołtej kamizelce, ktory szybko porozumial sie z kierowca i powiadomil mnie ze saszetka zostanie mi przesłana z Olsztyna.Rzeczywiscie p.Jarek zajał sie ta sprawa,przeslam mi ja NA KOSZT firmy,za co bardzo dziekuje.Jan z Krakowa.

24. januar 2026

Trasa Włochy

Trasa Włochy - Warszawa Zachodnia
Autobus bardzo niewygodny, z toalety śmierdzi.
Kierowcy bardzo obniżają czas przejazdu robiąc przystanki co 50 minut. Mówię o trasie powrotnej, bo w drugą stronę dało sie w miarę dojechać. Przystanki powodowały dyskomfort, typu brak snu, rozbudzenie, otwarte srodkowe drzwi gdzie wiało, i szybko można bylo załatwić swoje zdrowie. Reasumująs nie polecam, wręcz odradzam jazdę tymi liniami.Radziłbym kierownictwu zbadac sprawę i zmienić wiekszość dyskomfortowych sytuacji, a co za tym idzie również taboru i gruntowne rozmowy z kierowcami!!!

25. januar 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv