Na tot volle tevredenheid in 2025 kunststofkozijnen te hebben laten plaatsen aan de voorzijde van onze woning dit jaar een nieuwe kunststof pui, keukendeur en raam laten plaatsen aan de achterzijde va... Vis mer
Se hva andre synes
De offerte was 30% duurder dan andere offertes maar wat zouden we er veel voor terugkrijgen: eigen vaklui, korte lijntjes, service en nog een aantal dingen. Maar helaas niets van dat alles h... Vis mer
Selskapet har svart
Vanaf de eerste ontvangst tot en met de plaatsing van onze pui: geweldig. Bijster Kozijnen hield zich stipt aan de afgesproken (lever) tijden. Prettig en makkelijk contact. Kwalitatief zeer goed k... Vis mer
Bijster is in het bezit van een mooie uitgebreide showroom waar je vakkundig en uitgebreid geadviseerd word. De offerte is overzichtelijk zonder verborgen punten en komma's. De levering en montage ve... Vis mer
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Mooie kozijnen
Mooie showroom en verder goed bedrijf, al zijn ze vergeleken met een andere aanbieder aardig aan de prijs. In mijn geval zo’n 30% duurder!! De garantie is echter op orde en ze hebben een VKG keurmerk. Beetje meer zekerheid dus voor de klant. Ze leveren verder goede producten en huren, in ons geval, goede vaklui in. Met dit laatste valt of staat het natuurlijk vooral.
De werkmannen zijn 2 dagen bezig geweest en hebben alles goed geïnstalleerd. Na de installatie is alles netjes opgeruimd.
Let bij het inmeten op dat je alles weg hebt gehaald, wat later ook weg zal zijn bij de plaatsing. In ons geval bijvoorbeeld werd een kozijn ingemeten vanaf de bestaande vensterbank in de keuken en voor de schuifpui werd gemeten vanaf het laminaat. Het nieuwe kozijn zou dus OP de natuurstenen vensterbank geplaatst worden!! Zeker bij de vensterbank zou dit een probleem op kunnen leveren als deze later vervangen zou moeten worden, bijv nieuwe keuken en nieuw werkblad met bijpassende vensterbank. Die vensterbank zou er dan nooit meer uitkunnen! Waarschijnlijk onnozel van mij, maar ik had gedacht dat dit meegenomen zou worden in het inmeten. Het kwartje viel een dag later, waarna ik de vensterbank en een gedeelte van het laminaat verwijderd heb. Dhr Bijster heeft het een en ander daarna nogmaals ingemeten en nu volgens wens.
De offerte wordt gemaakt in Hillegom, zonder dat er ter plaatse bekeken wordt wat er precies moet gebeuren. Na het tekenen van de offerte, komt dhr Bijster kijken en inmeten. In ons geval was er in de offerte een post opgenomen voor het aanpassen van de fundering. Deze bleek bij het inmeten toch niet nodig en zou achteraf niet betaald hoeven te worden. Bij de uiteindelijke afrekening werd deze post echter nog opgevoerd, waarna na telefonisch contact de factuur aangepast werd. Beetje flauw dat daarna wel een andere post werd opgevoerd, namelijk aanbrengen van verglaasde waterslagen. Dit was echter een optie, waar ik geen gebruik van had willen maken, omdat deze al aanwezig waren. Hier is ook niet naar gevraagd. Wel is het door mij opgemerkt bij het verwijderen van de oude waterslagen, maar de werkman meldde: dat moet van Bijster.
Vanwege het feit dat we overal triple glas en een nieuwe isolerende voordeur hebben laten installeren, komen we in aanmerking voor subsidie. Hier zou de firma wel wat klantvriendelijker kunnen zijn. Ik heb ook mijn spouwmuur laten isoleren en dezelfde dag nog kreeg ik alle gegevens om de subsidie aan te vragen, keurig op een rijtje, met een stappenplan+ screenshots voor de aanvraag. ( Ze wilden het overigens zelfs gratis voor je aanvragen!!) De firma Bijster verwijst voor meldcodes naar hun website en naar de website van de overheid. Ik ga er maar vanuit dat ik de goede gegevens heb gebruikt bij mijn aanvraag. De oppervlakte moet je zelf berekenen. Niet heel spannend, maar als je klantvriendelijk wilt zijn, zou het netjes zijn om alle gegevens voor de subsidieaanvraag op een rijtje aan de klant aan te leveren. Voor de leverancier moet dat toch veel eenvoudiger zijn dan voor de klant, die maar moet hopen dat hij de goede gegevens ingevuld heeft. Voor mensen die moeite hebben om het geheel in te vullen, zou een stappenplan natuurlijk ook erg fijn zijn.
Als ik nu naar het geheel kijk, ben ik wel blij dat ik alles heb laten vervangen: onderhoudsvriendelijk, geen houtrot meer, goed geïsoleerd en het ziet er mooi uit!!
NB 10-07-2025
De aanvraag voor de landelijke ISDE subsidie is gelukt.
De gemeente Noordwijk heeft ook een subsidiepot waar ik aanspraak op zou kunnen maken. Ik mag hier niet zelf aangeven welke waarden het glas etc heeft, maar de installateur moet deze gegevens op papier aanleveren.
Ik heb aan de firma Bijster gevraagd om uitgewerkte documentatie betreffende de NIP (Noordwijkse Isolatiesubsidie).
Op de website van de gemeente Noordwijk wordt gemeld: “Let op: facturen voor isolatiemaatregelen (vloer, bodem, muur, dak en glas) zonder vierkante meters en ISDE meldcode worden niet in behandeling genomen. Vraag het uitvoerende bedrijf deze te vermelden op de factuur. “
Bijster geeft aan: "Wij kunnen niet kosteloos extra documenten gaan opstellen, zeker niet wanneer het geen standaard onderdeel is van onze levering.
Het is dus niet dat we niet willen helpen, maar we moeten realistisch blijven over wat redelijk is. Wij kunnen niet verplicht worden om voor iedere klant en aanvraag een aanvullende verklaring op maat op te stellen, zonder dat hier iets tegenover staat.”
Zoals ik al eerder zei tegen de firma Bijster: ik betaal een behoorlijk bedrag voor kozijnen etc., meer dan bij een vergelijkend bedrijf, en dan mag ik toch wel dat stukje service krijgen!!
Kwa kozijnen en plaatsing zou ik 5 sterren geven, maar dit stukje ontbreken van service naar de klant is 1 ster waard.

Vervanging slaapkamerkozijn 1e etage
Bij aanschaf goed en uitgebreid advies gekregen over te gebuiken materialen. Communicatie vooraf was duidelijk, alleen hadden we graag bevestiging gezien van b.v. aanbetaling. Tijdige aankondiging vooraf over plaatsingsdatum. Plaatsing verliep ook volgens plan.

Echt een aanrader!
Inmiddels 2 voordeuren, en 2 raampartijen vernieuwd door Bijster kozijnen en alles is naar volle tevredenheid gebeurt. Zeer netjes geplaatst en afgewerkt!
Vandaar ook wederom weer klant bij Bijster voor de laatste kozijnen. Zeer betrouwbaar en prettig bedrijf wat mij een gerust en goed gevoel geeft!
Kortom een echte aanrader! Top!

Bijster kozijnen
Vanaf showroom, thuis inmeten tot het plaatsen van de kunsstof kozijnen op de eerste etage helemaal top! Vriendelijk, professioneel, behulpzaam en deskundig. Volgende kozijnen zeker weten weer bij dit bedrijf

Svar fra Bijster Kozijnen
Bijster Kozijnen is een heel goed…
Bijster Kozijnen is een heel goed bedrijf, wij zijn in de showroom erg goed te woord gestaan door een hele vriendelijke jonge dame Wendy.
zij heeft ons alles uitgelegd en laten zien over de Kunststof kozijnen.
wij kwamen eigenlijk voor twee kozijnen maar tenslotte is bij ons bijna het hele huis in het nieuw gestoken.
De montage is gedaan door twee heel vakbekwame jonge mannen, en deze hebben ook alles keurig gemonteerd en erg netjes achtergelaten.
Na een week zat alles erin met nog wat extra werk, zoals steun balken vervangen en het dak van onze erker wat geïsoleerd moest worden.
Zelfs een Stukadoor is door hun geregeld en deze was gelijk de week erop al in huis om alles weer netjes af te werken.
Wat zijn wij blij met onze kozijnen en de keuze voor dit bedrijf.
Bijster Kozijnen bedankt voor alles .

Een heel prettig bedrijf
Een heel prettig bedrijf. Prima advies. Mooie showroom. Ze nemen de tijd voor je en denken met je mee. Alle vragen worden netjes beantwoord en je krijgt alle tijd om tot een besluit te komen. Handig dat Bijster ook extra’s kan leveren om deuren en kozijnen mooi af te maken. Zo kun je alles in 1 keer regelen. Ook na de installatie kun je rekenen op een goede service. Je kunt merken dat dat ze er alles aan doen om van jou een tevreden klant te maken. Ik zal er graag terugkomen. Van harte aanbevolen!

Svar fra Bijster Kozijnen
Super tevreden met het resultaat
Super tevreden met het resultaat. Wij zijn in de winkel op een leuke manier ontvangen en kregen meteen een goede indruk. Het eindresultaat mag er dan ook zeker wezen en voor onze volgende kozijnen gaan wij dan ook zonder twijfel weer naar Bijster!

Gewoon degelijk en goed!
In de slechte recensies herkennen wij ons niet. We zijn in de showroom vriendelijk te woord gestaan. En wij vinden het helemaal geen probleem als dat wat zakelijk is. Verder is alles goed opgemeten en geplaatst. Vriendelijke monteurs. Dus wat ons betreft is dit bedrijf zeker aan te raden!

Svar fra Bijster Kozijnen
Top bedrijf, van begin tot eind!
Vanaf het begin van het traject tot het einde is het een heel fijne ervaring geweest met Bijster Kozijnen. Hier werken hele leuke, gezellige mensen en je ziet dat ze ook echt plezier hebben in het werk. De accountmanager is uiteraard een hele leuke, gezellige jongen. Receptie en planning nemen altijd super leuk de telefoon op, onthouden wie je bent en je wordt goed geholpen. De jongens van het plaatsen van de kozijnen, zijn erg leuk in de omgang en staan altijd klaar om je vragen goed te beantwoorden. De werkuitvoerder/project manager die zelf om half 8 bij ons de raamdecoratie op komt hangen omdat hij het niet leuk vindt dat wij met een vuilniszak voor de ramen slapen. (qua planning zou dat een week later gebeuren). En de Boss himself die weet wie je bent, vraagt hoe we alles vinden en zelf de kozijnen in komt meten geeft ook een super goed gevoel bij dit bedrijf. Kortom: Top!! Wij hebben hele hele huis voorzien van nieuwe kozijnen. De buitenkant van de kozijnen zien er echt top uit! De binnenkant maken ze mooi af dmv het plaatsen van een kunststof latje. Super blij mee dus!!

Svar fra Bijster Kozijnen
Zeer tevreden, en erg blij met de nieuwe kozijnen.
Deskundige medewerkers, snelle levering. Zeer tevreden over het harde werken van de mannen die de kozijnen moesten plaatsen. Alles ging in overleg met ons. We hadden nog een paar kleine opmerkingen na het plaatsen, maar die werden dezelfde dag nog opgelost. Heel erg blij met onze nieuwe kunststof kozijnen!

Svar fra Bijster Kozijnen
Weer een mooi product ontvangen.
Na een eerdere ervaring met dit bedrijf, kunstof balkondeur en badkamerraam hebben ze weer een zeer mooie voordeur bij ons geplaatst.
Na offertes bij diverse kunstof leveranciers toch weer gekozen voor Bijster. Het bedrijf geeft de klant veel aandacht en het personeel is zeer vriendelijk. Het lange garantie termijn geeft ook veel vertrouwen. Wij zijn erg blij met het resultaat.

Svar fra Bijster Kozijnen
Gewoon een heel mooi product
Gewoon een heel mooi product, en van A tot z goed begeleid door leuke mensen.
En goede vaklui die het kwamen monteren

kunststof voordeur
Nieuwe kunststof voordeur en kozijnen laten plaatsen. Het scheelt nu zoveel kou in de gang. Goed geholpen en een zeer bekwaam iemand heeft de deur geplaatst

Klasse verlochend zich niet
Bijster is een bedrijf dat gebruikmaakt van alleen 1e klas producten en voegt aan toer een team van monteurs die goed opgeleid zijn en hun vak verstaan. De after sales is perfect en geeft mij als klant een enorm vertrouwen in de garantie die Bijster biedt en de assistentie via uitstekende producten zoals bijvoorbeeld een jaarlijkse controle en welke worden gedaan door zeer ervaren monteurs met veel product kennis.

Uitstekende service & kwaliteit
Uitstekende service & kwaliteit! Aanrader!

Svar fra Bijster Kozijnen
Uitstekende service en prachtige kozijnen
We zijn super blij met de mooie kozijnen van Bijster. Vanaf het eerste bezoek aan de showroom was de service uitzonderlijk! Het team is vriendelijk, denkt mee in mogelijkheden en namen uitgebreid de tijd om al onze vragen te beantwoorden. Mooie kwaliteit kozijnen en hele goede service!
We zijn er heel blij mee!

Top personeel
Snelle reactie, goed materiaal, bekwaam personeel, meedenkend

Fijne communicatie,
Fijne communicatie,
Denken goed mee en zijn eerlijk in advies

Svar fra Bijster Kozijnen
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.