Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Op 16 April zijn onze Zonnepanelen geïnstalleerd de monteurs waren zeer vriendelijk en correct. De montage verliep vlekkeloos en erg professioneel en ook uitzonderlijk snel . Ook de uitleg over de... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede app, alles heel inzichtelijk! Wel de modus ‘Slim, automatisch’ aanzetten. Daarmee krijg je een vergoeding voor het dimmen van de zonnepanelen als er teveel teruggeleverd wordt en heb je geen las... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Energileverandør
  2. Energiutstyr og -løsninger
  3. Solenergileverandør

Skrevet av virksomheten

Nederlands slimste energiespecialist Zonneplan is Nederlands slimste oplossing voor een lagere energierekening. Met de tools en producten van Zonneplan maak jij stroom slim, groen en betaalbaar. Zo werkt Zonneplan aan de toekomst van energie op het gebied van zonnepanelen, laadpalen en de slimme levering van energie voor Nederlandse huishoudens. Heeft u een vraag of storing? Neem contact met ons op! Wij verlenen persoonlijke service zoals we die zelf willen ervaren.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 98 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Zonneplan

De montage verliep vlekkeloos en erg professioneel en ook uitzonderlijk snel .
Ook de uitleg over de werking was duidelijk dus voor ons een dikke tien zouden we in de toekomst nog meer panelen willen zullen we zeker weer met hun in zee gaan.
Bij deze bedankt voor de goede begeleiding en uitvoeringen.

Svar fra Zonneplan

Wat een prachtige review, dank jullie wel! Geweldig om te horen dat de installatie zo soepel en professioneel is verlopen en dat de monteurs vriendelijk en correct waren. Een dikke tien, dat is een fantastisch compliment! Mocht er in de toekomst uitbreiding komen, dan staan we natuurlijk weer graag voor jullie klaar.

Goede ervaring

Goede ervaring, bij Vattenfall betaalde ik €465 terug voor teruglevering kosten. Bij Zonneplan geen teruglevering snel verdiend. Duidelijke en overzichtelijke app waar je gebruik en teruglevering goed bij kan houden
Zeker een aanrader

17. april 2026

Svar fra Zonneplan

Bedankt voor de review! Wat een verschil zeg. Mooi dat je bij Zonneplan geen terugleverkosten hebt en dat je dat bedrag snel hebt terugverdiend. Fijn ook dat de app duidelijk en overzichtelijk is en je goed inzicht geeft in je verbruik en teruglevering.

Installatie ging vlekkeloos

Installatie ging vlekkeloos, zelf niet veel van gemerkt behalve het boren dan: maar dat hoort erbij. Inmiddels een paar maanden verder en overdag ben ik alleen maar aan het terug leveren. Moet gezegd worden dat wij de panelen via de huurvereniging hebben gekregen, dus heeft de aanschaf ons niets gekost

15. april 2026

Svar fra Zonneplan

Wat fijn om te horen dat de installatie vlekkeloos is verlopen. Mooi dat je inmiddels volop teruglevert en dat de panelen zo goed hun werk doen. Veel zonnige uren gewenst!

Netjes gemonteerd

Netjes gemonteerd

Svar fra Zonneplan

Mooi om te horen dat alles netjes is gemonteerd! Dank voor je review en veel plezier met je installatie. ☀️

Waarom niet naar beter!

Onze vorige leverancier wil/kon geen beter voorstel voorleggen dan Zonneplan, ondanks dat wij al meer dan 20jaar klant waren, dit geeft al aan dat ze dit belangrijk niet vinden, wij denken hier anders over.

Svar fra Zonneplan

Bedankt voor het delen van je ervaring. Mooi dat jullie bewust hebben gekozen voor een partij die beter aansluit bij wat jullie belangrijk vinden. Welkom bij Zonneplan!

Zeer tevreden

Goede, duidelijke info, konden ook steeds bellen met vragen. Installatie gebeurde netjes.

5. mai 2025

Svar fra Zonneplan

Wat fijn om te lezen dat de informatie duidelijk was en dat je steeds kon bellen met je vragen! Mooi dat de installatie netjes is uitgevoerd. Dank voor je vertrouwen! ☀️

Prima service

Prima service, klantvriendelijk en duidelijkheid in de communicatie naar klanten!

15. april 2026

Svar fra Zonneplan

Wat een mooie review, dank je wel! Fijn om te horen dat je de service als prima ervaart en dat de klantvriendelijkheid en duidelijke communicatie zo worden gewaardeerd.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Kijk uit met het aanbrengen van nieuwe klanten

Kijk uit met het aanbrengen van nieuwe klanten. Met de “Deel en Verdien” actie word je ronduit besodemieterd. Ik bracht mijn buurman aan als nieuwe klant. De actie is hij € 100,00 korting en ik € 50,00 beloning. Achteraf krijg ik ineens de beloning niet omdat ik in november ‘24 ook al een welkomstkorting heb gekregen toen ik klant werd. Maar dat staat nergens en ik heb mn buurman gewoon de kortingslink vanuit de app kunnen sturen. Zonneplan heeft dankzij mij een nieuwe klant maar komt zijn belofte niet na.

14. april 2026

Svar fra Zonneplan

Dank je voor je bericht. We begrijpen dat dit ontzettend frustrerend is, zeker als je via de app een link kon delen en er achteraf een voorwaarde blijkt te gelden waar je niet van op de hoogte was.

We zijn momenteel bezig om dit voor je uit te zoeken en komen hier volgende week bij je op terug met een inhoudelijke reactie.

Snelle afspraak

Snelle afspraak, goed geleverd, vriendelijke personeel

7. april 2026

Svar fra Zonneplan

Wat goed om te lezen dat alles snel is geregeld en goed is geleverd! Fijn dat je het team als vriendelijk hebt ervaren. Dank voor je mooie review!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het bedrijf heeft netjes gewerkt en…

Het bedrijf heeft netjes gewerkt en waren erg snel
Vriendelijke mensen
Ben blij met onze zonnepanelen

Svar fra Zonneplan

Wat mooi om te horen dat er netjes en snel is gewerkt! Fijn dat het team vriendelijk was en dat je zo blij bent met jullie zonnepanelen. ☀️

Slechter wordt het niet!

Mijn oom en tante zijn beide overleden, ze waren klant bij zonneplan ze betaalden elke maand 360 euro in jan was de afrekening en daarna moesten wij nog iedere maand 360 euro betalen terwijl ik al gemeld dat er niemand meer woond in het huis, het huis staat leeg kachel op 14, dus dan denk je dat je als je eind maart overstapt, dat je dan geld terug krijgt, wat heel logisch is, omdat er niemand woont, maar ik kreeg maar 30 euro terug en ze hadden inmiddels ook het voorschot van april er al weer afgehaald, terwijl we in april al bij een andere leverancier waren, dat geld heb ik ook niet meer terug gekregen, dus ik zeg pas op met zonneplan, het zijn dieven!

Svar fra Zonneplan

Dank dat je dit deelt. Allereerst gecondoleerd met het verlies. Dat je in zo’n periode ook nog met dit soort financiële zaken bezig moet zijn, maakt het extra zwaar.
Wat je beschrijft over het blijven incasseren van het voorschot terwijl de woning leeg stond en er al een overstap was geregeld, is begrijpelijk frustrerend. Bij een overlijden hoort een contract zorgvuldig en correct te worden beëindigd, met een duidelijke eindafrekening en correcte verrekening van betaalde voorschotten.
Als er volgens jou bedragen niet zijn teruggestort, dan moet dat inhoudelijk worden uitgezocht. Zou je ons willen mail op service@zonneplan.nl dan kijken we graag met je mee.

Zonneplan: dynamische energie

Het beeld wat Zonneplan schetst heb ik werkelijk in positieve zin ervaren. De transparante app geeft ieder moment van de dag de actuele situatie waarop je het verbruik van je energie nauwlettend in de gaten kunt houden en daarop daadwerkelijk je verbruik gaat afstemmen. Het plannen van het opladen van je auto kun je zelf doen op basis van de getoonde tarieven of overlaten aan de app-technologie.

Svar fra Zonneplan

Wat mooi om te lezen dat je het beeld dat we schetsen ook echt zo ervaart! Fijn dat de app je op elk moment inzicht geeft en dat je daardoor bewust kunt sturen op je verbruik. Dank voor je vertrouwen! 🚗

Overgestapt

Pas lid van zonneplan, overstappen als heel fijn ervaren en de zonneplan app helemaal geweldig .
Alleen al voor de duidelijke app zou ik niet meer overstappen

Svar fra Zonneplan

Wat leuk om te horen dat je net bent aangesloten! Fijn dat de overstap zo soepel is verlopen en dat de app zo goed bevalt. Geweldig dat juist het duidelijke overzicht in de app voor jou het verschil maakt. Dank voor je vertrouwen! ☀️⚡

Fijn contact

Fijn contact, prima energie contract

Svar fra Zonneplan

Wat fijn om te lezen dat het contact prettig is en dat het energiecontract goed bevalt! Dank voor je mooie review. ⚡

thuisbatterij geïnstalleerd…door zonneplan

9 april een thuisbatterij geïnstalleerd door zonneplan en zeker 2 vakkundige monteurs. Zij waren vriendelijk en vakkundig voor de klant.Ze hebben alles netjes geplaatst en afgewerkt met een goede uitleg. Een pluim voor deze twee heren

9. april 2026

Svar fra Zonneplan

Wat geweldig om te horen dat de installatie zo goed is verlopen! Fijn dat de monteurs vriendelijk en vakkundig waren en alles netjes hebben geplaatst en duidelijk hebben uitgelegd.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

fijne combi van groen en financieel voordeel

Er zijn een aantal haken en ogen en ook al begin je met nul verstand je wordt goed begeleid in wat het precies inhoud, heb nu een batterij met zonnepanelen en ben er heel blij mee.

11. april 2026

Svar fra Zonneplan

Wat fijn om te lezen dat je je goed begeleid voelde, zelfs zonder voorkennis. Mooi dat alles duidelijk is uitgelegd en dat je nu een batterij met zonnepanelen hebt waar je blij mee bent!

Tevreden

Super bedrijf top geregeld en geplaatst!

15. september 2025

Svar fra Zonneplan

Wat een mooie woorden, dank je wel! Geweldig om te horen dat alles top is geregeld en geplaatst. Daar doen we het voor! ☀️

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Panelen brengen heel goed op

Panelen brengen heel goed op! Kundig en vlot geïnstalleerd. Zonneplan komt heel goed de afspraken na. Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Goede voorlichting vooraf en goede nazorg (telefoontje na enkele maanden hoe de zonnepanelen bevallen). Achteraf betalen en een duidelijke, overzichtelijke app.
Wil je zonnepanelen; ga zeker te rade bij Zonneplan. Eerlijk advies en goede behandeling. En van alle aanbieders waren ze in mijn geval ook nog de goedkoopste! Al met al TOP!!!

Svar fra Zonneplan

Wat een geweldige review, dank je wel! Fantastisch om te horen dat de panelen zo goed presteren en dat de installatie kundig en vlot is verlopen. Mooi dat je onze voorlichting, nazorg en de duidelijke app waardeert.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Het contact ging vlot en was duidelijk

Het contact ging vlot en was duidelijk. De installatie ging zoals gepland en hun uitleg over de zonnepanelen was prima! Snel uitgevoerd en professioneel. Het ligt er nu bijna 1 jaar, alles naar wens!

Svar fra Zonneplan

Wat mooi om te lezen dat alles zo soepel is verlopen! Fijn dat het contact duidelijk was, de installatie volgens planning ging en de uitleg over de zonnepanelen helder was. Dank voor je vertrouwen en veel zonnige opbrengst gewenst! ☀️

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv