Bijster Kozijnen Anmeldelser 50

TrustScore 4.5 av 5

4,3

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

De offerte was 30% duurder dan andere offertes maar wat zouden we er veel voor terugkrijgen: eigen vaklui, korte lijntjes, service en nog een aantal dingen. Maar helaas niets van dat alles h... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vanaf de eerste ontvangst tot en met de plaatsing van onze pui: geweldig. Bijster Kozijnen hield zich stipt aan de afgesproken (lever) tijden. Prettig en makkelijk contact. Kwalitatief zeer goed k... Vis mer

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Betrouwbaar en vakkundig familiebedrijf

Na tot volle tevredenheid in 2025 kunststofkozijnen te hebben laten plaatsen aan de voorzijde van onze woning dit jaar een nieuwe kunststof pui, keukendeur en raam laten plaatsen aan de achterzijde van onze woning. Ook deze werkzaamheden zijn tot volle tevredenheid verricht. Vakkundige plaatsing en mooie afwerking. Aan alles is te merken dat je zaken doet met een betrouwbaar familiebedrijf, goede communicatie, goede voorlichting en heel vakkundige medewerkers. Kortom in onze ogen is Bijster een TOP bedrijf.

22. mars 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dure offerte zonder klantvriendelijkheid

Maar helaas niets van dat alles hebben we gezien. De vaklui van de plaatsing waren zelfs ingehuurd.

Er bleken naderhand nog wat opleverpunten te zijn waar wij zelf achteraan moesten gaan. Gelukkig zolang wij de eindfactuur niet betaalden waren ze nog enigszins bereikbaar.

Na het betalen van de laatste factuur is de firma bijster mij volledig gaan negeren. Er wordt geen reactie meer gegeven op mijn mails. Niks bijzonders, gewoon een overzicht voor de isolatiesubsidie. Dit wat bij elk gesprek in de zaak, voor het tekenen van de offerte, gewoon is beloofd.

Wij zijn zeer teleurgesteld in Bijster kozijnen en zullen de firma aan niemand aanraden.

13. mai 2025

Beste Marjolein,

Wij staan eerlijk gezegd best versteld van uw review. Wij herkennen ons niet in het geschetste beeld.

De opleverpunten zijn naar ons weten netjes en volledig opgelost, en gedurende het traject hebben wij steeds gereageerd op uw berichten. Wij begrijpen wel dat sommige opleverpunten langer hebben geduurd dan wij zelf ook hadden gewild. Hierbij zijn wij echter mede afhankelijk van externe factoren zoals levertijden, en helaas liggen sommige zaken buiten onze macht.

Wat betreft de subsidie: het aanleveren hiervan is geen standaard verplichting vanuit ons, maar een extra service die wij onze klanten bieden. Het kost onze collega bovendien aanzienlijk wat tijd om dit zorgvuldig uit te zoeken en samen te stellen. Zoals ook per e-mail aan u is toegelicht, heeft het systeem de afgelopen week niet naar behoren gewerkt, waardoor dit proces vertraging heeft opgelopen. Desondanks hebben wij de benodigde informatie en de subsidieaanvraag wel degelijk aan u toegestuurd.

Wij vinden het dan ook jammer en eerlijk gezegd verdrietig om te lezen dat u ons via deze weg op deze manier neerzet, terwijl wij naar ons idee zijn nagekomen wat wij vooraf hebben besproken en beloofd.

Mocht er toch nog onduidelijkheid zijn, dan staan wij uiteraard open om dit alsnog met u te bespreken.

Bijster Kozijnen

Zéér tevreden!

Vanaf de eerste ontvangst tot en met de plaatsing van onze pui: geweldig.
Bijster Kozijnen hield zich stipt aan de afgesproken (lever) tijden.
Prettig en makkelijk contact.
Kwalitatief zeer goed kozijn, perfect afgewerkt zowel binnen als buiten.
Zeer vriendelijk en netjes personeel!

9. februar 2026

Vakkundig bedrijf

Bijster is in het bezit van een mooie uitgebreide showroom waar je vakkundig en uitgebreid geadviseerd word. De offerte is overzichtelijk zonder verborgen punten en komma's. De levering en montage verlopen prima volgens afspraak waarna de schone oplevering grondig wordt doorlopen. Het blijft een investering maar Bijster maakt waar wat het beloofd, en dat is die investering zeker waard.

4. mars 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Boeidelen laten vervangen.

Boeidelen laten vervangen.
Afwerking laat te wensen over.
Daktrim garage beschadigd.
Meerde dakpannen gebroken.
Te veel vooraf betalen en al vragen om eindafrekening voor het werk volledig af is.

19. mai 2025

Geachte heer,
Naar aanleiding van uw bericht willen wij graag inhoudelijk reageren op de door u genoemde punten.
Tijdens het plaatsen van de boeidelen kregen wij te maken met een vogelnestje onder het dak. Hierdoor hebben wij de werkzaamheden tijdelijk moeten aanpassen en konden wij het werk niet in één keer afronden. Nadat het nest verlaten was, zijn wij conform afspraak teruggekomen om de werkzaamheden volledig af te maken.
Tijdens de uitvoering hebben wij bovendien geconstateerd dat uw dakpannen in slechte staat verkeerden. Om verdere problemen te voorkomen hebben wij van u dakpannen gekregen welke wij voor u hebben vervangen. Dit is niet aanvullend aan u doorberekend.
Met betrekking tot de daktrim van de garage: onze dakdekker is ter plaatse geweest omdat de bestaande daktrim eveneens in slechte staat was. Wij hebben van u geen afzonderlijke melding ontvangen over nieuwe schade of aanvullende punten zoals nu genoemd. Indien er nog zaken zijn die aandacht vragen, vernemen wij dat uiteraard graag zodat wij dit kunnen beoordelen.
Wat betreft de betaling: u heeft akkoord gegeven op de opdracht nadat alles met u was doorgenomen. Wij hanteren standaard een aanbetaling van 30%, conform de VKG-richtlijnen. De eindafrekening wordt standaard opgesteld bij afronding van het werk. U heeft het resterende bedrag pas hoeven te betalen nadat wij zijn teruggekomen om de werkzaamheden na het verwijderen van het vogelnest volledig af te ronden.

Wij betreuren het dat u enigszins ontevreden bent, maar herkennen ons niet in het beeld dat het werk onzorgvuldig of onvolledig is uitgevoerd. Mocht u specifieke punten alsnog samen willen bekijken, dan zijn wij uiteraard bereid om een afspraak in te plannen.
Wij zien uw reactie graag tegemoet.
Wendy Bijster

Vurdert til 5 av 5 stjerner

2x kozijnen vervangen voor kustof.

Een uitgebreide voorlichting over de keuze van kozijnen en type glas.
Eerst zelf ingemeten die gegevens aan Bijster Kozijnen door gegeven en later kwam de baas het zelf nog eens na meten en uitleg geven over het plaatsen van de kozijnen.

20. november 2025

Uitstekende service

3 jaar na plaatsing hadden wij een probleem met het dakraam. Dat is op korte termijn keurig opgelost door 2 vakbekwame en zeer vriendelijke monteurs. Dit viel onder de garantie op het dakraam.
Kortom: de serviceverlening is heel goed.

2. desember 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij zijn toevallig bij Bijster Kozijnen…

Wij zijn toevallig bij Bijster Kozijnen terecht gekomen. Vanaf moment één voelde het goed. Het eerste contact, het offertetraject, het definitieve inmeten tot en met de uitvoering.
Kortom zeer tevreden

17. oktober 2025

Super met dakkapel

Goeie service. Dakkapel super strak en netjes geplaatst. Kwamen op afgesproken tijd. Vriendelijke mensen zowel in de showroom, als de projectleider en de harde werkers die het dakkapel gedaan hebben. Heel blij mee. Wordt ook meegedacht. Top!

30. september 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Excellent service and top-quality installation

We had an excellent experience with Bijster from start to finish. Elizabeth and Bob were extremely accommodating and easy to work with, while Job and Thomas carried out the installation of our sliding doors, balcony door, and windows. Everything was done professionally, with great attention to detail and a friendly touch.

The quality of the work is outstanding, the process was smooth, and the communication clear throughout. We are very happy with the results and will definitely use Bijster again in the future.

28. mai 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bedrijf komt afspraken na, en levert goede service

Na een bezoek aan een grote kozijnen leverancier bij ons in het dorp kwamen wij van een koude kermis thuis. Eens verder kijken leverde ons Bijster Kozijnen op in Hillegom. Gebeld voor informatie, afspraak gemaakt en ons verzocht om wat grove maten mee te nemen zodat men daar alvast mee kon rekenen. Wij werden op de dag van de afspraak vriendelijk door Nino ontvangen met koffie, thee en klein presentje.
Na onze wensen kenbaar te hebben gemaakt en uitleg in de showroom waar nog enkele goede tips werden gegeven werd de offerte opgemaakt en deze beviel ons prima waardoor na het plaatsen van onze handtekening de zaak beklonken was.
Het traject daarna verliep allemaal voorspoedig, het plaatsen en na traject ( er bleek in de glas spouw een streep te zitten ) werden netjes afgehandeld.
Kortom geen spijt van deze keuze voor Bijster......

16. oktober 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het lijkt me logisch dat een bedrijf…goed werk levert

Het lijkt me logisch dat een bedrijf zijn/haar best doet om zo
goed mogelijk materiaal en werk te verlenen.
Uit ervaring geven we Bijster goed werk, waar we blij mee zijn

20. mai 2025

Svar fra Bijster Kozijnen

Bedankt voor uw mooie woorden!
Wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met ons werk en het geleverde materiaal. We doen altijd ons uiterste best om kwaliteit te leveren die past bij de wensen en verwachtingen van onze klanten. Jullie positieve ervaring en waardering betekenen veel voor ons!

We blijven ons inzetten om vakwerk te leveren waar jullie blij van worden.

Losgelaten trespa plaat…

Een jaar of 6 geleden heeft de firma Bijster op mijn dakgoot trespa platen gelijmd. Vandaag was er een los gekomen. Ik heb de firma gebeld en nog dezelfde dag voor 12 uur was er iemand om het probleem op te lossen. Ik had dit zeker niet zo snel verwacht. Prima gedaan.

24. april 2025

Svar fra Bijster Kozijnen

Bedankt voor de review! Wat fijn dat u tevreden bent met onze snelle service!

Goede keuze

Vanaf het eerste contact over de telefoon, gevolgd door een oriëntatie in de showroom, de onderhandelingen en daarna de plaatsing, alles ging professioneel en persoonlijk. Blij met de adviezen en onze keuze.

21. mars 2025

Svar fra Bijster Kozijnen

Bedankt voor uw fijne review! Wat goed om te horen dat u het hele traject – van oriëntatie tot plaatsing – als professioneel en persoonlijk hebt ervaren. Fijn dat onze adviezen hebben geholpen bij uw keuze. Veel plezier met de kozijnen!

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv