Ventasol Anmeldelser 98

Se hva andre synes

Informasjon om virksomheten

1. Vindusforhandler

Skrevet av virksomheten

Ventasol helpt je volledig bij de verduurzaming van je woning met producten zoals kozijnen, warmtepompen, zonnepanelen, thuisaccu’s en meer. Ons eigen team van ervaren installateurs meet alles nauwkeurig in, plaatst de producten en zorgt dat alles woonklaar wordt opgeleverd. Via onze website kun je eenvoudig een offerte aanvragen, en je ontvangt binnen 1 dag reactie. Tijdens het hele traject heb je één vast aanspreekpunt, zodat je volledig wordt ontzorgd. Onze kozijnen hebben een levertijd van 6–10 weken, inclusief plaatsing. Bezoek onze showroom in Roelofarendsveen waar je zonder afspraak binnen kunt lopen. Hier kun je alle producten zien, voelen en ervaren. Onze adviseurs geven advies op maat en kunnen direct een vrijblijvende offerte opstellen.

Duidelijk, snel en persoonlijk

Skrevet av virksomheten

Geen lange wachttijden, altijd duidelijkheid
Vragen of opmerkingen? Wij reageren binnen 1 werkdag. Zo hoef je nooit lang te wachten en ben je altijd op de hoogte van de status van je project.
Binnen 6–10 weken bij jou thuis
Onze kozijnen worden zorgvuldig geproduceerd en binnen 6–10 weken geleverd. Zo weet je precies wanneer je project klaar is en kun je zonder zorgen vooruit plannen.
Offerte zonder verplichtingen
Vraag eenvoudig een offerte aan. Het is helemaal gratis en volledig vrijblijvend, zodat je in alle rust kunt vergelijken en beslissen wat het beste bij jouw project past.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 14 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alles netjes en vakkundig afgewerkt

Alles netjes en vakkundig afgewerkt. Ondanks dat de leverancier van de kozijnen 1 dag later was met leveren is alles toch op tijd opgeleverd. Donderdag 3 monteurs en vrijdag 2 monteurs. Eigenlijk stonden er 3 dagen ingepland. Mvg Margo en Wim.

17. april 2026

Super bedrijf. Vriendelijk personeel

Vanaf het begin ben ik al super goed geholpen door Merijn. Hij denkt mee met de situatie en heeft veel geduld. Voor vragen die je eventueel later heb kan je hem bellen/appen en je krijgt netjes antwoord terug.

Nadat ik het gesprek met Marijn had afgerond kreeg ik de offerte netjes op de mail. Merijn belde of ik nog vragen had over de offerte en lag alles netjes uit. Na dit alles was ik overtuigd en heb ik online mijn handtekening gezet. Hierna heb ik een aanbetaling gedaan en is het balletje gaan rollen.

Daarna werd er contact met mij opgenomen voor een afspraak om alles goed op te meten. Deze man sprak alleen Engels maar dat mocht de pret niet drukken. Na dit gesprek kon er een datum geprikt worden om binnen 2 maanden de kozijnen te plaatsen.

Ik kreeg van Merijn nog een pdf bestand (folder) met alles kleuren van de kozijnen en de deuren. Ook konden we kiezen welke voordeur we wilden en dat waren er geloof ik meer dan 200 waaruit we konden kiezen. Na de gekozen kleuren en deur was het wachten op de plaatsing.

Er kwamen 5 jongens die Engels spraken maar super konden werken. Aan deze gasten kunnen Nederlandse jongens nog een puntje zuigen. Ze werkten hard en heel netjes. Ze ruimden alles netjes op. De hoofdmonteur bleef goed met me in contact.

De volgende werkdag belde ventasol en Merijn mij om te vragen hoe ik alles ervaren had en of alles naar wens is gegaan. De kwaliteit is super en we zijn heel erg blij met de nieuwe kozijnen. De volgende werkdag na het plaatsen kregen we de factuur voor de kozijnen.

Blij dat we ventasol op internet hadden gevonden. Ik kan het iedereen aanraden. Bedrijf is betrouwbaar en komt zijn afspraken na.

18. april 2026

Begrip

Een hele leuke medewerker van ventasol belde mij of ik interesse had. Ik was eigenlijk eerder bezig om te kijken wat ik aan energiebesparing kon doen in mijn huis en toen heb ik eigenlijk al heel snel besloten dat ik het wilde en heb getekend. Mijn situatie veranderde daarna werd ik teruggebeld voor de stand van zaken. Ik heb m'n situatie Uitgelegd ze hadden begrip voor de situatie en hebben heel netjes de offerte voor mij geannuleerd en daar ben ik ze erg dankbaar voor

20. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij zijn ontzettend tevreden over…

Wij zijn ontzettend tevreden over Ventasol voor het plaatsen van onze nieuwe kozijnen. Vanaf het eerste contactmoment zijn we super goed geadviseerd en werd er echt met ons meegedacht over de beste oplossingen voor onze woning.
De werkmannen verdienen ook een groot compliment: ze werken netjes, zijn vriendelijk en steken duidelijk veel energie in hun werk. Alles werd zorgvuldig uitgevoerd en keurig achtergelaten. Je merkt aan alles dat ze vakmanschap leveren en trots zijn op wat ze doen.
Kortom, een zeer positieve ervaring en wij raden Ventasol zeker aan aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit en goede service!

16. mars 2026

Top ervaring

"Topervaring met dit bedrijf. De nieuwe kunststof kozijnen zien er prachtig uit. Wat mij vooral opviel, was het vakmanschap van de monteurs; ze werken hard, zijn beleefd en laten de boel aan het einde van de dag weer schoon achter. Erg blij met het resultaat!"

9. april 2026

Tevreden

Fijn contact met bellen en whatsapp van tevoren, je weet precies waar je aan toe bent. Ik wist van tevoren dat de monteurs geen Nederlands spraken. Dit vind ik geen belemmering. Je zag dat ze plezier in hun werk hadden en hebben alles netjes afgewerkt.

9. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

One of the most responsive companies

One of the most responsive companies I came across during my search for an installer of home energy / sustainability products. Due to personal circumstances, we didn't carry the project out but the communication throughout the preparation, the inspections & the solutions proposed by Johan were all top notch !

13. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ze hebben heel veel geduld ook als je…

Ze hebben heel veel geduld ook als je probeert aan een lening te komen terwijl jezelf in de ziektewet zit zo draai ik uit het ziektewet komt en weer normaal werk kan aankomen zoek ik zeker hun op voor een nieuwe afspraak

11. april 2026

Uitstekende service

Ventasol was altijd duidelijk en snel in de communicatie, fijn om contact mee te hebben en professioneel. De installatie van 5 ramen is uiteindelijk super snel, in 1 dag, gedaan door een team dat duidelijk wist wat ze deden. Oog voor detail en voorzichtig is het geinstalleerd en het ziet er allemaal top uit.

2. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

We zijn heel tevreden met de schuifpui

We zijn heel tevreden met de schuifpui, met Marijn contact gehad , heel goede advies , een heel aardig en deskundig persoon dat alles heb aangedaan om aan onze wensen te voldoen , en de monteurs ,heel professioneel, alles heel netjes gedaan en alles goed achtergelaten , echt een aanrader

3. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ventasol is topklasse pur sang!

Tobias is een serieuze en fijne vertegenwoordiger met oor en oog voor de klant, mij in dit geval. Geeft volledige uitleg wat de mogelijkheden zijn en ook wat niet kan. Geen nonsens en to the point. Degenen die bij mij de werkzaamheden uitvoerden zijn klasbakken pur sang: geen pauze, geen lunch, nauwelijks koffie 🔥. En netjes alles uitleggen en opruimen, kortom Ventasol is topkwaliteit! 💞

17. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Voor mij is het ventasol .

Gekozen voor ventasol kozijnen na goed en zeer duidelijk gesprek met tobias over wat ik wil en hoe ik het wil .Niets is te gek alles kan . wilde later toch iets anders maar ook dat was geen probleem .
Tobias bedank voor het mee denken en oplossen .VENTASOL bedankt voor de prachtige kozijnen .M.V.G HENK

11. mars 2026

Plaatsen kozijnen voorgevel

Voor de voorgevel ook weer voor dit bedrijf gekozen omdat ze echt keurig werken. De aftersales zijn ook prima. Wat is het mooi geworden. Alle mannen werken hard en netjes. Vakwerk en zeer aan te raden om met dit bedrijf in zee te gaan. Hartelijk dank en comlimenten voor een ieder van Ventasol. onze woning is keurig geworden en we merken dat het super geïsoleerd is.

10. mars 2026

Afspraken nakomen

Allereerst zijn de afspraken na gekomen.
De mensen die de kunststof kozijnen geplaatst hebben, hebben dit uitstekend gedaan.
Daarna hebben zij alles keurig opgeruimd.
Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.

27. februar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goeie bedrijf denkt met je mee en geef…

Goeie bedrijf denkt met je mee en geef je goeie advies goeie service goed berijkbaar
Dit bedrijf is echt een aanrader zeer tevreden over de collega's die je ten woord staan ben echt blij met dit bedrijf

26. februar 2026

Kozijn inclusief voordeur

Zeer mooie, nette voordeur!

Keurig geïnstalleerd door 2 vakmensen! Ook nog mega snel in slechts 4 uur tijd hadden deze mensen de oude voordeur en het kozijn verwijderd en het het nieuwe kozijn en de nieuwe voordeur helemaal afgewerkt geïnstalleerd ♡

24. februar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede service en mooi geplaatst

Goede service en mooi geplaatst! We zijn echt heel tevreden met onze nieuwe kozijnen en deuren. Alles is ons goed uitgelegd en we vonden de medewerkers heel behulpzaam!

24. februar 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv