Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Wij hebben de windveren van de dakrand van onze twee-onder-een-kap woning laten bekleden met keralit. Het resultaat is prachtig. Hoeft nooit meer geschilderd te worden. De werknemers zijn vriendel... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Onlangs heeft Multigevel BV te Nieuw Vennep onze achterpui vervangen door een nieuwe, door hen gemaakte en geleverde, kunstofpui. Wat zijn we er blij mee! Goede voorlichting, accurate inmeting en t... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Afgelopen vrijdag wederom in de mooie, overzichtelijke showroom In Nieuw Vennep een afspraak gehad met Floor Wouters om onze opdracht definitief te bespreken. Reeds drie keer langs geweest en alle dri... Vis mer

Informasjon om virksomheten

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Zeer professioneel

Zeer professioneel, vakkundig en plezierig team. Prachtig eindresultaat, goede kwaliteit. Schüco; Duits merk, gedegen met luxueuse uitstraling. Triple glas, draaikiepramen met verschillende standen. Ook de renovatie van onze dakkapel is perfect uitgevoerd. Zo tevreden dat we nu ook de voorzijde van ons huis zullen voorzien van kunststof ramen met triple glas.

17. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ook dit keer weer voor Multigevel…

Ook dit keer weer voor Multigevel gekozen, onlangs is er een mooie kunststofpui geplaatst. Zeer tevreden allemaal, zowel met de communicatie als met het plaatsen ervan.

15. desember 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Wij hebben de windveren van de dakrand laten bekleden met Keralit…

De werknemers zijn vriendelijk en doen erg hun best.
(Het was handig geweest als we vooraf wisten dat ze om 0700u 'smorgens zouden beginnen...)
Het zagen van de keralit laat veel snippers rondvliegen.
Natuurlijk hebben de mannen ons garagepad geveegd, maar door de wind lagen de snippers tientallen meters in de hele omgeving. Niet erg milieu vriendelijk. Het opruimen, stofzuigen, vegen en auto wassen heeft me een hele dag bezig gehouden.

26. februar 2026

Topservice door Multigevel

Ik heb onlangs mijn hele huis laten voorzien van kunststof kozijnen en deuren, met horren en raambekleding, door Multigevel en ik ben ontzettend tevreden! Vanaf het moment dat ik de showroom binnenstapte, werd ik vriendelijk ontvangen en kreeg ik duidelijke uitleg over de mogelijkheden. De offerte was zeer goed en transparant.

Tijdens het proces had ik enkele vragen, en het contact met het team was altijd snel en professioneel. In maart werd alles in slechts drie dagen tijd vervangen, ik was onder de indruk van de snelheid en de netheid van het werk.

De werkmannen waren niet alleen vakbekwaam, maar ook heel prettig en gezellig. Ze hebben hun werk uitstekend uitgevoerd en de afwerking ziet er prachtig en strak uit. Bovendien werd al het afval netjes afgevoerd, wat ik erg waardeerde.

Al met al kan ik Multigevel van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar kunststof kozijnen en deuren. Een topservice!

8. mars 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

De nieuwe pui met openslaande deuren is…

De nieuwe pui met openslaande deuren is nu bijna drie weken geleden volledig gemonteerd. We zijn zeer tevreden over hoe de werkzaamheden van kantoor tot en met de uitvoering zijn verlopen. Er is met vakmanschap en aandacht gewerkt voor het beste resultaat. Het ziet er prachtig uit.. binnen én buiten!

13. desember 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer tevreden over Multigevel Nieuw Vennep!

Vanaf het eerste gesprek in de showroom Multigevel tot aan de laatste dag van de montage van onze nieuwe kunststof kozijnen, alles was naar volle tevredenheid. Zeer vakkundige mensen die hun vak zeer goed verstaan. Wij raden Multigevel bij een ieder ten zeerste aan!

29. oktober 2024

bedankje

In 2012 heeft Multigevel kunststofkozijnen naar tevredenheid geplaatst.
In het algemeen functioneerden de kiepkantelramen goed. Af en toe niet, maar problemen met sluiten of de kiepfunctie waren zelf snel op te lossen.
Enkele weken geleden echter was het raam niet meer te sluiten en Multigevel gebeld.
De eigenaar zelf kwam uit Nw. Vennep en bracht het mankement in een split second in orde en
rekende er niets voor. KLASSE!

13. september 2024

Aanrader !

Onlangs is er bij ons een deel van de houten gevel vervangen door Keralit, waarbij ook een kunststof kozijn plus Velux raam zijn geplaatst. Na een fijne en duidelijke communicatie (Robert) werd er vervolgens ingemeten en advies gegeven.
Geheel volgens afspraak arriveerden de mannen van Multigevel stipt op tijd.
Ondanks de hitte op die dag werd er snel en zeer netjes gewerkt.
Einde dag was de klus geklaard en werd de werkplek netjes opgeruimd achtergelaten.
Het resultaat is een mooie strakke pui met een kunststof kozijn plus Velux raam.
Zeker een aanrader!
Bedankt voor de fijne samenwerking Robert en team !

30. juli 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Excellent in begeleiding en uitvoering

In 4 fasen de begane grond en de 1e verdieping door Multigevel van kunststof kozijnen en panelen laten voorzien. Iedere keer was dit weer een plezierige ervaring zowel in de begeleiding als in de kwaliteit van het geleverde werk

31. mai 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Na enige jaren geleden de ramen laten…

Na enige jaren geleden de ramen laten vervangen en tussen door een kozijn na inbraak nu de buitedeur met boven liggend glas laten vervangen.
Alles keurig net afgewerkt en schoon opgeleverd. Complimenten voor dr multigevel medewerkers

17. mai 2024

zeer betrouwbaar bedrijf

Nieuwe kozijnen en voordeur laten plaatsen door de firma Multigevel. Bestellen, inmeten en levering verliep vlekkeloos. Onvoorziene problemen werden vlot en vakkundig opgelost. Er wordt heel netjes gewerkt en het het eindresultaat ziet er prachtig uit! Ben er heel blij mee en kan dit bedrijf bij iedereen van harte aanbevelen.

7. mars 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vervanging voor- en schuurdeur…

Na de kozijnen een aantal jaren geleden nu ook de voor- en schuurdeur laten vervangen door Multigevel voor kunststof. Alles is vlot en netjes verlopen. Wij zijn heel blij met het eindresultaat.

26. februar 2024

Geweldig bedrijf

Ondanks dat er nu nog niks is geplaatst, ben ik nu al zo blij met Floor en Multigevel, dat ik met alle vertrouwen de plaatsing tegemoet zie. Het geduld, het meedenken, de service/klantgerichtheid waarmee dit bedrijf te werk gaat verdient echt alle lof.

22. februar 2024

Echte aanrader

Wat is dit een top bedrijf met fantastische producten. Niet van hout te onderscheiden met het blokprofiel en kleurstelling aan de buitenzijde. Montage in eigen beheer is prachtig uitgevoerd en meegedacht in alles. Een aanrader voor iedereen

5. februar 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Voor en achtergevel bekleding nieuw

Voor en achtergevel bekleding nieuw. Weer een werk door Multigevel laten uitvoeren. Contact, voorbereiding prima en uitgevoerd met kwalitatief zeer bekwame medewerkers. Oude onder raamwerk waar nodig herstelt. En de afwerking ter plaatse met opmaat gemaakte bekleding zeer deskundig en mooi uitgevoerd.

27. november 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vervangen Schuifpui en kozijnen van eengezins woning

Goede voorlichting en adviezen tijdens verkoop gesprek, snelle en duidelijke offerte, correcte betalings voorwaarden.
Goede afspraak ivm inmeten van kozijnen. Snel en prima montage team dat goed op elkaar was ingespeeld. Ondanks dat het koud en guur was werd er flink doorgewerkt. Er werd netjes en geordend gewerkt rommel werd direct opgeruimd en alles is perfect afgewerkt zowel binnen als buiten.
Multigevel is absoluut een aanrader
Jan Heemskerk, Noordwijk.

22. november 2023

Nieuwe kunststof pui

Vandaag een nieuwe pui geplaatst. Dit ging ondanks het slechte weer zeer snel en vakkundig. De medewerkers waren professioneel en zeer beleefd. De pui van kunststof met glazen ramen ziet er prachtig uit en alles gemaakt volgens afspraak. Wij zijn zeer tevreden en raden dit bedrijf zeker aan, familie te Paske, Hoofddorp

5. juli 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv