Verzending 2!!!! Keer terug gestuurd naar leverancier zonder uitleg!!!! Deze jaar 26, had ik twee keer besteld en levering was in mij stad gekomen in TNT punt. Dat wachten 3 weken en zonder een... Vis mer
Se hva andre synes
Vreselijke bezorgdienst. Een grote bestelling uit Spanje gaat al dagen heen en weer naar Schiphol. Je krijgt dagenlang een sms ze onderweg zijn. Zit dagen te wachten en eindstand komt er niemand. En j... Vis mer
Gigantische slechte bedrijf! We zouden onze vracht uit buitenland 27 augustus binnen moeten krijgen, nu 2 september nog steeds niets binnen! Zogenaamd " bezorggebied niet bereikbaar " wat niet waar is... Vis mer
Aangezien ik nogal eens iets bestel, kom ik soms op deze site om aan te geven wanneer ik mijn pakket bezorgd wil hebben. Jammer dat je daarvoor een account moet aanmaken, maar het heeft tot nu toe wel... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ik heb een hele slecht ervaring met dit…
Ik heb een hele slecht ervaring met dit bedrijf. Het transportbedrijf TNT is al 7 keer hun afspraken niet nagekomen in een tijdsduur van 2 weken. Telkens moest ik hun bellen en vragen op welke dag ze het gingen bezorgen en achteraf word er op het afgesproken dag niet bezorgd. Ik heb zelfs op hetzelfde dag van de bezorging 2 keer gebeld om te bevestigen dat ze het gingen bezorgen. Bij het klantenservice gebruiken ze ook niet hun echte naam, dus het traceren met welke medewerker je hebt gesproken en welk medewerker je de schuld moet geven gaat ook niet. Ik heb dus al 7 keer voor niks thuis gewacht van 9:00 uur tot 17:00 uur. Al met al heb ik een slechte ervaring gehad.
Behulpzaam
Ben wel tevreden over de klantendienst,lieve dame en behulpzaam zonder veel gegevens toch zoeken en een oplossing proberen vinden>
Nooi of the nooit bestel ik nog iets…
Nooi of the nooit bestel ik nog iets dat door hen geleverd word , 2 weken na levering krijg ik een douane factuur van TNT toegestuurd om 51 euro invoer rechten te betalen. Volgens mij zijn dit wanpraktijken want normaal betaal je eerst invoerrechten alvorens je de items krijgt. Ik vertrouw het helemaal niet.
Really terrible communication
Really terrible communication.
I just wasted a whole day waiting. The package is already 2 days late and now I have to pick it up myself from a shop on Saturday.
On the amazon app it says the driver communicated with me.. I’ve never spoken to any driver.
Ik had een pakket gemist en ik werd…
Ik had een pakket gemist en ik werd keurig gebeld voor een nieuwe afspraak, vrijdag as na 14 uur want anders ben ik niet thuis, helaas weer gemist, meneer stond om 13:45 op de stoep en zoals aangegeven was ik er niet.
Goed,ik denk ik maak een nieuwe afspraak online, ging niet er was zogenaamd al een nieuwe afspraak gemaakt die ik niet kon zien. Klantenservice gebeld, nee hoor meneer ik kan uw zending niet vinden...
Maandag weer gebeld, want vervelend meneer, het klopt dat het systeem bij een 2e keer niet thuis die melding geeft. Dinsdagmiddag kan het geleverd worden.
Dinsdagmiddag thuis gebleven, helaas niemand gezien.
Gelukkig is het pakket dan toch eindelijk op vrijdag geleverd.
TNT heeft de boel niet op orde wat de klant en TNT zelf onnodig veel tijd en energie kost.
Beneden niveau
Beneden niveau! In China wordt mijn pakket met veel zorg verstuurd en in Nederland raakt het pakketje kwijt bij TNT Post! Schandalig slecht bedrijf! Jullie moeten zich diep schamen TNT en PostNL! Als jullie geen post kunnen bezorgen, dan zou ik een vuilnisbedrijf openen. Misschien kunnen jullie dat iets beter dan zorgvuldig om te gaan met andermans post!
slechtste ervaring ooit.
slechtste ervaring ooit.
tnt klanten service is zeer onvriendelijk en vooral niet behulpzaam.
kreeg ene saskia geloof ik aan de lijn, nou zij was echt onprofesioneel en gaf mij het gevoel van je bent niet welkom .
ook andere medewerkers die ik sprak? nou er zat gewoon geen structuur in het beleidt. de ene keer spreek je met klantenservice, ander x met een ander afdeling? nou waardeloos.
ze nemen niet hun verantwoordelijkheid, terwijl tnt samenwerkt met airport in belgie waar alle pakketten worden gechecked.
ik raad jullie allemaal aan om nooit en ik zeg het nog 1x, nooit. voor tnt te kiezen. als u online kleding of iets dergelijks besteld, geef aan dat je voorkeur geen tnt is.
slechtste bezorgdienst ever en ook toe aan nieuwe medewerkers in zwolle.
Niet te geloven dat je track en trace …
Niet te geloven dat je track en trace in de gaten houdt en ze doodleuk 2 uur te vroeg aan de deur staan. En dan ga je bellen en dan is het jammer morgen weer een kans. Nou TNT jullie dus niet meer. Ik ga naar DHL die chauffeur kan je zelfs bellen. En de kerstkaarten doe ik lekker digitaal zonder post
Zeer maar dan ook zeer slecht
Zeer slecht. Paketje besteld VOOR de woensdag. Ligt er op dinsdag een briefje dat ik niet thuis was en mijn paketje de dag er na komt. Woensdag zou me paketje tussen 0800 en 10.00 komen. Om 12.30 bel ik met de klantenservice, krijg ik een vrouw aan de lijn die niet eens Nederlands kan. En nog steeds geen paketje binnen.
Kort samen gevat: mijn dag is verpest en al mijn andere afspraken kunnen afzeggen.
Zending al 5 dagen te laat
Zending al 5 dagen te laat, geen antwoord op e-mail gekregen en telefonisch wordt de hoorn erop gegooid omdat ze 'geen zin hebben in de discussie'.
Ik begrijp dat het bedrijf behoorlijk in de stress is geraakt door de cyberaanval maar wij zijn nu behoorlijk de dupe omdat TNT zijn netwerk niet goed heeft beveiligd. Betaal toch een flink bedrag om de zending een beetje op tijd te ontvangen en vervolgens word je in het ongewisse gelaten en onbeschoft behandeld door de klantenservice, schandalig!
Maken van hun probleem, mijn probleem
Vervelend dat er een virus is, maar dat betekend wel dat je misschien beter preventief de computers had kunnen beveiligen. Pakket al 5 dagen te laat en ik kan niet verder met mijn werk. Hoop dat mijn pakket met een waarde van 4000 euro aankomt. Klantenservice zegt dat ze niks kunnen doen, denken ook niet mee aan compensatie.
Slechte service
De bezorgers hebben geen tijd meer om fatsoenlijk aan te bellen om te kijken of iemand thuis is. Het is een race tegen te klok voor ze.
Vandaag verwacht ik een pakket, speciaal voor thuis gebleven van mijn werk. Vind ik op een gegeven moment een briefje in mijn bus dat ze al langs geweest zijn, maar ze hebben echt niet aangebeld. Ik zit al de hele ochtend met gespitste oren te werken.
Vervolgens gebeld naar de klantenservice dat ik het pakket vandaag nodig heb. Vertellen ze mij dat ze niets voor mij kunnen betekenen en dat ze de geen nummer hebben van de chauffeur.
Morgen kan ik het pakket verwachten, dat is in dit geval te laat. Ik zal in ieder geval nooit iets met TNT versturen, onbetrouwbaar wanneer een pakket echt afgeleverd moet worden.
Invoerrechten en BTW 3 maanden na verzending
Ik kreeg na 3 maanden opeens een rekening van TNT over invoerrechten en BTW over een pakket uit China dat ik zelf bij hun kantoor heb moeten ophalen. Omdat ze mijn pakket geschat hebben terwijl de waarde erop aangeduid stond krijg ik blijkbaar nu opeens een rekening terwijl als me dit geld had gekost hadden ze me dit direct moeten aangeven bij het ophalen. Heb hierover gebeld. Iemand gesproken van TNT die inderdaad vertelde dat ik de rekening niet had moeten ontvangen omdat het niet klopte en vervolgens werd ik alsnog door een incassobureau aangeschreven. Schandalig vind ik het.
Chauffeur steelt geld uit mijn portomonee
Beste TNT,
Dit is absoluut de slechte ervaring die ik ooit met een post bedrijf heb gehad. Het was duur: 500 euro voor 3 zendingen. Jullie zijn 2 van de 3 zendingen tijdelijk kwijt geraakt. En als klap op de vuurpijl heeft jullie chauffeur ook nog 450 euro uit m'n portomonee gestolen terwijl hij me vroeg om nog een extra formulier af te drukken. Laat duidelijk zijn dat ik nooit meer met TNT zal werken.
David
WTF, TNT asking 100% tax from me.
I received a bill from TNT recently, the bill was about BTW bij invoer and the price is 45.87 euro. It's ridiculous. The total price of the package is not over 500 RMB which is around 57 euro. now TNT asking 100% tax from me. Do you know it illegal? basic tax is 21%, do you know that? inside of the package only with some Vacuum-packed food, clothes, insole. All daily necessities. In China post office clearly illustrates these personal items are not needed to pay any inport tax. even in netherlands if u post your personal clothes , u do not need to pay any tax. I can sue you with fraud. And non-compliance with holland import tax laws, do you know that the money you asked from is extorted more than 100% the total value of the package. This is a serious offense. If you do not give me a satisfactory answer or solution. I will take the parcel contents list and price list of my package to the police. Report you blackmail international students.
Zeer slechte service TNT post en ok nog geld vragen als je de klantenservice wilt spreken!
TNT post is gewoon uit slecht met hun afspraken na komen en na service!
Ik als zakelijke klant laat het liever zeker nu ik deze ervaring heb het voortaan bezorgen via een ander doen dan TNT post als je een probleem hebt met een pakketje omdat het niet optijd of verkeeerd geleverd of totaal niet geleverd is moet je eerst een nummer bellen a 45 cent per min om je klacht duidelijk te maken,waarop men ook nog vraagt als je wilt mag je een enquete invullen zodat ze kunnen verbeteren! Als men dan erkend dat je klacht terecht is,stuurt men je door naar een gewoon nummer (tip bel voortaan dit nummer als je klachten hebt kost niks 088-8686868 is TNT KLachten service zakelijk!)
als je vervolgens dat nummer belt blijkt dat op de eerste dag dat het bezorgt zou worden het inderdaad totaal verkeerd heeft gezeten in hun route waardoor het niet bezorgt is geweest, als je dan zegt waarom dan op internet bij tace en trace klant niet aanwezig vandaar ander dag bezorgen,op dat moment kon nog net sorry vanaf!
de dag erop wordt het weer niet bezorgt op de tijd die afgesproken is,maar wordt het een 2 uur later bezorgt!
als je dan verhaal haalt hierover hoor je ja de chauffeur kan pech gehad hebben,sorry is het onderhoud van jullie wagens dan ook al zo slecht als de bezorging van de pakketen?
vervolgens is men ook niet colant dat men iets wilt vergoeden in de kosten,moet je maar verhalen bij de verzender van het pakket en kunnen hun het bij ons verhalen,echt TNT post leer eens van jullie fouten!!!!! en los het zelf op en verschuil je niet ergens achter!
ik weet wel door deze ervaring zal ik voortaan als ik iets bestel via internet en er staat TNT post bij het niet door laten gaan,want je kunt niet op hun rekenen als betrouwbaar!
Inhoud verdwenen
Ik had een munt opgestuurd via TNT post. Bij de ontvanger bleek dat de brief op een geraffineerde manier was open gemaakt. Ze hadden in een hoekje met een scherp voorwerp een snee gemaakt en vandaar uit de munt eruit gehaald. TNT vond het vervelend en zou een onderzoek instellen over deze diefstal. Alleen de benadeelde zullen hierover nooit iets te horen krijgen. Nooit geen TNT meer voor mij toch maar weer DHL deze is toch betrouwbaarder.
Zoals al eerder hierover geschreven is door lotgenoten het is een dievenbende jammer dat ik niet eerder ervaringen van andere mensen had gelezen over TNT post.
begrijpen hun werkzaamheden totaal niet.
deze keer is mijn moeder slachtoffer van tnt post, pakketje van hairlace besteld voor 3 uur besteld en volgende dag zou het geleverd zijn. na 3 dagen wachten nogsteeds niets terwijl het pakketje als afgeleverd stond, wat een leugen is, ze had opgebeld na tnt post en volgens hun was het terug gestuurd naar het sorteer centrum terwijl ze tegen de eigenaar van hairlace hadden gezegd dat het terug naar haar was gestuurd, inmiddels is het nu 5 dagen verder en het pakketje is verloren. tnt post zijn dieven, leugenaars, onbetrouwbaar, laten je wachten op niks, lossen het door hun veroorzaakte probleem niet op en zullen hun werk nooit serieus nemen dus bij deze bestellen wij ook nooit meer iets via hun.
Grote ZALANDO doos kwijt !!!!!!!!!!
Een retourzending van schoenen twv € 120,- komt nooit aan bij Zalando. TNTPost doet geen enkel onderzoek en de klant is de pineut. Ook Zalando komt niet verder dan een mailtje en doet verder ook niets. Geld dus kwijt. Gratis retour, Ja Ja, wat een waardeloze samenwerking tussen die twee bedrijven. Hoe kan zo'n herkenbare grote doos met daarin het volledig ingevuld retourbewijs zoekraken en waar blijven dan die zaken. Er moet toch ergens iets overblijven. Schande, wat een bagger-behandeling.
postpakket kwijt
we stuurden een pakket retour, ivm een defect. kreeg netjes een barcode ticket bij het postkantoor. maar na weken bleek het pakket kwijt te zijn. TNTpost heeft een duur telefoonnummer om vragen te stellen, maar komt met geen oplossende antwoorden.
deze service is beneden nivo, voel me gedupeerd.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.